slicznotka77 08.08.07, 14:37 www.hot.jpg.pl/2616-DODA_bez_makijazu Znalazlam zdjecie Dody bez makijazu i doznalam lekkiego szoku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skitelsowa Re: Doda bez makijazu 08.08.07, 14:38 stare to zdjecie jak swiat..a ja mysle ze ani ty ani ja nie wygladamy bez makijazu lepiej...phi Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Doda bez makijazu 08.08.07, 15:23 I za blisko sobie doda aparat przystawiła. Wyszło jak odbicie w bombce. Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: Doda bez makijazu 08.08.07, 14:39 ja szoku nie doznałam. widzialam gorsze foty np. madonny, beyonce czy jak to sie pisze, itd bez makijazu Odpowiedz Link Zgłoś
kedrok1 Re: Doda bez makijazu 08.08.07, 15:41 a co tu szokującego?? Cały czas ładna dziewczyna. A ty masz pewnie kompleksy i wyszukujesz foty z cyklu przyłapana bez makijażu. ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.kobietka23 Re: Doda bez makijazu 08.08.07, 15:52 Ja tam uwazam, ze ladnie wyszla, tak naturalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
zajebista.laska Re: Doda bez makijazu 08.08.07, 15:54 Normalna dziewczyna. A raczej troche ponad przecietna. Nie powodu sie tak szokowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ashlady Re: Doda bez makijazu 08.08.07, 18:57 skoro tylko fota Dodzi bez tapety wywołuje u ciebie lekki szok, to musisz mieć naprawde ciężkie życie;) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Doda bez makijazu 08.08.07, 19:03 Zdjęcie wyjątkowo niekorzystnie zrobione ale i na nim widać, że to całkiem ładna dziewczyna. Szkoda, że "na co dzień" to ukrywa i wygląda jak straszydło. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Doda bez makijazu 08.08.07, 19:07 xtrin napisała: > Zdjęcie wyjątkowo niekorzystnie zrobione ale i na nim widać, że to całkiem ładn > a > dziewczyna. > Szkoda, że "na co dzień" to ukrywa i wygląda jak straszydło. > Własnie to samo pomyślałam. Byłaby o wiele ładniejsza gdyby nie nosiła tej okropnie tandetnej tapety na twarzy, tylko delikatny makijaż i tak nie tleniła włosów. Tylko pewnie wtedy byłaby owszem ładną, ale taką jakich wiele dziewczyną i nikt by specjalnie nie zwracał na nią uwagi. Ale tapeta drobiazg, te kiczowate ciuchy też- to można zawsze zmienić. Mnie razi jej wulgarność i prymitywność. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka113 Re: Doda bez makijazu 08.08.07, 19:15 ja wygladam lepiej od niej bez makijazu, wygladam ladnie dlatego sie nie maluje Odpowiedz Link Zgłoś
katrinea Re: Doda bez makijazu 08.08.07, 19:23 i co w zwiazku ztym wydaje ci sie ze ty lepiej wygladasz niekazdy musi byc piekny i cudowny i swiecic sie jak gwiazda caly czas,apozatym mnie sie podoba jest naturalna Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Doda bez makijazu 08.08.07, 21:42 Ło, matko. Faktycznie, makijaż może wiele zdziałać. Odpowiedz Link Zgłoś
chosten Re: Doda bez makijazu 08.08.07, 21:58 tak, bo my bez makijażu wyglądamy jak top models... no proszę ?! Odpowiedz Link Zgłoś
madfashion Re: Doda bez makijazu 09.08.07, 01:02 A czy ty ... nawet jesli na codzien jestes ladna nie masz ANI JEDNEGO zdjecia w swojej kolekcji, na ktorym wg siebie samej uwazasz, ze wyszlas ! koszmarnie ... Ja mysle, ze kazdy ma takie choc jedno zdjecie ... raz wygalda sie lepiej, raz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Doda bez makijazu 09.08.07, 15:26 wyglada wreszcie jak normalna kobieta, mozna zobaczyc jej prawdziwe rysy twarzy a nie zmienione pudrem i rozem wedlug mnie wyglada dobrze, nawet bez makijazu, cera wydaje sie gladka i jednolita, usmiech ladny i biale proste zabki, moze mina niekorzystna, ale kto z nas nie ma takich glupich zdjec?;) Odpowiedz Link Zgłoś