2szarozielone Re: skąd takie nielogiczne pytanie?nt ;) 23.12.07, 16:24 oczywiście, że nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: czy Kobiety myja zeby??? :) 23.12.07, 16:26 Nie, ja tylko przecieram zwilżoną szmatką. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: czy Kobiety myja zeby??? :) 23.12.07, 16:38 Roooooooootfl :D Wyobraźnia mi zadziałała :D Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: czy Kobiety myja zeby??? :) 23.12.07, 17:24 Nie muszą, wystarczy wrzucić do szklanki z CoregaTabs, na rano będą jak nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki A co z twoją obietnicą że zrobisz mi z dupy 23.12.07, 17:38 jesień średniowiecza? Już tyle czasu minęło i doczekać sie nie mogę. Obiecanki cacanki a głupiemu stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: A co z twoją obietnicą że zrobisz mi z dupy 23.12.07, 23:38 a co dalej kreca cie dziewczynki? wal sie Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: A co z twoją obietnicą że zrobisz mi z dupy 23.12.07, 23:52 > a co dalej kręca cie dziewczynki? jasne że tak. Nie ma to jak ruchliwa cycata nastolatka. bądź mężczyzną dotrzymuj słowa Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy W zdecydowanej większości tak. 23.12.07, 17:58 W odróżnieniu od facetów, któym jedzie z gęby niczym starej kozie z dup.y. Zawsze mnie zastanawiało, co takiego mają ci faceci, że są z nimi jakieś kobiety. Zaganiacza do kolan? Odpowiedz Link Zgłoś
napoleo Re: czy Kobiety myja zeby??? :) 23.12.07, 21:09 była taka popularna piosenka w latach 80-tych: "myję zęby wystające z gęby, a pozostałe są zardzewiałe.. bo to bardzo ważna rzecz żeby sztuczną szczękę mieć" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: czy Kobiety myja zeby??? :) 23.12.07, 23:30 ja zawsze myję po kąpieli, czyli raz w tygodniu, w sobotę, zaraz po bracie :P Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: ten watek jest juz nieaktualny :) 23.12.07, 23:32 szkoda, bo się wczułam :D Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: czy Kobiety myja zeby??? :) 24.12.07, 10:34 co za głupie pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: z okazji Swiat, umylam kly 24.12.07, 14:36 święta wielkanocne też tak uroczyście obchodzisz? czy tylko BM? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: czy Kobiety myja zeby??? :) 24.12.07, 13:15 W grudniu nawet dwa razy - w pierwszą sobotę (jak co miesiąc) i na Wigilię. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese dzieki ci sabriel za twoj post 24.12.07, 13:48 bo juz xtrin prawie zdazyla wpedzic mnie w poczucie winy i kompleksy, ona to az raz na miesiac a w grudniu nawet 2x ;) a swoja droga ciekawi mnie jakie byly motywy zalozenia tego watku, czyzby autor mial rzeczywiscie jakies niemile doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: dzieki ci sabriel za twoj post 24.12.07, 14:55 dita.von.teese napisała: > bo juz xtrin prawie zdazyla wpedzic mnie w poczucie winy > i kompleksy, ona to az raz na miesiac a w grudniu nawet 2x ;) Eh no dobra no, w pierwszą sobotę miesiąca to tylko płuczę, szczotkuję na Wigilię i Wielkanoc, ale tylko na Wigilię używam pasty do zębów. > a swoja droga ciekawi mnie jakie byly motywy zalozenia > tego watku, czyzby autor mial rzeczywiscie jakies niemile > doswiadczenia? Musiał trafić na taką, co nawet na Święta nie płucze jamy ustnej. Odpowiedz Link Zgłoś