agaoki 14.09.07, 09:08 co najbardziej szalonego, niesamowitego, wzruszającego zrobił dla was facet z miłości??? ja też opowiem, ale najpierw wy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafe_espresso Re: co zrobił? 14.09.07, 09:37 chyba miałam szczęście do nudziarzy... Ale podobało mi się jak jeden tańczył ze mną w deszczu (najpierw udawał Asteira). Odpowiedz Link Zgłoś
hepatique Re: co zrobił? 14.09.07, 10:13 Nie wiem, czy jest to wystarczająco szalone, ale kiedyś pokłóciliśmy sie dosyć ostro przed jego tygodniowym wyjazdem, a on wysiadł z pociągu gdzieś pod Warszawą, bo doszedł do wniosku, że nie można rozstawać sie w złości. I pojechał nastepnego dnia rano :) Odpowiedz Link Zgłoś
agaoki Re: co zrobił? 14.09.07, 15:15 coś słaby odzew:( być może jest za dużo nudziarzy to teraz ja: kiedyś jeden facet się we mnie zakochał. wiedział na jakim osiedlu mieszkam, ale nie wiedział, w którym bloku, a chciał mnie znaleźć. więc podjeżdżał samochodem pod bloki i puszczał głośno utwór, który wcześniej grałam mu na pianinie. miał nadzieję, że usłyszę i domyślę się. ale niestety ja nic nie słyszałam, a wszystkiego dowiedziałam się na drugi dzień od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: co zrobił? 14.09.07, 15:42 taaaa penie kit Ci wcisnął.... skoro nic nie słyszałaś ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pani.misiowa Re: co zrobił? 14.09.07, 15:25 czy szalone? nie wiem na pewno wzruszajace kapiel z platkami roz- bajka no i czesto zostawia mi karteczki w roznych czesciach domu, zwlaszcza gdy mamy sie nie widziec kilka dni znajduje je wtedy przy okazji robienia roznych rzeczy :) a raz, gdy nie widzielismy sie w milolajki i nie mieszkalismy jeszcze razem, zadzwonil do mnie, zebym otworzyla taka a taka szafe, pogrzebala pod takimi a takimi rzeczami- a tam prezent! schowal na kilka dni przed, nawet nie zauwazylam kiedy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pani.misiowa i jeszcze cos 14.09.07, 15:27 na moje imieniny sam zrobil ciasto! sernik na zimno, czesc co prawda z torebki, ale byscie widzialy jak pieknie udekorowal owocami i smietana :) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: co zrobił? 14.09.07, 18:27 hm sama nie wiem moze to jak wymalowal dla mnie miezkkanie jak wyjechalam na urlop i po powrocie wszedzie byly ustawione swiece byl kupiony nowy telewizor lodowka wszedzie pelno kwiatow to bylo naprawde romantyczne Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzm_a Re: co zrobił? 14.09.07, 21:34 Heh...Jedno z takich wydarzeń: z ogromnym bukietem czerwonych róż, biegł do mnie z drugiego końca ulicy. A ja stałam w szoku, przechodnie przystawali i się patrzyli zaskoczeni :) A on biegł...z tym bukietem...:)))) To były moje urodziny, a scena niemal jak z filmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: co zrobił? 15.09.07, 02:25 przyjechał w środku nocy pod mój dom ale to nie było raczej z miłości a z pożądania ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: co zrobił? 15.09.07, 08:05 kope lat temu, ale.. chociaz nie mogl, nie mial jak i w ogole przyjechal do mnie na impreze sylwestrowa 20 km na rowerze w strasznym mrozie.. jak przyjechal to mial na wlosach sopelki z lodu i sinymi ustami wyszeptal ze kocha... ehhh, wrazenie to on umial robic.. Odpowiedz Link Zgłoś
symulacrum Re: co zrobił? 15.09.07, 13:22 wydawało mi się, że wrzuciłam do zsypu razem ze śmieciami portfel z dokumentami, zszedł na dół i przekopał cały pełniutki kontener; potem jak portfel się znalazł pod fotelem nie powiedział ani słowa wymówki (był z siebie chyba trochę dumny i głupio mu było psuć wrażenie ;)- to na samym początku związku kiedy mnie pierwszy raz pocałował (nocne Polaków rozmowy) o 2 w nocy wyskoczył nagle z domu i wrócił z bukietem kwiatów dostał ochrzan, ponieważ kwiaty były z klombu, bo kwiaciarnie podobno były zamknięte ;P bronił mnie w nocnym autobusie przed kibolami (12 szt.chuliganów)i złamali mu nos uczy się gotować dla mnie bezmięsne rzeczy- za każdym razem mnie to wzrusza, bo wiem, że do tej pory nie przepadał za garami a na dodatek jest wybitnym mięsożercą a niedługo się ze mną żeni, też niesamowite i wzruszające biorąc pod uwagę jak bardzo do tej pory w życiu każde z nas przed tym uciekało:) dobrze mi z nim :) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: co zrobił? 15.09.07, 18:11 Jakoś nic sobie nie przypominam. Mój dba o mnie, lubi mi sprawiać przyjemność ale jakiś szalenie oryginalnych pomysłów nie miewa. Odpowiedz Link Zgłoś