planeta 20.12.01, 09:47 Czemu nic nie piszesz? Napisz proszę,albo na forum albo na moją pocztę!,Proszę!!! Pozdrawiewiam cieplutko.Odezwij się. planeta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
planeta Marcin,gzie jesteś? 20.12.01, 15:18 To ja jeszcze.Założyłam ten watek,żebyś zauważył i odpisał. Marcin-napisz chociaż swoj adres mailowy,to ja napiszę. Pozdrawiam miło.planeta. Odezwij się jakoś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina78 Re: Marcin,gzie jesteś? IP: *.*.*.* 20.12.01, 16:01 widze, ze kolezanka wziela sobie do serca samotnosc niejakiego Marcina albo cos innego zwiazanego z nim. W kazdym razie chcialabym pomoc zeby temat nie zginąl smiercia naturalna. powodzenia Planetko :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
planeta Re: Marcin,gdzie jesteś? 20.12.01, 17:31 Witaj NINO! Miło,że napisałaś.Sama mam ogromny problem,a że troszkę podobny do problemu Marcina-myślałam że jakoś mogę pomóc. Czy coś jest złego w tym,że bardzo chcemy komuś pomóc,że staramy się zrozumieć, zrozumieć ludzi -nawet tych których praktycznie znamy tylko z Forum? Ja lubię ludzi,i chciałabym aby wszyscy byli szczęśliwi. Pozdrawiam Cię cieplutko bardzo! planeta Odpowiedz Link Zgłoś
.klamka. Re: Marcin,gdzie jesteś? 20.12.01, 21:27 no to i ja przylacze sie do podepchniecia watku na gore :}}} Odpowiedz Link Zgłoś
glamour Re: Marcin,gdzie jesteś? 20.12.01, 23:43 oj, chyba przestał byc samotny........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cool Re: Marcin,gdzie jesteś? IP: *.vc.shawcable.net 21.12.01, 03:36 Jestem tuuuuuuuuuu, ale ja nie jestem Marcin, ja jestem Cool. Marcin juz sobie chyba znalazl samotna. Ja tez usiluje podnosic ten watek do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
planeta Re: Do wszystkich ! 21.12.01, 17:04 Ups..przepraszam ,nacisnęłam za szybko... Bardzo Wam dziękuję za odzew.Jesteście bardzo mili,bardzo. Cool!- A ty też samotny jesteś?-Co cię gryzie?Hmmm? Napisz o sobie.Może pomogę jakoś. Wszyscy piszcie,jesli chcecie oczywiście. Pozdrawiam cieplo. planeta. Odpowiedz Link Zgłoś
planeta Re: Samotny,gdzie jesteś???? (no txt) 21.12.01, 16:57 Witaj serdecznie! Napisalam na Twoją skrzynkę. Odpisz chociaż,że dotarly maile. Pozdrawiam ciepło. planeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Samotny,gdzie jesteś???? IP: 10.128.133.* 21.12.01, 21:16 Witam Przyjmijcie prosze, me serdeczne i skromne zyczenia milych i cieplych Swiat Bozego Narodzenia oraz wielu radosci i sukcesow w Nowym Roku. Niestety lecz moj niechciany stan ducha i umyslu trwa nadal ... wciaz, Samotny Odpowiedz Link Zgłoś
planeta Re:Do WSZYSTKICH! 22.12.01, 00:02 Witam serdecznie! Swieta niedługo,wiec z tej okazji skladam wam moc zyczeń najcieplejszych,najmilszych,spełnienia wszystkich waszych marzeń i pragnień,wszystkiego co chcielibyście dostać od życia,wszystkiego co najlepsze i .......co tylko chcecie! Pozdrawiam Was wszystkich bardzo cieplutko. planeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cool Re:Do WSZYSTKICH! IP: *.vc.shawcable.net 22.12.01, 04:46 A co chcesz wiedziec Planeto? Co moge napisac? Dlaczego samotny? Czasami czlowiek sie moze czuc samotny przebywajac wsrod grona przyjaciol i znajomych. Taki juz charakter. Cichy, spokojny, wstydliwy, malomowny, cierpliwy, no i takie inne jeszcze kompleksowe sprawy. Ale jest tez troche tych niekompleksowych, ze tak nazwe. A w czym mogla by sie przejawiac Twoja pomoc? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
planeta Re:COOL.... 22.12.01, 14:25 Myślałam,chcesz porozmawiać,masz problem ze swoją samotnością. Pisałeś jestem tu...więc odezwałam się. Moja pomoc niewielka zapewne,rozmowa,rada jakaś,jeśli potrzebujesz się w czymś poradzić. A dlaczego czujesz sie samotny wśród przyjaciół??Masz takich prawdziwych,czy tylko znajomych?Pytam ,bo każdy napewno chciałby mieć prawdziwego przyjaciela, kogoś kto Go wysłucha-nie śmiejąc się i nie drwiąc przy tym.... A jak jest z Tobą? Napisz jeśli zechcesz. Pozdrawiam Cię ciepło i miło. planeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cool Re:COOL.... IP: *.vc.shawcable.net 24.12.01, 08:24 Dziekuje za dobre serce Planetko. Jak to dobrze, ze sa osoby ktore sa gotowe pomoc innym. Jesli chodzi o mnie, moje odczucie samotnosci trudno by bylo nazwac samotnoscia. To jest tylko chwilowe odczucie zwiazane ze Swietami. W takie dnie chcialo by sie byc w Polsce, w rodzinnym gniezdzie, a na obczyznie jest co innego. Tak prawde mowiac, Swieta przezywam prawdziwie tylko w Polsce, gdzie indziej juz nie jest to, i to wszystko. Mam duzo znajomych, kilku przyjaciol, no ale kazdy zyje w swoim swiecie. Juz teraz jestem podekscytowany tym swiatecznym czasem. Moja tesknota minie szybko. Zycze Ci Planetko, Zdrowych i Radosnych Swiat, a takze wszelkiej pomyslnosci w nadchodzacym Roku 2002. I nie tylko Tobie, zycze tego Wam wszystkim. Tak naprawde to jestem bardzo cool. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
planeta Re:COOL.... 24.12.01, 09:10 Witaj cieplutko COOL! Nawet nie wiesz,jak bardzo się ucieszyłam,że to tylo chwilowe i szybko minie.Szkoda,że tych najpiękniejszych Świąt nie możesz spędzić tu w Polsce,cóż...roznie w życiu bywa.Ale jesteś cool,więc cieszę się ,że jesteś szczęśliwy,miło to słyszeć.Chciałabym aby wszyscy ludzie na świecie byli szczęśliwi. Bardzo dziękuję za zyczenia.ja Tobie też życzę wszystkiego co najlepsze w zyciu,uśmiechu,radości-najwięcej,spełnienia pragnień ,marzeń i co tam jeszcze byś sam chciał. Pozdrawiam ciepło i serdecznie. planeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina78 Re:COOL.... IP: *.*.*.* 24.12.01, 09:30 Planeto! Chciałabym Ci złożyć najserdeczniejsze życzonka z okazji Świąt, życzyc samych pogodnych dni i takiego uporu i wytrwałości (albo jeszcze większych) w wytyczanych celach jak dotychczas :-) pozdrawiam, Nina78 Odpowiedz Link Zgłoś
planeta Re:DLA NINKI! 24.12.01, 10:55 Witaj serdecznie NINKO! Bardzo ,bardzo Ci dziekuję za te sliczne życzenia Twoje. Widzisz wytrwałość...to chyba nie tak.Ja...bardzo mną życie"potargało", przeszłam wiele,i w tym wszystkim wiem jak to jest dotknąć "dna",nieszcześcia,dotknąć samego bólu...I dlatego może tak bardzo chciałabym słyszeć,czuć,że Inni są szcześliwi,tak naprawdę szczęśliwi. Nie chodzi mi o dobra materialne,ale o to ciepło,na które wszyscy ludzie zasługują przecież... Ja tobie takiego ciepła życzę,spełnienia Twoich najskrytszych marzeń,pragnień,a życie takie krotkie jest przecież... A czytałaś kiedyś:"Małego Ksiecia"-A.S.Exupery.?Przeczytaj,proszę-to taka "bajka"-dla dorosłych,taka prawdziwa... Pozdrawiam bardzo ciepło i miło Ciebie NINKO. planeta. Odpowiedz Link Zgłoś