myszz 11.08.07, 16:36 mam dziś fatalny dzień... kolejny raz dostałam kopa w sam brzuch i mam instynkty mordercze. ale jestem frajerką!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mee Re: fatalny dzień 11.08.07, 16:38 Sobota jest, skocz na miasto, pociesz się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: fatalny dzień 11.08.07, 16:41 6 lat się nie pocieszałam i nie pamietam jak to sie robi. zresztą pewnie bym kogoś dechą dechą nabiła Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: fatalny dzień 11.08.07, 16:41 Ja nie mówię, że od razu masz się puścić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: fatalny dzień 11.08.07, 16:47 ja też nie mówie nawet nie mam nastroju na takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda10 Re: fatalny dzień 11.08.07, 16:50 myszz napisała: >kolejny raz dostałam kopa w sam brzuch ...jestem frajerką!!!! Wygladasz na pechowa. Przygotuj sie na nastepne. Jest cos z toba nie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: fatalny dzień 11.08.07, 16:51 Myszko! Uwazam, ze juz czas abys zrobila totalny porzadek w swoim zyciu. Zaslugujesz na to co najlepsze i nie mozesz pozwalac komus doprowadzac sie do takiego stanu. Nic nie jest tego warte. Moim zdaniem jeszcze wiele dobra i pieknych rzeczy moze Cie w zyciu spotkac tylko musisz datemu wszytskiemu szanse. A dzis moze jakas glupia komedia, wino, spotkanie z przyjaciolka beda dobre. Trzymaj sie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: fatalny dzień 11.08.07, 16:57 A moze na boks sie zapisz?:) Tez czasem tak mam, ze najchetniej bym komu przylozyla w zeby. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: fatalny dzień 11.08.07, 16:59 jakby nie to, ze teraz mamy gosci to bym dała popis Odpowiedz Link Zgłoś