Dodaj do ulubionych

już 9 lat jestem poza Polską i tesknię.....

06.08.03, 01:22
....czy przyjmiecie mnie, miłe panie i panowie do waszego grona?

co mam ?
Mam 38 lat i 8 dzieci a poza tym masę problemów, kompleksów

Czego nie mam ?
szczęścia i pieniędzy

Czego mam niewiele ?
potencji intelektualnej
masy mięśniowej
włosów
nerek( jedną musiałem sprzedać)
To tyle o mnie w dużym skrócie.
Liczę na waszą przychylność i pozdrawiam wszystkich PiotrDolinsky
Obserwuj wątek
    • trufelka Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... 06.08.03, 04:27
      chyba zartujesz: jestes w Europie, czyli podobna kultura do Polski. Samolotem
      to fraszka. Mozesz jezdzic wiele razy w dwie strony, ile Tobie sie chce.

Ja mieszkam w kraju z ktorego mi zajmuje 36 godzin bycia w drodze, nie liczac
      koszkotw i zmiany klimatow. Kultura tez inna
      • kurczak1976 Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... 06.08.03, 07:46
        A wjakim kraju jesli mozna spytac?
        • trufelka Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... 06.08.03, 12:20
          kurczak1976 napisała:

> A wjakim kraju jesli mozna spytac?

Prosze bardzo:))) jestem z Australii
          • kurczak1976 Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... 06.08.03, 13:57
            Przepraszam, ze sie tak dopytuje ale to mnie ciekawi. Co jest takiego
            odmiennego w tamtej kulturze? W Australii nigdy nie bylam i tez nie mam tam
            nikogo znajomego ale zawsze myslalam ze kulturowo to tam jest podobnie to
            Europy.
            • trufelka Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... 06.08.03, 15:17
              kurczak1976 napisała:

> Przepraszam, ze sie tak dopytuje ale to mnie ciekawi. Co jest takiego
              > odmiennego w tamtej kulturze? W Australii nigdy nie bylam i tez nie mam tam
              > nikogo znajomego ale zawsze myslalam ze kulturowo to tam jest podobnie to
              > Europy.

to tak jak USA jest inne od Europy tak i Australia, tylko ze Australia bardziej
              odbiegla. Anglia to anglosaski kraj ale bardzo europejski. USA, Australia,
              Nowa Zelandia - tez anglosaskie kraje ale juz daleko odbiegly od europy. Moze
              dlatego ze daleko od Europy, moze dlatego ze duze przestrzenie? Nie wiem. Ale
              mentalnosc nie jest typowo europejska.
      • wonsz Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... 06.08.03, 10:24
        A ja myslalem, ze to ja mam daleko...

K.
    • agick rozwaliłeś mnie bracie....:) 06.08.03, 10:10
      zwłaszcza brakiem nerki i masy mięsniowej...:)

nawet jeśli się zgrywasz, no problem - witaj..
    • pierre_dolinsky_paris Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... 06.08.03, 12:16
      dziękuję wszystkim za odpowiedzi i proszę o jeszcze. Wszystkim wyjaśniam, że do
      kraju przyjeżdzać nie mogę z uwagi na moją marną sytuację finansową. mam 8
      dzieci na wyłącznym utrzumaniu i 23 letnie 2CV, który nie przetrzymałoby takiej
      podróży. Siedem lat temu, z okazji skończenia 30 lat wybrałem się do kraju z
      plecakiem, przez zieloną granicę. Bez problemu doszedłem do granicy czsko-
      polskiej i planowałem przemknąc się trawersem w okolicy Snieżki, buł 23 grudnia
      i -27 C mróz. niestety, miałem pecha już po polskiej stronie skuli mnie iwlekli
      po sniegu do aresztu w Karpaczu, gdzie spędziłem całkiem miłe 3 tygodnie.
      Szczególnie dobrze wspominam wikt, którym byłem podejmowany, bo po roku nibycia
      w kraju stęskniłem się do salcesonu i prawdziwej herbaty oraz do polskiego
      razowca.
      Liczę na to że znajdę wśród was prawdziwych wirtualnych przyjaciół
      Piotr Dolinsky.
      Jest mi zawsze przykro i głupio, gdy francuzi zwracają się do mnie po nazwisku,
      np. w sytuacjach służbowych. Wyobraźcie sobie sytuację, gdy czekam w kolejce po
      zasiłek na dzieci i jestem wywołany " m-sieur pier_dolinski, svp.!!!" Zawsze w
      kolejce jest kilku rodaków którzy wybuchaja śmiechem i nie szczędzą mi kpin.
      Bardzo mnie to dołuje i napawa goryczą. C'est la vie.
      • agick pierre.. 06.08.03, 12:25
        w obliczu Twojego doła mój dół to jedynie mały dołek...:) i wiesz, to mnie
        podnosi na duchu...:)))

mogę się z Tobą zaprzyjaźnić - o ile nagle nie zaczniesz być w lepszej sytuacji
        niż ja.
        :)
      • trufelka Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... 06.08.03, 13:12
        pierre_dolinsky_paris napisał:

>> zasiłek na dzieci i jestem wywołany " m-sieur pier_dolinski, svp.!!!" Zawsze
        w
        > kolejce jest kilku rodaków którzy wybuchaja śmiechem i nie szczędzą mi kpin.
        > Bardzo mnie to dołuje i napawa goryczą. C'est la vie.

Co to znaczy 2CVP? i

Monsieur Dolinsky je ne comprends pas!!! Votre nom is beau!!!!!
        jest sliczne nazwisko. Jak ja bym chciala takie miec :(
        • trufelka Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... 06.08.03, 13:24
          trufelka napisała:

> Monsieur Dolinsky je ne comprends pas!!! Votre nom is beau!!!!!

mialam napisac EST beau, pomieszalo mi sie z innym jezukiem
          • pierre_dolinsky_paris Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... 06.08.03, 14:07
            także jestem trzy_języczny, a właściwie trzy i pół ( te pół- to niemiecki ) i
            często mi się zdarza taki lapsus.
            pozdrawiam, P.D.

trufelka napisała:

> trufelka napisała:
            >
            > > Monsieur Dolinsky je ne comprends pas!!! Votre nom is beau!!!!!
            >
            > mialam napisac EST beau, pomieszalo mi sie z innym jezukiem
        • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... 06.08.03, 13:26
          Trufelko, napisałem 2CV, a nie 2CVP. A jest to taki kultowy citroen, troche
          podobny do VW "garbusa". Że też nie wiesz tego?,pewnie nie interesujesz się
          archeologią samochodową. Co do mego nazwiska, to także je lubię, jednak w
          połączeniu z imieniem w jego brzmieniu francuskim daje wyjątkowo niekorzystny
          wynik. Spróbuj sama to na głos powiedzieć a zrozumiesz mój ciągły stress.
          Jeżeli chcesz mieć take nazwisko, to jest na to sposób, równie prosty, co
          pewny. Ale już nie wierzę , że ktoś zechce ze mną i moją ósemką progenitury
          dzielić resztę życia. Imienia zmienić nie mogę, bo tego się nie praktykuje, a
          zmiana nazwiska nie wchodzi w grę, bo zranił bym b. mego ojca.
          pozdrawiam Piotr Dolinsky.

trufelka napisała:

> pierre_dolinsky_paris napisał:
          >
          > >> zasiłek na dzieci i jestem wywołany " m-sieur pier_dolinski, svp.!!!"
          > Zawsze
          > w
          > > kolejce jest kilku rodaków którzy wybuchaja śmiechem i nie szczędzą mi kpi
          > n.
          > > Bardzo mnie to dołuje i napawa goryczą. C'est la vie.
          >
          > Co to znaczy 2CVP? i
          >
          > Monsieur Dolinsky je ne comprends pas!!! Votre nom is beau!!!!!
          > jest sliczne nazwisko. Jak ja bym chciala takie miec :(
          • wonsz Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... 06.08.03, 13:33
            UPS!!!

Haha :)))

K.
            • agick uprzejmie proszę o wersję dla słabszych... 06.08.03, 13:37
              czy padalcowa to pierre..?
              • wonsz Re: uprzejmie proszę o wersję dla słabszych... 06.08.03, 13:38
                agick napisała:

> czy padalcowa to pierre..?

Padalcowa, czy Ty to Pierre?

K.
                • pierre_dolinsky_paris Re: uprzejmie proszę o wersję dla słabszych... 06.08.03, 13:52
                  czytam to forum już kilka tygodni i znam wielu z was po waszych
                  pseudonimach.Także czytałem wpisy padalcowej. Zorientowałem się ze to starsza
                  osoba. Do ludzi w jej wieku brak mi śmiałości jednak różnica pokoleń ma swoje
                  znaczenie. Nawet z moimi rodzicami nigdy łatwo mi się nie rozmawiało.
                  Jestem piotrusiem tego nie ukrywam, imię moje przeklęte mówi samo za siebie
                  (tfu!) ale padalcową, niestety nie jestem. Jezeli was rozczarowałem, to
                  wybaczcie. Zresztą nie liczyłem na wiele, jestem pechowcem i zdążyłem się
                  prawie do tego przyzwyczaić.
                  Wasz pierre_dolinsky.
                  wonsz napisał:

> agick napisała:
                  >
                  > > czy padalcowa to pierre..?
                  >
                  > Padalcowa, czy Ty to Pierre?
                  >
                  > K.
                  >
                  >
                  >
                  • agick tra ta ta...:))) 06.08.03, 13:53
                    już prawie uwierzyłam...:))))))
              • Gość: Gal Re: uprzejmie proszę o wersję dla słabszych... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 13:42
                agick napisała:

> czy padalcowa to pierre..?
                >

Co ty??!
                On tylko skorzystał z jej konta.

