izabellaz1 26.11.07, 10:46 Hej:) Możecie mi polecić jakąś dobrą knajpkę w Wawie? Towarzystwo międzynarodowe. 15 osób. Raczej luzaki - naukowcy;) Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: Dobra knajpka 26.11.07, 10:49 Jak luzaki to do szwejka idzcie - ceny znormalniały bardzo. Kuchnia pycha aczkolwiek nie wiem czy Ty ją zniesiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Dobra knajpka 26.11.07, 10:51 trypel napisał: > Jak luzaki to do szwejka idzcie - ceny znormalniały bardzo. Kuchnia pycha > aczkolwiek nie wiem czy Ty ją zniesiesz :) A co? Same golonki i karkówki? :D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Dobra knajpka 26.11.07, 10:52 nie no... kuciakateż dostaniesz i krewetki niezłe i sałatki... ale jak sąsiad bedzie wsuwał owłosioną racicę to mozesz apetyt stracic :) ale luzik jesy, mjuzik gra i obsługa swietna. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Dobra knajpka 26.11.07, 10:55 trypel napisał: > nie no... kuciakateż dostaniesz i krewetki niezłe i sałatki... ale jak sąsiad > bedzie wsuwał owłosioną racicę to mozesz apetyt stracic :) ale luzik jesy, > mjuzik gra i obsługa swietna. Eeeee bez przesady. Może i wydłubywać obok z żaby wnętrzności byle nie na moim talerzu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Dobra knajpka 26.11.07, 10:51 ja mogę polecić we wrocławiu- no kawalek od wawy, ale jaki fajny rynek :) Odpowiedz Link Zgłoś
joda28 Re: Dobra knajpka 26.11.07, 10:53 Blue cactus,Szwejk,Kompania Piwna,Chianti-ale tam raczej mało luzacko za to pyszna włoska kuchnia. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Dobra knajpka 26.11.07, 10:54 Kompania też faktycznie. Ale w poniedziałek nie ma szansy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Dobra knajpka 26.11.07, 11:17 Wlasnie chce zadzownic i zamowic stolik na firmowa wigilie, gdzie radzisz Kompania, czy Szwejk. Bylem w obu kilka razy, ale ostatnio (w ciągu gdzies 3 m-cy) nie. A kucharze sie czesto zmieniają... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Dobra knajpka 26.11.07, 13:01 Na firmową wigilię to bym wybrał Polską Tradycję. Wszystko na najwyższym poziomie a cena zaskakująco niska :) Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: Dobra knajpka 26.11.07, 11:42 a Dekanta?? lub klase wyzej (portfelowo) - Villa Foksal. Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: Dobra knajpka 26.11.07, 11:55 Villa Foksal? Ja mysle, ze jek to luzaki, to lepiej Szwejk lub Kompania. Kompania jest dobra, bo mozna towarzystwo przegonic po Starówce. Tyle, ze kuchnia dość ludyczna, ale co tam - niech sie kapusty kiszonej nawcinają. To sobie Polskę na długo zapamiętają ;)))). Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Dobra knajpka 26.11.07, 11:58 Super fajne knajpa w fajnym miejscu w którym byłam oststanio to American Rodeo czy jakoś tak.. na rogu Chmielnej i Nowego Światu Pyszne jedzonko, plecam żeberka :) a smieszne jest że na dole w części barowo-pitnej ;) na stołach sa orzeszki zeimne a skorpuki moze rzucac na podłoge lub gdzie się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
a.hysa Re: Dobra knajpka 26.11.07, 12:02 a amnezja czy ktos o niej slyszal zaraz przy klubie ground zero???? Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: Dobra knajpka 26.11.07, 12:21 usiąść i zjeść - Folk Gospoda (Waliców róg Grzybowskiej), Banjaluka (Puławska przy Odyńca) a do posłuchania dobrej muzy i ew. potańczenia Some Place Else (Sheraton). Odpowiedz Link Zgłoś