qwerty1231 31.10.05, 14:06 Co sądzicie o takim pomyśle ? :) www.legnica.net.pl/index.php?legnica=kasa_add Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olus_stad Re: Gdzie jest Twoja kasa 31.10.05, 18:31 Mysle, ze to swietny pomysl:) Dodam jeden banknot, bo gdybym mial wszystkie dodawac to by bylo za bardzo pracochlonne. Tylko mam pewnie problem z aktywacja konta, o czym Ci napisalem w mejlu. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty1231 Re: Gdzie jest Twoja kasa 02.11.05, 11:13 > Tylko mam pewnie problem z aktywacja konta, o czym Ci napisalem w mejlu. Jakbys maila konto np. w onecie to bys nie mial takich problemow :) pracuje intensywnie nad tym problemem, gazeta zmienia bez pytania kodowanie na quoted- printable i stad problem. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Gdzie jest Twoja kasa 02.11.05, 11:38 Szczerze mowiac to nie planuje na razie zmieniac konta. Czy z gmail sa podobne problemy? Bo jesli nie to moze zalozyc konto z tego konta. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty1231 Re: Gdzie jest Twoja kasa 02.11.05, 12:44 > Szczerze mowiac to nie planuje na razie zmieniac konta. i masz racje to moj problem zeby wszyscy mogli korzystac z moich stron :) z tego co zauwazylem to 'wali sie' wp.pl i gazeta.pl anet.pl jest OK jeszcze dzis, najpozniej jutro postaram sie cos z tym fantem zrobic :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty1231 Re: Gdzie jest Twoja kasa 02.11.05, 15:32 problemu jeszcze nie rozwiazalem, ale po znajomosci :) zaaktywowalem osobiscie Twoje konto. mozesz , uzywajac przeslanego logina i hasla dodawac juz swoja kase do bazki :D szkoda tylko, ze tak duzo jest ludzi ktorym pomysl sie podoba i na "podobaniu" sie konczy. czasem mysle, ze na ch.. czlowiek sie stara i tak to nie ma sensu (przynajmniej u nas) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Gdzie jest Twoja kasa 03.11.05, 08:37 Dzieki, jak tylko znajde chwile czasu wiecej to dodam:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty1231 Re: Gdzie jest Twoja kasa 17.11.05, 11:16 no coz po przemysleniach intensywnych stwierdzam, ze nie bede znizal sie dostosowywal do wymogow gazety jesli chodzi o kodowanie polskich fontow, opisalem to na www.legnica.net.pl/index.php?legnica=faq jednak zawsze mozna skorzystac z mojego "dekodera" :D na stronie www.legnica.net.pl/index.php?legnica=konwerter Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyjanek Re: Gdzie jest Twoja kasa 17.11.05, 11:39 qwerty1231 napisał: > Co sądzicie o takim pomyśle ? :) > > www.legnica.net.pl/index.php?legnica=kasa_add mojka kasa jest w Biedronce :))) wiadomosci.onet.pl/1197039,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś