Gość: agatka Re: 4 niewinne pytania IP: *.acn.waw.pl 14.08.03, 17:05 negra28 napisała: > (jeśli na nie odpowiecie - napiszę Wam coś ciekawego, każdemy z osobna) > 1. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? > 2. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz? > 3. Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robisz? > 4. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? > > Dobrego wtorku! > Pozdrawiam, > Negra 1.liściasty gęsty z wąziutką dróżką chyba wiosna bo baredzo zielony 2 zwykły szlaban i przechodzę pod 3.porcelanowa biała tylko delikatne wzorki u bgóry lekko potłuczona zostawiam (chyba nawet nie podnoszę) 4.butelka vita lineei dziwię się co tu robi ale też nie podnoszę- ju ż napoczęta to nie będę po kimś piła-mam swoją idę dalej Odpowiedz Link Zgłoś
karina252 Re: 4 niewinne pytania 14.08.03, 21:43 negra28 napisała: > (jeśli na nie odpowiecie - napiszę Wam coś ciekawego, każdemy z osobna) > 1. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? > Gęsty las, w którym rosną olbrzymie drzewa 2. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz? > Jest to górski potok. Pokonuję go przechodząc przez kładkę 3Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robisz? > Jest to filiżanka bez ucha i wygląda na średniowieczną 4. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? > hm... Jest to wodospad-podziwiam go. > Dobrego wtorku! > Pozdrawiam, > Negra Odpowiedz Link Zgłoś
wessna Re: 4 niewinne pytania 14.08.03, 23:28 > 1. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? to bardzo jasny las, promienie słońca prześwitują przez korony drzew, pełno krzaków malin, jeżyn i jagód, powietrze jest raczej suche, przesączone żywicą > 2. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz? rzeczka, która jest na tyle płytka, że mogę ją przekroczyć brodząc bosymi stopami w wodzie, woda jest chłodna i brodzenie sprawia ogromną przyjemność > 3. Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robisz? to delikatna porcelanowa filiżanka w błękitnym odcieniu z białym ornamentem kwiatowym, biorę ją w dłonie i przyglądam się, owijam w materiał i wkładam do plecaka > 4. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? jezioro, rozbieram się do naga i biorę kąpiel, woda sięga mi szyi, czuję dno, jest muliste i trochę się go brzydzę, staram się nie dotykać go stopami i co z tego wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA Re: 4 niewinne pytania IP: *.chello.pl 22.08.03, 12:19 > (jeśli na nie odpowiecie - napiszę Wam coś ciekawego, każdemy z osobna) > 1. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? > 2. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz? > 3. Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robisz? > 4. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? 1.JEST TO LAS IGLASTY,W DZIEŃ,JESTJASNO I PRZEZ DRZEWA PRZEBIJAJĄ SIE PROMIENIE SŁONECZNE,ŁADNIE PACHNIE 2.OGROME,ZWALONE DRZEWO,PRÓBUJĘ JE PRZESKOCZYĆ-JAK SIĘ NIE DAJE TO JĄ OMIJAM 3.BIAŁA FILIZANKA Z NIEBISKĄ OBRAMÓWKĄ NA GÓRZE.BIORĘ JĄ ZE SOBĄ 4.MAŁY STRUMYK,CZYSTA WODA,PRZYGLĄDAM SIE JEJ I PÓZNIEJ PRZESKAKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkazz Re: 4 niewinne pytania IP: 80.51.96.* 22.08.03, 14:10 nie wiem, czy to jeszcze aktualne, ale piszę: 1. Las ciemny, ponury, drzewa wysokie, iglaste, zasłaniają słońce, jest cicho 2. przeszkoda to złamane drzewo, leżące w poprzek drogi, przeskakuję je i idę dalej 3. filiżanka leży w rowie, właściwie to połowa filiżanki z uszkiem, białą z delikatnym wzorem, brudna, z mokra ziemią w środku, nic z nia nie robię 4. woda to kałuża, mętna i brudna, przeskakuję ją i idę dalej Proszę o interpretację i o klucz, uwielbiam takie zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: 4 niewinne pytania IP: w3cache:* / 10.3.3.* 22.08.03, 16:50 negra28 napisała: > (jeśli na nie odpowiecie - napiszę Wam coś ciekawego, każdemy z osobna) > 1. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? Ciemny las, bardzo dużo wysokich drzew, bardzo cicho(aż groźnie), czasami słyszę jakiś dźwięk > 2. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz? Coś wylatuje zza drzewa, chowam głowę zamykam oczy, jak dojdę do siebie idę dalej > 3. Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robisz? Omijam ją, nie dotknęłabym filiżanki kogoś, kogo nie znam, poza tym jeśli leży sama w lesie to pewnie jest brudna(ktoś ją używał i zostawił)jakieś owady i robaki mogły do niej wejść > 4. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? Jakaś duża kałuża pełna igieł i innych liści, wszystko to w kolorze brązowym, mętne.Staram się jakoś ją wyminąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: 4 niewinne pytania IP: *.miechow.com / 192.168.1.* 23.08.03, 10:46 Gość portalu: Inka napisał(a): > negra28 napisała: > (jeśli na nie odpowiecie - napiszę Wam coś ciekawego, każdemy z osobna) > 1. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? Potężny, szumi dostojnie, pachnie igliwiem i żywicą. Uwielbiam las. Mam obawy, czy nie ma tam niebezpiecznych zwierząt. Ale idę ścieżką oddychając głęboko. > 2. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz? Zwykły, mały pieniek leżący na drodze. Krok i idę dalej. > 3. Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robisz? Stoi na pieńku jak na piedestale. Jest przezroczysta. Do połowy napełniona krystaliczną wodą. Promień słońca wpada do niej i blask aż razi w oczy. > 4. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? Wyłania się spośród drzew. Staw. Woda czysta, tylko przy brzegach cień i nie widzę jaka jest. Smugi słonecznych nitek wpadają do wody i widzę kamyki na dnie. Nagle spomiędzy drzew wypływają kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: 4 niewinne pytania IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.03, 18:57 1.las zielony taki bajkowy,troszke starszny,troszke tajemniczy,ale bez krzaczkow i dzikiej zwierzyny,wysokie iglaste drzewa.2.pzreszkoda drewniana brama jak od ogrodzenia,wdrapuje sie na nia /gdyz jest dluga/ i zeskakuje z drugiej strony.3.filizanka biala,badzo stara, wrwecz cacko z powiginanym uszkiem,pozlacana,na brzegach ma koronkowe wykonczenia,oczywiscie biore ja ze soba.4.strumien,krystalicznie czysty,z malymi woospadzikami mocze nogi w nim,chlodze kark i ide dalej.z gory dziekuje jesli jeszzcze zalapie sie na odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: 4 niewinne pytania IP: *.mieszkanie.lublin.pl 23.08.03, 22:53 negra28 napisała: > (jeśli na nie odpowiecie - napiszę Wam coś ciekawego, każdemy z osobna) > 1. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? > 2. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz? > 3. Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robisz? > 4. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? > > Dobrego wtorku! > Pozdrawiam, > Negra ad.1)las jasny,przestronny,najlepiej z brzozami ,gdzieniegdzie deby ad.2)przeszkoda-pajeczyna(boje sie ich),próbuje wiec przejsc pod nia,albo szukam ionnej drogi ad.3)filizanka klasyczna,biała ,bez ozdób,cienkie szkło,biore ze soba ad.4)woda jest czysta,prawdopodobnie z deszczu,we wgłebieniu gleby,nachylam sie i zanurzam dłonie... Odpowiedz Link Zgłoś
leyla3 Re: 4 niewinne pytania 23.08.03, 23:14 > (jeśli na nie odpowiecie - napiszę Wam coś ciekawego, każdemy z osobna) > 1. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? las jest iglasty, jest troche wilgotno,po deszczu.jest raczej chlodno ,nie jest ciemno,ale troszke strasznie . > 2. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz? Zwalone drzewa i gałezie ale widze co jest za nia wiec ide dalej obchodzac przeszkode. > 3. Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robisz? piekna, porcelanowa, delikatna, zachwycam sie nia i oczywiscie zabieram ze soba. > 4. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? to gorski potok, czysty, przejzysty,najpierw myje w nim moja filizanke a pozniej z niej pije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: 4 niewinne pytania IP: *.CNet.Gawex.PL 23.08.03, 23:57 1. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? Iglasty, ciemny, wilgotny, brak wydeptanych ścieżek, cisza. Przypomnina mi las po poligonie wojskowym, do którego jeździłam jak byłam młodsza. 2. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz? Głęboki dół. Nie chce mi się w niego pakować, więc mimo, że jest długi i szeroli wolę go obejść dookoła. 3. Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robisz? Zwykła filiżanka. Nie lubię filiżanek, bo są za małe i zbyt kruche. 4. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? To jakieś rozmokłe podłoże. Chyba trochę się boję iść dalej, więc kończę spacer. Pozdrawiam. MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lina Re: 4 niewinne pytania IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 00:11 1.las ,taki jak ma Mazurach,w okzłyczłowiekolicy Spychowa.Wyjątkowy,monumentalny,tajemniczy baaaardzo 2.zły człowiek,pozostałe przeszkody - do pokonania 3.z cienkiej,białwj porcelany,zabieram ją z soba.Kocham poranną kawkę WYŁĄCZNIE w filiżance.A ta znaleziona - to tajemnica i sentyment,przecież. 5.Woda to strumień.Piję ,nabierając dłońmi.CUDNIE JEST. Odpowiedz Link Zgłoś
megucha Re: 4 niewinne pytania 24.08.03, 21:27 1) mieszany, są w nim zarówno drzewa iglaste, jak i liściaste, nie jest zbyt ciemny, hm... przytulny 2) jest to gałąź- przechodzę po niej 3) jest to filiżanka bardzo delikatna, z niewielkim uszkiem 4) jest to niewielki strumyczek- przeskakuję go i idę dalej Pozdrawiam serdecznie -- Megucha Odpowiedz Link Zgłoś
delffinka Re: 4 niewinne pytania 24.08.03, 22:20 > 1. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? ciemny las wysokie drzewa, dużo sosen ich korony kołysze dość mocno wiatr... > 2. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz? zaczyna się burza....jest coraz ciemniej...powoli zacyna padać deszcz,,,ubieram kurtkę...grubą kurtkę...z kapturem z grubego materiału... > 3. Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robisz? filiżanka jest bardzo ładna... ze spodeczkiem....jest biała w niebieskie wzorki...napadało do niej deszczu... wypijam wodę...przykładam filiżankę do ucha... zostawiam ją tam gdzie znalazłam... > 4. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? wartki górski strumień, bardzo zimny, najpierw piję trochę wody...mam problem, żeby przedostać się na drugą stronę, na razie pójdę wzdłuż strumienia, może będzie gdzieś płyciej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_sia Re: 4 niewinne pytania IP: *.chello.pl 24.08.03, 22:32 negra28 napisała: > 1. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? bardzo duży,drzewa liściaste,stare,pachnie wilgocią,jest mroczno,zieleń ma piękną barwę-z soczysytej mchów w prawie czerń niedostępnych koron drzew > 2. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz? to zwalony pień,bardzo potężny,ale bez przesady,aby go pokonać muszę tylko na nim siąść i przełożyć nogi na drugą stronę > 3. Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robisz? bardzo piękna,stara robota,ręcznie malowana,zastanawiam się co ona tu robi,zabieram,zbyt niepowtarzalna,aby zostawić,a w głuszy i tak nie ma kogo pytać o właściciela:) > 4. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? to mały strumień,może górski potoczek,zimna woda,aż chce się ochłodzić ręce...myję filiżankę,bo była cała w ziemi i roślinkach, odpoczywam i dalej w drogę:) Odpowiedz Link Zgłoś
