Gość: chomik IP: *.crowley.pl 30.06.03, 10:25 kto to jest robert makłowicz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karotka Re: Dietetyka i Seks IP: *.netia.pl 30.06.03, 13:04 bardzo lubię programy Roberta Makłowicza - gość ma wyobraźnię i super gotuje choć brakuje mu finezji (sprytu) ze sprzętami kuchennymi ale to wybaczalne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
crunchips Re: Dietetyka i Seks 30.06.03, 13:05 Gość portalu: chomik napisał(a): > kto to jest robert makłowicz? Taki pocieszny pan, który w niedzielę na dwójce prowadzi programy o gotowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dietetyka i Seks 30.06.03, 13:08 Taki telewizyjny grubas od przyrządzania ciężkostrawnych potraw. Drugi grubas to Jacek Kuroń. Jest jeszzce jeden (albo był na Polsacie) Dopóki nie pokaże się w TV, jako prowadzący program kulinarny, jakiś chudy facet, dopóty te programy dla mnie nie będą wiarygodne. Tłusty kucharz to antyreklama dla TV! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Dietetyka i Seks IP: *.gds.pl 30.06.03, 13:53 pajdeczka napisała: > Taki telewizyjny grubas od przyrządzania ciężkostrawnych potraw. > Drugi grubas to Jacek Kuroń. Jest jeszzce jeden (albo był na Polsacie) > Dopóki nie pokaże się w TV, jako prowadzący program kulinarny, jakiś chudy > facet, dopóty te programy dla mnie nie będą wiarygodne. Tłusty kucharz to > antyreklama dla TV! Proponuję wizytę u okulisty. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Dietetyka i Seks 30.06.03, 13:55 Gość portalu: ws napisał(a): > pajdeczka napisała: > > > Taki telewizyjny grubas od przyrządzania ciężkostrawnych potraw. > > Drugi grubas to Jacek Kuroń. Jest jeszzce jeden (albo był na Polsacie) > > Dopóki nie pokaże się w TV, jako prowadzący program kulinarny, jakiś chudy > > > facet, dopóty te programy dla mnie nie będą wiarygodne. Tłusty kucharz to > > antyreklama dla TV! > Proponuję wizytę u okulisty. Jasne. Jak się waży 120 kg, to każdy poniżej 100 wydaje się szczupły, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Dietetyka i Seks IP: *.gds.pl 30.06.03, 14:27 pajdeczka napisała: > Gość portalu: ws napisał(a): > > > pajdeczka napisała: > > > > > Taki telewizyjny grubas od przyrządzania ciężkostrawnych potraw. > > > Drugi grubas to Jacek Kuroń. Jest jeszzce jeden (albo był na Polsacie > ) > > > Dopóki nie pokaże się w TV, jako prowadzący program kulinarny, jakiś > chudy > > > > > facet, dopóty te programy dla mnie nie będą wiarygodne. Tłusty kuchar > z to > > > antyreklama dla TV! > > Proponuję wizytę u okulisty. > > Jasne. Jak się waży 120 kg, to każdy poniżej 100 wydaje się szczupły, > nieprawdaż? Mimo wszystko proponuję wizytę u okulisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falafel 9 i pół tygodnia w wydaniu maklowicza: to już było IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 15:03 choc i może erotyczne Ja wolę jednak zjeśc jak człowiek (czyli przy uzyciu noża i widelca) schabowego kotleta (najlepiej usmazonego przez kobiecinę która jeszcze za komuny smazyła schabowe w barze WSS) do tego ziemniaki (normalnie posolone i ugotowane) dalej mizeria i mleko zsiadłe (te co sie zsiada jeszcze czasem można zdobyć, choć trudno i drożej). A swoją erotykę będę miał po zadziałaniu enzymów (zawartych w wieprzowinie) w ten sposób na mężczyzn agresywnych (pozytywnie) . Smacznego. PS: albo jjemy jak ludzie albo jak małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 9 i pół tygodnia w wydaniu maklowicza: to już IP: *.acn.pl 05.07.03, 02:04 Gość portalu: falafel napisał(a): > choc i może erotyczne > Ja wolę jednak zjeśc jak człowiek (czyli przy uzyciu noża i > widelca) schabowego kotleta (najlepiej usmazonego przez > kobiecinę która jeszcze za komuny smazyła schabowe w barze WSS) > do tego ziemniaki (normalnie posolone i ugotowane) dalej mizeria > i mleko zsiadłe (te co sie zsiada jeszcze czasem można zdobyć, > choć trudno i drożej). A swoją erotykę będę miał po zadziałaniu > enzymów (zawartych w wieprzowinie) w ten sposób na mężczyzn > agresywnych (pozytywnie) . > Smacznego. > > PS: albo jjemy jak ludzie albo jak małpy. to ja wole jak malpy, bo po smazonej kapuscie... no, sam sobie dopowiedz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Dietetyka i Seks IP: *.chello.pl 05.07.03, 12:51 Robert Makłowicz - ur. 1963 r., dziennikarz, znawca kuchni świata, podróżnik i smakosz, To autor programu telewizyjnego "Podróże kulinarne", a także książek, m.in.: "CK kuchnia", "Listy Pieczętowane Sosem, czyli Gdzie Karmią Najlepiej w Polsce - przewodnik" (z Piotrem Bikontem) i "Zjeść Kraków, przewodnik subiektywny" (ze Stanisławem Mancewiczem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alag Re: Dietetyka i Seks IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.03, 22:54 ty jełopie Odpowiedz Link Zgłoś