zzagi 20.09.07, 21:29 Babeczki czy ktoras z was chodzi na mecze kibicuje konkretnej druzynie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doma791 Re: Siatkówka 20.09.07, 22:17 Ja lubię siatkówke,generalnie kibicuję polskiej reprezentacji (uwielbiam Kadzia),choć z racji regionalnego patriotyzmu powinnam kibicowac Delekcie B-szcz...ale za cienko grają hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea JA, ja, ja !!! :D 21.09.07, 07:56 Ha! Trafiłaś w sedno!!! Ja uwielbiam kocham i w ogóle ubóstwiam:) W czasach podstawówki i liceum grałam w drużynie mojego miasta:) Pózniej ze wzgledu na brak czasu musiala zrezygnowac, ale nadal grywam "amatrosko":) Poza tym, uwielbiam oglądać, kibicować:) Bardzo czaęsto jeżdżę na mecze by kibicować, podżeć gardło:) A jak oglądam mecz w tv (choć wolę na żywo) to tak zawsze drę gardło, ze normalnie oszaleć można:) W ogóle to zawsze przeżaywam sgtrasnzie mecze, zwłaszcze reprezentacyjne:) Nie raz myślałam, że z nerwów krzesło zjem :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea a jeśli chodzi o drużynę.. 21.09.07, 07:58 ..bo gapa jestem i zapomnialam napisać:) patriotką jestem wiec kibicuję Jastrzębskiemu Węglu:) Jednakże zawsze miałam sentyment do Kędzierzyna a teraz do Rzeszowa, gdzie zresztą gra mój przyjaciel :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zzagi Re: a jeśli chodzi o drużynę.. 21.09.07, 11:27 No ja tez przezywam mecze, ostatnie mistrzostwa wykonczyly mnie dokumentnie! Ja z racji regionu powinnam kibicowac Politehnice i "kibicuje" w sercu bo na meczu na zywo jeszcze nie bylam choc teraz musze koniecznie skoro maja nowa sliczna hale! (nareszcie) No a w telewizji jak puszczaja lige to raczej mecze BOTU i Olsztyna ale oczywiscie kazdy mecz siatkowki jest interesujacy wiec kazdy ogladam ;) > zawsze miałam sentyment do Kędzierzyna a teraz do Rzeszowa, gdzie > zresztą gra mój przyjaciel :))) Prosze prosze wybrancy losu! No zdradz nam z jakimi gwiazdami sie przyjaznisz;) hahah Odpowiedz Link Zgłoś
asta6265 Re: Siatkówka 21.09.07, 18:04 4 lata grałam w siatkówkę w szkole średniej z najlepszym wynikiem Mistrzyń Polski szkół średnich. Jeszcze do zeszłego roku póki synek się nie urodził pogrywaliśmy sobie dwa razy w tygodniu w szkolnej sali. Jednak teraz już czas mi nie pozwala ale każdy mecz śledzę i kibicuję zawzięcie. Kibicuję jak już Domcia powiedziała Delekcie Bydgoszcz, dlatego że mam do nich wielki sentyment, gdyż z niektórymi dziewczynami z tej drużyny wspólnie kiedyś trenowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Siatkówka 21.09.07, 20:40 Skoro juz się chwalimy to ja muszę powiedziec ze byłam z moją drużyną vice mistrzyniami Polski akademii medycznych,ale w koszykówkę-zawsze to coś:DDDDD Asto chodziło ci o damską drużynę siatki z Bydzi?one się chyba teraz Centrolstal nazywają,a Delekta to faceci.No chyba że znów sponsorów pozmieniali Odpowiedz Link Zgłoś
asta6265 Re: Siatkówka 21.09.07, 21:24 oj Domcia zaraz się chwalimy!!! tak chodzi o Centrostal i nawet nie wiem jak one się teraz nazywają bo co rusz się sponsor zmienia. Jutrzenka, deleka, gazeta ??? naprawdę nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
zzagi Re: Siatkówka 22.09.07, 10:54 Tak z tymi sponsorami to jakas porazka ale chyba w lidze koszykarskiej jest gorzej bo tam naprawde co chwila sie zmieniaja. Pamietam nawet jak kiedys w teleturnieju pytanie sportowe bylo o zespol... kto zostal mistrzem czy jak sie nazywa zespol z danego miasta i gosc powiedzial dobrze tylko podal sponsora starego i przegral, zal mi go bylo bo nazywanie w 1 lidze zespolu po sponsorze to dla mnie porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Siatkówka 22.09.07, 12:49 Ja też kiedyś grałam w siatkę. W liceum a potem na studiach, później jeszcze w amatorskiej lidze miejskiej... Od czasu, kiedy zaszłam w ciążę, urodziłam dziecko, jakoś tak zapomniałam o siatkówce i nawet już za bardzo nie kibicuję...za to mąż nadrabia dzielnie jako kibic:) Odpowiedz Link Zgłoś
