branca28 28.06.03, 22:27 ...powoduje lepszy nastrój. powoduje zwiększenie koncentracji, szybkości reagowania... popatrzcie, na ile postów odpowiadam jednocześnie! pozdrawiam serdecznie, zachwycona własną zręcznością branca28 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa gratulacje !!! 28.06.03, 22:29 a na marginesie niezdrowy tryb też umożliwia wielowątkowe rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: zdrowy tryb życia...brawo,gratuluje... 28.06.03, 22:29 ...muszę i ja zacząć coś robić dla swego zdrowia,bo na razie marniutko mi idzie. :))) branca28 napisała: > ...powoduje lepszy nastrój. > powoduje zwiększenie koncentracji, szybkości reagowania... > popatrzcie, na ile postów odpowiadam jednocześnie! > > pozdrawiam serdecznie, zachwycona własną zręcznością > branca28 Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa zdrowy tryb życia.. 28.06.03, 22:34 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ...muszę i ja zacząć coś robić dla swego zdrowia witamina C + woda mineralna :P no i najważniejsze pielęgnować wszelkie nałogi Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: w pielęgnowaniu nałogów osiągnęłam... 28.06.03, 22:37 *************** ...XV-ty DAN. Czy można wyzej ? ****************************** aankaa napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > ...muszę i ja zacząć coś robić dla swego zdrowia > > witamina C + woda mineralna :P > > no i najważniejsze > pielęgnować wszelkie nałogi Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: w pielęgnowaniu nałogów osiągnęłam... 28.06.03, 22:39 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > *************** > ...XV-ty DAN. Czy można wyzej ? > ****************************** a może jest następny ? jeśli nie - pora ustanowić :P Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:OK, ustanawiam.Dziś jakoś podoba mi się... 28.06.03, 22:46 ....cyra SIEDEMNAŚCIE. :P aankaa napisała: > > a może jest następny ? > jeśli nie - pora ustanowić :P Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re:OK, ustanawiam.Dziś jakoś podoba mi się... 28.06.03, 23:00 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ....cyra SIEDEMNAŚCIE. :P a nie 28 ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:...dziś jakoś podoba mi się...????? 28.06.03, 23:06 ????????????? czyżbym ci się kojarzyła z N28 ??? A to dlaczego ? A gdzie ta mnie do jej intelektu, bystrości, wiedzy no i urody??!! Ja mam lat 72, ale to już tak na marginesie. Jednak pozwól, ze twoje skojarzenie poczytam za kompliment; jednak wyłącznie na okoliczność dzisiejszego, czarownego wieczoru.:D aankaa napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > ....cyra SIEDEMNAŚCIE. :P > > a nie 28 ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa och, czytaj jak chcesz ... 28.06.03, 23:09 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Jednak pozwól, ze twoje skojarzenie poczytam za > kompliment; jednak wyłącznie na okoliczność dzisiejszego, czarownego > wieczoru.:D mam wyśmienity nastrój, jutro mogę się wyspać kocham świat :D Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: och, czytaj..POCZYTOWYWUJĘ 28.06.03, 23:12 aankaa napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > Jednak pozwól, ze twoje skojarzenie poczytam za > > kompliment; jednak wyłącznie na okoliczność dzisiejszego, czarownego > > wieczoru.:D > > mam wyśmienity nastrój, jutro mogę się wyspać > kocham świat :D Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: och, czytaj..POCZYTOWYWUJĘ 28.06.03, 23:15 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: (nic nie napisała) i jak się bawisz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: jak padalec w wiadrze mętnej wody 28.06.03, 23:21 ( MĘTNA-MENTNA aankaa napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > (nic nie napisała) ->> NAPISAŁA ,napisała! ->> że: POCZYTOWYWUJE, :P > > i jak się bawisz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa to musi (?) być przyjemne :D 28.06.03, 23:30 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ( MĘTNA-MENTNA Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ...wiesz, ...nie do końca ( ogona ):D 28.06.03, 23:38 aankaa napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > ( MĘTNA-MENTNA ) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa ale czyta się ??? 28.06.03, 23:58 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: (jak zwykle - nic nie napisała :)) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:aleczytasię ??? I CZYTA I ODPOWIADA ! 29.06.03, 00:01 aankaa napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > (jak zwykle - nic nie napisała :)) KURDE,wszak przecież odpowiadam - w rubryce T E M A T = temat jest moją odpowiedzią. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa nie denerwuj się, wieczór tak piękny ... 29.06.03, 00:05 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > KURDE,wszak przecież odpowiadam - w rubryce T E M A T = temat jest moją > odpowiedzią. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:słowo "KURDE" znaczy u mnie good mood 29.06.03, 00:09 komprene wu ? aankaa napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > KURDE,wszak przecież odpowiadam - w rubryce T E M A T = temat jest moją > > odpowiedzią. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa i znowu kompletne niezrozumienie :( 29.06.03, 00:11 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > komprene wu ? ja tylko polski/niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: i znowu kompletne niezrozumienie :((((( 29.06.03, 00:25 good mood & komprene wu jest w czystogermańskim. Tower me. aankaa napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > komprene wu ? > > ja tylko polski/niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: zdrowy tryb życia.. 28.06.03, 23:09 aankaa napisała: > witamina C + woda mineralna :P > To chyba day after? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: zdrowy tryb życia.. 28.06.03, 23:21 hella100 napisała: > > witamina C + woda mineralna :P > > > > > To chyba day after? jeżeli "after" to jeszcze czekolada albo (dożylnie) glukoza (żeby uzupełnić cukier) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa aha, i jeszcze 28.06.03, 23:22 aankaa napisała: > hella100 napisała: > > > > witamina C + woda mineralna :P > > > > > > > > > To chyba day after? > > jeżeli "after" to jeszcze czekolada albo (dożylnie) glukoza (żeby uzupełnić > cukier) ;) witaminy z grupy B (na uspokojenie skołatanych nerwów) Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: aha, i jeszcze 28.06.03, 23:38 aankaa napisała: > aankaa napisała: > > > hella100 napisała: > > > > > > witamina C + woda mineralna :P > > > > > > > > > > > > > To chyba day after? > > > > jeżeli "after" to jeszcze czekolada albo (dożylnie) glukoza (żeby uzupełni > ć > > cukier) ;) > > witaminy z grupy B (na uspokojenie skołatanych nerwów) Day after to najszybciej stawiają mnie na nogi moje dzieci;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa współczuję 28.06.03, 23:41 hella100 napisała: > Day after to najszybciej stawiają mnie na nogi moje dzieci;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: współczuję 28.06.03, 23:44 aankaa napisała: > hella100 napisała: > > > Day after to najszybciej stawiają mnie na nogi moje dzieci;-))) No myśle bo jest czego...;-)))))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa współczuję tym bardziej 28.06.03, 23:59 hella100 napisała: > No myśle bo jest czego...;-)))))) > pzdr może pora nauczyć Dzieci "szacunku dla zmęczenia" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan33 Re: zdrowy tryb życia... 28.06.03, 22:37 branca28 napisała: > ...powoduje lepszy nastrój. > powoduje zwiększenie koncentracji, szybkości reagowania... > popatrzcie, na ile postów odpowiadam jednocześnie! > > pozdrawiam serdecznie, zachwycona własną zręcznością > branca28 ******* tym bardziej godne podziwu (podziw dla zdrowego trybu zycia) ze przeciez pogoda lepsza, lato i czas wakacji. A ty masz takie osiagniecia. Kurcze zdolna jestes nieslychanie, co ty jadasz na sniadanie? Czyzby standardowo ciagle to samo? pozdrowka, jan33 Odpowiedz Link Zgłoś
branca28 Re:jan33- zdrowy tryb życia...n/t 28.06.03, 22:42 nie, juz zmieniłam menu i mój małżonek przestał serwować nam jaja z kiełbasą na twardo. teraz jemy wyłącznie dania transparentne, wiesz, wszystko, co przezroczyste, w zasadzie niewidoczne, chyba, ze przez specjalny, kwarcowy filtr. jan33 napisał: > Kurcze zdolna jestes nieslychanie, co ty jadasz na sniadanie? > Czyzby standardowo ciagle to samo? > pozdrowka, > jan33 Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 - zdrowy tryb życia... 28.06.03, 23:06 branca28 napisała: > nie, juz zmieniłam menu i mój małżonek przestał serwować nam jaja z > kiełbasą > na twardo. teraz jemy wyłącznie dania transparentne, wiesz, wszystko, co > przezroczyste, w zasadzie niewidoczne, chyba, ze przez specjalny, kwarcowy > filtr. Wiesz, ja też ostatnio postanowiłam zdrowo jeść. Nie jem już smalcu ze skwarkami. Jem tylko same skwarki. Smalec oddaję babci. Odpowiedz Link Zgłoś