menk.a 04.12.07, 13:28 wiadomosci.onet.pl/74408,21,0,0,1,pokaz.html Podoba Wam się? Paniom, panom się podoba? Nie w moim guscie. Gdybym miała garaż, to nawet w garażu bym go nie powiesiła. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt Menka, w garazu to wszytko sie zmiesci :))) 04.12.07, 13:41 u mnie tam wisza (na scianie) stare opony rowerowe (ktorych mi sie nie chce podzelowac) zdjecie pewnej Nadobnej Panny wiec to tez by sie zmiescilo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Menka, w garazu to wszytko sie zmiesci :))) 04.12.07, 13:47 Ta panna nadobna to... Monaliza czy Matka Boska? :P Zabieram sie za kupno mieszkania, więc na garaż już mnie nie stać :DD Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: powiedz gdzie :) 04.12.07, 14:28 W tym momencie jestem blisko, najbliżej ;P natomiast będę się przenosić z Pragi Północ na Bródno;))) Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: powiedz gdzie :) 06.12.07, 18:19 serio ? to jakiś czas byłyśmy sąsiadkami ;) może kilka lat temu stałyśmy na tym samym przystanku? hehe świat jest jednak mały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: powiedz gdzie :) 07.12.07, 09:22 zn mieszkałaś czy mieszkasz na Pradze?;) Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: powiedz gdzie :) 07.12.07, 20:24 mieszkałam, właściwie to mój były chłopak tam nadal mieszka, a ja u niego przebywałam prawie codziennie przez parę latek, gdy jeszcze byliśmy razem ;) można więc rzec, że mieszkałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Kalendarz Pirelli 2008 04.12.07, 14:49 Menka. Mnie się podoba. Chociaż wiadomo, że nigdy nie wejdę w posiadanie takiego kalendarza. W zeszłym roku koleżanki dla kawału kupiły Pani kalendarz z Cosmopolitan. Przewisiał w kuchni cały rok. Trzeba przyznać, że meny w nim jak się patrzy. Pozdro.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kalendarz Pirelli 2008 04.12.07, 15:27 Widziałam kalendarz Cosmo na 2008r. No nawet nawet ciasteczka, że użyję tej nomenklatury;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kalendarz Pirelli 2008 04.12.07, 15:32 Mało powiedziane. Wszyscy zawsze czekają na wdechu na ten kalendarz. Tym razem rozczarowanie i klapa;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Kalendarz Pirelli 2008 06.12.07, 14:32 nie podoba mi sie. za bardzo i na siłę poszli w artystyczność i wyszło to co wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Ten kalendarz jest wspanialy 06.12.07, 14:34 Dla manych krecacych fulara i lasek ktore nie rozumieja istoty komplementu "jestes fajna dziwka". A tak to takie ni w ****, ni w oko. Nawet naszych dzielnych chlopakow w Afganistanie by nie ucieszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Ten kalendarz jest wspanialy 06.12.07, 14:52 Bo nie jest dla 'dzielnych wojaków' w Afganie. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Ten kalendarz jest wspanialy 06.12.07, 15:04 Wlasnie to napisalem - ot takie wieszadlo dla pipy i snopa tfu.. snoba. Odpowiedz Link Zgłoś
monia_28 Re: Ten kalendarz jest wspanialy 06.12.07, 20:26 Nie zrozumiałeś postu grzecha, albo rżniesz głupa. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 09:07 grzech_o_1 napisał: > Bo nie jest dla 'dzielnych wojaków' w Afganie. umieszczenie dzielnych wojaków w cudzysłowie jest chamstwem, wskazuje na lekceważący stosunek do tych ludzi. Może jeszcze w ramach okazywania swego lekceważenia pójdziesz naszczać na groby poległych? Odpowiedz Link Zgłoś
monia_28 Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 09:40 Nie rzucaj się. Kompromitację niesławną mamy w oczach całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 09:44 monia_28 napisała: > Nie rzucaj się. Kompromitację niesławną mamy w oczach całego świata. kolejny zaściankowy muł który nie dość że stosuje odpowiedzialność zbiorową to jeszcze wydał wyrok zanim sąd rozpatrzył sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
monia_28 Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 10:28 Kompromitacją okryły się nasze siły zbrojne i co gorsze, kadra dowódcza. Do tego próby fałszowania rozkazów dziennych i dzienników bojowych. A co do sądu wojskowego, ty tylko kwestia czy wyrok będzie opiewał na 5, 10, 15, 25 lat, czy nawet dożywocie. I jeszcze taka rada. Zapoznaj się chociaż pobieżnie z konwencjami międzynarodowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 10:37 > Kompromitacją okryły się nasze siły zbrojne i co gorsze, kadra > dowódcza. Do tego próby fałszowania rozkazów dziennych i dzienników > bojowych. buachacha. Zbulwersowany cywil ktory nigdy karabinu w ręce nie miał. > I jeszcze taka rada. Zapoznaj się chociaż pobieżnie z konwencjami > międzynarodowymi. tobie takze to radze. Może podobnie jak ja zauważysz jaką obłudą są one przepełnione Odpowiedz Link Zgłoś
monia_28 Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 11:04 Mogę cię pocieszyć, służę zawodowo w WP. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 14:09 jedno w za duzo ci sie napisało. Chyba powinno być "Mogę cię pocieszyć, służę zawodowo WP" wokół koszar zawsze kręcą sie panie co służą wojsku Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 14:12 diabel-tasmasnki napisał: > jedno w za duzo ci sie napisało. Chyba powinno być > "Mogę cię pocieszyć, służę zawodowo WP" > > wokół koszar zawsze kręcą sie panie co służą wojsku > ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD piękne;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Ten kalendarz jest wspanialy 08.12.07, 10:43 > ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD piękne;))))) Nie piękne, tylko zwyczajnie prostackie. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 10:59 O ile mi wiadomo wyrok jeszcze nie zapadł i sąd nie zdecydował czy zeznania są prawdziwe czy nie, ani kto jest winny, ani tym bardziej jaka kara spotka oskarżonych... Tyle minęło od wyborów a niektórzy dalej bawią się w Ziobrę... Odpowiedz Link Zgłoś
monia_28 Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 11:05 Przecież napisane że niewiadomo czy to będzie 5 czy 25 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 11:15 monia_28 napisała: > Przecież napisane że niewiadomo czy to będzie 5 czy 25 lat. Prócz czytania wskazane jt jeszcze rozumienie. Czyn jt zagrożony określoną karą. W momencie nieudowodnienia winy dostaną 0 lat, zostaną uniewinnieni. Odpowiedz Link Zgłoś
meczywor Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 11:46 monia_28 napisała: > Przecież napisane że niewiadomo czy to będzie 5 czy 25 lat. Czy ty sie dobrze czujesz? Tak w wojsku są rozne stanowiska Do mycia okien ten ludzie sa potrzebni Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 11:13 monia_28 napisała: > Kompromitacją okryły się nasze siły zbrojne i co gorsze, kadra > dowódcza. Do tego próby fałszowania rozkazów dziennych i dzienników > bojowych. > A co do sądu wojskowego, ty tylko kwestia czy wyrok będzie opiewał > na 5, 10, 15, 25 lat, czy nawet dożywocie. Bzdura na resorach. Proces się jeszcze nie rozpoczął. Czyn o który są oskarżeni jt zagrożony taką karą. Wina jeszcze nie jt przesadzona i udowodniona. Więc nie feruj wyroków. > I jeszcze taka rada. Zapoznaj się chociaż pobieżnie z konwencjami > międzynarodowymi. Nie usprawiedliwiam czynów strzelania do cywili. Zabraniaja tego konwencje genewskie. Jednak wojana partyzancka ma to do siebie, iz cywile są wykorzystywani przez talibów jako żywe tarcze. Ponadto współpracują, pomagają i ukrywają talibów. Generalnie talibowie nie mają tabliczek ani oznakowań na plecach, po których można ich poznać. Stąd możliwość pomyłki. Ponadto wojna to nie zabawa. Jt się daleko od domu, gdzie mieszkańcy patrzą na Ciebie jak na wroga, okupanta,.. Stres, obcowanie ze śmiercią, zwłaszcza ze śmiercią wśród kolegów, których zna się od lat nie jt czymś łatwym i normalnym. Odciska piętno. Jt mi zal. I ich rodzin. Stoję na stanowisku, że MON powinien im pomóc. A nie po 3 dniach od powrótu do kraju zakuć w kajdany i czołgać po korytarzach sądowych w swietle jupiterów. Areszt jt nieuzasadniony. Gwałcicieli wypuszczają nawet bez kaucji. A żołnierzy wsadzają bezdyskusyjnie do pierdla. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 11:26 Myskle ze sprawa jest bardzo powazna. Mysle ze jest az tak powazna, ze powinno sie rozszezyc sledztwo o obserwatorow miedzynarodowych. Polacy w Afganistanie uczestnicza w akcji (jakbysmy jej nie okreslili) w ramach sil natowskich. Wlasnie dlatego nalezaloby zaprosic do udzialu w sledztwie obserwatorow delegowanych przez Nato. Oczywiscie polskie dady zobowiazane sa sadzic w zgodzie z prawem polskim , ale, wiele umow miedzynarodowych i rozporzadzen unijnych jest korzystniejasze dal oskarzonych niz procedury polskie. Mozna prowadzic proces zgosnie z polskim prawem , ale przy zachowaniu najkorzytniejszych dla oskarzonych , a mozdliwych do zastosowania procedur. Wiem ze dla prawnikow brzmi to obrazoburczo , ale ja jestem na tyle stary ,ze wiem jak to sie robilo kiedzys, robi teraz , i bedzie robilo za 100lat. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 11:45 Amerykańce też są w NATO, a są sadzeni przez sąd amerykański, bez obserwatorów natowskich czy innych międzynarodowych.;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 12:35 dziwna odpowiedz, ;) niech juz tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 14:21 Jaka dziwna.. Chociażby pamiętajmy o Abbu Grab (czy jak się to pisze). Żołnierze amerykański zostali oskarżeni o znęcanie się nad więźniami. Zostali zabrani do Stanów i postawieni w stan oskarżenia. Przed wojskowym sądem amerykańskim, a nie natowskim.;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 14:17 jak władze międzynarodowe zechcą sądzić polskich żołnierzy to maja do tego <a href="http://tiny.pl/j6n6"> Międzynarodowy Trybunał Karny </a> Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Ten kalendarz jest wspanialy 07.12.07, 16:23 monia_28 napisała: > Nie rzucaj się. Kompromitację niesławną mamy w oczach całego świata. Buhahaha, rzeczywiście jesteś w temacie. Takie czyny to jest norma, wszystkim żołnierzom wszystkich armii na wszystkich wojnach to się zdarzało. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Kalendarz Pirelli 2008 07.12.07, 16:20 Nie podoba mi się. Brzydki styl, brzydkie makijaże, brzydkie światło. Przerost formy nad treścią. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Kalendarz Pirelli 2008 07.12.07, 18:38 mi tez sie nie podoba wiec nie jestes sam Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Kalendarz Pirelli 2008 07.12.07, 18:57 Skoro tu wpakowali ten temat, i skoro tu zajrzałem to skomentuję. Jest do dupy, podoba się chyba tylko tokijskim gejom(ale tacy są teraz zdaje się na topie) i innym tego typu bezecnym snobom. Ja czekam na kalendarz 'włatców móch' Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.80 Re: Kalendarz Pirelli 2008 09.12.07, 01:55 nastepnym razem, jak piszesz kalendarz, to podaj linka do kalendarza, a nie do jednego jakiegos beznadziejnego zdjecia, ktore niby jest w tym kalendarzu :PP Odpowiedz Link Zgłoś