emer_emer 24.09.07, 15:57 moze sie przesunąc i byc np trzy dni przed miesiączką? czy jest tylko raz?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa_de_vratislavia Re: jajeczkowanie 24.09.07, 15:59 emer_emer napisała: > moze sie przesunąc i byc np trzy dni przed miesiączką? czy jest > tylko raz?? Ponoć zdarza się podwójne jajeczkowanie, choć niektórzy je kwestionują. Udało mi się zajść w ciążę w 28. dniu cyklu...więc albo byłam rozregulowana,albo to było "to". Odpowiedz Link Zgłoś
emer_emer Re: jajeczkowanie 24.09.07, 16:02 ja nie staram sie o dziecko, pytam tylko czy mozliwe jest jajeczkowanie tuż przed miesiączką? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: jajeczkowanie 24.09.07, 16:06 emer_emer napisała: > ja nie staram sie o dziecko, pytam tylko czy mozliwe jest > jajeczkowanie tuż przed miesiączką? Odpowiadam Ci, że niektórzy twierdzą, iż jest możliwe i ilustruję przykładem. Nie rozumiem Twojego zniecierpliwienia. Poszukaj może w google. Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: jajeczkowanie 24.09.07, 16:07 Nie, nie jest możliwe. Jajeczkowanie jest zawsze około 14 dni przed okresem, ale nie oznacza to, że wystepuje około 14 dnia cyklu, bo może i nastąpić 50. Podwójne jajeczkowanie się zdarza, ale w niewielkim odstępie, nie pamiętam dokładnie, ale chyba 24 lub 48 h. Odpowiedz Link Zgłoś