:))

Gal
                • agick hmmm.. 06.08.03, 13:43
                  nie ładnie jest śmiać się z blondynek..
                  a fuj Gal...

Womsz, idziemy stąd...!
                  • wonsz Re: hmmm.. 06.08.03, 13:45
                    agick napisała:

> Womsz, idziemy stąd...!

Widzialas kiedys chodzacego wensza???

A zna ktos taka durna rymowanke o lisku, ktory chodzi wkolo drogi, nie ma reki
                    ani nogi? No to jak, sam kadlubek ogonkiem sie przepycha czy jak?

K.
                    • Gość: Gal Re: hmmm.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 13:49
                      wonsz napisał:

>
                      > A zna ktos taka durna rymowanke o lisku, ktory chodzi wkolo drogi, nie ma
                      reki
                      > ani nogi? No to jak, sam kadlubek ogonkiem sie przepycha czy jak?
                      >
                      > K.

Wonsz! To nie do "rozumienia". To do rymu...

:))
                      Gal
                      • wonsz Re: hmmm.. 06.08.03, 13:52
                        Gość portalu: Gal napisał(a):

> Wonsz! To nie do "rozumienia". To do rymu...

Chcesz powiedziec, zem piernik co sie czepia? Ale ja zawsze dociekliwe dziecko
                        bylem... :)))

K.
                    • agick sorrri... 06.08.03, 13:52
                      Wonsz, odpełzamy z godnością...
                      znaczy sie Ty odpełzasz a jak sie udam na kończynach dolnych w stronę bagna...:)

pamiętam - jakis koszmarek..
                      • betty-bt agick i wonsz 06.08.03, 17:43
                        :))) poplakalam sie ze smiechu :))) moja kumpela tez! prawie z fotela by
                        spadla! az mnie podbrzusze ze smiechu rozbolalo! :))) no nie moge... tak sie
                        smieje, ze pisac nie moge :)))
                        • pierre_dolinsky_paris Re: agick i wonsz, betty, no tak...wiedziałem 06.08.03, 18:37
                          moim kosztem sobie podśmie_ch_ujki robicie jesteście bez serc i bez ducha i
                          jesteście szkieletów ludy, bo na pewno jesteście chude i dlatego takie złośliwe.
                          ja do was, jak do ludzi a wy mi....sercem w twarz ciskacie.
                          Zegnam oschle i nawet szczypty ironiimi szkoda na was.
                          Nigdy już nie chcę kontaktu z zadną kobietą, nawet wirtualnie.
                          Wyłącznie panom będę odpowiadał.
                          Np. Brodatemu zawsze odpowiem, jego obelgi są mi słodsze od miodu ze wzgórz
                          Prowansji.
                          P.D.

betty-bt napisała:

> :))) poplakalam sie ze smiechu :))) moja kumpela tez! prawie z fotela by
                          > spadla! az mnie podbrzusze ze smiechu rozbolalo! :))) no nie moge... tak sie
                          > smieje, ze pisac nie moge :)))
                          • nie_kaz_golic_brody dam ci dobra rade, chlopie 06.08.03, 19:10
                            a mianowicie: nigdy nie gadaj z betty! podejrzewam, ze to mezczyzna. w zyciu
                            nie spotkalem tak niewrazliwej osoby. podchodzi mi pod czarownice, albo jakies
                            inne badziewie.
                            • pierre_dolinsky_paris Re: dam ci dobra rade, chlopie 06.08.03, 19:25
                              zgadzam się z tobą, też zauważyłem, ze jest wredna ponad miarę. Ale musisz mi
                              przyznać, ze jednak ta padalcowa to jest dopiero kuriozum. Wystaw sobie, ze
                              poszyła się pode mnie i wprawdzie podpisała sie jako padalec, ale za mnie
                              odpowiedzi udzielac zaczęła. To stare pruchno wstydu nie ma. Zepsuła mi
                              momentalnie opinię na tym forum i ten smród, za przeproszeniem, będzie za mna
                              ciągnął, jak zły dym. Nic mi nie pozostaje innego, jak zmienić login. Może mi
                              coś wymyślisz - ale na prv wyślij, bo tu padalec, albo inne ścierwo zobaczy i
                              znów będzie to samo. My faceci musimy się wspierać, bo inaczej nas wyeliminują,
                              ani się nie spodziejemy i już będzie po wszystkim.
                              pozdrawiam,
                              P.D ( pierdoliński)

nie_kaz_golic_brody napisał:

> a mianowicie: nigdy nie gadaj z betty! podejrzewam, ze to mezczyzna. w zyciu
                              > nie spotkalem tak niewrazliwej osoby. podchodzi mi pod czarownice, albo
                              jakies
                              > inne badziewie.
                              • nie_kaz_golic_brody ha ha ha ha ha !!!!!!!!!! 07.08.03, 10:34

> zgadzam się z tobą, też zauważyłem, ze jest wredna ponad miarę. Ale musisz mi
                                > przyznać, ze jednak ta padalcowa to jest dopiero kuriozum. Wystaw sobie, ze
                                > poszyła się pode mnie i wprawdzie podpisała sie jako padalec, ale za mnie
                                > odpowiedzi udzielac zaczęła. To stare pruchno wstydu nie ma. Zepsuła mi
                                > momentalnie opinię na tym forum i ten smród, za przeproszeniem, będzie za mna
                                > ciągnął, jak zły dym.

ha ha ha ha ha !!!!! ta klacz jest z mojej stadniny! dala ci popalic, co nie?
                                moja szkola! coz, pisalem wczesniej, ze nie ma tu miejsca dla dwoch ofiar losu.
                                kobietki mnie kochaja i w ogien za mna wskocza. pani padalcowa jednym z moich
                                najlepszych egzemplarzy, tak wiec miej sie na bacznosci, bo cie nia poszczuje!

Nic mi nie pozostaje innego, jak zmienić login. Może mi
                                > coś wymyślisz - ale na prv wyślij, bo tu padalec, albo inne ścierwo zobaczy i
                                > znów będzie to samo. My faceci musimy się wspierać, bo inaczej nas
                                wyeliminują,

wybij to sobie z glowy! powiem wiecej: pocaluj mnie w nos jak bede mial glowe w
                                piecu!
                                • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ha ha ha ha ha !!!!!!!!!! 07.08.03, 12:27
                                  Brodaty,Betty, gal,agiku,wonszu... i reszto !!!
                                  Wypraszam sobie wycieranie sobie mną waszych obmierzłych pysków.
                                  To, że raz wyręczyłam (wyraźnie udręczonego) Pierdolinsky'ego należy jedynie
                                  pochwalić a wy tu wszyscy psy na mnie wieszacie; wiedziałam, że jesteście
                                  rakarzami ale nie sądziłam, że to ja będę narzędziem waszych niecnych praktyk.
                                  Pan Pierre podziękował mi bardzo uprzejmie na mój @gazeta za moją empatyczną i
                                  społecznie wrażliwą, postawę i nie zgłaszał zadnych pretensji. Ale wy z
                                  powalającą nadgorliwością postanowiliście mnie zniszczyć i opinię mą zaszrgać.
                                  O!!!!!!!niedoczekanie wasze, siła złego na jednego?? co?? myślicie, że padalec
                                  się podda. Nie, dzisiaj wybieram się do Zakładu parazytologii stosowanej, gdzie
                                  wszczepią mi zmutowany gen żmii sykliwej. Chyba nawet WAM nie muszę wyjaśniać-
                                  jakie to dla WAS mieć będzie konsekwencje. Az mi Was żal, ale sami chcieliście.
                                  Żegnam, PPP

>
                                  > > zgadzam się z tobą, też zauważyłem, ze jest wredna ponad miarę. Ale musisz
                                  > mi
                                  > > przyznać, ze jednak ta padalcowa to jest dopiero kuriozum. Wystaw sobie, z
                                  > e
                                  > > poszyła się pode mnie i wprawdzie podpisała sie jako padalec, ale za mnie
                                  > > odpowiedzi udzielac zaczęła. To stare pruchno wstydu nie ma. Zepsuła mi
                                  > > momentalnie opinię na tym forum i ten smród, za przeproszeniem, będzie za
                                  > mna
                                  > > ciągnął, jak zły dym.
                                  >
                                  > ha ha ha ha ha !!!!! ta klacz jest z mojej stadniny! dala ci popalic, co nie?
                                  > moja szkola! coz, pisalem wczesniej, ze nie ma tu miejsca dla dwoch ofiar
                                  losu.
                                  >
                                  > kobietki mnie kochaja i w ogien za mna wskocza. pani padalcowa jednym z moich
                                  > najlepszych egzemplarzy, tak wiec miej sie na bacznosci, bo cie nia
                                  poszczuje!
                                  >
                                  > Nic mi nie pozostaje innego, jak zmienić login. Może mi
                                  > > coś wymyślisz - ale na prv wyślij, bo tu padalec, albo inne ścierwo zobacz
                                  > y i
                                  > > znów będzie to samo. My faceci musimy się wspierać, bo inaczej nas
                                  > wyeliminują,
                                  >
                                  > wybij to sobie z glowy! powiem wiecej: pocaluj mnie w nos jak bede mial glowe
                                  w
                                  >
                                  > piecu!
                                  • betty-bt Re: ha ha ha ha ha !!!!!!!!!! 07.08.03, 13:05
                                    p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> Brodaty,Betty,

ze co prosze? ze niby ja???? a na jakiej podstawie???
                                    czy ty mnie ta sama miara mierzysz co tego brodatego cymbala, ze obok moje imie
                                    wpisujesz???

gal,agiku,wonszu... i reszto !!!
                                    > Wypraszam sobie wycieranie sobie mną waszych obmierzłych pysków.

no wiesz... ja bym za ciebie dala sobie raczki poucinac!
                                  • pajdeczka Fajnie wymyśliłaś - PierreDoliński! 07.08.03, 13:28

> Brodaty,Betty, gal,agiku,wonszu... i reszto !!!
                                    > Wypraszam sobie wycieranie sobie mną waszych obmierzłych pysków.
                                    > To, że raz wyręczyłam (wyraźnie udręczonego) Pierdolinsky'ego należy jedynie
                                    > pochwalić a wy tu wszyscy psy na mnie wieszacie; wiedziałam, że jesteście
                                    > rakarzami ale nie sądziłam, że to ja będę narzędziem waszych niecnych praktyk.
                                    > Pan Pierre podziękował mi bardzo uprzejmie na mój @gazeta za moją empatyczną
                                    i
                                    > społecznie wrażliwą, postawę i nie zgłaszał zadnych pretensji. Ale wy z
                                    > powalającą nadgorliwością postanowiliście mnie zniszczyć i opinię mą zaszrgać.
                                    > O!!!!!!!niedoczekanie wasze, siła złego na jednego?? co?? myślicie, że
                                    padalec
                                    > się podda. Nie, dzisiaj wybieram się do Zakładu parazytologii stosowanej,
                                    gdzie
                                    >
                                    > wszczepią mi zmutowany gen żmii sykliwej. Chyba nawet WAM nie muszę wyjaśniać-

> jakie to dla WAS mieć będzie konsekwencje. Az mi Was żal, ale sami
                                    chcieliście.
                                    > Żegnam, PPP
                                    > nie_kaz_golic_brody napisał:
                                    >
                                    > > pierre_dolinsky_paris napisał:
                                    > >
                                    > > > zgadzam się z tobą, też zauważyłem, ze jest wredna ponad miarę. Ale m
                                    > usisz
                                    > > mi
                                    > > > przyznać, ze jednak ta padalcowa to jest dopiero kuriozum. Wystaw sob
                                    > ie, z
                                    > > e
                                    > > > poszyła się pode mnie i wprawdzie podpisała sie jako padalec, ale za
                                    > mnie
                                    > > > odpowiedzi udzielac zaczęła. To stare pruchno wstydu nie ma. Zepsuła
                                    > mi
                                    > > > momentalnie opinię na tym forum i ten smród, za przeproszeniem, będzi
                                    > e za
                                    > > mna
                                    > > > ciągnął, jak zły dym.
                                    > >
                                    > > ha ha ha ha ha !!!!! ta klacz jest z mojej stadniny! dala ci popalic, co n
                                    > ie?
                                    > > moja szkola! coz, pisalem wczesniej, ze nie ma tu miejsca dla dwoch ofiar
                                    > losu.
                                    > >
                                    > > kobietki mnie kochaja i w ogien za mna wskocza. pani padalcowa jednym z mo
                                    > ich
                                    > > najlepszych egzemplarzy, tak wiec miej sie na bacznosci, bo cie nia
                                    > poszczuje!
                                    > >
                                    > > Nic mi nie pozostaje innego, jak zmienić login. Może mi
                                    > > > coś wymyślisz - ale na prv wyślij, bo tu padalec, albo inne ścierwo z
                                    > obacz
                                    > > y i
                                    > > > znów będzie to samo. My faceci musimy się wspierać, bo inaczej nas
                                    > > wyeliminują,
                                    > >
                                    > > wybij to sobie z glowy! powiem wiecej: pocaluj mnie w nos jak bede mial gl
                                    > owe
                                    > w
                                    > >
                                    > > piecu!
                          • gal_ja Re: agick i wonsz, betty i cała reszta na tym foru 07.08.03, 19:57

> moim kosztem sobie podśmie_ch_ujki robicie jesteście bez serc i bez ducha i
                            > jesteście szkieletów ludy, bo na pewno jesteście chude i dlatego takie
                            złośliwe
                            > .
                            > ja do was, jak do ludzi a wy mi....sercem w twarz ciskacie.
                            > Zegnam oschle i nawet szczypty ironiimi szkoda na was.
                            > Nigdy już nie chcę kontaktu z zadną kobietą, nawet wirtualnie.
                            > Wyłącznie panom będę odpowiadał.
                            > Np. Brodatemu zawsze odpowiem, jego obelgi są mi słodsze od miodu ze wzgórz
                            > Prowansji.
                            > P.D.

Drogi Pierre,

Sam juz przekonałeś się, jakie to forum jest w istocie. Że one chude są, to
                            mus - żadna istota przy kości takich strumieni jadu by nie utoczyła.
                            Znieczulica, perwersja, sodomia i gomoria a nawet odpowiadanie nie na temat,
                            to chleb powszedni tutaj. Agresja z jaką spotkał się Twój szczery i
                            wzruszający w istocie post jest w głównej mierze skutkiem nienawiści do rodzin
                            wielodzietnych w której część tutejszych forumowiczek celuje. Lepiej, gdybyś
                            wziął to był pod uwagę ZANIM ujawniłeś liczebność swej rodziny i oficjalnie
                            (na użytek forum) ograniczył się do np. trzech dziatek... Wiem, że to
                            nieładnie kłamać, ale nie naraziłbyś się przynajmniej na publiczne bety.
                            Poczułbyś się może nieco usprawiedliwiony, gdybyś wiedział, że ONE WSZYSTKIE
                            KŁAMIĄ. Niech "Nie wierz nigdy kobiecie" będzie naszym hymnem. No cóż,
                            musztarda po obiedzie...

Muszę też wyjawić Ci pewną trudną prawdę; nie wszyscy mężczyźni na tym forum,
                            są w istocie mężczyznami. Wiem, że brzmi to szokująco, ale jest pewna grupa
                            zdegenerowanych kobiet, które (ze względu na zazdrość o penisa - to oczywiste)
                            PODSZYWA się pod naszą płeć... Wstrętne to - jestem tego samego zdania.
                            Dlatego, choć popieram Twój postulat męskiej solidarności - BĄDŹ OSTROŻNY I
                            CZUJNY.

Życzę gwieździstej nocy nad Sekwaną, ukołysania do snu w takt akordeonowych
                            walczyków i nigdy więcej takich rozczarowań jak na forum Kobieta.

Gal
                            PS. Przykro mi to pisać, ale bądź ostrożny z brodatym. Mój znajomy, Dr. Watson
                            twierdzi, że nie jest to osoba godna zaufania i wiarygodna. Podobno łatwo
                            dostac bety za swoją życzliwą łatwowierność w kontaktach z nią.
                            G.

• betty-bt Re: agick i wonsz, betty i cała reszta na tym for 07.08.03, 20:38
                              gal_ja napisał:

> PS. Przykro mi to pisać, ale bądź ostrożny z brodatym. Mój znajomy, Dr.
                              Watson
                              > twierdzi, że nie jest to osoba godna zaufania i wiarygodna. Podobno łatwo
                              > dostac bety za swoją życzliwą łatwowierność w kontaktach z nią.

sprytnie! sherlock holmes z prawdziwego zdarzenia! bravo!
                            • jendza1 Gal 07.08.03, 20:52
                              gal_ja napisał m. in:

Wiem, że to
                              > nieładnie kłamać, ale nie naraziłbyś się przynajmniej na publiczne bety.
                              > Poczułbyś się może nieco usprawiedliwiony, gdybyś wiedział[...]

