szczesliwanamaxa 13.09.07, 11:03 Mam pytanko, czy przy rezerwacji hotelu jest potrzebna data urodzenia? Jesli ja nie place za hotel, to chyba taka informacja powinna byc zbedna. Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafe_espresso Re: hotel 13.09.07, 11:06 Nie zdarzyło mi się by ode mnie dowodu nie wołali (a tam mają datę). Odpowiedz Link Zgłoś
spacecoyote Re: hotel 13.09.07, 11:08 A co, jestes nieletnia i ukrywasz przed facetem??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwanamaxa Re: hotel 13.09.07, 11:12 ta, musze uwazac, bo serce mam slabe :P Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: hotel 13.09.07, 11:47 do rezerwacji nie. ale jak bedziesz sie meldowac, dajesz swoj dowod i tam do ksiegi gosci wpisuje sie rowneiz date urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: hotel 13.09.07, 11:49 i rozmiary tez sa potrzebne :) a jak przyjedziesz będą Cie tez badac hihi :D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: hotel 13.09.07, 13:49 kiedys pracowałam w hotelu i rzeczywiście w karcie meldunkowej było miejsce na datę urodzenia... ale tak naprawde to do niczego tego nie wykorztywaliśmy tylko wprowadzaliśmy do kompa... oooo a przydatne to było dla mnie kiedy jeden z gości zostawił mi list miłosny... bardzo przyjemnie... wtedy mogłam sobie sprawdzić ile ma lat typek :D Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: hotel 13.09.07, 13:46 W Polsce istnieje obowiazek meldunkowy, hotelowi potrzebne są takie dane jak adres, imię i nazwisko, numer dokumentu ze zdjęciem, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwanamaxa Re: hotel 13.09.07, 14:15 ingeborg napisała: > W Polsce istnieje obowiazek meldunkowy, hotelowi potrzebne są takie > dane jak adres, imię i nazwisko, numer dokumentu ze zdjęciem, nic > więcej. nic wiecej? szkoda :) Odpowiedz Link Zgłoś