Dodaj do ulubionych

pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy?

28.04.01, 22:46
Podaj prosze kilka sprawdzonych zapachow w kolejnosci "lubienia"
Obserwuj wątek
    • mary_z_danii Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? 29.04.01, 09:49
      1.Tendre Poison Diora - caly czas #1 :)
      2.perfumy Ewa polskiej Pollena Ewa (nie wiem, czy jeszcze produkuja, ale zawsze
      kupowalam zapas bedac w Polsce)
      3.Chloe, bodajze Lagerfeldta, ale to ostatnie juz mi "przeszlo".
    • Gość: Susan Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.rzeczpospolita.pl 29.04.01, 17:09
      1. Zdecydowanie Angel, Thierry Muglera. Najwspanialszy znany mi zapach, choć
      niemożliwie drogi!
      2. Hipnotic Poison, Diora
      A poza tym zapachy Escady, takie jak najnowsze wiosenne Tropical Punch, szkoda
      że tak beznadziejnie nietrwałe!
      • sara Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? 29.04.01, 18:13
        no wlasnie, eskada. Kupilam kiedys nawet kolejna
        buteleczke escady sport ( zielona), bardzo cierpki
        swiezy zapach, ale krotkotrwaly. W ogole rzadko kupuje
        ( lub dostaje) te sama perfume do wyjatkow nalezy
        Poison Diora ( fioletowe) i Sonia Rykiel sweterek
        zimowy ( pomaranczowa), a na lato Kenzo z zielonym
        ogorkiem.
        Rozczarowala mnie Noa, znudzila Allure chanel, 5th
        Avenue, dolce and Gabanne i Dune.
        • chmurka Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? 29.04.01, 19:54
          1. Shalimar (Gurleain), zdecydowanie od lat. Ale nadaje się głównie na zimę lub
          na wieczór.
          2. Wody kolońskie Gurleain, świetne na lato, szczególnie lubię wersje z zielona
          herbatą i cytrusową.
          3. Nino Cerruti
          4. "białe" Kenzo - dobre na lato
          5. kiedyś był jeszcze "żółty" joop, ale już nigdzie nie mogę go znaleźć.

Naprawdę uwielbiam nr 1 i 2. Są przepiękne. I nieczęsto spotykane na kobietach.
          Niestety, upiornie drogie...
          • Gość: hal Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.01, 21:51
            Moje ulubione perfumy , ostatnio - to IMAGE - CERRUTI
      • Gość: hejka Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.man.polbox.pl 18.05.01, 17:04
        Gość portalu: Susan napisał(a):

> 1. Zdecydowanie Angel, Thierry Muglera. Najwspanialszy znany mi zapach, choć
        > niemożliwie drogi!
        > 2. Hipnotic Poison, Diora
        > A poza tym zapachy Escady, takie jak najnowsze wiosenne Tropical Punch, szkoda
        > że tak beznadziejnie nietrwałe!
        >

Zgadzam sie:) Angel sa odlotowe. Mam pytanko : ile kosztuja, bo jakos w sklepach
        nie moge sie na nie natknac, a swoje mialam hmm z pollegalnego zrodla:))

• Gość: Susan Dodatkowe pytanie w pytaniu :-)) IP: *.rzeczpospolita.pl 29.04.01, 20:10
      A mogłybyście polecić jakieś zapachy w typie orientalnym, słodkawym, silnym.
      Poszukuję bez powodzenia czegoś naprawdę zmysłowego, sexy no i przede wszystkim
      trwałego! Właściwie prawie idealny jest Angel, ale wspomnianą cenę ma
      maksymalnie zaporową!
      • sara Re: Dodatkowe pytanie w pytaniu :-)) 29.04.01, 20:19
        sprobuj Organzy Givenchy
        • Gość: Aga Mahora- Guerlian IP: *.proxy.aol.com 29.04.01, 23:11
          Tego wlasnie pot

rzebujesz
      • Gość: Michal Do pachnacych kobiet... IP: *.246.70.168.NewYork1.Level3.net 30.04.01, 07:56
        Przepraszam, czy mozna?.....
        Chyba liczy sie dla was opinia meskiego nosa, ja jestem potwornym zapachowcem,
        uwielbiam pachnace ladnie kobiety, tak sie sklada, ze cos tam wiem o perfumach.
        Ostatnio powalil mnie zapach Hugo Boss-a "Woman", wiem, ze zalezy to od odczynu
        chemicznego ciala ,chwili i okolicznosci, kobieta tez byla nizwykla, te same
        perfumy nie beda pachniec na kazdym tak jak czujemy to w sklepie, ale akurat ten
        zapach sparalizowal moje zmysly. "Fendi" tez lubie, ale wieczorwa pora, w
        teatrze lub na dobrej intymnej kolacji, ale jak czuje "CK" czy "Obsession", to
        uciekam jak od skunksa, ale kwestia gustu no i partnera, najcudowniejszym
        zapachem jednak dla mnie jest zapach........hmm nie, nie powiem.To moja
        pachnaca tajemnica. Ulatniam sie :)
        • Gość: anka Re: Do pachnacych kobiet... IP: 195.114.191.* 30.04.01, 21:56
          Dla mnie też hugo boss "Woman" jest numerem jeden.
      • Gość: jenny Re: Dodatkowe pytanie w pytaniu :-)) IP: 212.75.119.* 11.06.01, 13:41
        Polecam kilka sprawdzonych zapachow... Obssesion - K. Cleina, Paloma Picasso -
        Palomy Picasso:-)) Oblique Givenchy...
        • Gość: mycha Re: Dodatkowe pytanie w pytaniu :-)) IP: 213.77.23.* 11.06.01, 16:31
          Gość portalu: jenny napisał(a):

> Polecam kilka sprawdzonych zapachow... Obssesion - K. Cleina, Paloma Picasso -
          > Palomy Picasso:-)) Oblique Givenchy...

O TAK!!! Jesli chodzi o Palome Picasso, to zgadzam sie z toba w 100%!!! Uwielbiam
          ten zapach. Jest ciezki i zmyslowy, a ja takie wlasnie bardzo lubie. Do tego
          dodalabym kalsycznie Opium (tez kocham!!!) i well... czasem moge sie skusic na
          Dune.

• Gość: el.jot Re: Dodatkowe pytanie w pytaniu :-)) IP: *.qc.sympatico.ca 31.07.01, 04:30
        Kenzo Jungle - to chyba bedzie odpowiadalo Twoim wymaganiom. Zreszta to moje
        ulubione perfumy, przed Noa. Niegdys moimi ulubionym perfumami byly Chipie, ale
        nigdzie nie moge ich znalezc. Byly w miare tanie (cena podobna do innych
        produktow Coty). Podobno wycofano je z produkcji.
    • Gość: Józia Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: 212.75.99.* 30.04.01, 11:39
      A ja od roku jestem pod wrażeniem Carolina Herrera 212 - mistrzostwo świata.
      Całkiem przyjemny jest też Romance Ralph Lauren i Contradiction - CK.
      • Gość: Suzi Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 30.04.01, 11:56
        Moje ulubione :
        - L'eau d'Issey - Issey Miyake
        - Fragile - JP Gaultier
        - Happy - Clinique

pozdrawiam :-)
      • Gość: Suzi Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 30.04.01, 11:57
        Moje ulubione :
        - L'eau d'Issey - Issey Miyake
        - Fragile - JP Gaultier
        - Happy - Clinique

pozdrawiam :-)
        • Gość: Basia Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.miami41.fl.pub-ip.psi.net 30.04.01, 20:22
          moje ulubione to
          - Happy Cliniqua
          - Oxygene Lanvin
    • Gość: Xxxxxxx Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.rsk.pl 01.05.01, 19:11
      8e jour - Yves Rocher
    • Gość: senny Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: 195.41.66.* 02.05.01, 10:06
      Lubie zielony Eden (Cacharel) a poza tym wszystko co jest niekwiatowe i
      przedziwne.

• Gość: Ela Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.lodz.gazeta.pl 06.06.01, 15:07
        1) Eden
        2) Eden
        3) Eden
    • Gość: ewaba Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: 195.1.13.* 02.05.01, 16:26
      1)Cristalle - Chanel - ciagle wracam do tego zapachu.
      2)Fendi - Lagerferd´a - swietny na wieczor
      3)Sport - Woman - Ralf Laurel - swietny latem, ale w malych ilosciach.
      • Gość: IRKA Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.proxy.aol.com 02.05.01, 18:27
        ZDECYDOWANIE 5 -TH AV
        OTKRYLAM W SEPHORA FANTASTYCZNY ZAPACH
        NOWE COCO CHANEL - CUDOWNY III
        NOWE NR 5 GLEBOKI
    • Gość: migrena Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: 212.76.40.* 09.05.01, 09:10
      Przede wszystkim Aqua Di Gio,a reszta to Celebre Avonu i wszystkie zapachy oty
      z serii Healthing Gatrden.polecam.
    • esther Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? 09.05.01, 10:04
      Ja bardzo lubie Allure Chanel i ciezko mi sie przestawic na inne.
      Moze ktos poradzi cos innego w tym typie dla odmiany?
      • Gość: Ninka Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.MS1.srv.t-online.de 09.05.01, 10:21
        Ja uzywam dwoch
        Angel-Therry Mugler.
        Polecam perfum Amarige de Givenchy- jest slodki, troche egzotyczny i twaly( dla pani, ktora sie pytala)
        • Gość: do pań Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.gazeta.pl 09.05.01, 11:07
          proponuje, by panie piszac o perfumach podawaly w przyblizeniu, czy sa to zapachy dla mliodych dziewczyn,
          kobiet dojrzalych, starszych itp. Wtedy byloby to swego rodzaju poradnikiem dla laikow.
          pozdr.
    • sara Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? 14.05.01, 17:05
      Poswiecilam troche czasu i sprawdzilam pare zapachow. Niestety mimo promowania
      nowosci, naprawde nowych pomyslow malo. Wspomniany wyzej Angel do zludzenia
      przypomina Sonie Rykiel i jej sweterek w kolorze pomaranczy. Isabella Rosselini
      pod nazwa Manifesto sprzedaje zapach bardzo zblizony do Pleasures Estee Lauder,
      Joop Rococo powiela Exlamation ( o ilez tansze). Nowoscia dla mojego
      amatorskiego nosa jest czerwony Joop, ale dla panow. Jego odpowiednikiem jest
      Joop granatowy pour femme, ale juz nie zachwyca. Naomi Cambel to replika
      Moschino Cheap and Chic. Kenzo i jego maki to kompletne fiasko, podobnie jak
      wiele innych nowosci - nijakie, nietrwale, mijaja bez wrazenia lub budza
      sprzeciw.
      A swoja droga najlepsze moje perfumy to te wywachane na innej osobie - tak
      zachwycil mnie Kenzo ogorkowy, Poison, Escada, Dune i pare innych. Ale do tego
      trzeba trafu, ktory ostatnio mnie omija. Chyba trzeba wachac maciejke, pasuje
      do majowych slowikow o polnocy. A dra dziobska straszliwie, slodko i
      niepokojaco...
      • Gość: daria Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.01, 00:55
        Zgadzam sie, ze nic nowego pod sloncem. Ze swojej
        strony polecam firme Issey Miyake, bardzo niebanalne
        zapchy.
    • Gość: danja Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.toya.net.pl 16.05.01, 19:49
      Przede wszystkim Tresor , uwielbiam od lat ale sa dobre raczej na co dzien.
      Swiezy i trwaly zapach na lato to 212 Carolina Herrera. Bardzo lubie zapachy
      Escady ale sa nietrwale. Na wieczor klasyka - Opium.
      • marijka Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? 18.05.01, 09:10
        1. Truth - CK
        2. J'adore - Dior,
        3. Aqua di Gio - Armani
        4 Women - H Boss
        5 L'eau par Kenzo
        Wlasnie w tej kolejnosci, Truth zdecydowanie moj
        ulubiony ostatnio.
        • Gość: IKA_24 Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.tele2.pl 24.05.01, 17:21
          1. chanell no 19
          2. nature - yves rocher
          3. all abot eve - joop ale tych dawno juz nie widzialam
    • Gość: IJ Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.proxy.aol.com 02.06.01, 23:58
      Uwielbiam zapachy Estee Lauder: obecnie Dazzling Gold, kiedys (moze teraz tez
      tylko dawno juz ich nie kupowalam/dostalam...)Beautiful,
      Pleasures.Nastepnie:Amarige (Givenchy). Bardzo lubie tez Cool Water(Davidoff),
      zwlaszcza na gorace dni, ale nie utrzymuja sie tak dlugo na mojej skorze jak
      wyzej wymienione.
      Pozdrowienia i podziekowania za tak "odswiezajacy" temat..
    • Gość: AGA Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: 192.168.5.* / *.interecho.com 03.06.01, 21:22
      1.1881-NINO CERRUTI
      2.1881-NINO CERRUTI
      3.IMAGE-NINO CERRUTI
      To jest moja kolejność.Pracuję w branży perfumeryjnej,więc jestem trochę
      wymagająca i niestety większość zapachów nawet tych,które podobają mi się na
      innych kobietach)denerwują mnie na mnie i nie mogę się z nimi oswoić.Od bardzo
      długiego czasu używam tylko 1881,bo jest jedynym,który toleruję i który mi nie
      przeszkadza.Ostatnio próbuję IMAGE i zastanawiam się czy nie kupić.Niestety nie
      radzę Ci kierować się akurat moim gustem,bo są to zapachy raczej delikatne,na
      dzień,a ty szukasz zmysłowego i egzotycznego.Spróbuj może tak jak radziły
      wcześniej dziewczyny ORGANZA-GIVENCHY,a oprócz tego bardzo oryginalny jest
      według mnie DOLCE & GABBANA (nie pamiętam czy ma jakąś nazwę)Opakowanie jest
      czerwone welurowe.To naprawdę wyszukany i mało spotykany zapach,a przyjemnie
      jest gdy inni nie potrafią rozpoznać czym pachniesz.Ewentualnie powąchaj też
      JUNGLE-KENZO.Pozdrawiam AGA.
      • Gość: Zuza Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: 212.244.106.* 05.06.01, 14:49
        1.Angel-Terry Mugler( to całe moje zycie!)
        2.Roma-Laura Biagotti
        3.Magnific - Gabriela Sabatini
        4.Twice - Iceberg ( ale tylko w lecie)
        • Gość: daria Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 17:53
          Kobiety nie wiem co widzicie w tym Angelu toz to
          slodkie jak lukier! dla malolat nie dla doroslych
          kobiet. Osobiscie preferuje Armaniego Emporio ella i
          Aqua di gio.
      • Gość: paul Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.tucson1.az.home.com 21.06.01, 18:48
        Obecnie nr 1 to "organza" Givenchy
        2- "Dune" Dior
        3-woda toaletowa "Modern" Banana Republic (nie wim, czy dostepna w Polsce,
        pisze z US )
        Uwielbiam tez mocne zapachy Ives Rocher np.Shafali,czy Ispahan
    • misia! Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? 04.06.01, 13:03
    • Gość: zizi Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy?/co kupic jako prezent IP: *.sap-ag.de 05.06.01, 18:13
      Kobiety i nie tylko,

tak sobie czytam te posty i chcialbym cos fajnego kupic kobiecie, z ktora sie
      spotykam. Jest bardzo kobieca, madra, dojrzala i naturalna kobieta - co kupic???
      Mozecie podpowiedziec i powiedziec dlaczego takie wlasnie perfumy proponujecie
      zebym sprezentowal?

Dzieki!

• Gość: GISELLE Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.pl 06.06.01, 11:40
      EMPORIO WHITE
      NINA RICCI LES BELLES DE RICCI- ZIELONE
      KENZO- L'EAU D'ETE
      YVES SAINT LAURENT- BABY DOLL

• Gość: St Hmmmmmmm. IP: 141.48.157.* 06.06.01, 14:49
      Mam 23 lata i jestem facetem. Wow ..
      Szukam perfum dla siebie, ale NIE CIERPIE CHODZIC DO SKLEPOW. Nie mam na to
      zreszta czasu. To, co do tej pory znalazlem srednio mi odpowiada. Czy ktos moze
      mi polecic kilka zapachow zdecydowanych, ostrych, szybkich i przyjemnych oraz
      bynajmniej nie slodkich ? Znajomi mowia, ze mam nadzwyczaj zlozona osobowosc,
      na pierwszy rzut oka nie wzbudzam sympatii i raczej nie zalezy mi na burzeniu
      tego wizerunku. I jeszcze jedno : zeby to bylo w miare trwale. Tak po za tym to
      ostatnie zapachy jakie posiadalem mialy cos wspolnego z tabaka.

Pozdrawiam i dziekuje
      ST
      • Gość: daria Re: Hmmmmmmm. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 22:10
        No ja sie obawiam, ze bez pojscia do sklepu i
        powachania sie nie obejdzie. Jak chcesz kupic te
        perfumy, wysylkowo? Poza tym perfumy trzeba sprobowac
        na sobie (na skorze), pochodzic w nich pare godzin i
        dopiero sie decydowac. Przeciez to jest zapoach, ktory
        ma ci towarzyszyc caly dzien lub noc. Nic ci nie
        poradze bo na meskich sie nie znam, ale ogolna rada
        jest taka, zebys sie przemogl i poszedl do dobrej
        perfumerii z duzym wyborem. I poswiecil na to czas!
        • Gość: ST Juz sama mysl mnie boli,ale dziekuje za rade IP: 141.48.157.* 11.06.01, 15:47
          .
      • Gość: go-go Re: Hmmmmmmm. IP: *.man.lodz.pl 31.07.01, 09:03
        Moim zdaniem powinieneś zacząć od półki z Hugo Bossem... Powala większość babek
    • Gość: daggy Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.expander.pl 06.06.01, 16:27
      Lulu Blue Cacharel ( nie zwykłe Lulu) - upojne, ciepłe, słodkie i w życiu nie
      spotkałam kogoś, kto też by ich używał. Oprócz zapachu ich zaletą jest więc
      fakt, że są niemodne i niezbyt drogie. Na zimę. Jedyne do jakich wracam.
      W lecie co roku kupuję nowe, ostatnio Le monde est beau, Kenzo
      • Gość: Ewa Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.pl 06.06.01, 18:57
        1.Eau Vitaminee (Biotherm)
        2. DKNY
        3. Issey Miyake
        • frisky2 Re: do St 06.06.01, 22:13
          Hej stary. Mam podobny problem jak ty.. Nie cierpie chodzic do sklepow. Co prawda bylem w jakiejs
          perfumerii ale podobalo mi sie wiele zapachow i w koncu nie zdecydowalem sie ktory wybrac.
          W efekcie zawsze kupuje cos przypadkowego. Moze powinienem pojsc z kobieta?
    • Gość: mysza Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.FMD.WAU.NL 11.06.01, 19:03
      Mie moglam sie powstrzymac przed dopisaniem kilku swoich ukochanych zapachow:
      Pink Lace - to pierwsze perfumy ktore sobie kupilam, Yardleya, tanie ale warto;
      Issey Miyake - na lato
      Baby Doll
      Dune - na pochmurny dzien
      Roma
      Eternity - raczej na wieczor
      i wiele, wiele innych. Nie lubie za to Chanel 5, Poison a na Mitsouko (nie
      jestem pewna co do pisowni) mam uczulenie.
      :)
      • Gość: ola Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.toya.net.pl 11.06.01, 21:56
        Ja tez bardzo lubie Eternity , w dodatku nie czesto "spotykam" je na kobietach.
        Escape tez sa ladne. Podobaja mi sie niektore zapachy Laury Biagoti ale akurat
        nie Roma. Raczej Sotto Voce albo Tempore. A poza tym :
        Guerlain - Ylang & Vanille z serii Aqua Allegora
        Opium - ale tylko na wieczor
        Organza - jak wyzej
    • Gość: natalii Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 12.06.01, 11:55
      1. contradiction - CK - cudowne, glebokie i cieple
      2. extravagance - givenchy - slodziutenkie i eleganckie
      3. mexx zolty - bardzo inny niz wszystkie

pozdrawiam
      ps. a hugo 'women' pachna wszystkie malolaty w dyskotekach.. brrrr az ciarki
      przechodza, mi sie to juz przejadlo - a raczej przewachalo
      • Gość: dzast Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.pop-gent5.planetinternet.be 12.06.01, 23:38
        co za szczescie,ze nie bywam w dyskotekach!
        dzieki temu wciaz lubie h.boss!
    • Gość: Jo Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.businessman.com.pl 12.06.01, 13:46
      Dla mnie Angel to zapach kultowy, ale bedac ostatnio na wakacjach zakupilam
      cos, czego u nas jeszcze nie widzialam ( chociaz moze juz jest ?)
      mam na mysli lzejsza odmiane Angel - tj ANGEL INNOCENT - oczywiscie Thierry
      Mugler. Niestety byl tylko w tzw dezodorancie (sliczne opakowanie !) - co bylo
      dla mnie pewnym zaskoczeniem.
      Zapach jest niesamowity, a do tego bardzo trwaly !!!
      Polecam kazdej z Was
      • Gość: mysza Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.FMD.WAU.NL 12.06.01, 14:18
        Angel jest super, tylko ta cena!!!
        • Gość: mi Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.chem.pg.gda.pl 22.06.01, 09:40
          Podajcie prosze przyblizona cene Angel. Tyle o nich piszecie, że nabrałam ochoty na sprobowanie. Jezeli jednak cena okaze sie zbyt zaporowa to musze o nich zapomniec.
    • Gość: efka ARMANI white!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 19:00
      to stosunkowo nowe...ale mnie po prostu powalilo...chyba sie zrujnuje jak tak
      dalej bedzie...:))jest naprawde niezykle...
      • Gość: Smik Re: ulubione perfumy IP: 10.1.12.* / 193.41.231.* 22.06.01, 00:00
        Ja uwielbiam Diorissimo Diora - uważam, że jest też bardzo oryginalny. Niestety nie pasują mi ciężkie duszące
        perfumy, korzenne czy orientalne - a mam wrażenie, że takich jest większość.
    • Gość: aldona Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: 213.77.197.* 23.06.01, 00:00
      ulubione. zalezy od pory roku.
      Zima
      Armani - Mania -niesamowicie zmysłowe, dobre na podryw
      Lato różnie, ostatno green Tea- Elzabeth Arden
      • Gość: agata Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: 195.94.205.* 31.07.01, 08:02

TRESOR - LANCOME !!!!

zapach kwiatowy i długo się utrzymuje !!!!
        • Gość: FACET Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.ipartners.pl 31.07.01, 08:47
          Gość portalu: agata napisał(a):

>
          >
          > TRESOR - LANCOME !!!!
          >
          > zapach kwiatowy i długo się utrzymuje !!!!

FAKT! TRESOR długo się trzyma, nie wiem czemu tak mało kobiet go używa.
          Kiedyś to były perfumy Nr 1 po Chanel 5 i czymś jeszcze.
          Zapach niepowtarzalny, EXCLAMATION próbowało go udawać, ale to czuć.
          Moja była tego używała i do dziś jak poczuję to na ulicy rozpoznaję w 100%.
          Zapach naprawdę SUPER!
          Z innych: DUNE i DAVIDOV Cool Water też ładne, ale wszystko rzecz nosa.

• Gość: go-go Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: *.man.lodz.pl 31.07.01, 09:07
            a ja typuję:
            1. ENVY GUCCI`EGO
            2. IMAGE CERUTTI
            i wiecie co, jednak opłaca się kupować markowe perfumy, choć czasem te tańsze
            też ładnie pachną (ostatnio Pur Blanka Avonu). Cenę zazwyczaj można przełożyć
            na trwałość.
    • Gość: des Re: pytanie dla pan - twoje ulubione perfumy? IP: 194.181.86.* 31.07.01, 09:53
      kryształowo chłodne L''eau par Kenzo - na lato
      a na pozostałą część roku - Yvresse - YSL (ten zapach, który pierwotnie nosił
      nazwę Champaigne, ale producenci szmpana zaprotestowali odnośnie naruszania
      praw do nazwy zastrzeżonej). Ostatnio spodobał mi się również Shalimar
      Guerlaine''a. A w ogóle lubię zmieniać perfumy, bo nawet te najbardziej ulubione
      po pewnym czasie ''nudzą mi się''.

Dzięki za wprowadzenie tak przyjemnego i pachnącego wątku na nasze forum!

Pozdrawiam
      des

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka