Gość: Do Admina IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 17:33 Dzięki, stary :) Ukłony, E. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lyche1 Re: Do Admina 03.07.03, 17:41 No ja dziś nawet nie zdązyłam spamu zgłosić :))) Co za refleks :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Do lizusa 04.07.03, 10:15 Nie podlizuj się adminowi, bo kiedyś i ty możesz podpaść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizus Re: Do lizusa IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 13:50 pajdeczka napisała: > Nie podlizuj się adminowi, bo kiedyś i ty możesz podpaść. Cos takiego....Naprawdę?????? Pilnuj swojego nosa, kochana :) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do lizusa 04.07.03, 14:39 Gość portalu: lizus napisał(a): > pajdeczka napisała: > > > Nie podlizuj się adminowi, bo kiedyś i ty możesz podpaść. > Cos takiego....Naprawdę?????? > Pilnuj swojego nosa, kochana :) > Pzdr. Nos jest zawsze na swoim miejscu, kochany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eden Re: Do lizusa IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 15:24 pajdeczka napisała: > Nos jest zawsze na swoim miejscu, kochany. Jesteś tego pewna? Tak samo jak tego, że jestem mężczyzną...? heheh Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Do lizusa 04.07.03, 15:25 Gość portalu: eden napisał(a): > pajdeczka napisała: > > > Nos jest zawsze na swoim miejscu, kochany. > > Jesteś tego pewna? Tak samo jak tego, że jestem mężczyzną...? > heheh Przepraszam, ale trudno w internecie rozróżnić po pierwszym zdaniu, jakiej kto jest płci. Na drugi raz się przedstawiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
twe_marzenie Re: Do lizusa 05.07.03, 09:50 Zrozumiałam, że najlepiej sobie zorganizować syganturkę z symbolami płci... wtedy niektórzy będą zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Nie rżnij bohaterki 05.07.03, 10:27 jak nie wiesz co jest grane. Codziennie zamykasz komputer o 17-tej i lecisz do domu ( a może do jakiejś kawiarenki na trójmieście???) Tak więc jak nie wiesz co jest grane lepiej nie zabieraj głosu. Pozdr. pajdeczka napisała: > Nie podlizuj się adminowi, bo kiedyś i ty możesz podpaść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizus Re: Nie rżnij bohaterki IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 16:05 lyche1 napisała: > jak nie wiesz co jest grane. Codziennie zamykasz komputer o 17-tej i lecisz do > domu ( a może do jakiejś kawiarenki na trójmieście???) Tak więc jak nie wiesz > co jest grane lepiej nie zabieraj głosu. Pozdr. Dzięki :))) Dla Ciebie ukłony, lyche1, E. p.s. No to zagrałaś/eś pajdeczce na nosie, buehehehe > > pajdeczka napisała: > > > Nie podlizuj się adminowi, bo kiedyś i ty możesz podpaść. Odpowiedz Link Zgłoś