kitek_maly 31.12.07, 18:31 czy opłaca się robić włosy skoro jestem sama w domu? :-) i nikt mnie nie dzisiaj nie nawiedzi.. takie oto pytanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: opłaca się? 31.12.07, 18:32 jasne, ze tak bo zawsze moze wpasc niezapowidziany gosc i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: opłaca się? 31.12.07, 18:35 Tak właśnie.:) Specjalista od czekania na nieoczekiwanego gościa pozdrawia :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kurczaki... 31.12.07, 18:43 > ...miałam tzn. że już masz to z głowy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: kurczaki... 31.12.07, 18:45 tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=73844866&a=73844892 :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kurczaki... 31.12.07, 18:47 szybko Ci poszło. mi to zajmie jakieś 40 min (mycie + suszenie + prostowanie) ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: kurczaki... 31.12.07, 19:13 ja juz po! :) zrobiłam sobie nawet coś a'la kogutek, co przyprawiło mnie o ubaw w łazience :DD Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kurczaki... 31.12.07, 19:38 :-D ja już po pierwszej fazie - mycia ;-) ehh jak wlezę pod prysznic to ciężko mi stamtąd wyjść ;-) włączyłam tv. czy będzie dzisiaj coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: kurczaki... 31.12.07, 19:48 > ehh jak wlezę pod prysznic to ciężko mi stamtąd wyjść ;-) mniemam, ze sama tam nie byłaś. Nooo ale dobra, oszczędź mi szczegółów ;D > czy będzie dzisiaj coś ciekawego? taaa =] Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kurczaki... 31.12.07, 19:51 byłam sama :-) jakbym była nie-sama, to wróciłabym za 2 godziny pewnie :-) hmm czyli jak zwykle trzeba sięgnąć do domowej filmoteki ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: kurczaki... 31.12.07, 19:52 :D a ja do domowej biblioteki - napęd CD mi sie schrzanił ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kurczaki... 31.12.07, 20:00 :-) mi dwa dni temu napęd cd też odmawiał posłuszeństwa, ale wczoraj już było ok. mam nadzieję, że dziś nie będzie fikał, bo przed nim poważna misja do spełnienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: opłaca się? 31.12.07, 18:41 jak masz sie lepiej poczuc to pewnie.. a moze akurat o polnocy wyjdziesz na balkon i na imprezie u sasiadow (na balkonie rowniez) bedzie ON. spojrzycie sobie gleboko w oczy, Ty pomyslisz :"Tak, to z nim chce spedzic reszte zycia", a On pomysli: "Kurcze, laska ma swietnie ulozone wlosy!". Wiec chyba warto!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: opłaca się? 31.12.07, 18:45 > jak masz sie lepiej poczuc to pewnie.. > a moze akurat o polnocy wyjdziesz na balkon i na imprezie u sasiadow > (na balkonie rowniez) bedzie ON. spojrzycie sobie gleboko w oczy, Ty > pomyslisz :"Tak, to z nim chce spedzic reszte zycia", a On > pomysli: "Kurcze, laska ma swietnie ulozone wlosy!". > Wiec chyba warto!:) hahahaa :-) super! tak chcę! ;-) z pewną modyfikacją: on: kurczę, to z nią chcę spędzić resztę życia. ja: uff, jak dobrze, że ułożyłam włosy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: opłaca się? 31.12.07, 18:44 No ja tam wchodzę w Nowy Rok jakaś taka piękniejsza. ;) Cera jak nigdy, włosy jak nigdy. Jednak los jest sprawiedliwy. A Ty wiesz...zawsze możesz kogoś spotkać przed blokiem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: opłaca się? 31.12.07, 19:01 Ojej, ale kusisz :-). A ja wchodze w nowy rok... z nowym abonamentem telefonicznym :P Niedawno dostalem SMSa, ze mnie Orange przywital w Orange Goł. Po chyba z 5 latach rezygnacja z abonamentu - nie oplaca sie :D. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: opłaca się? 31.12.07, 19:04 Nie, pisalem pare dni temu, ze planuje sylwestra w domu :-). Wlasnei przegladam jaki by tu film sciagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: opłaca się? 31.12.07, 19:29 Na razie padlo na Ocean's 13, a pozniej sie zobaczy :-). Ide do kuchni jeszcze troche posprzatac i cos do jedzenia zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś