pajdeczka 16.07.03, 10:05 Jestem "zaśmiecana", a właściwie moja skrzynka, dziwnymi linkami, ogłoszeniami, krótkimi wiadomościami sygnowanymi tym nickiem. Czy u Was jest to samo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka_z_olinkowa Re: elgraf73 16.07.03, 10:21 Sprawdziłam, ja tak nie mam, ale może tutaj pogadamy na inny temat niż urodziny Soczewki w takim razie. To co tam nie tak? U mnie ostatnio same fajne rzeczy się dzieją, może wysłać Ci trochę dobrych impulsów? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Widzisz Olinko.... 16.07.03, 13:12 ..tak jestem zapracowana, że dopiero teraz przeczytałam Twój post. Przydałoby się tych impulsów tylko, że ja niedowiarek jeden jestem. Jak sama sobie nie pomogę to nikt i nic nie jest w stanie mi pomóc. Dzięki za dobre chęci. To jest moje najgorsze lato, jak dotąd. Zawsze latem ożywałam, kwitłam, a czuję się przekłuty szpilką balon, którego dalej dźgają, tylko nie wiadomo po co.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
olinka_z_olinkowa Re: Widzisz Olinko.... 16.07.03, 13:23 Przykro mi Pajdeczko, że coś jest źle, że tak fatalnie sie czujesz i żałuję, że nie mogę pomóc. Mam nadzieję, ze to przejściowe kłopoty i niebawem wszystko wróci do normy. Życzę Ci tego. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: elgraf73 16.07.03, 13:17 pajdeczka napisała: > Jestem "zaśmiecana", a właściwie moja skrzynka, dziwnymi linkami, > ogłoszeniami, krótkimi wiadomościami sygnowanymi tym nickiem. > Czy u Was jest to samo? e, nie. Spokój raczej. A ciekawe chociaż te mejle śle, czy to spam bądź jakieś inne niewybredne teksty Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: A ja wiem kto to jest ale nie powiem:) n/t 16.07.03, 14:36 powiedz, powiedz, ale może na priv. Nie ma sensu reklamować f-my elgraf. Tobie też zaśmieciła tym samym ?? Wiem, że wysłała oficjalne i szczere przeprosiny do Paj.To straszne, co zrobiła. anahella napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: elgraf73 16.07.03, 21:47 Tez od niego otrzymuje. Zrobilam juz na niego blokade. Odpowiedz Link Zgłoś