Gość: women in love IP: *.hisag.com 11.08.03, 10:40 JAK mam poderwać cudnego faceta, którego od czasu do czasu widuje przelotem w pracy??? Dziewczyny, poradźcie coś skutecznego i na poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: JAK?????????????????? IP: *.acn.waw.pl 11.08.03, 10:42 jakbyś mu się podobała to sam by cię wułuskał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: women in love Re: JAK?????????????????? IP: *.hisag.com 11.08.03, 11:14 niekoniecznie... mijamy się już 4 lata a ja dopiero teraz go zauważyłam - może z nim jest podobnie. nie odbierajcie nadziei, ja chcę nawiązać póki co nić znajomości - a potem się zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: women in love Re: JAK?????????????????? IP: *.hisag.com 11.08.03, 12:28 generalnie tak, mówimy sobie cześć i wiemy jak mamy na imiona, ale nie ma punktu zaczepienia w sprawach zawodowych (całkiem inne zadania, działy, stanowiska i wogóle) ale ja się boję że będę nahalna (mam na tym tle lekkiego świra). Chciałabym po prostu go poznać, może to być poza wszystkim bardzo fajny kolega (wiem z "wywiadu" co sobą prezentuje i bardzo mi się to podoba.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: JAK?????????????????? IP: *.almainternet.pl 11.08.03, 12:20 ty - Cześć! widujemy się tak często... Mam na imię ....... ON - radek, tomek....bla bla bla ty -może kiedyś poznalibyśmy się lepiej on powinien powiedzieć cos stosownego To moj patent ponad rok temu tak samo zagadałam do mojego.... jesteśmy od tamtej pory razem :)) mieliśmy rocznicę i jest nam cudownie. Moj na tę rozmowe zareagował tak: - no to może jakaś kawka?? odwagi i trochę wiary w siebie ! najwyżej! nie będziesz przynajmniej żałowała że niczego nie zrobiłaś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman a jak powie taki TEXT !!!!!!!!!! to co? 13.08.03, 11:15 Gość portalu: Monka napisał(a): > ty - Cześć! widujemy się tak często... Mam na imię ....... > ON - radek, tomek....bla bla bla > ty -może kiedyś poznalibyśmy się lepiej > on powinien powiedzieć cos stosownego > > To moj patent ponad rok temu tak samo zagadałam do mojego.... jesteśmy od > tamtej pory razem :)) mieliśmy rocznicę i jest nam cudownie. > Moj na tę rozmowe zareagował tak: - no to może jakaś kawka?? > odwagi i trochę wiary w siebie ! najwyżej! nie będziesz przynajmniej żałowała > że niczego nie zrobiłaś :)) -------------------------- A jak po texcie 'może kiedyś poznalibyśmy się lepiej?' on powie "żartujesz chyba..." to jak dalej pociągnąć ten dialog aby było niekulawo ;))) PZDR tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: JAK?????????????????? IP: 195.92.39.* 11.08.03, 12:26 Walisz prosto z mostu. Bardzo skuteczna metoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: JAK?????????????????? IP: *.almainternet.pl 11.08.03, 12:29 Nie radziłabym prosto z mostu, bo jak Ci powie ze ma dziewczynę, albo nie jesteś w jego typie?! Poza tym nie wiadomo co to za typ (znamy sie tylko z widzenia lalala) Lepiej tak pokierować rozmową, żeby to on zaproponował coś. Woman in love spróbuj coś całkiem nizobowiązującego powiedziec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: JAK?????????????????? 11.08.03, 13:30 Gość portalu: Monka napisał(a): > Nie radziłabym prosto z mostu, bo jak Ci powie ze ma dziewczynę, albo nie > jesteś w jego typie?! No, tak, a jak poowija w bawełnę to on zapomni, że ma żonę i trójkę dzieci. Doskonała metoda, wielki brat jest pod wrażeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: JAK?????????????????? IP: *.almainternet.pl 11.08.03, 13:34 :))) wielki bracie wybacz niescisłość :)) Chodzi o to że nie musi wiedzieć ze podoba jej sie, aż tak, żeby na randkę go np zapraszała :)) niech sam wyjdzie z inicjatywą poprzedzoną otwartą furtką :)) Żadna z nas nie lubi w odpowiedzi na swoje zaloty usłyszeć: niestety (stety) mam żonę dzieci.... narzeczoną itd :)) jeszcze raz kłaniam sie WB Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: JAK?????????????????? 11.08.03, 13:47 > Chodzi o to że nie musi wiedzieć ze podoba jej sie, aż tak, żeby na randkę go > np zapraszała :)) A dlaczego nie? Jeśli będzie czekać na dostrzeżenie, to może się lekko w tym oczekiwaniu pomarszczyć i na łożu śmierci będzie sobie zadawać pytanie: Nie widział mnie, bo był gejem, niewidomym, czy nie byłam w jego typie? Po co sobie życie utrudniać i trzymać się jakichś XIX wiecznych konwenansów? Jak się jej podoba, to niech go pociągnie za rękaw. Jeśli gość będzie miał jaja, a nie żołędzie, to nie ucieknie ze strachu, że go jakaś panna podrywa. Po pierwszym spotkaniu okaże się czy jest o co grać, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator HA! 11.08.03, 15:35 Niby banał, a dobrze go usłyszeć po raz kolejny,może w ciut inny sposób.Dzięki Remodwadzieściapare,te ciut inne opisanie bardzo mnie zaintrygowało i... aż chce się wyskoczyć na ulice, i ciągnąc tę blond oblubienice:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman żona i dzieci to nie przeszkoda 13.08.03, 11:22 Gość portalu: Monka napisał(a): > :))) wielki bracie wybacz niescisłość :)) > Chodzi o to że nie musi wiedzieć ze podoba jej sie, aż tak, żeby na randkę go > np zapraszała :)) niech sam wyjdzie z inicjatywą poprzedzoną otwartą furtką :)) > Żadna z nas nie lubi w odpowiedzi na swoje zaloty usłyszeć: niestety (stety) > mam żonę dzieci.... narzeczoną itd :)) > jeszcze raz kłaniam sie WB ++++++++++++++++++++ A od kiedy to żona + 3 nieletnich są przeszkodą w życiu prawdziwego macho na szybki, firmowy,niezobowiazujący,okraszony lukrem pt:"przyjaźń" - numerek sorry tzn.romans??? bez jaj plis. Z tego co tu czytam to Woman-in-love jest nieźle najarana na owego bruneta wieczorowa porą. Z jej postów bije to na kilometr. Tak więc nie musisz sie sztucznie martwic jego stanem posiadania. to bez znaczenia. Zaatakuj go -ciekaw jestem co dalej z tego wyniknie. Stawiam że skorzysta z takiej samowskakujacej w łapki okazji....bo jest słaby. tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Uśmiech ;))) 11.08.03, 12:30 Po prostu uśmiechaj się do niego. Nie znam faceta, któryby nie zwrócił uwagi na uśmiechniętą dziewczynę. Potem możesz mu się zacząć kłaniać. Zwykłe skinienie głowy i uśmiech przede wszystkim :)) Potem wtrącone przy okazji : "ale dziś upał" albo "ale dziś zimno..." :)) W końcu 4 lata to kawał czasu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: Uśmiech ;))) IP: *.tvgawex.pl 12.08.03, 09:18 lyche1 napisała: > Po prostu uśmiechaj się do niego. Nie znam faceta, któryby nie zwrócił uwagi > na uśmiechniętą dziewczynę. Potem możesz mu się zacząć kłaniać. Zwykłe > skinienie głowy i uśmiech przede wszystkim :)) Potem wtrącone przy > okazji : "ale dziś upał" albo "ale dziś zimno..." :)) W końcu 4 lata to kawał > czasu :)) Chyba Twoj sposob bedzie najlepszy i najbezpieczniejszy.Co proste to dobre! pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: JAK?????????????????? IP: 80.48.96.* 11.08.03, 12:48 A może noś ze sobą jakieś książki lub dokumenty i gdy będziecie mówić sobie to "cześć" zachowaj sie jak panienka z pensji która upuściła chusteczkę i upuść te książki. Gdy on ędzie Ci pomagał to pozbierać powiedz żartem "niesamowite, czuję sie jak panienka z pensji, której upadła chusteczka". Gdyby nic z rozmowy nie wyszło manewr z upadającymi książkami na jego widok możesz powtórzyć /lepiej mieć inne książki/. Najwyżej wyjdziesz na roztargnioną. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: JAK?????????????????? 11.08.03, 13:51 [...] > Gdyby nic z rozmowy nie wyszło manewr z upadającymi książkami na jego widok > możesz powtórzyć /lepiej mieć inne książki/. Najwyżej wyjdziesz na roztargnioną Ja proponuję, żeby poszła dalej i zastowosowała wariant Reytana - i efektywnie, i efektownie. Dwa w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: JAK?????????????????? IP: 80.48.96.* 11.08.03, 15:50 remo29 napisał: > [...] > > Gdyby nic z rozmowy nie wyszło manewr z upadającymi książkami na jego wido > k > > możesz powtórzyć /lepiej mieć inne książki/. Najwyżej wyjdziesz na > roztargnioną > > Ja proponuję, żeby poszła dalej i zastowosowała wariant Reytana - i efektywnie, > > i efektownie. Dwa w jednym. Może ... ale to już wersja na czas rozstania.... Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunia Re: JAK?????????????????? 11.08.03, 13:54 a ja proponuje wyslac maila (macie sluzbowe konta mailowe? jelsi tak to super - bedzie wiedzial, ze to TY) napisz cos dziwnego, lub wyslij jakis pliczek (musi to byc cos co go zaintryguje, rozbawi) a potem wysylas zniechaccy drugiego maila, ze to niby sie pomylilas bo to mialo isc do kogos innego lub ewentualnie poczekac - moze sam odpisze z pytaniem "to napewno do mnie?" i dalej tra la la la :) Odpowiedz Link Zgłoś
penery_strycka_homeboye Re: JAK?????????????????? 11.08.03, 15:20 la_lunia napisała: > a ja proponuje wyslac maila (macie sluzbowe konta mailowe? jelsi tak to super - > > bedzie wiedzial, ze to TY) > > napisz cos dziwnego, lub wyslij jakis pliczek (musi to byc cos co go > zaintryguje, rozbawi) > a potem wysylas zniechaccy drugiego maila, ze to niby sie pomylilas bo to mialo > > isc do kogos innego > lub ewentualnie poczekac - moze sam odpisze z pytaniem "to napewno do mnie?" Genialne, może jeszcze go poprosić o wpis do pele-mele? Może oblać mu koszulę sokiem porzeczkowym i zza pleców wyciągnąć miednicę, żeby go kobita za jednym razem mogła rozebrać i pokazać, jaka jest gospodarna? Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: JAK?????????????????? 12.08.03, 08:47 > Genialne, może jeszcze go poprosić o wpis do pele-mele? Może oblać mu koszulę > sokiem porzeczkowym i zza pleców wyciągnąć miednicę, żeby go kobita > za jednym razem mogła rozebrać i pokazać, jaka jest gospodarna? > O! Można jeszcze zmontować jakąś wyrafinowaną intrygę wraz z wynajętą agencją detektywistyczną i kilkoma skorumpowanymi policjantami, żeby wsadzili i ją i jego do ciupy na 48 godzin. A tam już nikt i nic wam nie przeszkodzi w zapoznaniu się. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Re: JAK?????????????????? 29.08.03, 20:19 remo29 napisał: > O! Można jeszcze zmontować jakąś wyrafinowaną intrygę wraz z wynajętą agencją > detektywistyczną i kilkoma skorumpowanymi policjantami, żeby wsadzili i ją i > jego do ciupy na 48 godzin. A tam już nikt i nic wam nie przeszkodzi w > zapoznaniu się. o remo29, to jest dobry pomysl. Sam na sam, w obliczu porazki, konfrontacja jak trzeba. Ale bym tak chciala zaciac sie z kims wyjatkowym w jakiejs windzie i miec 5 godzin na rozmowe. Dostac w prezencie 5 godzin w tym zabieganym swiecie, toz to wielka cudna niespodzianka. A 48 ? hu hu, to juz wygrana od losu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: JAK?????????????????? 13.08.03, 11:25 la_lunia napisała: > a ja proponuje wyslac maila (macie sluzbowe konta mailowe? jelsi tak to super - > > bedzie wiedzial, ze to TY) > > napisz cos dziwnego, lub wyslij jakis pliczek (musi to byc cos co go > zaintryguje, rozbawi) > a potem wysylas zniechaccy drugiego maila, ze to niby sie pomylilas bo to mialo > > isc do kogos innego > lub ewentualnie poczekac - moze sam odpisze z pytaniem "to napewno do mnie?" > > i dalej tra la la la > :) ================== A w odpowiedzi podesle jej swoje zdjecia z wakacji które spędził razem z narzeczoną która dostała przepustke z wojska ;))) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: JAK?????????????????? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 20:05 la_lunia napisała: > a ja proponuje wyslac maila (macie sluzbowe konta mailowe? jelsi tak to super - > > bedzie wiedzial, ze to TY) > > napisz cos dziwnego, lub wyslij jakis pliczek (musi to byc cos co go > zaintryguje, rozbawi) > a potem wysylas zniechaccy drugiego maila, ze to niby sie pomylilas bo to mialo > np. maila z laskami w akcji > isc do kogos innego > lub ewentualnie poczekac - moze sam odpisze z pytaniem "to napewno do mnie?" > > i dalej tra la la la > :) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: JAK?????????????????? IP: 81.15.182.* 12.08.03, 09:26 Najlepiej prosto z mostu. Ja bym tak wolał, niż domyślać się czy ona coś chciała powiedzieć swoim zachowaniem czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dkenka Re: JAK?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 13:35 dowiedz się wstępnie, czy jest wolny zanim pazurki na niego zaostrzysz...nie bądźmy aż takimi egoistkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: women in love Re: JAK?????????????????? IP: *.hisag.com 13.08.03, 08:00 Dzięki za wszystkie rady!!! Oczywiście, jest wolny, inaczej bym nie zawracała głowy sobie ani wam - ja (oczywiście mentalnie) jestem starej daty .... Biorę się dziś do dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dkenka Re: JAK?????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 11:00 daj znać jak dzieło Ci wychodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: JAK?????????????????? 13.08.03, 11:27 Gość portalu: Dkenka napisał(a): > daj znać jak dzieło Ci wychodzi:) =================== czuje że to nie bedzie dzieło tylko rekodzieło tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: women in love Re: JAK?????????????????? IP: *.man.polbox.pl 29.08.03, 18:33 Gość portalu: Dkenka napisał(a): > daj znać jak dzieło Ci wychodzi:) znamy sie juz calkiem niezle, rozmawiamy czasami i mamy coraz wiecej wspolnych tematow. Jest swietny, podoba mi sie coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: JAK?????????????????? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 20:06 myślę, że najlepiej gdybyś z nienacka złapała go z "torbę" Odpowiedz Link Zgłoś