mamalgosia Re: Gdzie Hal9000? 03.07.03, 15:59 podnoszę, bo ta kwestia jest dla mnie ważna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Gdzie Hal9000? IP: *.hemocleanse.com 03.07.03, 16:07 Moze juz swietuje 4-tego Lipca. J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Gdzie Hal9000? 03.07.03, 16:11 To dlaczego nie świętuje z nami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Gdzie Hal9000? IP: *.hemocleanse.com 03.07.03, 16:24 On za powazny jest by "puszczac fireworki", co wiekszocs czyni na te okolicznosc. J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Gdzie Hal9000? 03.07.03, 16:27 ojeju, to tym bardziej powinien tu siedzieć.Smutno mi bez niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Gdzie Hal9000? IP: *.hemocleanse.com 03.07.03, 16:45 Przykro mi. Twego smutku nikt nie rozproszy, bo chyba jest ogromny. Moze szklaneczka dzinu z tonikiem, kostka lodu i cytrynka. Mnie to zawsze poprawia humor. J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Gdzie Hal9000? 09.07.03, 13:14 Że też ja nie piję alkoholu... Gdzie utopić swój smutek??? Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Gdzie Hal9000? 03.07.03, 20:09 Jestem... :) Miałem terminową robotę no i mnie wcięło... Za tydzień nowy termin... :(((( Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Gdzie Hal9000? 03.07.03, 20:11 hal9000 napisał: > Jestem... :) > Miałem terminową robotę no i mnie wcięło... > Za tydzień nowy termin... :(((( A my tu tesknimy za Toba;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Gdzie Hal9000? IP: *.hemocleanse.com 03.07.03, 20:33 A juz myslalem ze trzeba bedzie wykrzyczec biblijne pytanie Halu9 z zerami "gdzie jestes?". J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Gdzie Hal9000? 03.07.03, 20:36 Gość portalu: J.S. napisał(a): > A juz myslalem ze trzeba bedzie wykrzyczec biblijne pytanie Halu9 z > zerami "gdzie jestes?". > J.S. Wzywałeś mnie? Oto jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Gdzie Hal9000? IP: *.hemocleanse.com 03.07.03, 22:55 Wzywala cie mamalgosia i ponoc miala powody, ale juz jej sie odniechcialo (nawolywac). J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Gdzie Hal9000? 04.07.03, 12:12 nie odniechciało, tylko obowiązki wezwały! Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Gdzie Hal9000? 04.07.03, 12:36 Oczywiście go nie ma, a ja potzrebuję jego pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Gdzie Hal9000? 04.07.03, 16:44 mamalgosia napisała: > hal mnie olewa, jak przykro Nie olewam Małgosiu. Dopiero teraz miałem czas zajrzeć. Jak mogę Tobie pomóc? Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Gdzie Hal9000? 04.07.03, 16:46 Cos Wy sie spotkac nie mozecie :))))) Jak jest Malgosia to nie ma Hala i na odwrot :)))) Pozdrowionka serdeczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan33 Re: Gdzie Hal9000? 05.07.03, 03:59 daffne napisała: > Cos Wy sie spotkac nie mozecie :))))) > Jak jest Malgosia to nie ma Hala i na odwrot :)))) > Pozdrowionka serdeczne:) ******* Malgosiu, Tym razem Hal krzyczy "Gdzie jestes". Czy ty jak biblijny Adam chowasz sie za krzakiem i milczysz wstydzac sie nagosci cokolwiek ona znaczy. jan33 (J.S>) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Gdzie Hal9000? 05.07.03, 08:59 jan33 napisał: > Malgosiu, > Tym razem Hal krzyczy "Gdzie jestes". Czy ty jak biblijny Adam chowasz sie za > krzakiem i milczysz wstydzac sie nagosci cokolwiek ona znaczy. > jan33 (J.S>) Małgosia odezwie się pewnie dopiero w poniedziałek. A w poniedziałek ja mam znowu młyn w robocie... Ale Małgosiu, możesz zawsze napisać posta albo wysłać maila... Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Gdzie Hal9000? 06.07.03, 11:20 Ach, akurat kuknęłam tutaj w niedzielkę. Hal, chodzi o podwójną owulację na innym forum, już po prostu nie mam siły i potrzebuję Twojego wsparcia, mimo wyraźnych różnic między nami Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Gdzie Hal9000? 06.07.03, 13:14 mamalgosia napisała: > Ach, akurat kuknęłam tutaj w niedzielkę. > Hal, chodzi o podwójną owulację na innym forum, już po prostu nie mam siły i > potrzebuję Twojego wsparcia, mimo wyraźnych różnic między nami Małgosiu, możesz podać linka do tej dyskusji (a najlepiej do konkretnego postu)? Pamiętam, że był taki temat ale tam są tasiemcowe wątki i nie mogę go teraz odnaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Gdzie Hal9000? 07.07.03, 11:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10607&w=6713186&a=6794575 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Gdzie Hal9000? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 13:21 Nawet na tle pozostałych wątków, ten jest wyjątkowo debilny. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Gdzie Hal9000? 