justynka55 Re: W czym na obrone 05.01.06, 14:14 ceść Dziewczyny W lutym mam obronę pracy licencjackiej, więc juz nie długo. W czym byłyście ubrane podczas waszych obron Czy konieczny jest kolor czarny? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: W czym na obrone 05.01.06, 17:24 ja miałam na sobie czarny spodnium, białą bluzkę i czarne buty na wysokim obcasie Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: W czym na obrone 05.01.06, 17:24 ja na swojej obronie byłam w brązowym (czekoladowym ;) garniturze i nie zaszkodził mi w otrzyamaniu oceny bdb ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: W czym na obrone 05.01.06, 17:26 bo kolor czarny nie jest obowiązkowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: W czym na obrone 05.01.06, 18:03 hehe, znając siebie ja na swoją obronę ze strachu, że mnóstwo osób będzie mnie widzieć, aby podkreślić swój profesjonalizm, którego nie ma i dojrzałość, której nie ma tym bardziej, będę tydzień siedzieć w szafie i wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: W czym na obrone 05.01.06, 18:43 czarny niekoniecznie, byle bylo elegancko i profesjonalnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: W czym na obrone 06.01.06, 13:01 Ja miałam ecru garfnitur w delikatne prążki czarne (ale bardzo delikatne). Też bdb. A powążnie nie sądzę żeby czarny był obowiązkowy, podobnie jak biała koszulowa bluzka byle byuło elegancko i niewyzywająco. Odpowiedz Link Zgłoś