aise_ 03.07.03, 21:06 zdaje się, że plasujesz sie w ścisłej czołówce kandydatów do tytułu mistera forum kobieta... serdeczne gratulacje. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aise_ ps 03.07.03, 21:15 szkoda że xan się zaprzysiągł na miesiąc, bo by pewnie trochę pozłośliwił... :-)) p.s. mam na Ciebie zagłosować?:-P Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius niemoralna propozycja? 04.07.03, 10:29 co to za pytanie, czy masz na mnie zagłosować? Sama powinnaś wiedzieć! :-) poza tym ja bym wolał zawczasu wiedzieć jakie są prawa i obowiązki mistera forum kobieta... bo tak to nigdy nic nie wiadomo... m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza zakres obowiązków mistera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.03, 11:01 kiedys niejaki Nikuś Dyzma został uhonorowany podobnym zaszczytem... nie wyglądał szczęsliwie i kwitnąco na drugi dzień - po finałach :-) A Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: zakres obowiązków mistera 04.07.03, 11:31 no patrz, nie pamiętam... Za to przypomniał mi dię fragment z "Eryka" Terry'ego Pratchetta, gdy Eryk pyta, czy rzeczywiście w tej dżungli żyje plemię amazonek, które porywają mężczyzn i wykorzystują ich... no... czy one wykorzystują tych mężczyzn do, no... do typowo męskich zajęć? Rincewind odparł, że nic mu na ten temat nie wiadomo i szczerze rzecz ujmując niewiele go owe hipotetyczne kobiety obchodzą, a tak w ogóle życzyłby sobie, żeby ten cholerny las się już skończył i gdyby Eryk mógł mu nie przeszkadzac swoimi głupimi pytaniami w szukani azemu... amuze... astym... kierunku, to byłby mu naprawdę wdzięczny. A potem się okazało, że rzeczywiście żyje tam plemię amazonek, które porywają mężczyzn i wykorzystują ich do typowo męskich zajęć, ale ci mężczyźni to długo nie żyją za specjalnie, bo ileż można naprawiać zawiasy, wbijać gwoździe, heblować deski i rąbać drwa??? :-)) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: zakres obowiązków mistera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.03, 11:41 w moim dziecięcym swiecie mężczyzna był niezbedny do kierowania autem, wyrzucania śmieci, zapraszania kobiety do restauracji lub kina i siedzenia na najwazniejzym miejscu podczas kolacji wigilijnej z biegiem lat obowiazków mu przybyło ale... no tak: :-) nie mam prawa jazdy źle się czuję sama w kinie nie wyrzucam sama smieci i nie dzieci, tesciowa, ani kot, ani żadni goście sa najwazniejsi przy stole wigilijnym... odwieczny podział ról...archetyp mężczyzny...wierność dziecięcym marzeniom? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 y. nie zgadzaj sie... 04.07.03, 11:09 chca cie wpuscic w maliny. mister na przykład nie moze wogole jesc bobu... no bo jak to jesc bób.. w malinach? (powiedziałbukowski, a lewa brew zaczełą mu drgac... zawsze gdy zazdrosc zwyciezała nad kolezenstwem... i zdrowym rozsadkiem...) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius buki... 04.07.03, 11:34 zrobię wszystko, co w mojej mocy, by do tego nie dopuścić. Jestem gotów nawet wystąpić w skąpym stroju maksymalnie obnażając moje ohydne i pozbawiolne kształtu ciało rachitycznego karła, byleby tylko nie zostać misterem forum! (prawa ręka ydoriusa zaczęła drgać w fazie zgodnej z brwią bukowskiego. Obaj wiedzieli, że obaj kłamią. ydorius wiedział, że buki zazdrości. buki wiedział, że ydorius nie obnaży swojego bezkształtnego ciała rachitycznego karła) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: buki... IP: *.chello.pl 04.07.03, 12:09 buki wiedział, > że ydorius nie obnaży swojego bezkształtnego ciała rachitycznego karła) > eeeeeeeee, szkoda, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: buki... 04.07.03, 12:20 Kolejna miłośniczka człowieka-słonia? :-)) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ yd to jak sie już obnazysz 04.07.03, 16:48 to moze weź od razu w rękę młot i zrób ten performance. co? :-)))) a buki tez miał jedna nominację o ile sie nie mylę.. poza tym pytają czy mam na ciebie głosowac miałam na myśli czy będę miała z tego jakieś korzyści. bo jak nie to zagłosuje na bukowskiego - on na pewno cos zaproponuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: yd to jak sie już obnazysz 04.07.03, 17:03 Może na przykład jakąś książkę gratis dorzucę... Poza tym chyba możesz głosować na wszystkich Ci znanych menów, w końcu kobieta zmienną jest (tylko nie wiem, czy zmienną ciągłą, czy dyskretną. Hipotezę o dyskretności możemy prawdopodobnie odrzucić, więc kobieta zmienną ciągłą jest. Filozofom bieglejszym ode mnie zostawiam interpretację tego bełkotu :-)) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: yd to jak sie już obnazysz 04.07.03, 17:27 > Może na przykład jakąś książkę gratis dorzucę... otototo własnie... :-))) powiedzmy, ze kobieta zmienna jest i dyskretna zarazem (choc tutaj bywają wyjątki poniewaz są kobiety niedyskretne a zarazem stałe...:-))) no co ty! przecież działa zasada: jeden głos - jeden czlowiek. jak u pratchetta:-)) ps. zamierzasz odpisać na tego mojego maila czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ydorius fju fju...:-) 04.07.03, 11:15 aise_ napisała: > zdaje się, że plasujesz sie w ścisłej czołówce kandydatów do tytułu mistera > forum kobieta... > serdeczne gratulacje. > :-))) > chyba ci się pomyliło z prywatnym forum TWA? Odpowiedz Link Zgłoś