Gość: roza IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 29.07.03, 23:21 Gdzie sie podzial ten dziwny kolega, troche zniewiescialy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: Gdzie jest Krystian? 30.07.03, 07:19 Gość portalu: roza napisał(a): > Gdzie sie podzial ten dziwny kolega, troche zniewiescialy? Pewnie się przestraszył. Kobiety tu pisujące potrafią niejednemu dogryźć Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: Gdzie jest Krystian? 31.07.03, 00:29 losiu4 napisał: > Pewnie się przestraszył. Kobiety tu pisujące potrafią niejednemu dogryźć > > Pozdrawiam > > Losiu Ekhem... ekhem.... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Gdzie jest Krystian? 31.07.03, 06:53 drzazga1 napisała: > losiu4 napisał: > > > Pewnie się przestraszył. Kobiety tu pisujące potrafią niejednemu dogryźć > Ekhem... ekhem.... no..no... ciepło... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Łosiu.....>:-)' 31.07.03, 17:18 losiu4 napisał: > no..no... ciepło... > > Pozdrawiam > > Losiu Ja już Ci mówiłam, żeś złośliwiec? ;-) A @ doszły? bo mi poczta znów wariuje:-((((( No i po porządnej burzy w Warszawie się ochłodziło naprawdę:-) Pozdrawiam D. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Łosiu.....>:-)' 31.07.03, 19:12 drzazga1 napisała: > losiu4 napisał: > > > no..no... ciepło... > > Pozdrawiam > > Losiu > Ja już Ci mówiłam, żeś złośliwiec? ;-) Łoś?!?!?! W życiu!!! Nikt nigdy nie spotkał łagodniejszego, spolegliwszego i zgodniejszego zwierzaczka niźli Łosiu > A @ doszły? bo mi poczta znów wariuje:-((((( jeszcze nie wiem, bo u mnie też głupieje > No i po porządnej burzy w Warszawie się ochłodziło naprawdę:-) wreszcie. Gdy tam ostatnio byłem, ledwo dało się wytrzymać. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
wonsz Re: Gdzie jest Krystian? 31.07.03, 09:28 Mysle, ze Krystian to bardzo ladne imie :))) K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toi Re: Gdzie jest Krystian? IP: 212.76.37.* 01.08.03, 23:01 Ekhm, brak mu pomyslow juz? Odpowiedz Link Zgłoś