06.07.03, 14:11 Gość portalu: loko napisał(a): > Nawet na tle pozostałych wątków, ten jest wyjątkowo debilny. Korzystając z tego, że wybitny specjalista od debilizmu innych raczył zaszczycić mój nędzny wątek pośpieszyłem do wyszukiwarki i poszukałem postów naszego specjalisty. Szperając w tej skarbnicy mądrości znalazłem taki oto post: Natchniona wypowiedź Loko Pozwolę sobie zacytować słowa samego mistrza: > Nie każdy może się równać z wartościowością twoich wypowiedzi. Chciałbym zwrócić uwagę na nowatorskie użycie słowa "wartościowość". Co prawda jest to termin używany w chemii, ale loko pokazał nam twórcze zastosowanie go w innym kontekście... :))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Gdzie Hal9000? IP: 80.48.96.* 06.07.03, 14:36 hal9000 napisał: > Gość portalu: loko napisał(a): > > > Nawet na tle pozostałych wątków, ten jest wyjątkowo debilny. > > Korzystając z tego, że wybitny specjalista od debilizmu innych raczył > zaszczycić mój nędzny wątek pośpieszyłem do wyszukiwarki i poszukałem postów > naszego specjalisty. Szperając w tej skarbnicy mądrości znalazłem taki oto post > : > > Natchniona wypowiedź Loko > > > Pozwolę sobie zacytować słowa samego mistrza: > > > Nie każdy może się równać z wartościowością twoich wypowiedzi. > > Chciałbym zwrócić uwagę na nowatorskie użycie słowa "wartościowość". > Co prawda jest to termin używany w chemii, ale loko pokazał nam twórcze > zastosowanie go w innym kontekście... :))))))))))))))))))))))))))))))) Na taką okoliczność Halu przypomina mi się tichnerowska "Filozofia po góralsku" i powiedzenie "nie bede duzo godoł bo i ni ma do kogo". Tylko kto dzisiaj zamuje się choć trochę filozofią ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Gdzie Hal9000? 07.07.03, 11:35 Lena, ja bardzo lubię filozofię, chociaż mam zastrzeżenia do wielu przemyśleń. Ale "F po góralsku" to arcydzieło! Odezwij się jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Re: Gdzie Hal9000? IP: 195.117.238.* 06.07.03, 14:55 A mnie zastanawia sens prowadzenia takiej dyskusji, odpowiadania na posty, które nie są tego warte. Hal również poczuł się w obowiązku ujawnić gościa miałkość za pomocą cytatów. Zadał sobie trud wyszukiwania (niewielki, ale zawsze) aby ośmieszyć (dopiec, postawić na swoim, dać nauczkę, uświadomić nieuświadomionych - niepotrzebne skreślić) lapidarnego loko. Tylko, po co? Parę wątków poniżej jest temat "Co robicie jak ktoś was nie darzy sympatią"... Ja nic nie robię. Jego/jej sprawa. To samo na forum. Jeżeli ktoś ma zdanie z którym się nie zgadzam mogę przedstawić swój punkt widzenia, ale w pewnym momencie dyskusja traci sens. Nie muszę mieć ostatniego słowa. Każdy sam może ocenić co i jak kto pisze. Pzdr. Gal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Gdzie Hal9000? IP: 80.48.96.* 06.07.03, 15:39 Gość portalu: Gal napisał(a): > A mnie zastanawia sens prowadzenia takiej dyskusji, odpowiadania na posty, > które nie są tego warte. > Hal również poczuł się w obowiązku ujawnić gościa miałkość za pomocą cytatów. > Zadał sobie trud wyszukiwania (niewielki, ale zawsze) aby ośmieszyć (dopiec, > postawić na swoim, dać nauczkę, uświadomić nieuświadomionych - niepotrzebne > skreślić) lapidarnego loko. Tylko, po co? > > Parę wątków poniżej jest temat "Co robicie jak ktoś was nie darzy sympatią"... > Ja nic nie robię. Jego/jej sprawa. To samo na forum. Jeżeli ktoś ma zdanie z > którym się nie zgadzam mogę przedstawić swój punkt widzenia, ale w pewnym > momencie dyskusja traci sens. Nie muszę mieć ostatniego słowa. Każdy sam może > ocenić co i jak kto pisze. > > > Pzdr. > Gal Popieram i pozdrawiam. Szkoda życia na spory. Z ludźmi o przeciwnych i zażartych poglądach nie ma sensu. Czasem trzeba skrzyżować szpady by to zobaczyć, czasem wystarczą lekkie argumenty by rozmówca już się nie odezwał a czasem lepiej zamilknąć, bo jak u Tichnera "ni ma do kogo". Pozdfrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena PS IP: 80.48.96.* 06.07.03, 15:44 > Pozdfrawiam Przepraszam, miało być "pozdrawiam". Ciasto z wiśniami w piekarniku, pstrąg na patelni, surówka się miesza a ja krążę między nimi a komputerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: PS IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 07.07.03, 01:46 Gość portalu: Lena napisał(a): > > Pozdfrawiam > > Przepraszam, miało być "pozdrawiam". Ciasto z wiśniami w piekarniku, pstrąg na > patelni, surówka się miesza a ja krążę między nimi a komputerem. ***** Lena moge sie wprosic na ten obiad, lacznie z jakas dysputa jak u Krola Stasia. Jak pamietam byly to czwarkowe imprezy, ale w koncu nowe czasy sa. J.S (jan33) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: PS IP: 80.48.96.* 07.07.03, 08:50 Gość portalu: J.S. napisał(a): > Gość portalu: Lena napisał(a): > > > > Pozdfrawiam > > > > Przepraszam, miało być "pozdrawiam". Ciasto z wiśniami w piekarniku, pstrą > g > na > > patelni, surówka się miesza a ja krążę między nimi a komputerem. > ***** > Lena moge sie wprosic na ten obiad, lacznie z jakas dysputa jak u Krola Stasia. > > Jak pamietam byly to czwarkowe imprezy, ale w koncu nowe czasy sa. > J.S (jan33) Bardzo zaluje, ze po jedzonku zostaly juz tylko wspomnienia. Tymi dysputami na tematy literacko-polityczne zostalam przekonana. Moze cos we czwartek ugotuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: PS 07.07.03, 11:37 To ja bym się chętnie tez wprosiła. Czyli jesteśmy umówieni w czwartek? Odpowiedz Link Zgłoś