czarna33 11.07.03, 19:43 Co porabiacie ?Ja sobie siedze wygodnie,slonko oswieca las i cykaja swierszcze.Nigdzie nie ide bo juz mam dosyc tlumu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oka5 Re: Piekny piatek 11.07.03, 19:52 Ja za pół godziny idę na basen. A jutro z rańca, fruuuu, daleko za miasto. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wachlarz Re: Piekny piatek 11.07.03, 19:57 czarna33 napisała: > Ja sobie siedze wygodnie,slonko oswieca las i cykaja > swierszcze. O, jak masz fajnie. Łącze stałe w środku lub na skraju lasu? Zawsze o tym marzyłem. A ja mam... duże plany, co jeszcze zrobić dziś w pracy. I równie dużo wrodzonego i nabytego lenistwa. Więc siedzę i sobie przeglądam Forum... Za oknem ruchliwa warszawska ulica, romantyczny zgrzyt tramwajów... Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Piekny piatek 11.07.03, 20:12 fotel przed komputerem, w przerwach (na papierosa) balkon w kwiatkach (i zimne piwo z lodówki :)) a za oknem romantyczna warszawska ulica i zgrzyt pięciu linii autobusowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Piekny piatek 11.07.03, 20:16 Odpoczywam od meza i dzieci...wyjechali wlasnie na wekend. O boszzzz jak mi dobrze...a jutro rowerek, zimne piwko, moze Powsin? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Piekny piatek 11.07.03, 20:21 Czerp jak najwieksze korzysci z tego,ze puchy w domu:)Moje wrocilo tydzien temu i zero spokoju he he.A w piwko wlasnie maz nas zaopatrzyl.Niby pod lasem ale sklep blisko.Aaaaa i Powsin mozesz pozdrowic z piec lat tam juz nie bylam:( Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa piątkowa bajka 11.07.03, 20:24 dom pod lasem net w domu sklep pod domem piwo w sklepie no, tylko Dziecko nie pasuje, ale trudno, nie wszystko można mieć, o czymś trzeba marzyć :PP Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Piekny piatek 11.07.03, 20:30 czarna33 napisała: > Czerp jak najwieksze korzysci z tego,ze puchy w domu:)Moje wrocilo tydzien > temu i zero spokoju he he.A w piwko wlasnie maz nas zaopatrzyl.Niby pod lasem > ale sklep blisko.Aaaaa i Powsin mozesz pozdrowic z piec lat tam juz nie bylam: ( Kolezanka uprzedzala, ze moge szok przezyc jak "pozbede" sie rodzinki, ale nie jest najgorzej...Powsin pozdrowie obowiazkowo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: Piekny piatek 11.07.03, 20:25 U mnie wszyscy wyjechali, więc nikt mnie nie odgania od komputera :)) Ale są minusy - oczy bolą... ---- Zwycięstwo w dyskusji należy do perkusji. St.J.Lec Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Piekny piatek 11.07.03, 20:27 summa napisała: > U mnie wszyscy wyjechali, więc nikt mnie nie odgania od komputera :)) > Ale są minusy - oczy bolą... sprawdzone - postaw blisko monitora roślinkę co jakiś czas rzuć na nią okiem relaks jakich mało :) i forum i zieleń (plaster na duszę, że na spacer nie poszłać) Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: Piekny piatek 11.07.03, 20:39 aankaa napisała: > sprawdzone - postaw blisko monitora roślinkę > co jakiś czas rzuć na nią okiem > relaks jakich mało :) > > i forum i zieleń (plaster na duszę, że na spacer nie poszłać) hihihi swietny pomysl:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Piekny piatek 11.07.03, 20:32 Moga byc tez takie ukurary z zielonym refleksem.Wlasnie zalozylam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Piekny piatek 11.07.03, 20:38 czarna33 napisała: > Moga byc tez takie ukurary z zielonym refleksem.Wlasnie zalozylam:) różowe byłyby lepsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: Piekny piatek 11.07.03, 20:53 czarna33 napisała: > Moga byc tez takie ukurary z zielonym refleksem.Wlasnie zalozylam:) No właśnie nowa recepta na okularki czeka, muszę iść zrealizować, każę sobie antyrefleks i może będzie lepiej :)) Na roślinkę nie bardzo mam miejsce...Ale jak się odwrócę o 90 st. to mam ją na parapecie, może być? ---- Zwycięstwo w dyskusji należy do perkusji. St.J.Lec Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Piekny piatek 11.07.03, 21:03 summa napisała: > Na roślinkę nie bardzo mam miejsce...Ale jak się odwrócę o 90 st. to mam ją > na parapecie, może być? pewnie, że może byleś nie skręciła sobie karku od ciągłego spoglądania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: Piekny piatek 11.07.03, 21:20 Będzie przy okazji gimnastyka szyi ;))) ---- Zwycięstwo w dyskusji należy do perkusji. St.J.Lec Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa nadmiar ... jest gorszy od ... 