forumowicz_pospolity 29.08.07, 23:08 wolicie: do knajpki i gadać do filharmonii i słuchać do kina i oglądać ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Gdzie na randke? 29.08.07, 23:11 karina1983 napisała: > Do lozka i posapac. to dość prymitywne ale z męskiego punktu widzenia do zaakceptowania jak najbardziej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
karina1983 Re: Gdzie na randke? 29.08.07, 23:15 Nie ma tu nic prymitywnego. Z kazdego punktu lozko to dobre miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Gdzie na randke? 29.08.07, 23:24 karina1983 napisała: > Nie ma tu nic prymitywnego. Z kazdego punktu lozko to dobre miejsce. to potem ewentualnie a co przedtem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
betty88 Re: Gdzie na randke? 29.08.07, 23:19 A ja to bym dała takie opcje do wyboru:P -knajpke by smakować -filharmonię by słuchać -do kina by oglądać -ławkę by porozmawiać -perfumerię by wąchać -salon SPA by odczuwać(np.masaże:P) I łóżko,które zawiera wszystkie powyżej wymienione elementy:P Albo jak kto woli"łóżko",zważwszy na to,że to wcale nie musi być łóżko,a np podłoga,czy też pralka:P Hihihhi Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Gdzie na randke? 29.08.07, 23:21 jak to gdzie? na spacerek do parku, nad Wisełke w jakieś pola, zawsze jakis ch/habazie można urwać i wręczyć, albo wysoka trawa sie znajdzie w razie konieczności.Nie ma jak łono natury :) Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: Gdzie na randke? 29.08.07, 23:28 Do filharmonii, albo do kina, albo do teatru, albo na wystawę, albo do muzeum a potem może być knajpka i gadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
annapannacotta Re: Gdzie na randke? 29.08.07, 23:31 pszekora napisała: > Do filharmonii, albo do kina, albo do teatru, albo na wystawę, albo > do muzeum a potem może być knajpka i gadanie. No a dla mnie- odwrotnie. Najpierw pogadać sobie do woli, potem oglądać film, wystawę, iść na koncert. Ale najpierw rozmowa w jakimś fajnym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: Gdzie na randke? 29.08.07, 23:37 Tys piknie. Kłócic sie o to nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
annapannacotta Re: Gdzie na randke? 29.08.07, 23:37 pszekora napisała: > Tys piknie. Kłócic sie o to nie będę. Ja również:) Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: Gdzie na randke? 29.08.07, 23:33 do salonu porshe na male zakupki? Odpowiedz Link Zgłoś
annapannacotta Re: Gdzie na randke? 29.08.07, 23:34 souls_hunter napisał: > do salonu porshe na male zakupki? materialissssssssssssssstka ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Gdzie na randke? 29.08.07, 23:38 gadać, gadać :) ale serio to żaden z trzech punktów do wyboru nie jest moim ideałem randkowym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Gdzie na randke? 29.08.07, 23:41 sumire napisała: > gadać, gadać :) > ale serio to żaden z trzech punktów do wyboru nie jest moim ideałem randkowym ; > ) no a jaki jest wal od razu a nie woalujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Gdzie na randke? 30.08.07, 00:13 ja baba jestem, lubię sobie czasem powoalować ;)) proszę bardzo - rozgwieżdżone niebo nad górską halą (gdybym miała bliżej do morza, niż do gór, pewnie bym wybrała rozgwieżdzone niebo nad plażą, no ale... w górach za to grasują różne dzikie stworzenia, a to dobry powód do trzymania się blisko siebie, he). Odpowiedz Link Zgłoś
blackzahir Re: Gdzie na randke? 30.08.07, 00:40 forumowicz_pospolity napisał: > wolicie: > do knajpki i gadać > do filharmonii i słuchać > do kina i oglądać > ?? > :) Nie jestem dziewczyna, ale gdybym byl, chetnie poszedlbym na randke gdziekolwiek (po takim pytaniu) Ale z kim innym ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbata.koza Re: Gdzie na randke? 30.08.07, 00:44 do kina i ogladac; potem do knajpki i gadac; a potem,kto wie? Wszystko jakos i tak sie zawsze samo uklada.... Odpowiedz Link Zgłoś