Chyba 'baty'? :))))
                              To tak na fali... 'czytania ze zrozumieniem'...
                              Nieodmiennie pozdraiwa:)))
                              j.
                              • nie_kaz_golic_brody jendzo ty rozczochrana ! ! ! :-) 07.08.03, 21:14
                                nie dorzucaj oliwy do ognia!
                                toc poprzez te wszystkie drzewa juz lasu nie widzita.
                                • Gość: jendza Re: jendzo ty rozczochrana ! ! ! :-) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 07.08.03, 21:25
                                  Jendza niniejszym przypomina niesmialo,
                                  ze blondynka jest, he, he...
                                  jakie drzewa?
                                  jaki las?
                                  jaki plomien?
                                  Chyba w mym sercu gorejacy:)))
                                  Sciskam WSZYSTKICH po rowno:)))
                                  j
                            • pierre_dolinsky_paris Re: BRACIE GAL-JA !!!!!!-wysyłam ci moje foto!!!!! 07.08.03, 21:04
                              ...dzięki za twój obiektywizm i zdrową, rzeczową krytykę. Widzisz, chciałem
                              podejśc do tego forum i jego respondentów z sercem otwartym, duszą niewinną;
                              wszystko o sobie napisałem, bez obsłonek i bez ogródek(którego nawet
                              niewypieliłem, by wyglądał naturalnie i bezpretensjonalnie) napisałem- nic nie
                              ubarwiając o sobie, swoim przychówku, o mych ułomnościach. Nie pierwszy raz
                              doznałem rozczarowania....a jednak wciąż trudno mi uwierzyć w brutalizację
                              dzisiejszego społeczeństwa, w jego bezduszność.
                              Niektóre z osób, które odezwały się na mój rozdzierający nawet kamienne serca,
                              apel o nawiązanie kontaktu ze starym krajem- zraniły mnie szczególnie dojmująco
                              i perfidnie. Oczywiście ta zgaga Betty wiedzie prym ! Nie można też nic ująć
                              Brodatemu ( nie_każ_golić_brody ). Wiele spodziewałem się po kontaktach z nim;
                              coś między nami zaiskrzyło. Myślałem, że połączą nas wspólne troski i dusz
                              pokrewieństwo. Nie kryję przed tobą, że i na poważniejszą bliskość liczyłem po
                              cichu, po wielkiemu cichu.
                              Przebudzenie było o tyleż gwałtowne, co bolesne. Jakby mnie ktoś kijem b.od tyłu
                              ( co za perfidia!!!!) w czszkę zdzielił.
                              Jestem teraz napełniony goryczą i niesmakiem ( tfu ! ) wychylam ten puchar z
                              pokorą, ale obawiam się, że przełknąwszy go, nie wyciągnę z tego doświadczenia
                              nauki i jak zwykle brnąć bedę dalej w niezdrowe kontakty ze szkodą dla mych
                              dziatek i dla mnie samego.
                              Ech!!! w morde tego Pierra, w mordę go !!
                              No coż kończę, bo ze wzruszenia rozpisałem się ponad miarę wszelką.
                              Wysyłam ci moje zdjęcie, bo jestes tego wart.
                              Bądź zdrów, P.D.

gal_ja napisał:

>
                              > > moim kosztem sobie podśmie_ch_ujki robicie jesteście bez serc i bez ducha
                              > i
                              > > jesteście szkieletów ludy, bo na pewno jesteście chude i dlatego takie
                              > złośliwe
                              > > .
                              > > ja do was, jak do ludzi a wy mi....sercem w twarz ciskacie.
                              > > Zegnam oschle i nawet szczypty ironiimi szkoda na was.
                              > > Nigdy już nie chcę kontaktu z zadną kobietą, nawet wirtualnie.
                              > > Wyłącznie panom będę odpowiadał.
                              > > Np. Brodatemu zawsze odpowiem, jego obelgi są mi słodsze od miodu ze wzgó
                              > rz
                              > > Prowansji.
                              > > P.D.
                              >
                              >
                              > Drogi Pierre,
                              >
                              > Sam juz przekonałeś się, jakie to forum jest w istocie. Że one chude są, to
                              > mus - żadna istota przy kości takich strumieni jadu by nie utoczyła.
                              > Znieczulica, perwersja, sodomia i gomoria a nawet odpowiadanie nie na temat,
                              > to chleb powszedni tutaj. Agresja z jaką spotkał się Twój szczery i
                              > wzruszający w istocie post jest w głównej mierze skutkiem nienawiści do
                              rodzin
                              > wielodzietnych w której część tutejszych forumowiczek celuje. Lepiej, gdybyś
                              > wziął to był pod uwagę ZANIM ujawniłeś liczebność swej rodziny i oficjalnie
                              > (na użytek forum) ograniczył się do np. trzech dziatek... Wiem, że to
                              > nieładnie kłamać, ale nie naraziłbyś się przynajmniej na publiczne bety.
                              > Poczułbyś się może nieco usprawiedliwiony, gdybyś wiedział, że ONE WSZYSTKIE
                              > KŁAMIĄ. Niech "Nie wierz nigdy kobiecie" będzie naszym hymnem. No cóż,
                              > musztarda po obiedzie...
                              >
                              > Muszę też wyjawić Ci pewną trudną prawdę; nie wszyscy mężczyźni na tym forum,
                              > są w istocie mężczyznami. Wiem, że brzmi to szokująco, ale jest pewna grupa
                              > zdegenerowanych kobiet, które (ze względu na zazdrość o penisa - to
                              oczywiste)
                              > PODSZYWA się pod naszą płeć... Wstrętne to - jestem tego samego zdania.
                              > Dlatego, choć popieram Twój postulat męskiej solidarności - BĄDŹ OSTROŻNY I
                              > CZUJNY.
                              >
                              > Życzę gwieździstej nocy nad Sekwaną, ukołysania do snu w takt akordeonowych
                              > walczyków i nigdy więcej takich rozczarowań jak na forum Kobieta.
                              >
                              > Gal
                              > PS. Przykro mi to pisać, ale bądź ostrożny z brodatym. Mój znajomy, Dr.
                              Watson
                              > twierdzi, że nie jest to osoba godna zaufania i wiarygodna. Podobno łatwo
                              > dostac bety za swoją życzliwą łatwowierność w kontaktach z nią.
                              > G.
                              >
                              • Gość: Gal Re: Pierre - moje foto w Twojej skrzynce!!! IP: *.knc.pl 09.08.03, 15:07
                                Dziekuję z całego serca za uroczą fotografie jaką mi przysłałeś. Patrząc na
                                nią wiem, że to co napisałeś o sobie z nadmiaru skromności wynikać jedynie
                                mogło; "Niewiele potencji intelektualnej"?? Jak mogłeś?! Zdjęcie wszystkiego
                                nie ujawnia, ale to, że Twoja potencja intelektualna w jak najlepszym jest
                                pożądku a wręcz określiłbym ją jako intelekt bardzo ruchliwy, widać
                                bezwzględnie.

Raz jeszcze dziękując za zaufanie, pozwolę sobie zaspokoić Twoją ciekawość
                                (mam nadzieję) co do mojego wyglądu. Nie dysponuję niestety obrazem całej
                                sylwetki, więc póki co zasyłam najświeższą fotkę mej twarzy.

Pzdr.
                                Gal
                                • pierre_dolinsky_paris Re: Pierre - moje foto w Twojej skrzynce!!! 10.08.03, 01:12
                                  Wdzięcznym za wszystkie komplimenta pozdrowienia zasyłam.
                                  Przeraziła mnie fizjonomja twoja tak potworna, aż wzbudzająca szlachetne
                                  uczucie współczucia dla ciebie i twoich bliskich.
                                  Będę zbierał teraz każde euro do specjalnej puszki po piwie, aby móc
                                  sponsorować twją operację plastyczną. Jest mi ciężko na sercu i duszy, gdy
                                  pomyślę, że podczas letnich upałów odrażającej twej twarzy nie możesz
                                  przysłonić zawojem czy inną arafatką. Ileż upokożeń cię spotyka i to
                                  niezawinionych, bo wszak pyska swego nie wybierałeś....
                                  Tak to jest, jak pisał żeleński( ten ply_BOY),
                                  *pan bóg się nie zastanawiał
                                  nad doczesnym naszym kształtem
                                  dzielił po kawałku duszy
                                  a resztę kropił ryczałtem*
                                  Wierzę, że dusza twoja nie jest tak nikczemna, jak na to wskazuje twa facjata.
                                  pozdrawiam,ja_pierre_dole_nsky

> Dziekuję z całego serca za uroczą fotografie jaką mi przysłałeś. Patrząc na
                                  > nią wiem, że to co napisałeś o sobie z nadmiaru skromności wynikać jedynie
                                  > mogło; "Niewiele potencji intelektualnej"?? Jak mogłeś?! Zdjęcie wszystkiego
                                  > nie ujawnia, ale to, że Twoja potencja intelektualna w jak najlepszym jest
                                  > pożądku a wręcz określiłbym ją jako intelekt bardzo ruchliwy, widać
                                  > bezwzględnie.
                                  >
                                  > Raz jeszcze dziękując za zaufanie, pozwolę sobie zaspokoić Twoją ciekawość
                                  > (mam nadzieję) co do mojego wyglądu. Nie dysponuję niestety obrazem całej
                                  > sylwetki, więc póki co zasyłam najświeższą fotkę mej twarzy.
                                  >
                                  > Pzdr.
                                  > Gal
                                  • gal_ja Re: Pierre - moje foto w Twojej skrzynce!!! 10.08.03, 02:02
                                    Odniosłem wrażenie, że maquillage i biżuteria na mej twarzy nie odpowiada
                                    Ci... Staram się iść z duchem czasu i dostosowywać do trendów w tej kwestii
                                    panujących. Czy nie będzie nadużyciem z mej strony stwierdzenie, że brakuje Ci
                                    tolerancji i zrozumiemia dla postępu w indywidualizacji swego wizerunku?

Przykro mi, że zawiodłem się na Tobie. Nie licz na dalsze obnażanie mego
                                    psyche i somy.
                                    Z poważaniem,
                                    Gal
                                    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Pierre - moje foto w Twojej skrzynce!!! 10.08.03, 14:23
                                      ..."Pluję na gębę panny Marianny. Grunt to serce..." - powiedział Józwa prosząc
                                      mnie o rękę, gdy go- skromnie się krygując- namawiałam do przemyślenia
                                      pochopnej propozycji; a to z uwagi na niespotykaną wprost odrażającość mego
                                      lica. On jednak odpowiedział - jak cytuję powyżej i przykrywając twarz mą
                                      gazetą w chwilach szczególnych zbliżeń ( Józwa jest krótkowidzem ) utrzymuje
                                      nasz związek do dzisiaj z niezmienną dla obu stron satusfakcją.
                                      Tak, ze Galu szlachetny, obnażaj się nadal, negliżuj swą pokretną psyche i somę
                                      niegodną a jedynie twarz przesłoń nie robiąc konkurencji memu bratu
                                      Bazyliszkowi :)))))).
                                      wielce ci przychylny (-) padalec

gal_ja napisał:

Przykro mi, że zawiodłem się na Tobie. Nie licz na dalsze obnażanie mego
                                      > psyche i somy.
                                      > Z poważaniem,
                                      > Gal
                • pierre_dolinsky_paris Re: uprzejmie proszę o wersję dla słabszych... 06.08.03, 14:05
                  To, że jakaś padalcowa sie pode mnie podszywa to już jej sprawa. Dla mnie z
                  tego jedyny wniosek- ze ma dziwne poczucie chumoru, jeżeli w ogóle chumorem
                  można to nazwać. Robi mi tym wielką krzywdę.Wiem, że takie jest miedzy innymi
                  ryzyko uczestniczenia w forumowych "rozmowach" i nie raz zauważyłem ze ludzie
                  robią tu sobie takie dowcipy. Najpierw nie mogłem zrozumieć, dlaczego myślicie
                  ze ja to padalec ale dopiero teraz zobaczyłem ze owa pani?pan? wrąciła się i
                  udaje ze pisze jako ja. Widoczne mimo zaawansowanego wieku głupstwa się jej
                  trzymają. Żeby tylko na zawał nie zeszła z nadmiaru wesołości czyimś kosztem.
                  Przykre to.
                  P.D.

> agick napisała:
                  >
                  > > czy padalcowa to pierre..?
                  > >
                  >
                  > Co ty??!
                  > On tylko skorzystał z jej konta.
                  >
                  > :))
                  >
                  > Gal
                  • wonsz Re: uprzejmie proszę o wersję dla słabszych... 06.08.03, 14:07
                    Te okropne gady tak maja. Wiem cos o tym!

K.
                  • pierre_dolinsky_paris ODPOWIADAM GALowi vide:godz.14.05 06.08.03, 14:29

> To, że jakaś padalcowa sie pode mnie podszywa to już jej sprawa. Dla mnie z
                    > tego jedyny wniosek- ze ma dziwne poczucie chumoru, jeżeli w ogóle chumorem
                    > można to nazwać. Robi mi tym wielką krzywdę.Wiem, że takie jest miedzy innymi
                    > ryzyko uczestniczenia w forumowych "rozmowach" i nie raz zauważyłem ze ludzie
                    > robią tu sobie takie dowcipy. Najpierw nie mogłem zrozumieć, dlaczego
                    myślicie
                    > ze ja to padalec ale dopiero teraz zobaczyłem ze owa pani?pan? wrąciła się i
                    > udaje ze pisze jako ja. Widoczne mimo zaawansowanego wieku głupstwa się jej
                    > trzymają. Żeby tylko na zawał nie zeszła z nadmiaru wesołości czyimś kosztem.
                    > Przykre to.
                    > P.D.
                    >
                    > Gość portalu: Gal napisał(a):
                    >
                    > > agick napisała:
                    > >
                    > > > czy padalcowa to pierre..?
                    > > >
                    > >
                    > > Co ty??!
                    > > On tylko skorzystał z jej konta.
                    > >
                    > > :))
                    > >
                    > > Gal
                  • Gość: Gal Re: uprzejmie proszę o wersję dla słabszych... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 14:48

> To, że jakaś padalcowa sie pode mnie podszywa to już jej sprawa. Dla mnie z
                    > tego jedyny wniosek- ze ma dziwne poczucie chumoru, jeżeli w ogóle chumorem
                    > można to nazwać. Robi mi tym wielką krzywdę.Wiem, że takie jest miedzy
                    innymi
                    > ryzyko uczestniczenia w forumowych "rozmowach" i nie raz zauważyłem ze
                    ludzie
                    > robią tu sobie takie dowcipy. Najpierw nie mogłem zrozumieć, dlaczego
                    myślicie
                    > ze ja to padalec ale dopiero teraz zobaczyłem ze owa pani?pan? wrąciła się i
                    > udaje ze pisze jako ja. Widoczne mimo zaawansowanego wieku głupstwa się jej
                    > trzymają. Żeby tylko na zawał nie zeszła z nadmiaru wesołości czyimś
                    kosztem.
                    > Przykre to.
                    > P.D.
                    >

Czuję się zażenowany swoimi podejrzeniami wobec Ciebie. Przepraszam.
                    Po chwili zastanowienia zrozumiałem, że takie postępowanie (podwójna
                    prowokacja, sztych w sztychu) jak ulał do padalcowej pasuje.
                    To ONA.
                    Taaak..., to padalcowa podstępnie pisząc pod swym własnym loginem chciała
                    zasugerować, że Ona to Ty, czyli, że kiedy Ty jako Ty piszesz pod Swoim
                    prawdziwym nazwiskiem, to tak naprawdę ona, padalcowa jako Ty występuje. A
                    kiedy ona (jako padalcowa) pod Ciebie się podszywa, to wcale się nie podszywa
                    tylko Ty który w istocie padalcową jesteś w schizofrenicznym obłędzie zły
                    login kliknąłeś. A przecież to zupełnie inaczej wygląda; to ONA jako padalcowa
                    pod Ciebie się podszywa cynicznie swojego loginu używając, żeby nas wszystkich
                    zmylić a złe podejrzenai na Ciebie skierować. Teraz jasnym dla mnie się stało,
                    że to wcale nie Ty jako padalcowa ale padalcowa jako Ty tak sobie niecnie
                    używa.

Ponieważ nowy na tym forum jesteś, muszę podzielić się z Tobą moim
                    podejrzeniem (graniczącym z pewnością); padalcowa z tym wszystkim nic
                    wspólnego nie miała - to woda_sodowa - zły duch padalcowej się pod nią
                    podszywa.

Pozdrowienia dla całej ósemki dziatek załączam i zdrowia życzę. Dbaj o ciepłą
                    bieliznę bo pod mostami ziąb okrutny wieczorami ciągnie a o ostatnią nerkę
                    dbać trzeba - zawszeć to jakieś zabezpieczenie na czarną godzinę.

Gal

PS. Gorąco dzisiaj...
                    • agick masz rację, gorąco... 06.08.03, 14:57
                      trzy razy zaczynałam czytać Twój bardzo sensowny wywód myslowy i trzy razy nie
                      udało mi się doczytać do końca.... bo pogubiałam się po pierwszych 3 zdaniach...
                      no więc nie bedę tego czytać, ale z pewnością masz rację..:))))
                      • Gość: Gal Re: masz rację, gorąco... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 15:01
                        agick napisała:

> trzy razy zaczynałam czytać Twój bardzo sensowny wywód myslowy i trzy razy
                        nie
                        > udało mi się doczytać do końca.... bo pogubiałam się po pierwszych 3
                        zdaniach..
                        > .
                        > no więc nie bedę tego czytać, ale z pewnością masz rację..:))))

Gdzieś musiałem pominąć przecinek i dlatego całość straciła właściwą
                        klarowność:)

Napiszę to więc w skroćie; Balcerowicz musi odejść!!

Pzdr.
                        Gal

• pierre_dolinsky_paris Nie jestem wielbłądem ani balcerowicziusem 06.08.03, 16:51
                          Drogi Gal-ja, może i Balcerowicz zostanie, ale ja zmuszony zostałem do odejścia
                          przez niecny i nieprzemyślany wybryk jakiegoś padalca ( zapewne na kaczych
                          łapach)
                          Na razie idę >do sklepu szukać hrbatu< ( to po czesku mi się napisało ) ale za
                          2,3 dni, jak napiszę sobie wszystko "na brudno", to odpiszę na twój, jakże
                          niesprawiedliwy i nieprzemyślany, post z godz.15.37.
                          serdeczne pozdrawiam
                          P.D.

> Gdzieś musiałem pominąć przecinek i dlatego całość straciła właściwą
                          > klarowność:)
                          >
                          > Napiszę to więc w skroćie; Balcerowicz musi odejść!!
                          >
                          > Pzdr.
                          > Gal
                          >
                      • pierre_dolinsky_paris Re: nie masz rację, .. 06.08.03, 15:17
                        jest mi niezmiernie przykro, ze nawet " w ciemno" przyznajesz rację rozumowaniu
                        Gal'a. Widzę, że nie doczekam się tu sprawiedliwego osądu, ani bratniej duszy.
                        Mam wielki zal do pana padalca. Oto dowód, jak łatwo można kogoś głęboko
                        dotknąc. Tylko czekam, jak pani Negra napisze coś udając mnie. Tu, jak widzę,
                        na wszystko należy być przygotowanym.
                        Momo wszystko, pozdrawiam. Pierre Dolinsky.

agick napisała:

> trzy razy zaczynałam czytać Twój bardzo sensowny wywód myslowy i trzy razy
                        nie
                        > udało mi się doczytać do końca.... bo pogubiałam się po pierwszych 3
                        zdaniach..
                        > .
                        > no więc nie bedę tego czytać, ale z pewnością masz rację..:))))
                    • pierre_dolinsky_paris BARDZO uprzejmie proszę o wersję dla słabszych!!!! 06.08.03, 15:11
                      Drogi Galu, to co tu napisałeś jest........no nie wiem wprost jak to
                      określić....po witkacowsku( S.I ) zagmatwane i nie na mój to rozum, bo w swej
                      inicjującej wątek, syntetycznej charakterystyce podkreślam, że nie jestem
                      mocnego intelektu. To nie to, zebym był całkiem bęc-walski, jednak mam
                      świadomość niedostatków i tego, co natura mi poskąpiła.
                      Wysłałem do pani/pana padalec list na adres gazety nieszczędzący mu/jej wyrazów
                      potępienia. Dostałem odpowiedź dość niemiłą w tonie i treści i na tym polemiki
                      z tą osobą zakończyłem. Coś mi tam odpowiedziała o nalewce, która zbyt krótko
                      leżakuje i temu podobne bzdury, bez składu i sensu. Domyślam się, że jest to
                      osoba leciwa i jej umysł jest adekwatnie ( lub i ponad )do wieku, zmącony.
                      Proszę cię, abyś odbierał mnie poważnie a to szczególnie jeżeli jesteś kobietą,
                      bo nie będę krył, ze na tej cz. społeczeństwa szczególnie mi zależy.
                      Pozdrawiam P.D.

>
                      > > To, że jakaś padalcowa sie pode mnie podszywa to już jej sprawa. Dla mnie
                      > z
                      > > tego jedyny wniosek- ze ma dziwne poczucie chumoru, jeżeli w ogóle chumore
                      > m
                      > > można to nazwać. Robi mi tym wielką krzywdę.Wiem, że takie jest miedzy
                      > innymi
                      > > ryzyko uczestniczenia w forumowych "rozmowach" i nie raz zauważyłem ze
                      > ludzie
                      > > robią tu sobie takie dowcipy. Najpierw nie mogłem zrozumieć, dlaczego
                      > myślicie
                      > > ze ja to padalec ale dopiero teraz zobaczyłem ze owa pani?pan? wrąciła się
                      > i
                      > > udaje ze pisze jako ja. Widoczne mimo zaawansowanego wieku głupstwa się je
                      > j
                      > > trzymają. Żeby tylko na zawał nie zeszła z nadmiaru wesołości czyimś
                      > kosztem.
                      > > Przykre to.
                      > > P.D.
                      > >
                      >
                      > Czuję się zażenowany swoimi podejrzeniami wobec Ciebie. Przepraszam.
                      > Po chwili zastanowienia zrozumiałem, że takie postępowanie (podwójna
                      > prowokacja, sztych w sztychu) jak ulał do padalcowej pasuje.
                      > To ONA.
                      > Taaak..., to padalcowa podstępnie pisząc pod swym własnym loginem chciała
                      > zasugerować, że Ona to Ty, czyli, że kiedy Ty jako Ty piszesz pod Swoim
                      > prawdziwym nazwiskiem, to tak naprawdę ona, padalcowa jako Ty występuje. A
                      > kiedy ona (jako padalcowa) pod Ciebie się podszywa, to wcale się nie podszywa
                      > tylko Ty który w istocie padalcową jesteś w schizofrenicznym obłędzie zły
                      > login kliknąłeś. A przecież to zupełnie inaczej wygląda; to ONA jako
                      padalcowa
                      > pod Ciebie się podszywa cynicznie swojego loginu używając, żeby nas
                      wszystkich
                      > zmylić a złe podejrzenai na Ciebie skierować. Teraz jasnym dla mnie się
                      stało,
                      > że to wcale nie Ty jako padalcowa ale padalcowa jako Ty tak sobie niecnie
                      > używa.
                      >
                      > Ponieważ nowy na tym forum jesteś, muszę podzielić się z Tobą moim
                      > podejrzeniem (graniczącym z pewnością); padalcowa z tym wszystkim nic
                      > wspólnego nie miała - to woda_sodowa - zły duch padalcowej się pod nią
                      > podszywa.
                      >
                      > Pozdrowienia dla całej ósemki dziatek załączam i zdrowia życzę. Dbaj o ciepłą
                      > bieliznę bo pod mostami ziąb okrutny wieczorami ciągnie a o ostatnią nerkę
                      > dbać trzeba - zawszeć to jakieś zabezpieczenie na czarną godzinę.
                      >
                      > Gal
                      >
                      > PS. Gorąco dzisiaj...
                      • Gość: Gal Re: BARDZO uprzejmie proszę o wersję dla słabszyc IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 15:37
                        Drogi Piotrze!

Padalcowa osobą zaawansowaną życiowo już jest i opieki wymaga. Jeżeli w
                        chwilach słabości, na niedomagania naturalne dla rzeczonego zaawansowania
                        efekt upojenia się nałoży, to nie sposób przewidzieć jakie to wywoła skutki.
                        Nie wiem czy znasz zgubny wpływ niezestryfikowanych aldehydów w które
                        niedojrzała nalewka obfituje, na motorykę i osobowość spożywającego - nie
                        tylko klawisz zły można nacisnąć, ale (jeżeli konsumpcja odbywa się przed
                        południem w upalny dzień) całkowicie się od swojego "ja" oderwać.
                        Nie sądź więc padalcowej zbyt surowo a raczej przelej na nią odrobinę swych
                        ojcowskich uczuć jakie z cała pewnością do swojej czeradki żywisz.

Pozdrowienia

Gal
                        PS. Ze zdziwieniem dowiedziałem się, że twórczość Stanisława Witkiewicza za
                        pogmatwaną uważasz.... Dziwne. Znam kilka domów jego autorstwa, w jednym z
                        nich w Muszynie nader często pomieszkiwałem i przyznam, że dla mnie zawsze
                        kwintesencją stylu zakopiańskiego były i nigdy ich jako "pogmatwanych" bym nie
                        określił... Cóż, sztuka ma to do siebie, że odbiór jej jest nader indywidualny.
                        Pozdrawiam serdecznie i muszę zniknąć już dziś z netu.
                        Do poczytania jutro (lub pojutrze).

Gal
                        :)
                      • pajdeczka Drogi Piotrku Doliniarzu z Paryża 07.08.03, 12:45
                        Nie podoba mi się, że źle piszecie o Padalcowej, skądinąd mojej prywatnej
                        koleżance. Jak się Wam nie podoba do do niej piszcie i potem nie obsmarowujcie
                        jej dupy.
                        Faktycznie, człowiek intelektualnie rozwinięty to również człowiek o wysokiej
                        kulturze osobistej, czyli taki, który wie, jak się zachować w stosunku do
                        kobiety.
                        Coś bzdurzycie o Witkacym, a pewnie nawet nie wiecie, kto to był.
                        Tak więc, płódźcie dalej dzieciątka, bo to Wam najwyraźniej w życiu najlepiej
                        wychodzi.
                        Z poważaniem jak wyżej.

> Drogi Galu, to co tu napisałeś jest........no nie wiem wprost jak to
                        > określić....po witkacowsku( S.I ) zagmatwane i nie na mój to rozum, bo w
                        swej
                        > inicjującej wątek, syntetycznej charakterystyce podkreślam, że nie jestem
                        > mocnego intelektu. To nie to, zebym był całkiem bęc-walski, jednak mam
                        > świadomość niedostatków i tego, co natura mi poskąpiła.
                        > Wysłałem do pani/pana padalec list na adres gazety nieszczędzący mu/jej
                        wyrazów
                        >
                        > potępienia. Dostałem odpowiedź dość niemiłą w tonie i treści i na tym
                        polemiki
                        > z tą osobą zakończyłem. Coś mi tam odpowiedziała o nalewce, która zbyt krótko
                        > leżakuje i temu podobne bzdury, bez składu i sensu. Domyślam się, że jest to
                        > osoba leciwa i jej umysł jest adekwatnie ( lub i ponad )do wieku, zmącony.
                        > Proszę cię, abyś odbierał mnie poważnie a to szczególnie jeżeli jesteś
                        kobietą,
                        >
                        > bo nie będę krył, ze na tej cz. społeczeństwa szczególnie mi zależy.
                        > Pozdrawiam P.D.
                        >
                        >
                        >
                        > Gość portalu: Gal napisał(a):
                        >
                        > > pierre_dolinsky_paris napisał:
                        > >
                        > > > To, że jakaś padalcowa sie pode mnie podszywa to już jej sprawa. Dla
                        > mnie
                        > > z
                        > > > tego jedyny wniosek- ze ma dziwne poczucie chumoru, jeżeli w ogóle ch
                        > umore
                        > > m
                        > > > można to nazwać. Robi mi tym wielką krzywdę.Wiem, że takie jest miedz
                        > y
                        > > innymi
                        > > > ryzyko uczestniczenia w forumowych "rozmowach" i nie raz zauważyłem z
                        > e
                        > > ludzie
                        > > > robią tu sobie takie dowcipy. Najpierw nie mogłem zrozumieć, dlaczego
                        >
                        > > myślicie
                        > > > ze ja to padalec ale dopiero teraz zobaczyłem ze owa pani?pan? wrącił
                        > a się
                        > > i
                        > > > udaje ze pisze jako ja. Widoczne mimo zaawansowanego wieku głupstwa s
                        > ię je
                        > > j
                        > > > trzymają. Żeby tylko na zawał nie zeszła z nadmiaru wesołości czyimś
                        > > kosztem.
                        > > > Przykre to.
                        > > > P.D.
                        > > >
                        > >
                        > > Czuję się zażenowany swoimi podejrzeniami wobec Ciebie. Przepraszam.
                        > > Po chwili zastanowienia zrozumiałem, że takie postępowanie (podwójna
                        > > prowokacja, sztych w sztychu) jak ulał do padalcowej pasuje.
                        > > To ONA.
                        > > Taaak..., to padalcowa podstępnie pisząc pod swym własnym loginem chciała
                        > > zasugerować, że Ona to Ty, czyli, że kiedy Ty jako Ty piszesz pod Swoim
                        > > prawdziwym nazwiskiem, to tak naprawdę ona, padalcowa jako Ty występuje. A
                        >
                        > > kiedy ona (jako padalcowa) pod Ciebie się podszywa, to wcale się nie podsz
                        > ywa
                        > > tylko Ty który w istocie padalcową jesteś w schizofrenicznym obłędzie zły
                        > > login kliknąłeś. A przecież to zupełnie inaczej wygląda; to ONA jako
                        > padalcowa
                        > > pod Ciebie się podszywa cynicznie swojego loginu używając, żeby nas
                        > wszystkich
                        > > zmylić a złe podejrzenai na Ciebie skierować. Teraz jasnym dla mnie się
                        > stało,
                        > > że to wcale nie Ty jako padalcowa ale padalcowa jako Ty tak sobie niecnie
                        > > używa.
                        > >
                        > > Ponieważ nowy na tym forum jesteś, muszę podzielić się z Tobą moim
                        > > podejrzeniem (graniczącym z pewnością); padalcowa z tym wszystkim nic
                        > > wspólnego nie miała - to woda_sodowa - zły duch padalcowej się pod nią
                        > > podszywa.
                        > >
                        > > Pozdrowienia dla całej ósemki dziatek załączam i zdrowia życzę. Dbaj o cie
                        > płą
                        > > bieliznę bo pod mostami ziąb okrutny wieczorami ciągnie a o ostatnią nerkę
                        >
                        > > dbać trzeba - zawszeć to jakieś zabezpieczenie na czarną godzinę.
                        > >
                        > > Gal
                        > >
                        > > PS. Gorąco dzisiaj...
                        • betty-bt Re: Drogi Piotrku Doliniarzu z Paryża 07.08.03, 13:01
                          pajdeczka napisała:

> Nie podoba mi się, że źle piszecie o Padalcowej, skądinąd mojej prywatnej
                          > koleżance. Jak się Wam nie podoba do do niej piszcie i potem nie
                          obsmarowujcie
                          > jej dupy.

pod tym sie podklejam!
                          • pajdeczka Re: Drogi Piotrku Doliniarzu z Paryża 07.08.03, 13:30
                            betty-bt napisała:

> pajdeczka napisała:
                            >
                            > > Nie podoba mi się, że źle piszecie o Padalcowej, skądinąd mojej prywatnej
                            > > koleżance. Jak się Wam nie podoba do do niej piszcie i potem nie
                            > obsmarowujcie
                            > > jej dupy.
                            >
                            > pod tym sie podklejam!
                            >
                            Znaczy się pod tyłkiem? Niezbyt przyjemne miejsce, nawet jeśli chodzi o d..ę
                            mojej koleżanki:))))
                            • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Drogi Piotrku Doliniarzu z Paryża 07.08.03, 15:11
                              bardzo wszystkim dziękuję za podparcie.
                              Ale mojej d-y WOSZ !
                              Pierre wysłał mi właśnie swoją fotę, zobaczycie co to za kanalia, choć ma i
                              swoje walory,
                              Wysyłam tylko miłym i broniącym mej niewinności osobom ale z ADRESU NIE
                              GAZETOWEGO.

pajdeczka napisała:

> >
                              > > > Nie podoba mi się, że źle piszecie o Padalcowej, skądinąd mojej prywa
                              > tnej
                              > > > koleżance. Jak się Wam nie podoba do do niej piszcie i potem nie
                              > > obsmarowujcie
                              > > > jej dupy.
                              > >betty-be napisała:
                              > > pod tym sie podklejam!
                              > >
                              > Znaczy się pod tyłkiem? Niezbyt przyjemne miejsce, nawet jeśli chodzi o d..ę
                              > mojej koleżanki:))))
    • nie_kaz_golic_brody masz maila, popierdulko! 06.08.03, 17:26
      ... napisalem tam co o tobie mysle!
      nie pozwole zrzucic sie ze stolka! to jestem forumowa ofiara losu! to ja jestem
      godnym plitowania zerem! to mnie macie glaskac i zalowac! bylem, jestem i bede
      forumowa fajtlapa! zrozumiano??? zabieraj zabawki i idz w cholere! no niech
      mnie drzwi scisna w najgrubszym miejscu!
    • anahella I jak Was tu nie kochac:)))))))))))))))))) n/t 06.08.03, 17:30

• Gość: asertywna_ola Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 07.08.03, 00:01
      pierre, nie wymiękaj ! jesteśmy z tobą a tą padalcową i głupimi komentami nie
      przejmuj się.
      Padalcowi damy popalić ( i to nie maryśki ) Już cie nie ruszy. Nie daj się też
      sprowokować balcerowiczem, dawno w polsce nie byłeś i dlatego brak ci
      rozeznania.
      pa! olka.
    • pajdeczka A pies trącał potencję intelektualną! 07.08.03, 08:34
      Ważne, że tej drugiej masz w nadmiarze. I,mam nadzieję, że na ósemce się nie
      skończy?

> ....czy przyjmiecie mnie, miłe panie i panowie do waszego grona?
      >
      > co mam ?
      > Mam 38 lat i 8 dzieci a poza tym masę problemów, kompleksów
      >
      > Czego nie mam ?
      > szczęścia i pieniędzy
      >
      > Czego mam niewiele ?
      > potencji intelektualnej
      > masy mięśniowej
      > włosów
      > nerek( jedną musiałem sprzedać)
      > To tyle o mnie w dużym skrócie.
      > Liczę na waszą przychylność i pozdrawiam wszystkich PiotrDolinsky
    • betty-bt padalcowa @ :))) 07.08.03, 12:52
      • capa_negra :-)))))))))))) 07.08.03, 13:11
        naprawdę kochane jesteście uchachałam sie od ucha do ucha :-)))
    • woda_sodowa1 WYSYŁAM FOT. Pierra_dolinsky'ego 07.08.03, 15:29
      Nie chciałam się wtrącać, ale jednak muszę.
      Z Pierrem korespondujemy od dawna na Forum onetu. Jest świetnym człowiekiem,
      któremu los nie szczędził najgorszych zdarzeń i wielu rozczarowań. Jego głowną
      dewizą zyciową jest : nikt nam nie obiecywał życia usłanego różami. Motto owo
      wydało mi się tak mądre i odkrywcze, że chętnie wpisałabym je w swoją
      sygnaturkę, Pierre jednak nie wyraził na to zgody, bo zastrzegł prawa autorskie
      do tej sentencji i udzielania licencji na razie nie przewiduje.
      Popatrzcie w jego mądre oczy i nieprzeoczcie innych szczegółów. Chociaż jest
      osobą publiczną to znana jest jego skromność i życzliwość. Cierpi teraz biedę,
      bo wszystko, co miał rozdał innym. Nie będzie nadużyciem stwierdzenie, że
      zostało mu to co na grzbiecie a właściwie powiem wprost...został ino w gaciach.
      Mogła bym o nim pisać epopeję, ale na tym skończę i zostawię sobie resztę
      perełek, nie wytracając ich na ciskanie klejnotów tak wspaniałych pod racice
      nierogacizny.
    • Gość: asertywna_Ola Fota pierra IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 07.08.03, 15:53
      przecież ja go znam ! to mój były, tylko straszliwie schehłany.
      Widać, że zycie mu nie szczędziło łask swoich przez te 9 lat.Bidulek.
      Myślałam, że już nie zyje, doniosła to onegdaj bulwarowa prasa paryska.
      Najwidoczniej grabażowi umknął spod łopaty.
      • pierre_dolinsky_paris Re: Fota pierra 07.08.03, 16:47
        droga Olu !
        Nie sadziłem, że cie tu spotkam ! jakże się cieszę, że zyjesz i że masz już
        upragniony komputer. Dzieciaki stale o ciebie pytają ale rozumieją, że dopuki
        mieszkamy w tak niedogodnym lokalu,przyjechać do nas nie możesz. dziwię się, że
        poznałaś mnie po tylu latach na tej nieszczęsnej fotografii, które ta kanalia
        sodowa kolportuje na FK. nie myśl, że pozbyłem się wąsów. Nie zrobię tego
        nigdy, zresztą taki był warunek po wygranej i umieszczeniu mnie w księdze
        rekordów G. sodowa wąsy wyskanowała perfidnie, by odsłonić inne szczegóły
        zawsze skromnie wąsami skrywane.
        Bądźmy w kontakcie wirtualnym i wiedz, że wybaczyłem ci wszystko czego od
        ciebie doznałem kiedyś. Długi twoje spłaciłem co do grosza już rok temu a
        zjedna nerką radzę sobie, po prostu 50% mniej piję. poprzestaję teraz na 13
        piwach dziennie z lekkim przesunięciem na noc.
        Pozdrawiamy ciebie, twój były i dzieciaki.
        ps. Kunegunda za dwa miesiące ma ślub.

Gość portalu: asertywna_Ola napisał(a):

> przecież ja go znam ! to mój były, tylko straszliwie schehłany.
        > Widać, że zycie mu nie szczędziło łask swoich przez te 9 lat.Bidulek.
        > Myślałam, że już nie zyje, doniosła to onegdaj bulwarowa prasa paryska.
        > Najwidoczniej grabażowi umknął spod łopaty.
    • Gość: hanja1 Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... IP: *.virnxx1.adsl.tele.dk 07.08.03, 18:30
      czesc znasz grzesia z danii
      • betty-bt Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... 07.08.03, 18:39
        Gość portalu: hanja1 napisał(a):

> czesc znasz grzesia z danii

ja znam!!!! ale jaja! skad znasz grzecha????????
        • czarna33 Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... 07.08.03, 18:47
          No nie!!! To i Ty Grzesiuchne znasz? Bozesz jaki ten swiat maly:))
          • nie_kaz_golic_brody co??? wy tez znacie grzesia???? 07.08.03, 18:51
            ostatnio gadalem z papierzem i tez o grzeska pytal!
            • pierre_dolinsky_paris Re: co??? wy tez znacie grzesia???? 07.08.03, 19:11

ja także z NIM się zetknąłem, jak szedł po buwarze św.Denisa z Jaśkiem F
              podepache.To znaczy z Gregorym, nie z K.W.

> ostatnio gadalem z papierzem i tez o grzeska pytal!
              • betty-bt padalcowa @ 07.08.03, 22:01
                • summa No i co z tym Grześkiem? 08.08.03, 14:55
                  Coż to za persona, że ją wszyscy znają? Powiedzcie coś! :)
                  • woda_sodowa1 Re: No i co z tym Grześkiem? 08.08.03, 15:17
                    ale może nie tutaj ? Któraś przecież pisała, że to jej były nie doszły.
                    Znana postać. Człowiek szołbiznesu.;;;;;)<- tik tik tik

summa napisała:

> Coż to za persona, że ją wszyscy znają? Powiedzcie coś! :)
              • Gość: hanja1 Re: co??? wy tez znacie grzesia???? IP: *.virnxx1.adsl.tele.dk 08.08.03, 19:42
                grzesiu poprostu opowiedzial o koledze z paryza - ktory sie tak wlasnie
                przezywa bo nazywa sie raczej inaczej - na codzien
                nasze dzieci chodza do jednej klasy i to jedyna osoba z ktora moge pogwarzyc po
                polsku na obczyznie....
    • wonsz Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... 09.08.03, 03:42

> Czego mam niewiele ?
      > masy mięśniowej
      > włosów
      > nerek( jedną musiałem sprzedać)

Drogi PierrDolinsky!

Mam zasuszony miesien krowiecy, troche wlosow na grzebieniu i plastikowa nerke
      wypozyczona 16 lat temu z gabinetu biologii SP 21 Szczecin - Glebokie. Jesli
      tylko przedmioty te moglyby polepszyc Twoja nedzna sytuacje w jakiej
      znajdujesz sie pod obcym mostem: pisz. Podziele sie z Toba, a nawet oddam w
      calosci.

Powodzenia, drogi PierrDolinsky.

K.
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... 10.08.03, 01:00

drogi Wonszu, jesteś zapewne eks-polonusem ( hehe) bo tylko ICH stać na taką
        sarkastyczną ironię, jaką mnie tu poisz.Jedyne, nad brakiem czego prawdziwie
        głęboko ubolewam, to niski wskaźnik potencja intelektuanej; resztę braków
        uzupełniam na bieżąco, zbierając po bulwarach nadsekwańskich, to turystom
        skapnie. Np. wczoraj znalazłem elegancki tupecik, sztuczne wąsy w stylu S.Dahli,
        i uteris, który metodą rzemieślniczą na nerkę ( szpitalną ) wieczorami
        przerabiam. Także dziękuję ci za gotowość ale z przyczyn wyżej podanych
        zmuszony jestem ofertę odrzucić.
        Pozdrawiam, ja_pierre_dole_sky
        wonsz napisał:

>
        > > Czego mam niewiele ?
        > > potencji intelektualnej
        > > masy mięśniowej
        > > włosów
        > > nerek( jedną musiałem sprzedać)
        >
        > Drogi PierrDolinsky!
        >
        > Mam zasuszony miesien krowiecy, troche wlosow na grzebieniu i plastikowa
        nerke
        > wypozyczona 16 lat temu z gabinetu biologii SP 21 Szczecin - Glebokie. Jesli
        > tylko przedmioty te moglyby polepszyc Twoja nedzna sytuacje w jakiej
        > znajdujesz sie pod obcym mostem: pisz. Podziele sie z Toba, a nawet oddam w
        > calosci.
        >
        > Powodzenia, drogi PierrDolinsky.
        >
        > K.
        >
        • wonsz Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... 10.08.03, 01:12
          Padalcu, gadzie sliski i zimny!

Nie podszywaj sie pod PierrDolinskyego!

Nieladnie!

K.
          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:ON już 9 lat jest poza Polską i teskni..... 10.08.03, 01:16
            ja muszę czasem za niego, bo u niego już 02. noc. On spi.
            obiecałam mu, że zawsze w pilnych sprawach odpowiem w jego imieniu. Zresztą
            płaci mi za to 2 eur. od 1 szt odpowiedzi. jak się wątek będzie dalej rozwijał,
            to może i niezłą summę ;) ustukam.

wonsz napisał:

> Padalcu, gadzie sliski i zimny!
            >
            > Nie podszywaj sie pod PierrDolinskyego!
            >
            > Nieladnie!
            >
            > K.
            >
            • wonsz Re:ON już 9 lat jest poza Polską i teskni..... 10.08.03, 01:23

> to może i niezłą summę ;) ustukam.

A co summa na to? Pamietaj odprowadzic podatek na budowe mostow!

K.
              • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:ON już 9 lat jest poza Polską i teskni..... 10.08.03, 01:37
                wonsz napisał:

>
                > A co summa na to? Pamietaj odprowadzic podatek na budowe mostow!

----------------------------Si.------------------------------------------------

• summa Re:ON już 9 lat jest poza Polską i teskni..... 10.08.03, 17:44
                wonsz napisał:

> A co summa na to?

summa nic na to, bo ją z internetu wywaliło :((((
                • pierre_dolinsky_paris Re:ON już 9 lat jest poza Polską i teskni..... 11.08.03, 04:54
                  już niebawem tak przyziemne problemy nie będą was, w starym kraju, dotykać.
                  Wchodzicie do unii i już od maja 2004 wszystko będzie miłe,wdzięczne i
                  przyjemne.
                  Ja tu w Paryżu nawet w moim >>mieszkanku<< w pobliżu 4-go przęsła mostu de S't
                  Germain mam stałe, bez zarzutu funkcjonujące łącze z IE . Badźmy dobrej myśli,
                  to juz tylko kilka_naście miesięcy i będziemy we wlasnym domu.

summa napisała:

> wonsz napisał:
                  >
                  > > A co summa na to?
                  >
                  > summa nic na to, bo ją z internetu wywaliło :((((
                  >
                  >
    • Gość: Ona Re: już 9 lat jestem poza Polską i tesknię..... IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.03, 11:21

> Mam 38 lat i 8 dzieci
      >
      > Czego mam niewiele ?

No tak dzieci to kazdy glupek umie narobic...
      ...ale je wyzywic to juz nie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka