prom_do_szwecji 20.09.07, 21:03 właśnie, bez czego dom nie jest domem? Mój dom nie jest domem, kiedy nie ma w nim...musztardy :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Dom bez... 20.09.07, 21:04 No bez okna, żebym se mogła podeprzeć cielsko na podusi, obserwować i plotkować ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona.lewicowa.szmata Re: Dom bez... 20.09.07, 21:04 Ja może z uwagi na barwy preferuję ketchup. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dom bez... 20.09.07, 21:21 Miałaś fory: musztarda jest zazwyczaj w słoiku, a keczupy robią często w plastiku. Jakbyś jej tak tą musztardą... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fergie18 Re: Dom bez... 20.09.07, 22:04 dobra: MAJONEZ!!!!TYLKO koniecznie LIGHT ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Dom bez... 20.09.07, 22:06 fergie18 napisała: > dobra: MAJONEZ!!!!TYLKO koniecznie LIGHT ;-) light?? to już nie jest majonez :P Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Dom bez... 20.09.07, 22:22 Typowe dla kobiet. Rozmawiaja o lodowce ale mowia o domu. Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Dom bez... 20.09.07, 22:23 wielo-kropek napisał: > Typowe dla kobiet. Rozmawiaja o lodowce ale mowia o domu. Naprawdę takie typowe? Nie wiedziałam. Ja jak myślę o domu...kurcze to faktycznie najpierw widzę kuchnię, a potem sypialnię :D Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Dom bez... 20.09.07, 22:38 Oczywiscie ze dom wiaze sie z wieloma sprawami. Z rodzina, cieplem. Z lodowka pelna wiadomo. Tylko sama zauwaz ze zeszlyscie na temat kuchni, jedzenia. Chyba to jest prawda ze kobiety miejsce jest w kuchni (ja to cicho powiedzialem zeby nikt nie slyszal). Dom bez dachu nie jest domem, bez okien czy drzwi, bez ogrzewania, bez wody itd. Ale bez majonezu? Wystarczy ze on w sklepie jest. No i dom bez pieniedzy tez cieply nie jest. Taki tez w pewnym sensie nie jest domem. Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Dom bez... 20.09.07, 22:45 no dobra, nie wydam Cię ;) Ale nie masz racji. A jak teraz tak sobie myślę, to dom to przecież przede wszystkim ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Dom bez... 20.09.07, 22:59 Tak ludzie. Dlatego tez napisalem, ze rodzina i cieplo rodzinne sa w nim na pierwszym miejscu. Mozna miec w domu ogrzewanie dobre, ale jak te sprawy sa zimne, to dom niestety bedzie zimnym domem. Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: Dom bez... 20.09.07, 22:48 No właśnie, a propos sypialni - dla mnie nie ma domu bez puchatego kocyka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
miszpat Re: Dom bez... 20.09.07, 22:51 Pamiętam taki test z malowaniem domu. Gdzie znaczenia ukryte były w każdym obecnym bądź nie szczególe. Chyba bez domowników. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Dom bez... 20.09.07, 23:03 Dom bez domownikow jest tylko budynkiem. Z domownikami tez nim jest, ale wypelnionym, spelnionym, zgodnie z celem dla ktorego zostal wybudowany. Odpowiedz Link Zgłoś
miszpat Re: Dom bez... 20.09.07, 23:09 wielo-kropek napisał: zgodnie z celem dla ktorego zostal wybudowany. - stworzony :) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Dom bez... 21.09.07, 09:40 bez rodziny i atmosfery i tego ze czujesz ze to Twoj azyl Odpowiedz Link Zgłoś
anka8329 Re: Dom bez... 21.09.07, 14:19 a dla mnie bez kwiatków i ... bez chociaż jednego amlusiego zwierzaczka, który pomrudzy, zamiauczy,zaszczeka czy w jakiś inny sposób się ucieszy, że już się wróciło do tego DOMU:) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: Dom bez... 21.09.07, 14:42 Bez mnóstwa miękkich poduszek w sypialni. :) Odpowiedz Link Zgłoś
new_machine Re: Dom bez... 21.09.07, 14:44 Dom zostaje "udomowiony" w momencie gdy na scianie zawisa pewnien obrazek :D dzieki za to pytanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Dom bez... 21.09.07, 14:56 bez radia to nie dom. pierwszy ruch po obudzeniu- włączenie radia.. Odpowiedz Link Zgłoś
strange_one Re: Dom bez... DZIECI to nie DOM!!! 21.09.07, 15:41 bez dzieciiiii!!! One są najważniejsze... Tak mi się już marzy mieć 3kę dzieci i kochającą żonę!!! ehhh Wiele bym oddał!!! Ps. (mam 20 lat) pzdr, Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Dom bez... DZIECI to nie DOM!!! 21.09.07, 15:57 yyy już chcesz miec..? a ja zawsze chcialam miec kominek w domu ,z tym mi sie jakos kojarzy dom ,no i kuchnia ,ciepla ,jasna ,pelna zapachow ,takie centrum domu. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Dom bez... DZIECI to nie DOM!!! 21.09.07, 15:58 kuchnia pełna zapachów? Czyli Ty przy garach cały dzień ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Dom bez... DZIECI to nie DOM!!! 21.09.07, 16:00 co ty:P ,mam na mysli zapach przetworow ,ciasta ,przypraw Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Dom bez... DZIECI to nie DOM!!! 21.09.07, 16:01 ja mogę przy garach. To zreszta jedyne, co moge robić w domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
strange_one Re: Dom bez... DZIECI to nie DOM!!! 21.09.07, 17:11 simply_z napisała: > yyy już chcesz miec..? > a ja zawsze chcialam miec kominek w domu ,z tym mi sie jakos kojarzy > dom ,no i kuchnia ,ciepla ,jasna ,pelna zapachow ,takie centrum domu. tak, chciałbym być szczęśliwym ojcem :)) Ps kominek też może być, ale w sypialni, a do tego duże łóżko :D .....marzenia..... Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Dom bez... DZIECI to nie DOM!!! 21.09.07, 18:29 Uuu, w dzisiejszych czasach trudno Ci będzie znaleźć żonę chętną na 3 dzieci. Ale życzę powodzenia:). Odpowiedz Link Zgłoś
strange_one Re: Dom bez... DZIECI to nie DOM!!! 21.09.07, 20:30 Już znalazłem, teraz muszę tylko "przytrzymać" ją mocno u mego boku:) echtom napisała: > Uuu, w dzisiejszych czasach trudno Ci będzie znaleźć żonę chętną na > 3 dzieci. Ale życzę powodzenia:). Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.kot997 Re: Dom bez... 21.09.07, 16:15 a dla mnie dom bez ksiazek i kota to nie dom tylko puste mieszkanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nocna5 Re: Dom bez... 21.09.07, 17:51 bez noży, i wałka do ciasta, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
zawszelogin Re: Dom bez... 21.09.07, 18:02 Bez wanny... W wannie można robić tyle rzeczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrufka4 Re: Dom bez... 21.09.07, 18:22 u nas najważniejszy jest stół,przy nim jemy posiłki,gadamy,rysujemy lepimy, ogolnie jakoś to zycie nasze kręci się w koło stołu :) Odpowiedz Link Zgłoś
thelma3333 Re: Dom bez... 21.09.07, 20:37 bez rodziny, bez kota i bez psa, bez kominka przy którym się można ogrzać i bez kwiatów inaczej to namiastki się rozmarzyłam! aż to do mnie niepodobne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Dom bez... 21.09.07, 20:39 prom_do_szwecji napisała: > właśnie, bez czego dom nie jest domem? > Mój dom nie jest domem, kiedy nie ma w nim...musztardy :))) bez milosci.pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Dom bez... 21.09.07, 21:07 dom bez ciepla nie jest domem bez wygodnego lozka ze swieza posciela bez kogos kto czeka (lub na kogo sie czeka:)) bez mojego kota Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: Dom bez... 21.09.07, 21:30 Wlasnie wrocilam z 10 dniowego wyjazdu. Bylam w domu rodzinnym, ale jakos to nie to samo. Dopiero dzis jak wrocilamto poczulam sie jak w domu. Ale to malo wazne dla mnie dom musi pachniec rano kawa;-) Odpowiedz Link Zgłoś