11.07.03, 21:22 dośpiewaj sobie co Ci pasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Piekny piatek 11.07.03, 20:40 Ha rozowe,tez mi cos.To sie towarzystwo wymagajace porobilo,zielone sa i basta.Doktor takie przepisal...do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Piekny piatek 11.07.03, 20:54 czarna33 napisała: > Ha rozowe,tez mi cos.To sie towarzystwo wymagajace porobilo zaraz tam wymagające ot, gospodarka rynkowa ;) > zielone sa i basta.Doktor takie przepisal doktor ma udział w sprzedaży zielonych szkiełek, lepiej sprawdź... > ...do pracy dziękuję, postoję (a raczej posiedzę), pięć dni za mną ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Piekny piatek 11.07.03, 21:02 No on napisal do pracy.Foruma nie przewidzial.Koniec urlopu buuu i zaczynam kierat od wtorku:(( Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa nie narzekaj 11.07.03, 21:12 czarna33 napisała: > zaczynam kierat od wtorku:(( inni zaczynają od poniedziałku :( Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: nie narzekaj 11.07.03, 21:18 Ale sobote maja wolna:(Beda brzuszki opalac i takie tam ekscesy.Zmieniam temat na poczatkowy.Mily piatek jest i juz!! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa ab ... (?) 11.07.03, 21:24 czarna33 napisała: > Zmieniam temat na poczatkowy.Mily piatek jest i juz!! nooooooooooo :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: nie narzekaj 11.07.03, 21:35 Tego piatku to już niedużo. Ale, mam nadzieję, sobota też będzie miła? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: nie narzekaj 11.07.03, 21:44 summa napisała: > Tego piatku to już niedużo. jak to niedużo ??? jeszcze ładne dwie godziny :)) > Ale, mam nadzieję, sobota też będzie miła? jeszcze milsza ......... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: nie narzekaj 11.07.03, 21:49 Toz przeciez jeszcze dwie i 15 minut.Kto wie co to sie jeszcze zdarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: nie narzekaj 11.07.03, 21:55 czarna33 napisała: > Toz przeciez jeszcze dwie i 15 minut.Kto wie co to sie jeszcze zdarzy:) Mnie już niedużo. Wybieram się lulu :))))) ---- Zwycięstwo w dyskusji należy do perkusji. St.J.Lec Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: nie narzekaj 11.07.03, 22:01 summa napisała: > Mnie już niedużo. Wybieram się lulu :))))) miłych snów :) Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: nie narzekaj 11.07.03, 22:10 aankaa napisała: > miłych snów :) i wzajemnie! ---- Zwycięstwo w dyskusji należy do perkusji. St.J.Lec Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Piekny piatek 11.07.03, 22:04 Ja tam nie ide spac.Bazanty podchodza na pole pod moim oknem i takie smieszne dzwieki wydaja.Superr i tylko sasiad TV glosno slucha :( Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Piekny piatek 11.07.03, 22:15 czarna33 napisała: > Ja tam nie ide spac.Bazanty podchodza na pole pod moim oknem i takie smieszne > dzwieki wydaja.Superr i tylko sasiad TV glosno slucha :( mieszkasz na Młocinach ? tam bażandy za płotem a sąsiadów ... od ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Piekny piatek 11.07.03, 23:11 Co to Mlociny? Zadne tam ,mieszkam u siebie 5 przystankow od centruma i zdarza sie ze od lasu biegnie lis,ktory wpada pod kola roweru jak sobie za pozno wracamy. Sadzac po opisie mieszkam na gluchej wsi,a to sie kobitki mylicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Piekny piatek 11.07.03, 23:28 czarna33 napisała: > Co to Mlociny? to takie tam, rogatki W-wy] cała reszta - cudo :) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Piekny piatek 11.07.03, 23:14 czarna33 napisała: > Ja tam nie ide spac.Bazanty podchodza na pole pod moim oknem i takie smieszne > dzwieki wydaja.Superr i tylko sasiad TV glosno slucha :( "Nie lubię chamstwa i góralskiej muzyki" - to a'propos sasiada, co w pięknych okolicznościach przyrody TV słucha NA GŁOŚNO. :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Piekny piatek 11.07.03, 23:23 No slucha.I co w dupe go przeciez nie kopne:(Chociaz chec mam wielka:) Odpowiedz Link Zgłoś