sara 28.04.01, 22:46 Podaj prosze kilka sprawdzonych zapachow w kolejnosci "lubienia" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_z_danii Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? 29.04.01, 09:49 1.Tendre Poison Diora - caly czas #1 :) 2.perfumy Ewa polskiej Pollena Ewa (nie wiem, czy jeszcze produkuja, ale zawsze kupowalam zapas bedac w Polsce) 3.Chloe, bodajze Lagerfeldta, ale to ostatnie juz mi "przeszlo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Susan Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.rzeczpospolita.pl 29.04.01, 17:09 1. Zdecydowanie Angel, Thierry Muglera. Najwspanialszy znany mi zapach, choć niemożliwie drogi! 2. Hipnotic Poison, Diora A poza tym zapachy Escady, takie jak najnowsze wiosenne Tropical Punch, szkoda że tak beznadziejnie nietrwałe! Odpowiedz Link Zgłoś
sara Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? 29.04.01, 18:13 no wlasnie, eskada. Kupilam kiedys nawet kolejna buteleczke escady sport ( zielona), bardzo cierpki swiezy zapach, ale krotkotrwaly. W ogole rzadko kupuje ( lub dostaje) te sama perfume do wyjatkow nalezy Poison Diora ( fioletowe) i Sonia Rykiel sweterek zimowy ( pomaranczowa), a na lato Kenzo z zielonym ogorkiem. Rozczarowala mnie Noa, znudzila Allure chanel, 5th Avenue, dolce and Gabanne i Dune. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? 29.04.01, 19:54 1. Shalimar (Gurleain), zdecydowanie od lat. Ale nadaje się głównie na zimę lub na wieczór. 2. Wody kolońskie Gurleain, świetne na lato, szczególnie lubię wersje z zielona herbatą i cytrusową. 3. Nino Cerruti 4. "białe" Kenzo - dobre na lato 5. kiedyś był jeszcze "żółty" joop, ale już nigdzie nie mogę go znaleźć. Naprawdę uwielbiam nr 1 i 2. Są przepiękne. I nieczęsto spotykane na kobietach. Niestety, upiornie drogie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hal Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.01, 21:51 Moje ulubione perfumy , ostatnio - to IMAGE - CERRUTI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejka Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.man.polbox.pl 18.05.01, 17:04 Gość portalu: Susan napisał(a): > 1. Zdecydowanie Angel, Thierry Muglera. Najwspanialszy znany mi zapach, choć > niemożliwie drogi! > 2. Hipnotic Poison, Diora > A poza tym zapachy Escady, takie jak najnowsze wiosenne Tropical Punch, szkoda > że tak beznadziejnie nietrwałe! > Zgadzam sie:) Angel sa odlotowe. Mam pytanko : ile kosztuja, bo jakos w sklepach nie moge sie na nie natknac, a swoje mialam hmm z pollegalnego zrodla:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Susan Dodatkowe pytanie w pytaniu :-)) IP: *.rzeczpospolita.pl 29.04.01, 20:10 A mogłybyście polecić jakieś zapachy w typie orientalnym, słodkawym, silnym. Poszukuję bez powodzenia czegoś naprawdę zmysłowego, sexy no i przede wszystkim trwałego! Właściwie prawie idealny jest Angel, ale wspomnianą cenę ma maksymalnie zaporową! Odpowiedz Link Zgłoś
sara Re: Dodatkowe pytanie w pytaniu :-)) 29.04.01, 20:19 sprobuj Organzy Givenchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Mahora- Guerlian IP: *.proxy.aol.com 29.04.01, 23:11 Tego wlasnie pot rzebujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Do pachnacych kobiet... IP: *.246.70.168.NewYork1.Level3.net 30.04.01, 07:56 Przepraszam, czy mozna?..... Chyba liczy sie dla was opinia meskiego nosa, ja jestem potwornym zapachowcem, uwielbiam pachnace ladnie kobiety, tak sie sklada, ze cos tam wiem o perfumach. Ostatnio powalil mnie zapach Hugo Boss-a "Woman", wiem, ze zalezy to od odczynu chemicznego ciala ,chwili i okolicznosci, kobieta tez byla nizwykla, te same perfumy nie beda pachniec na kazdym tak jak czujemy to w sklepie, ale akurat ten zapach sparalizowal moje zmysly. "Fendi" tez lubie, ale wieczorwa pora, w teatrze lub na dobrej intymnej kolacji, ale jak czuje "CK" czy "Obsession", to uciekam jak od skunksa, ale kwestia gustu no i partnera, najcudowniejszym zapachem jednak dla mnie jest zapach........hmm nie, nie powiem.To moja pachnaca tajemnica. Ulatniam sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Do pachnacych kobiet... IP: 195.114.191.* 30.04.01, 21:56 Dla mnie też hugo boss "Woman" jest numerem jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenny Re: Dodatkowe pytanie w pytaniu :-)) IP: 212.75.119.* 11.06.01, 13:41 Polecam kilka sprawdzonych zapachow... Obssesion - K. Cleina, Paloma Picasso - Palomy Picasso:-)) Oblique Givenchy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Dodatkowe pytanie w pytaniu :-)) IP: 213.77.23.* 11.06.01, 16:31 Gość portalu: jenny napisał(a): > Polecam kilka sprawdzonych zapachow... Obssesion - K. Cleina, Paloma Picasso - > Palomy Picasso:-)) Oblique Givenchy... O TAK!!! Jesli chodzi o Palome Picasso, to zgadzam sie z toba w 100%!!! Uwielbiam ten zapach. Jest ciezki i zmyslowy, a ja takie wlasnie bardzo lubie. Do tego dodalabym kalsycznie Opium (tez kocham!!!) i well... czasem moge sie skusic na Dune. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el.jot Re: Dodatkowe pytanie w pytaniu :-)) IP: *.qc.sympatico.ca 31.07.01, 04:30 Kenzo Jungle - to chyba bedzie odpowiadalo Twoim wymaganiom. Zreszta to moje ulubione perfumy, przed Noa. Niegdys moimi ulubionym perfumami byly Chipie, ale nigdzie nie moge ich znalezc. Byly w miare tanie (cena podobna do innych produktow Coty). Podobno wycofano je z produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józia Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: 212.75.99.* 30.04.01, 11:39 A ja od roku jestem pod wrażeniem Carolina Herrera 212 - mistrzostwo świata. Całkiem przyjemny jest też Romance Ralph Lauren i Contradiction - CK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 30.04.01, 11:56 Moje ulubione : - L'eau d'Issey - Issey Miyake - Fragile - JP Gaultier - Happy - Clinique pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 30.04.01, 11:57 Moje ulubione : - L'eau d'Issey - Issey Miyake - Fragile - JP Gaultier - Happy - Clinique pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.miami41.fl.pub-ip.psi.net 30.04.01, 20:22 moje ulubione to - Happy Cliniqua - Oxygene Lanvin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xxxxxxx Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.rsk.pl 01.05.01, 19:11 8e jour - Yves Rocher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senny Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: 195.41.66.* 02.05.01, 10:06 Lubie zielony Eden (Cacharel) a poza tym wszystko co jest niekwiatowe i przedziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.lodz.gazeta.pl 06.06.01, 15:07 1) Eden 2) Eden 3) Eden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaba Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: 195.1.13.* 02.05.01, 16:26 1)Cristalle - Chanel - ciagle wracam do tego zapachu. 2)Fendi - Lagerferd´a - swietny na wieczor 3)Sport - Woman - Ralf Laurel - swietny latem, ale w malych ilosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRKA Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.proxy.aol.com 02.05.01, 18:27 ZDECYDOWANIE 5 -TH AV OTKRYLAM W SEPHORA FANTASTYCZNY ZAPACH NOWE COCO CHANEL - CUDOWNY III NOWE NR 5 GLEBOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migrena Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: 212.76.40.* 09.05.01, 09:10 Przede wszystkim Aqua Di Gio,a reszta to Celebre Avonu i wszystkie zapachy oty z serii Healthing Gatrden.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
esther Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? 09.05.01, 10:04 Ja bardzo lubie Allure Chanel i ciezko mi sie przestawic na inne. Moze ktos poradzi cos innego w tym typie dla odmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.MS1.srv.t-online.de 09.05.01, 10:21 Ja uzywam dwoch Angel-Therry Mugler. Polecam perfum Amarige de Givenchy- jest slodki, troche egzotyczny i twaly( dla pani, ktora sie pytala) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pań Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.gazeta.pl 09.05.01, 11:07 proponuje, by panie piszac o perfumach podawaly w przyblizeniu, czy sa to zapachy dla mliodych dziewczyn, kobiet dojrzalych, starszych itp. Wtedy byloby to swego rodzaju poradnikiem dla laikow. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sara Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? 14.05.01, 17:05 Poswiecilam troche czasu i sprawdzilam pare zapachow. Niestety mimo promowania nowosci, naprawde nowych pomyslow malo. Wspomniany wyzej Angel do zludzenia przypomina Sonie Rykiel i jej sweterek w kolorze pomaranczy. Isabella Rosselini pod nazwa Manifesto sprzedaje zapach bardzo zblizony do Pleasures Estee Lauder, Joop Rococo powiela Exlamation ( o ilez tansze). Nowoscia dla mojego amatorskiego nosa jest czerwony Joop, ale dla panow. Jego odpowiednikiem jest Joop granatowy pour femme, ale juz nie zachwyca. Naomi Cambel to replika Moschino Cheap and Chic. Kenzo i jego maki to kompletne fiasko, podobnie jak wiele innych nowosci - nijakie, nietrwale, mijaja bez wrazenia lub budza sprzeciw. A swoja droga najlepsze moje perfumy to te wywachane na innej osobie - tak zachwycil mnie Kenzo ogorkowy, Poison, Escada, Dune i pare innych. Ale do tego trzeba trafu, ktory ostatnio mnie omija. Chyba trzeba wachac maciejke, pasuje do majowych slowikow o polnocy. A dra dziobska straszliwie, slodko i niepokojaco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.01, 00:55 Zgadzam sie, ze nic nowego pod sloncem. Ze swojej strony polecam firme Issey Miyake, bardzo niebanalne zapchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danja Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.toya.net.pl 16.05.01, 19:49 Przede wszystkim Tresor , uwielbiam od lat ale sa dobre raczej na co dzien. Swiezy i trwaly zapach na lato to 212 Carolina Herrera. Bardzo lubie zapachy Escady ale sa nietrwale. Na wieczor klasyka - Opium. Odpowiedz Link Zgłoś
marijka Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? 18.05.01, 09:10 1. Truth - CK 2. J'adore - Dior, 3. Aqua di Gio - Armani 4 Women - H Boss 5 L'eau par Kenzo Wlasnie w tej kolejnosci, Truth zdecydowanie moj ulubiony ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IKA_24 Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.tele2.pl 24.05.01, 17:21 1. chanell no 19 2. nature - yves rocher 3. all abot eve - joop ale tych dawno juz nie widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IJ Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.proxy.aol.com 02.06.01, 23:58 Uwielbiam zapachy Estee Lauder: obecnie Dazzling Gold, kiedys (moze teraz tez tylko dawno juz ich nie kupowalam/dostalam...)Beautiful, Pleasures.Nastepnie:Amarige (Givenchy). Bardzo lubie tez Cool Water(Davidoff), zwlaszcza na gorace dni, ale nie utrzymuja sie tak dlugo na mojej skorze jak wyzej wymienione. Pozdrowienia i podziekowania za tak "odswiezajacy" temat.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: 192.168.5.* / *.interecho.com 03.06.01, 21:22 1.1881-NINO CERRUTI 2.1881-NINO CERRUTI 3.IMAGE-NINO CERRUTI To jest moja kolejność.Pracuję w branży perfumeryjnej,więc jestem trochę wymagająca i niestety większość zapachów nawet tych,które podobają mi się na innych kobietach)denerwują mnie na mnie i nie mogę się z nimi oswoić.Od bardzo długiego czasu używam tylko 1881,bo jest jedynym,który toleruję i który mi nie przeszkadza.Ostatnio próbuję IMAGE i zastanawiam się czy nie kupić.Niestety nie radzę Ci kierować się akurat moim gustem,bo są to zapachy raczej delikatne,na dzień,a ty szukasz zmysłowego i egzotycznego.Spróbuj może tak jak radziły wcześniej dziewczyny ORGANZA-GIVENCHY,a oprócz tego bardzo oryginalny jest według mnie DOLCE & GABBANA (nie pamiętam czy ma jakąś nazwę)Opakowanie jest czerwone welurowe.To naprawdę wyszukany i mało spotykany zapach,a przyjemnie jest gdy inni nie potrafią rozpoznać czym pachniesz.Ewentualnie powąchaj też JUNGLE-KENZO.Pozdrawiam AGA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: 212.244.106.* 05.06.01, 14:49 1.Angel-Terry Mugler( to całe moje zycie!) 2.Roma-Laura Biagotti 3.Magnific - Gabriela Sabatini 4.Twice - Iceberg ( ale tylko w lecie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 17:53 Kobiety nie wiem co widzicie w tym Angelu toz to slodkie jak lukier! dla malolat nie dla doroslych kobiet. Osobiscie preferuje Armaniego Emporio ella i Aqua di gio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.tucson1.az.home.com 21.06.01, 18:48 Obecnie nr 1 to "organza" Givenchy 2- "Dune" Dior 3-woda toaletowa "Modern" Banana Republic (nie wim, czy dostepna w Polsce, pisze z US ) Uwielbiam tez mocne zapachy Ives Rocher np.Shafali,czy Ispahan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy?/co kupic jako prezent IP: *.sap-ag.de 05.06.01, 18:13 Kobiety i nie tylko, tak sobie czytam te posty i chcialbym cos fajnego kupic kobiecie, z ktora sie spotykam. Jest bardzo kobieca, madra, dojrzala i naturalna kobieta - co kupic??? Mozecie podpowiedziec i powiedziec dlaczego takie wlasnie perfumy proponujecie zebym sprezentowal? Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GISELLE Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.pl 06.06.01, 11:40 EMPORIO WHITE NINA RICCI LES BELLES DE RICCI- ZIELONE KENZO- L'EAU D'ETE YVES SAINT LAURENT- BABY DOLL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: St Hmmmmmmm. IP: 141.48.157.* 06.06.01, 14:49 Mam 23 lata i jestem facetem. Wow .. Szukam perfum dla siebie, ale NIE CIERPIE CHODZIC DO SKLEPOW. Nie mam na to zreszta czasu. To, co do tej pory znalazlem srednio mi odpowiada. Czy ktos moze mi polecic kilka zapachow zdecydowanych, ostrych, szybkich i przyjemnych oraz bynajmniej nie slodkich ? Znajomi mowia, ze mam nadzwyczaj zlozona osobowosc, na pierwszy rzut oka nie wzbudzam sympatii i raczej nie zalezy mi na burzeniu tego wizerunku. I jeszcze jedno : zeby to bylo w miare trwale. Tak po za tym to ostatnie zapachy jakie posiadalem mialy cos wspolnego z tabaka. Pozdrawiam i dziekuje ST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Hmmmmmmm. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 22:10 No ja sie obawiam, ze bez pojscia do sklepu i powachania sie nie obejdzie. Jak chcesz kupic te perfumy, wysylkowo? Poza tym perfumy trzeba sprobowac na sobie (na skorze), pochodzic w nich pare godzin i dopiero sie decydowac. Przeciez to jest zapoach, ktory ma ci towarzyszyc caly dzien lub noc. Nic ci nie poradze bo na meskich sie nie znam, ale ogolna rada jest taka, zebys sie przemogl i poszedl do dobrej perfumerii z duzym wyborem. I poswiecil na to czas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ST Juz sama mysl mnie boli,ale dziekuje za rade IP: 141.48.157.* 11.06.01, 15:47 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go-go Re: Hmmmmmmm. IP: *.man.lodz.pl 31.07.01, 09:03 Moim zdaniem powinieneś zacząć od półki z Hugo Bossem... Powala większość babek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daggy Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.expander.pl 06.06.01, 16:27 Lulu Blue Cacharel ( nie zwykłe Lulu) - upojne, ciepłe, słodkie i w życiu nie spotkałam kogoś, kto też by ich używał. Oprócz zapachu ich zaletą jest więc fakt, że są niemodne i niezbyt drogie. Na zimę. Jedyne do jakich wracam. W lecie co roku kupuję nowe, ostatnio Le monde est beau, Kenzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.pl 06.06.01, 18:57 1.Eau Vitaminee (Biotherm) 2. DKNY 3. Issey Miyake Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: do St 06.06.01, 22:13 Hej stary. Mam podobny problem jak ty.. Nie cierpie chodzic do sklepow. Co prawda bylem w jakiejs perfumerii ale podobalo mi sie wiele zapachow i w koncu nie zdecydowalem sie ktory wybrac. W efekcie zawsze kupuje cos przypadkowego. Moze powinienem pojsc z kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.FMD.WAU.NL 11.06.01, 19:03 Mie moglam sie powstrzymac przed dopisaniem kilku swoich ukochanych zapachow: Pink Lace - to pierwsze perfumy ktore sobie kupilam, Yardleya, tanie ale warto; Issey Miyake - na lato Baby Doll Dune - na pochmurny dzien Roma Eternity - raczej na wieczor i wiele, wiele innych. Nie lubie za to Chanel 5, Poison a na Mitsouko (nie jestem pewna co do pisowni) mam uczulenie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.toya.net.pl 11.06.01, 21:56 Ja tez bardzo lubie Eternity , w dodatku nie czesto "spotykam" je na kobietach. Escape tez sa ladne. Podobaja mi sie niektore zapachy Laury Biagoti ale akurat nie Roma. Raczej Sotto Voce albo Tempore. A poza tym : Guerlain - Ylang & Vanille z serii Aqua Allegora Opium - ale tylko na wieczor Organza - jak wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalii Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.06.01, 11:55 1. contradiction - CK - cudowne, glebokie i cieple 2. extravagance - givenchy - slodziutenkie i eleganckie 3. mexx zolty - bardzo inny niz wszystkie pozdrawiam ps. a hugo 'women' pachna wszystkie malolaty w dyskotekach.. brrrr az ciarki przechodza, mi sie to juz przejadlo - a raczej przewachalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzast Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.pop-gent5.planetinternet.be 12.06.01, 23:38 co za szczescie,ze nie bywam w dyskotekach! dzieki temu wciaz lubie h.boss! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.businessman.com.pl 12.06.01, 13:46 Dla mnie Angel to zapach kultowy, ale bedac ostatnio na wakacjach zakupilam cos, czego u nas jeszcze nie widzialam ( chociaz moze juz jest ?) mam na mysli lzejsza odmiane Angel - tj ANGEL INNOCENT - oczywiscie Thierry Mugler. Niestety byl tylko w tzw dezodorancie (sliczne opakowanie !) - co bylo dla mnie pewnym zaskoczeniem. Zapach jest niesamowity, a do tego bardzo trwaly !!! Polecam kazdej z Was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.FMD.WAU.NL 12.06.01, 14:18 Angel jest super, tylko ta cena!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.chem.pg.gda.pl 22.06.01, 09:40 Podajcie prosze przyblizona cene Angel. Tyle o nich piszecie, że nabrałam ochoty na sprobowanie. Jezeli jednak cena okaze sie zbyt zaporowa to musze o nich zapomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka ARMANI white!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 19:00 to stosunkowo nowe...ale mnie po prostu powalilo...chyba sie zrujnuje jak tak dalej bedzie...:))jest naprawde niezykle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smik Re: ulubione perfumy IP: 10.1.12.* / 193.41.231.* 22.06.01, 00:00 Ja uwielbiam Diorissimo Diora - uważam, że jest też bardzo oryginalny. Niestety nie pasują mi ciężkie duszące perfumy, korzenne czy orientalne - a mam wrażenie, że takich jest większość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: 213.77.197.* 23.06.01, 00:00 ulubione. zalezy od pory roku. Zima Armani - Mania -niesamowicie zmysłowe, dobre na podryw Lato różnie, ostatno green Tea- Elzabeth Arden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: 195.94.205.* 31.07.01, 08:02 TRESOR - LANCOME !!!! zapach kwiatowy i długo się utrzymuje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FACET Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.ipartners.pl 31.07.01, 08:47 Gość portalu: agata napisał(a): > > > TRESOR - LANCOME !!!! > > zapach kwiatowy i długo się utrzymuje !!!! FAKT! TRESOR długo się trzyma, nie wiem czemu tak mało kobiet go używa. Kiedyś to były perfumy Nr 1 po Chanel 5 i czymś jeszcze. Zapach niepowtarzalny, EXCLAMATION próbowało go udawać, ale to czuć. Moja była tego używała i do dziś jak poczuję to na ulicy rozpoznaję w 100%. Zapach naprawdę SUPER! Z innych: DUNE i DAVIDOV Cool Water też ładne, ale wszystko rzecz nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go-go Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.man.lodz.pl 31.07.01, 09:07 a ja typuję: 1. ENVY GUCCI`EGO 2. IMAGE CERUTTI i wiecie co, jednak opłaca się kupować markowe perfumy, choć czasem te tańsze też ładnie pachną (ostatnio Pur Blanka Avonu). Cenę zazwyczaj można przełożyć na trwałość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: des Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: 194.181.86.* 31.07.01, 09:53 kryształowo chłodne L''eau par Kenzo - na lato a na pozostałą część roku - Yvresse - YSL (ten zapach, który pierwotnie nosił nazwę Champaigne, ale producenci szmpana zaprotestowali odnośnie naruszania praw do nazwy zastrzeżonej). Ostatnio spodobał mi się również Shalimar Guerlaine''a. A w ogóle lubię zmieniać perfumy, bo nawet te najbardziej ulubione po pewnym czasie ''nudzą mi się''. Dzięki za wprowadzenie tak przyjemnego i pachnącego wątku na nasze forum! Pozdrawiam des Odpowiedz Link Zgłoś