elegia_o 14.08.07, 14:33 Czy któraś z was używa bazy pod cienie? Kupiłam taką w sephorze, ale Nie wiem jak tego powino się dokładnie używać. Przed nałożeniem podkładu czy po? :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: baza pod cienie 14.08.07, 14:38 Juz sama nazwa wskazuje na sposob uzycia :) A Sephora ma takie mile i chetne do pomocy panie.. trzeba zapytac to Ci zrobia makijaz ze szkoleniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
elegia_o Re: baza pod cienie 14.08.07, 14:40 :) no, że pod cienie to oczywiste, ale na podklad (fluid) czy pod? Dzięki :D:D:D:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: baza pod cienie 14.08.07, 14:41 To Ty fluidem sobie tez powieki smarujesz? A nie za duzo tego? Odpowiedz Link Zgłoś
elegia_o Re: baza pod cienie 14.08.07, 14:45 Teoretycznie jak nalozysz odrobinę fluidu i pudru na powieki do cienie sie lepiej trzymają, poza tym jak masz puder na rzęsach to automatycznie zwiękaszają swoją objętość. :) Może jak mam jeszcze bazę to faktycznie fluid zbędny :) Dzięki Pozdrawiam sedrecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: baza pod cienie 14.08.07, 14:48 I zamiast pudru na rzesach, dobra maskare :) Mowie Ci, najlepiej idz do Sephory i popros panie o pomoc.. Zawsze mozna sie czegos nowego nauczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
delikatesowa Re: baza pod cienie 14.08.07, 14:53 elegia_o napisała: > Teoretycznie jak nalozysz odrobinę fluidu i pudru na powieki do > cienie sie lepiej trzymają, poza tym jak masz puder na rzęsach to > automatycznie zwiękaszają swoją objętość. > :) zgadzam się w 100%. fluid plus puder = super baza pod cienie. nie maluje się cieniami bez tego połączenia:) Odpowiedz Link Zgłoś