zzagi Polki graja.... 22.09.07, 14:59 No wlasnie ogladalyscie mecz wczoraj? Ciekwa jestem co dzis bedzie.... Swoja droga uwielbiam ogladac siatkarzy z wiadomych powodow ale obiektywnie rzecz biorac kobieca siatkowka bardziej interesujaca sie wydaje ze wzgledu na ilosc obron i wymian. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea myślalam, ze z nerwów to krzesło zjem :D 24.09.07, 09:06 wczoraj grały z bułgarią:) Choć dprowadzają mnie do palpitacji serca, to kocham, je!!! POLSKA biało czerowne POLSKA :D Odpowiedz Link Zgłoś
zzagi Re: myślalam, ze z nerwów to krzesło zjem :D 24.09.07, 15:13 ten mecz mnie kompletnie wyczerpal... ale trzeba im przyznac ze naprawde dobrze u nich z psychika w porownaniu do nasych panow zeby przegrywajac tyloma punktami, obronic tyle meczboli i setboli co w tym meczu! Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslaw.dyrektor Re: Siatkówka 25.09.07, 10:16 Mieczysław Dyrektor jako "babeczka inaczej" też się wypowie, a co. ;o) Więc Mieczysław Dyrektor na mecze chodzi, kibicuje dzielnie w PLS: Płomień Sosnowiec, w LSK: Nafta Piła (i jakoś nowa nazwa Mieczysławowi przez gardło nie przechodzi), w I mężczyzn: Trefl Gdańsk, w I kobiet: Piast Szczecin. W drugiej mężczyzn też ma faworytów. :o) Mieczysław czasem bywa statystykiem, czasem pismakiem siatkarskim. Co więcej, Mieczysław se wziął siatkarę i teraz z nią mieszka, a ona z nim. Na szczęście sny Mieczysława są siatkarsko neutralne. Lodówki nie boję się otwierać, Mikasy tam na pewno nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Siatkówka 25.09.07, 11:31 to dobrze:) bo mi ostatnio z biurka w pracy wyturlała się mikasa własnie:) Jak ona sie tam zmieściła i ze wczesniej nie wleciała to nie wiem:) Fakt, biurko mam naprawdę duże i "głębokie" :) Żona siatkarka, no no :)) siatków to naprawde pikny sport :) Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslaw.dyrektor Re: Siatkówka 25.09.07, 15:09 Chciałbym sprostować - jeszcze nie żona. ;o) Jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Siatkówka 25.09.07, 21:51 Mieczysław napisał: Nafta Piła (i jakoś nowa nazwa Mieczysławowi przez gardło nie przechodzi O co ci chodziło?O to że one się teraz zowią chyba Farmutil Nafta Piła?No co nie lubisz Henia Stokłosy:DDDDDD?Przeciez tam tak ładnie pachnie jak się śmiga krajową 10-tką? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Siatkówka 26.09.07, 08:21 hahahaha:))) a wczoraj złotka ślic\znie rozprawiły sie z Serbkami :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslaw.dyrektor Re: Siatkówka 26.09.07, 10:16 doma791 napisała: > O co ci chodziło?O to że one się teraz zowią chyba Farmutil Nafta > Piła? A dokładniej Farmutil Piła. Nafta zniknęła na dobre. Na szczęście dziewczyny sympatyczne (i zdolne) i nie zniknęły. :o) > No co nie lubisz Henia Stokłosy:DDDDDD? Jakoś nie darzę szczególną sympatią. Na imieninach na pewno nie bywam. ;o) > Przeciez tam tak ładnie pachnie jak się śmiga krajową 10-tką? Tak, tak, Mieczysław coś o tym wie. Mieszkał w okolicy z krótkimi przerwami 28 lat. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Złotka niepokonane :-) 27.09.07, 07:28 Ja po prostu nie mogę! One są wspaniałe:) POLSKA!!!! i zaczęła sie zabawa :-) Jak je kiedyś spotkam to wsyztskie wycałuję :D Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Złotka niepokonane :-) 27.09.07, 22:12 Mieczysławie możesz zdradzić gdzie pomieszkiwałes w tamtych rejonach? bo ze mnie to rodowita pilanka-tam sie urodziłam i mieszkałam przez całe 3 lata życia.Potem przeniosłam się nieco na wschód:DDDD Nasze Złotka idą jak burza-juz w pólfinale,3-mam kciuki za kolejne mecze Odpowiedz Link Zgłoś
zzagi Re: Siatkówka 05.10.07, 23:39 Dzis bylam na meczu pierwszy raz w zyciu na zywo! AZS Politechnika Warszawa- Wkręt-Met Częstochowa.... zloili nas niemilosiernie i powiem wam ze ciezko byc kibicem JW. Contruction ale coz poradzic, nowa hala SUPER i atmosfera tez swietna i juz planujemy z przyjaciolka kolejne wypady obowiazkowo na Bełchatów :) no i polecam! bo na widowni Warszawsiej duzo wolnych miejsc a druzyna potrzebuje wsparcia~! Odpowiedz Link Zgłoś