Dodaj do ulubionych

JAK??????????????????

IP: *.hisag.com 11.08.03, 10:40
JAK mam poderwać cudnego faceta, którego od czasu do czasu widuje przelotem w
pracy??? Dziewczyny, poradźcie coś skutecznego i na poziomie...
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: JAK?????????????????? IP: *.acn.waw.pl 11.08.03, 10:42
      jakbyś mu się podobała to sam by cię wułuskał
      • Gość: women in love Re: JAK?????????????????? IP: *.hisag.com 11.08.03, 11:14
        niekoniecznie... mijamy się już 4 lata a ja dopiero teraz go zauważyłam - może
        z nim jest podobnie. nie odbierajcie nadziei, ja chcę nawiązać póki co nić
        znajomości - a potem się zobaczy.
    • mamalgosia Re: JAK?????????????????? 11.08.03, 11:22
      Znasz go tylko z widzenia?
      • Gość: women in love Re: JAK?????????????????? IP: *.hisag.com 11.08.03, 12:28
        generalnie tak, mówimy sobie cześć i wiemy jak mamy na imiona, ale nie ma
        punktu zaczepienia w sprawach zawodowych (całkiem inne zadania, działy,
        stanowiska i wogóle) ale ja się boję że będę nahalna (mam na tym tle lekkiego
        świra). Chciałabym po prostu go poznać, może to być poza wszystkim bardzo fajny
        kolega (wiem z "wywiadu" co sobą prezentuje i bardzo mi się to podoba.)
    • Gość: Monka Re: JAK?????????????????? IP: *.almainternet.pl 11.08.03, 12:20
      ty - Cześć! widujemy się tak często... Mam na imię .......
      ON - radek, tomek....bla bla bla
      ty -może kiedyś poznalibyśmy się lepiej
      on powinien powiedzieć cos stosownego

To moj patent ponad rok temu tak samo zagadałam do mojego.... jesteśmy od
      tamtej pory razem :)) mieliśmy rocznicę i jest nam cudownie.
      Moj na tę rozmowe zareagował tak: - no to może jakaś kawka??
      odwagi i trochę wiary w siebie ! najwyżej! nie będziesz przynajmniej żałowała
      że niczego nie zrobiłaś :))
      • tassman a jak powie taki TEXT !!!!!!!!!! to co? 13.08.03, 11:15
        Gość portalu: Monka napisał(a):

> ty - Cześć! widujemy się tak często... Mam na imię .......
        > ON - radek, tomek....bla bla bla
        > ty -może kiedyś poznalibyśmy się lepiej
        > on powinien powiedzieć cos stosownego
        >
        > To moj patent ponad rok temu tak samo zagadałam do mojego.... jesteśmy od
        > tamtej pory razem :)) mieliśmy rocznicę i jest nam cudownie.
        > Moj na tę rozmowe zareagował tak: - no to może jakaś kawka??
        > odwagi i trochę wiary w siebie ! najwyżej! nie będziesz przynajmniej żałowała
        > że niczego nie zrobiłaś :))

--------------------------
        A jak po texcie 'może kiedyś poznalibyśmy się lepiej?' on powie "żartujesz
        chyba..." to jak dalej pociągnąć ten dialog aby było niekulawo ;)))

PZDR
        tassman:)
    • Gość: Xanatos Re: JAK?????????????????? IP: 195.92.39.* 11.08.03, 12:26
      Walisz prosto z mostu. Bardzo skuteczna metoda.
    • Gość: Monka Re: JAK?????????????????? IP: *.almainternet.pl 11.08.03, 12:29
      Nie radziłabym prosto z mostu, bo jak Ci powie ze ma dziewczynę, albo nie
      jesteś w jego typie?! Poza tym nie wiadomo co to za typ (znamy sie tylko z
      widzenia lalala)
      Lepiej tak pokierować rozmową, żeby to on zaproponował coś. Woman in love
      spróbuj coś całkiem nizobowiązującego powiedziec :))
      • remo29 Re: JAK?????????????????? 11.08.03, 13:30

> Nie radziłabym prosto z mostu, bo jak Ci powie ze ma dziewczynę, albo nie
        > jesteś w jego typie?!

No, tak, a jak poowija w bawełnę to on zapomni, że ma żonę i trójkę dzieci.
        Doskonała metoda, wielki brat jest pod wrażeniem...
        • Gość: Monka Re: JAK?????????????????? IP: *.almainternet.pl 11.08.03, 13:34
          :))) wielki bracie wybacz niescisłość :))
          Chodzi o to że nie musi wiedzieć ze podoba jej sie, aż tak, żeby na randkę go
          np zapraszała :)) niech sam wyjdzie z inicjatywą poprzedzoną otwartą furtką :))
          Żadna z nas nie lubi w odpowiedzi na swoje zaloty usłyszeć: niestety (stety)
          mam żonę dzieci.... narzeczoną itd :))
          jeszcze raz kłaniam sie WB
          • remo29 Re: JAK?????????????????? 11.08.03, 13:47

> Chodzi o to że nie musi wiedzieć ze podoba jej sie, aż tak, żeby na randkę go
            > np zapraszała :))

A dlaczego nie? Jeśli będzie czekać na dostrzeżenie, to może się lekko w tym
            oczekiwaniu pomarszczyć i na łożu śmierci będzie sobie zadawać pytanie:
            Nie widział mnie, bo był gejem, niewidomym, czy nie byłam w jego typie? Po co
            sobie życie utrudniać i trzymać się jakichś XIX wiecznych konwenansów? Jak się
            jej podoba, to niech go pociągnie za rękaw. Jeśli gość będzie miał jaja, a nie
            żołędzie, to nie ucieknie ze strachu, że go jakaś panna podrywa. Po pierwszym
            spotkaniu okaże się czy jest o co grać, czy nie.
            • romantycznyrosyjskiwentylator HA! 11.08.03, 15:35
              Niby banał, a dobrze go usłyszeć po raz kolejny,może w ciut inny sposób.Dzięki
              Remodwadzieściapare,te ciut inne opisanie bardzo mnie zaintrygowało i...
              aż chce się wyskoczyć na ulice,
              i ciągnąc tę blond oblubienice:-))
          • tassman żona i dzieci to nie przeszkoda 13.08.03, 11:22

> :))) wielki bracie wybacz niescisłość :))
            > Chodzi o to że nie musi wiedzieć ze podoba jej sie, aż tak, żeby na randkę go
            > np zapraszała :)) niech sam wyjdzie z inicjatywą poprzedzoną otwartą
            furtką :))
            > Żadna z nas nie lubi w odpowiedzi na swoje zaloty usłyszeć: niestety (stety)
            > mam żonę dzieci.... narzeczoną itd :))
            > jeszcze raz kłaniam sie WB

++++++++++++++++++++
            A od kiedy to żona + 3 nieletnich są przeszkodą w życiu prawdziwego macho na
            szybki, firmowy,niezobowiazujący,okraszony lukrem pt:"przyjaźń" - numerek sorry
            tzn.romans??? bez jaj plis. Z tego co tu czytam to Woman-in-love jest nieźle
            najarana na owego bruneta wieczorowa porą. Z jej postów bije to na kilometr.
            Tak więc nie musisz sie sztucznie martwic jego stanem posiadania. to bez
            znaczenia. Zaatakuj go -ciekaw jestem co dalej z tego wyniknie. Stawiam że
            skorzysta z takiej samowskakujacej w łapki okazji....bo jest słaby.

• lyche1 Re: Uśmiech ;))) 11.08.03, 12:30
      Po prostu uśmiechaj się do niego. Nie znam faceta, któryby nie zwrócił uwagi
      na uśmiechniętą dziewczynę. Potem możesz mu się zacząć kłaniać. Zwykłe
      skinienie głowy i uśmiech przede wszystkim :)) Potem wtrącone przy
      okazji : "ale dziś upał" albo "ale dziś zimno..." :)) W końcu 4 lata to kawał
      czasu :))
      • Gość: toni Re: Uśmiech ;))) IP: *.tvgawex.pl 12.08.03, 09:18
        lyche1 napisała:

> Po prostu uśmiechaj się do niego. Nie znam faceta, któryby nie zwrócił uwagi
        > na uśmiechniętą dziewczynę. Potem możesz mu się zacząć kłaniać. Zwykłe
        > skinienie głowy i uśmiech przede wszystkim :)) Potem wtrącone przy
        > okazji : "ale dziś upał" albo "ale dziś zimno..." :)) W końcu 4 lata to kawał
        > czasu :))
        Chyba Twoj sposob bedzie najlepszy i najbezpieczniejszy.Co proste to dobre!
        pozdr.:)
    • Gość: Lena Re: JAK?????????????????? IP: 80.48.96.* 11.08.03, 12:48
      A może noś ze sobą jakieś książki lub dokumenty i gdy będziecie mówić sobie
      to "cześć" zachowaj sie jak panienka z pensji która upuściła chusteczkę i upuść
      te książki. Gdy on ędzie Ci pomagał to pozbierać powiedz żartem "niesamowite,
      czuję sie jak panienka z pensji, której upadła chusteczka".
      Gdyby nic z rozmowy nie wyszło manewr z upadającymi książkami na jego widok
      możesz powtórzyć /lepiej mieć inne książki/. Najwyżej wyjdziesz na roztargnioną.
      Powodzenia
      • remo29 Re: JAK?????????????????? 11.08.03, 13:51
        [...]
        > Gdyby nic z rozmowy nie wyszło manewr z upadającymi książkami na jego widok
        > możesz powtórzyć /lepiej mieć inne książki/. Najwyżej wyjdziesz na
        roztargnioną

Ja proponuję, żeby poszła dalej i zastowosowała wariant Reytana - i efektywnie,
        i efektownie. Dwa w jednym.
        • Gość: Lena Re: JAK?????????????????? IP: 80.48.96.* 11.08.03, 15:50
          remo29 napisał:

> [...]
          > > Gdyby nic z rozmowy nie wyszło manewr z upadającymi książkami na jego wido
          > k
          > > możesz powtórzyć /lepiej mieć inne książki/. Najwyżej wyjdziesz na
          > roztargnioną
          >
          > Ja proponuję, żeby poszła dalej i zastowosowała wariant Reytana - i
          efektywnie,
          >
          > i efektownie. Dwa w jednym.

Może ... ale to już wersja na czas rozstania....
      • la_lunia Re: JAK?????????????????? 11.08.03, 13:54
        a ja proponuje wyslac maila (macie sluzbowe konta mailowe? jelsi tak to super -
        bedzie wiedzial, ze to TY)

napisz cos dziwnego, lub wyslij jakis pliczek (musi to byc cos co go
        zaintryguje, rozbawi)
        a potem wysylas zniechaccy drugiego maila, ze to niby sie pomylilas bo to mialo
        isc do kogos innego
        lub ewentualnie poczekac - moze sam odpisze z pytaniem "to napewno do mnie?"

i dalej tra la la la
        :)

• penery_strycka_homeboye Re: JAK?????????????????? 11.08.03, 15:20
          la_lunia napisała:

> a ja proponuje wyslac maila (macie sluzbowe konta mailowe? jelsi tak to super -
          >
          > bedzie wiedzial, ze to TY)
          >
          > napisz cos dziwnego, lub wyslij jakis pliczek (musi to byc cos co go
          > zaintryguje, rozbawi)
          > a potem wysylas zniechaccy drugiego maila, ze to niby sie pomylilas bo to mialo
          >
          > isc do kogos innego
          > lub ewentualnie poczekac - moze sam odpisze z pytaniem "to napewno do mnie?"

Genialne, może jeszcze go poprosić o wpis do pele-mele? Może oblać mu koszulę
          sokiem porzeczkowym i zza pleców wyciągnąć miednicę, żeby go kobita
          za jednym razem mogła rozebrać i pokazać, jaka jest gospodarna?
          • remo29 Re: JAK?????????????????? 12.08.03, 08:47

> Genialne, może jeszcze go poprosić o wpis do pele-mele? Może oblać mu koszulę
            > sokiem porzeczkowym i zza pleców wyciągnąć miednicę, żeby go kobita
            > za jednym razem mogła rozebrać i pokazać, jaka jest gospodarna?
            >

O! Można jeszcze zmontować jakąś wyrafinowaną intrygę wraz z wynajętą agencją
            detektywistyczną i kilkoma skorumpowanymi policjantami, żeby wsadzili i ją i
            jego do ciupy na 48 godzin. A tam już nikt i nic wam nie przeszkodzi w
            zapoznaniu się.
            • balbinia Re: JAK?????????????????? 29.08.03, 20:19
              remo29 napisał:

> O! Można jeszcze zmontować jakąś wyrafinowaną intrygę wraz z wynajętą agencją
              > detektywistyczną i kilkoma skorumpowanymi policjantami, żeby wsadzili i ją i
              > jego do ciupy na 48 godzin. A tam już nikt i nic wam nie przeszkodzi w
              > zapoznaniu się.

o remo29, to jest dobry pomysl. Sam na sam, w obliczu porazki, konfrontacja jak
              trzeba. Ale bym tak chciala zaciac sie z kims wyjatkowym w jakiejs windzie i
              miec 5 godzin na rozmowe. Dostac w prezencie 5 godzin w tym zabieganym swiecie,
              toz to wielka cudna niespodzianka. A 48 ? hu hu, to juz wygrana od losu :-))
        • tassman Re: JAK?????????????????? 13.08.03, 11:25
          la_lunia napisała:

> a ja proponuje wyslac maila (macie sluzbowe konta mailowe? jelsi tak to
          super -
          >
          >
          > zaintryguje, rozbawi)
          > a potem wysylas zniechaccy drugiego maila, ze to niby sie pomylilas bo to
          mialo
          >
          > isc do kogos innego
          >
          > i dalej tra la la la
          > :)

==================
          A w odpowiedzi podesle jej swoje zdjecia z wakacji które spędził razem z
          narzeczoną która dostała przepustke z wojska ;)))

• Gość: x Re: JAK?????????????????? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 20:05
          la_lunia napisała:

> a ja proponuje wyslac maila (macie sluzbowe konta mailowe? jelsi tak to
          super -
          >
          >
          > zaintryguje, rozbawi)
          > a potem wysylas zniechaccy drugiego maila, ze to niby sie pomylilas bo to
          mialo
          >

np. maila z laskami w akcji
          > isc do kogos innego
          >
          > i dalej tra la la la
          > :)
          >
    • Gość: tete Re: JAK?????????????????? IP: 81.15.182.* 12.08.03, 09:26
      Najlepiej prosto z mostu.
      Ja bym tak wolał, niż domyślać się czy ona coś chciała powiedzieć swoim
      zachowaniem czy nie.
    • Gość: Dkenka Re: JAK?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 13:35
      dowiedz się wstępnie, czy jest wolny zanim pazurki na niego zaostrzysz...nie
      bądźmy aż takimi egoistkami:)
      • Gość: women in love Re: JAK?????????????????? IP: *.hisag.com 13.08.03, 08:00
        Dzięki za wszystkie rady!!! Oczywiście, jest wolny, inaczej bym nie zawracała
        głowy sobie ani wam - ja (oczywiście mentalnie) jestem starej daty ....
        Biorę się dziś do dzieła.
        • Gość: Dkenka Re: JAK?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 11:00
          daj znać jak dzieło Ci wychodzi:)
          • tassman Re: JAK?????????????????? 13.08.03, 11:27
            Gość portalu: Dkenka napisał(a):

> daj znać jak dzieło Ci wychodzi:)

===================
            czuje że to nie bedzie dzieło tylko rekodzieło

• Gość: women in love Re: JAK?????????????????? IP: *.man.polbox.pl 29.08.03, 18:33
            Gość portalu: Dkenka napisał(a):

> daj znać jak dzieło Ci wychodzi:)

znamy sie juz calkiem niezle, rozmawiamy czasami i mamy coraz wiecej wspolnych
            tematow. Jest swietny, podoba mi sie coraz bardziej.
            • Gość: x Re: JAK?????????????????? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 20:06
              myślę, że najlepiej gdybyś z nienacka złapała go z "torbę"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka