tezromantyczka 12.11.07, 16:21 Drogie Mamy dziewczynek 7-letnich, Co sprawiłoby Waszym córkom radość? :-) Jakiego rodzaju prezent? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaassika Re: Co kupić dla 7-latki? 12.11.07, 16:28 jak dla dziewczynki w tym wieku to hmmmm np. lalkę bo w koncu lubią je ubierać przebierać albo jakieś akcesoria związane z lalkami.. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Co kupić dla 7-latki? 12.11.07, 19:40 Wszystko co różowe i kiczowate :))) sztuczna biżuteria, lalki Barbi, Arielka, zestaw do czesania włosów albo kosmetyków... Później niektóre dziewczynki z tego wyrastają, innym niestety zostaje. Ale może też jakaś fajna gra. Odpowiedz Link Zgłoś
mykolina87 Re: Co kupić dla 7-latki? 12.11.07, 20:03 Zależy ile pieniędzy chcesz przeznaczyć na prezent. Moje kuzynki mają 7 i 9 lat i obie byłyby zadowolone z czegoś innego. Jedna ucieszyłaby się z pluszaka (byle dużego;), a druga z jakiejś lalki. Lubią też rzeczy, które pozwalają rozwijać ich artystyczną duszę ;) Albo klocki Lego, puzzle, jakaś gra. Jest wiele możliwości, od wyboru do koloru. Zwróć po prostu uwagę co ta dziewczynka lubi. Może lubi właśnie kolor niebieski, a nie różowy? :) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Co kupić dla 7-latki? 12.11.07, 22:16 Z wszystkiego,czego jeszcze nie mają,a mają to ich koleżanki.Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Co kupić dla 7-latki? 12.11.07, 22:29 Sorrki,ale mnie duga połwka "napastuje":))) Wracając do tematu: Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Co kupić dla 7-latki? 12.11.07, 22:32 Nie da rady,dowcipny jest.Koniec mojego pisania. Odpowiedz Link Zgłoś