zly_kwiat Re: 4 niewinne pytania 25.08.03, 00:01 1. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? jest to las vegas jak wiadomo pelen kolorowych neonow kuszacych burdeli barow i kasyn 2. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz? duzy czarny neseser stojacy w poprzek chodnika w srodku sa dolary baaaaaardzo duzo dolarow biore go sobie 3. Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robisz? male sprostowanie nie jest to filizanka a piekna i chetna kolezanka /przejezyczenie/ ktora biore za reke i prowadze do najdrozszego hotelu gdzie przez najblizszy miesiac oddajemy sie najwiekszej w historii ludzkosci rozpuscie przy ktorej sama sodoma i gomora to maly pikus 4. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? jest to butelka zwyklej zimnej gazowanej mazowszanki ktora po tych pozartych tonach kawioru trufli itp i wypitych hektolitrach najdrozszych trunkow swiata jest tym o czym z kolezanka marzylismy polowe mazowszanki wypijamy a druga polowa zlewamy sobie glowy pusta butelke wciskamy zdumionemu klochardowi /po uprzednim napelnieniu jej dularami/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
poramanczka Re: 4 niewinne pytania 25.08.03, 11:07 negra28 napisała: > (jeśli na nie odpowiecie - napiszę Wam coś ciekawego, każdemy z osobna) > 1. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? > 2. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz? > 3. Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robisz? > 4. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? Nie wiem wprawdzie jak powinny wyglądać odpowiedzi,bo nie czytałam innych żeby sobie nie psuć zabawy. Ale spróbuję. 1.Idę przez las mieszany,rosną małe krzaczki.Pomiędzy gałęziami prześwituje błękitne bezchmurne niebo.Słychać śpiew ptaków.Gdzieś w oddali szumi strumyk 2.Napotykam powalone,częściowo porośnięte bluszczem duże drzewo. Wokół rosną różne krzewy.Przechodzę przez nią uważnie, żeby nie spaść i nie za bardzo się pobrudzić. 3.Wśród mchów znajduję delikatną filiżankę z białej porcelany, z namalowanymi drobnymi niebieskimi kwiatuszkami.Ma pęknięte uszko i uszczerbiony brzeg.Zabieram ze sobą jako pamiątkę z wyprawy,aby ją oczyścić i postawić na półce wśród innych drobiazgów. 4.Napotykam szemrzący cicho strumyczek,woda jest krystalicznie czysta,na dnie widać wszystkie kamyczki,powierzchnia połyskuje od przebijającego sie przez drzewa słońca.Pochyl;am się, nabieram wody w dłonie i przemywam orzeżwiającym płynem twarz.Czuję się świeżo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: 4 niewinne pytania IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.08.03, 13:39 > negra28 napisała: >(jeśli na nie odpowiecie - napiszę Wam coś ciekawego, każdemy z osobna) ɭ. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? Ponury,ciemny z wysokimi drzewami ɮ. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz? Jest to bagno.Rzucam na nie galezie i przechodze. ɯ. Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robi > sz? Porcelanowa,pomalowana w kwiatuszki.Ladna. ɰ. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? Piekny strumyczek czysty, przejrzysty. Filizanka zaczerpuje z niego wody i pije do dna. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: 4 niewinne pytania 27.08.03, 13:42 poramanczka napisała: > Nie wiem wprawdzie jak powinny wyglądać odpowiedzi,bo nie czytałam innych żeby > sobie nie psuć zabawy. Ale spróbuję. tu nie należy używać słowa "powinny". Pisz po prostu od siebie. A w ogóle coś Negra jakby przestał(a) odpowiadać. Może pomolestuj ją/jego @ na priv? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikeewa Re: 4 niewinne pytania IP: 217.159.15.* / 192.168.1.* 25.08.03, 18:55 negra28 napisała: > (jeśli na nie odpowiecie - napiszę Wam coś ciekawego, każdemy z osobna) > 1. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? ...Idę przez las iglasty, rzadki, jasny ziemia porośnięta jałowcem.......... > 2. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz? ... powalony konar drzewa, chwilę odpoczywam na nim i idę dalej... > 3. Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robisz? ... napotykam fliżankę z niedopitą kawą pozostawioną przez turystów, idę dalej... > 4. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? ... zostało mi jeszcze tylko przejść przez wydmę... wspinam się na nią i moim oczom ukazuje się błękit morza mieszający się z purpurem zachodu słońca... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PKK Re: 4 niewinne pytania IP: *.ig.pwr.wroc.pl 26.08.03, 12:37 1. Las iglasty, słoneczny późno popołudniowym słońcem. 2. Przeszkoda - stary, uschniety konar drzewa pod nogami.Przechodzę nad nim. 3. Filiżanka - porcelanowa, ładna, ze zloto - niebieskim zdobieniem, nie nadłuczona.Oglądam, zabieram. 4. Woda - małe jeziorko w lesie, zielono - niebieskiego koloru, woda spokojna. Staję nad brzegiem, oglądam, mocze nogi. I co..jestem normalna czy nie bardzo..? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soli Re: 4 niewinne pytania IP: 195.145.215.* 26.08.03, 15:09 negra28 napisała: > (jeśli na nie odpowiecie - napiszę Wam coś ciekawego, każdemy z osobna) > 1. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? > 2. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz? > 3. Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robisz? > 4. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? > > Dobrego wtorku! > Pozdrawiam, > Negra Hej Negra Moj las jest duzy i dziki, opuszczony przez ludzi i zarosly. Z tego wzgledu pelno w nim przeszkod, glownie sa to zwalone drzewa, ktore tarasuja mi droge a ja chce isc do przodu, wiec przeskakuje te mniejsze, badz z mozolem wdrapuje sie na te wielkie zwalone kloce. Znalezina przeze mnie filizanka jest stara, biala, porcelanowa ze zlotym szlaczkiem u gory. Podoba mi sie, wymyslam do niej historie, na pewno nalezala do jakies damy, chowam wiec ja do plecaka, ostroznie, zeby nie stluc. Idac dalej moim oczom ukazuje sie przepiekne malutkie jeziorko, a na nim duzo snieznobialych lili wodnych, do stawu woda doprowadzana jest z malutkiego strumyka, ktorym pochalam sie i zanurzam reke, aby napic sie tej ozezwiajacej, czystej wody. Ciekawa jestem jaka bedzie twoja interpretacja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: 4 niewinne pytania IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.08.03, 16:27 1. Ide przez las mieszany,sä tam drzewa iglaste i lisciaste,mocno zielone,pachnäce,bez polamynych konaröw,z drözkami do spacerowania. 2. Przez las przebiga gleboki röw z dosyc glebokä wodä,umie plywac wiec przeplywam na drugi brzeg. 3.Idäc na wycieczke do lasu zabralam termos z kawä,moglam pic z nakretki.ale znalazlam filizanke.Filizanka jest stara,zabytkowa.Umylam jä w wodzie,i napilam sie z niej. 4.Idäc dalej napotkalam strumien zimnej,czystej wody.Jak sie okazalo byla to woda lecznicza,nalalam sobie jä do termosu po wypitej kawie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: 4 niewinne pytania 27.08.03, 13:04 negra28 napisała: > (jeśli na nie odpowiecie - napiszę Wam coś ciekawego, każdemy z osobna) > 1. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? > 2. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz? > 3. Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robisz? > 4. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? > > Dobrego wtorku! > Pozdrawiam, > Negra OK ALE PROSZĘ O ODPOWIEDŹ NEGRA!!!! 1. Jest bardzo zielony i mocno pachnie,świeci słońce. 2. Usuwam ją, nieważne jaka jest. 3. Filiżanka jest z przeźroczystego szkła, jest czysta.Zabieram ją. 4. Czysta woda, piję ją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikeewa Re: 4 niewinne pytania IP: 217.159.15.* / 192.168.1.* 27.08.03, 15:29 > negra28 napisała: > > > (jeśli na nie odpowiecie - napiszę Wam coś ciekawego, każdemy z osobna) Chyba negra28 zapomniała o naszym forum i nie opowiada :-( :-( Odpowiedz Link Zgłoś
aphrael Re: 4 niewinne pytania 18.11.03, 09:17 1. Las liściasty, słońce prześwieca przez liście na ziemi miękka zielona trawa, dużo saren, zajęcy... 2. Strumień, dość głęboki, zdejmuję buty, podwijam spodnie i przechodzę. 3. Stara, delikatna, ładnie zdobiona - zabrudzona - oczyszczam ją i zabieram ze sobą. 4. Rzeka, szeroka, głęboka z dużymi piaszczystymi plażami. Siadam na brzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
filomina Re: 4 niewinne pytania 18.11.03, 10:10 1.Las liściasty, zielony, wypełniony spiewem ptaków i blaskiem wiosennego słońca. 2.Rów, niezbyt głęboki, przeskakuje go. 3.Filizanka jest mała, przybrudzona, nie podnoszę jej, zostawiam tam gdzie leży. 4.Strumień, czysty, zimny, cicho szemrzący, zanurzam w nim ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: 4 niewinne pytania 27.02.04, 21:30 1.las jest gęsty i pełno w nim wielkich świerków,jeśli to zima to prowadzi mnie stado wilków i ja jestem jednymn z nich,jest noc.Jeśli to lato to w lesie jest pełno elfów i one mnie prowadzą,jest jasno,jest dzień. 2.wilki napotykają jakąś wielką górę lub olbrzymiego niedźwiedzia,wspólnie udaje się nam przejśc.jeśli to lato to napotykam olbrzymią rwącą rzekę,odnajduję most po którym przechodzę,jest bardzo kruchy i jest niebezpiecznie ale magia elfów mi pomaga:). 3.filiżanka?to jest kolorowy kubeczek!mój ulubiony na dodatek,namalowała mi na nim kumpela różowe i żółte tulipany.Piję z niego herbatkę z cytrynką na wizycie u borsuków(rzecz jasna jestem nadal w lesie).Ja jako wilk nie zwracam na to uwagi-wiadomo,wilki mają ważniejsze rzeczy do roboty. 4.moja wędrówka przez las kończy się nad brzegiem oceanu.chłodne morskie powietrze rozbija fale o brzeg.na falach czeka na mnie łódź.nowa przygoda?nie wiem gdzie mnie zawiezie?do jakiegoś cudownego kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa z makiem Re: 4 niewinne pytania IP: w3cache.* / *.2-0.pl 27.02.04, 21:48 już to gdzieś czytałam....nie szkoda Ci czasu? Troche potrwa żebyś odpowiedziała każdemu z osobna...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruczyca Re: 4 niewinne pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 21:50 > 1. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? przednia sciana lasu sklada sie glownie z brzozek, dalej trudno ocenic za ciemno, gleba piaszczysta, wrzosy > 2. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz? gleboka dziura w ziemi wypelniona brudna woda i galeziami, obchodze z prawej strony > 3. Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robisz? biala cholernie duza, prawie mojej wysokosci, przewrocona do gory dnem, odwracam ja, zagladam i odchodze > 4. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? kanal, row z woda pokryta rzesa; przechodze prze kladke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: 4 niewinne pytania IP: *.z163-94-67.customer.algx.net 22.06.04, 19:33 1.sosnowy 2.niewielka 3.niebieska 4.zrodlana - wypijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinsemilia tez chce :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 20:28 jeszcze nie czytalam innych postow :) 1. Idziesz przez las. Jaki to las? Jak go sobie wyobrazasz? ciemny, ciemnozielony, lisciasty, rowny, rzadkie przeswity slonca, cichy,bez krzewow 2. Napotykasz przeszkodę. Jaka ona jest? Co robisz sterta desek w skrzynce. omijam je. 3. Wędrujesz dalej, znajdujesz filiżankę. Jaka to filiżanka? Co z nią robisz biala, delikatna, porcelanowa, na spodeczku, z granatowym wzrokiem dookola i duzym fantazyjnym uchem. podnosze ja delikatnie i ogladam > 4. Na swojej drodze napotykasz wodę. Co to za woda? Co robisz? strumyk. taki szumiacy, podksakaujacy, wijacy sie. kucam nad nim i sie opryskuje a potem przechodze w brod :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konwalia to jeszcze ja jak mozna :) IP: *.petrus.com.pl 24.06.04, 19:02 1.lisciasty, ciemny, pachnacy, geste poszycie 2.zwalone drzewo, sprochniale, przeskakuje przez nie 3.wyszczerbiona filizanka, usmiecham sie przygladajac szlaczkowi na niej, zostawiam ja 4.strumyk, zwilzam sobie usta i przskakuje przez niego Odpowiedz Link Zgłoś