keepersmaid 17.10.07, 18:29 Wiecie czasem jakiej marki bylyby dostatecznie dlugie dla nas? W H&M maja rozmiar M/L dwa w jednym i obawiam sie, ze to sie nie moze udac...~ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawa_mielona Re: Modne, kryjace rajstopy 18.10.07, 14:52 Ja ostatnio nabyłam fajne śliwkowe, kryjące rajstopki w Calzedonii. Obsługiwała mnie dziewczyna mojego wzrostu i z porozumiewawczym uśmiechem powiedziała mi, ze napewno będą dobre:) Nie pamiętam jaki to rozmiar a opakowanie chyba już wyrzuciłam... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Modne, kryjace rajstopy 18.10.07, 15:25 no ja to nie pomoge raczej, bo nie chodze w rajstopach:)))) ale może i zacznę :D Odpowiedz Link Zgłoś
miraculum gatta 18.10.07, 20:20 Gatta drogie panie :) a jaki wybór wzorów i kolorów i jakie długie. Cała zeszła zimę biegałam w rajstopach tej firmy. maja rożne "grubości" włókna. Na większe mrozy tez sie znajda w ciekawych wzorkach i kolorkach :) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_marunia Re: Modne, kryjace rajstopy 19.10.07, 14:43 Potwierdzam Keeper: nosiłam i Gattę i Calzedonię. Obie firmy mi pasowała, z tym ze Gatta tańsza oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Modne, kryjace rajstopy 19.10.07, 21:53 Dziekuje, u mnie chyba tyko Calzedonia wystepuje. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zzagi Re: Modne, kryjace rajstopy 19.10.07, 23:32 No tak jak wy szczuple to moze na was dobre ale przy rozmiarze 44-46 nie ma co liczyc ze dociagna sie do kroku. Ja bym miala rajstopy na swoj wzrost jakby moj rodziciel byl normalny ale on stwierdzil ze nie podobaja mu sie kolorowe rajstopy i przyslal mi cienkie czarne i cieliste :( leza w szafie bo nawet nie wiem gdzie bym miala zalozyc? teraz zaczynam nowa prace ale co z tego skoro zima idzie i cienkich nie zaloze? EH ŻYCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia03 Re: Modne, kryjace rajstopy 20.10.07, 17:39 Ja potwierdzam, rozm. 4 z gatty jest ok, a niektóre modele nosiłam nawet w poprzedniej ciąży, więc myślę, że nawet do rozmiaru 44-46 spokojnie by "dociągnęły" - nie wiem tylko jak to sprawdzić przy zakupie, które są takie elastyczne ??? ;/ Poza tym polecam rozm 4 z Veneziany, rajstopy dobrej jakości i fajne kolory. Często kupuję też rajstopy mało znanych firm i zawsze biorę rozm4 lub największy jaki jest. Jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żeby były za małe, ale ja jestem z tych chudych, więc rozciągają się bardziej na długość. Rajstopki z H&M sama mam ochotę wypróbować, bo jeszcze nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia03 Re: Modne, kryjace rajstopy 14.11.07, 14:29 To ja jeszcze dopisuję rajstopy marki Adrian. Rozmiar 4 jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś