Dodaj do ulubionych

Gdzie jest Twoja kasa

31.10.05, 14:06
Co sądzicie o takim pomyśle ? :)

www.legnica.net.pl/index.php?legnica=kasa_add
Obserwuj wątek
    • olus_stad Re: Gdzie jest Twoja kasa 31.10.05, 18:31
      Mysle, ze to swietny pomysl:) Dodam jeden banknot, bo gdybym mial wszystkie dodawac to by bylo za bardzo pracochlonne. Tylko mam pewnie problem z aktywacja konta, o czym Ci napisalem w mejlu.
      • qwerty1231 Re: Gdzie jest Twoja kasa 02.11.05, 11:13
        > Tylko mam pewnie problem z aktywacja konta, o czym Ci napisalem w mejlu.

Jakbys maila konto np. w onecie to bys nie mial takich problemow :) pracuje
        intensywnie nad tym problemem, gazeta zmienia bez pytania kodowanie na quoted-
        printable i stad problem.
        • olus_stad Re: Gdzie jest Twoja kasa 02.11.05, 11:38
          Szczerze mowiac to nie planuje na razie zmieniac konta. Czy z gmail sa podobne
          problemy? Bo jesli nie to moze zalozyc konto z tego konta.
          • qwerty1231 Re: Gdzie jest Twoja kasa 02.11.05, 12:44
            > Szczerze mowiac to nie planuje na razie zmieniac konta.

i masz racje to moj problem zeby wszyscy mogli korzystac z moich stron :)
            z tego co zauwazylem to 'wali sie' wp.pl i gazeta.pl anet.pl jest OK

jeszcze dzis, najpozniej jutro postaram sie cos z tym fantem zrobic :)
          • qwerty1231 Re: Gdzie jest Twoja kasa 02.11.05, 15:32
            problemu jeszcze nie rozwiazalem, ale po znajomosci :) zaaktywowalem osobiscie
            Twoje konto. mozesz , uzywajac przeslanego logina i hasla dodawac juz swoja
            kase do bazki :D

szkoda tylko, ze tak duzo jest ludzi ktorym pomysl sie podoba i na "podobaniu"
            sie konczy. czasem mysle, ze na ch.. czlowiek sie stara i tak to nie ma sensu
            (przynajmniej u nas)
            • olus_stad Re: Gdzie jest Twoja kasa 03.11.05, 08:37
              Dzieki, jak tylko znajde chwile czasu wiecej to dodam:)
              • qwerty1231 Re: Gdzie jest Twoja kasa 17.11.05, 11:16
                no coz po przemysleniach intensywnych stwierdzam, ze nie bede znizal sie
                dostosowywal do wymogow gazety jesli chodzi o kodowanie polskich fontow,
                opisalem to na www.legnica.net.pl/index.php?legnica=faq
                jednak zawsze mozna skorzystac z mojego "dekodera" :D na stronie
                www.legnica.net.pl/index.php?legnica=konwerter
    • czarnyjanek Re: Gdzie jest Twoja kasa 17.11.05, 11:39
      qwerty1231 napisał:

> Co sądzicie o takim pomyśle ? :)
      >
      > www.legnica.net.pl/index.php?legnica=kasa_add

mojka kasa jest w Biedronce :)))

wiadomosci.onet.pl/1197039,11,item.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka