hanka19841 11.01.08, 23:05 prosze o napisanie o sobie, bo coś tu radosci brakuje ostatnio...............Ja jestem szczęśliwa, bo: -spełnia sie moje marzenie -mam fajnego faceta -i cudowna mame wszystko happy:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alessia27 Re: szczęśliwe.......... 11.01.08, 23:11 Ja tez jestem szczesliwa bo moj chlop spi i mam spokoj :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Jestem nieszczesliwy/a Bo: 11.01.08, 23:18 -bo nie moge sie pozbyc depresji -bo nie chce mi sie jechac do niemiec -bo malo kto mnie slucha a z regoly mam racje -bo zasluguje na wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Jestem nieszczesliwy/a Bo: 11.01.08, 23:19 > -bo malo kto mnie slucha a z regoly mam racje To zdanie z błędem ortograficznym traci siłę wyrazu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Jestem nieszczesliwy/a Bo: 11.01.08, 23:25 do jakub masz depresje to idz do psychologa nie jedz do niemiec bo po co ja cie wyslucham a czy na wiecej zaslugujesz to sie okaze :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Jestem nieszczesliwy/a Bo: 11.01.08, 23:29 > masz depresje to idz do psychologa -bylem. Ale taka terapie to sam moglbym sobie zrobic. Tylko proszki mi przepisal. > nie jedz do niemiec bo po co -bo musze pracowac, przeprowadzic sie, ustatkowac sie od nowa (po raz 2gi) > ja cie wyslucham -Cieszy mnie to bardzo :) Tylko nie to mialem na mysli :) > a czy na wiecej zaslugujesz to sie okaze -:) Juz jestes moja :D Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Jestem nieszczesliwy/a Bo: 11.01.08, 23:30 mhmmm Twoja ??? a gdzie do niemiec sie przeprowadzasz bo ja tez mieszkam w niemczech Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Jestem nieszczesliwy/a Bo: 11.01.08, 23:33 No juz 3 lata mieszkam w Niemczech. Berlin/Neukoln. Ale brach sie ozenil i trzeba sie przeprowadzic. Wiec Szukam jakies kawalerki gdzies na Lipschiz Alee Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Jestem nieszczesliwy/a Bo: 11.01.08, 23:37 kubusiu glowa do gory :* Moj chlop dalej spi a ja dalej mam dobry humor az sie obudzi i zacznie marudzic ;( Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Jestem nieszczesliwy/a Bo: 11.01.08, 23:40 <zonk> To to niech lepiej nie czyta forum. W razie ten tego...to wiesz...ja zartowalem ^_^! Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Jestem nieszczesliwy/a Bo: 11.01.08, 23:41 domyslam sie :) Tez cie juz polubilam Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Jestem nieszczesliwy/a Bo: 11.01.08, 23:44 Milo. Jak narazie moj szatanski plan uwodzenia dziala...(OLLL Yeahhh) <drapie sie po poliku> Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Jestem nieszczesliwy/a Bo: 11.01.08, 23:44 a cio porabia mezczyzna na forum kobiecym??? Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Jestem nieszczesliwy/a Bo: 11.01.08, 23:45 Pewnie sie usmiejesz. Ale czytam o waszych (kobiecych) potrzebach i problemach. Wiele sie ucze, potem wykorzystuje w praktyce. Tak wiesz...krok po krokczu do faceta idealnego :) Tylko bedzie ciezko z ta facjata :/ Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Jestem nieszczesliwy/a Bo: 11.01.08, 23:47 I nauczyles sie czegos ??? To moze zmusze mojego nudnego meza aby poczytal forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Jestem nieszczesliwy/a Bo: 11.01.08, 23:50 No calkiem sporo. -czego nie mowic, jak sie zachowywac, czego nie lubicie, co wam sie podoba itp. Powiem wiecej. Kazdy facet powinien tu zagladac. A Ty juz jestes mezatka...o niceeee...A moge wiedziec od ilu juz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Jestem nieszczesliwy/a Bo: 11.01.08, 23:52 wiesz jakos tak dziwnym trafem myslalam ze to moj ksieciu z bajki to bylo 6 lat temu ale okazal sie bardziej ropucha niz ksieciem i tak siedze cicho jak on spi to mam spokoj. To ty na tej fotce tam jestes ... no tam wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Jestem nieszczesliwy/a Bo: 11.01.08, 23:55 Ta :) Tylko te foto juz stare, a nowych nie chce mi sie robic. Dobra to ja zmykam spac. Caluje :* Mua mua mua :* A ty wycaluj swoja ropuche. Moze jutro zamieni sie w ksiecia i zrobi Ci sniadanie. Buzka. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Jestem nieszczesliwy/a Bo: 11.01.08, 23:56 hehe rozsmieszyles mnie teraz !!! Dobrej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Jestem nieszczesliwy/a Bo: 12.01.08, 15:56 Kubuś nie chcę sie mieszać, ale to chyba jedyny pozytywny wątek na forum wiec niech taki zostanie :P to przekonanie o własnej racji Cie zgubi :P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes o tempora...! 12.01.08, 00:50 o szczęściu na FK...?? nie wróżę temu wątkowi szalonego powodzenia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: o tempora...! 12.01.08, 15:53 lacido napisała: > a czy to nie smutne nie oceniam - zauważam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: o tempora...! 12.01.08, 16:03 nie twierdzę ze oceniasz, dalej podtrzymuję ze to smutne zę o rzeczach nieprzyjemnych mozna sie rozpisywać a dzielić się radością niewielu chce Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: o tempora...! 12.01.08, 16:06 marudzenie, bezmyślność, pobożne życzenia, pasywność... ot, ludzka natura ;) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: szczęśliwe.......... 12.01.08, 09:18 A ja po prostu jestem szczęśliwa. Owszem, przy okazji mam fajnego faceta, dobrą pracę, fantastycznych znajomych i tak dalej... Ale byy chwile kiedy tego nie miałam a bylam szczęśliwa. Szczęście to nie sytuacja w jakiej jesteś, to stan w jakim sie znajdujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: szczęśliwe.......... 12.01.08, 10:56 i.nes ja Tobie tez szalonego powodzenie nie zycze,skumaj sie poprostu z liberia.pl i bedzie dobrze moze razem dacie rade. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: szczęśliwe.......... 12.01.08, 13:21 alessia27 napisała: > i.nes ja Tobie tez szalonego powodzenie > nie zycze,skumaj sie poprostu z liberia.pl > i bedzie dobrze moze razem dacie rade. Przecież to wątek o szczęściu - skąd ta agresja...?? Moja uwaga była wnioskiem wysnutym na podstawie badania statystycznego dotyczącego próby wątków na tym forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek jestem szczęsliwa bo: 12.01.08, 12:34 -otaczają mnie wspaniali ludzie, których bardzo kocham; -jestem młoda, piękna (no może ładna ;-), zdrowa i świat stoi przede mną otworem; - mam marzenia, mam ambicje, mam plany; - nie muszę ciężko pracować; - niczego mi nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: szczęśliwe.......... 12.01.08, 12:52 Jestem szczęśliwa, bo: - czekolada jest zawsze dobra, - moi wykładowcy mnie lubią i to jest miłe, - nawet jeżeli pewien Ktoś mnie nie kocha, to przynajmniej mnie lubi i to tez jest powód do radości, prawdaż? - wiem, że są ludzie, którzy mi pomogą zawsze, gdy o to poproszę, a nawet, gdy nie poproszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: szczęśliwe.......... 12.01.08, 13:43 Jestem szczęśliwa, bo: - lubię swoje wnętrze, - pogodziłam się ze swoim zewnętrzem, - nie mam przerostu ambicji, - żyję sobie spokojnie i w miarę wygodnie, - potrafię żyć bez faceta. :) Odpowiedz Link Zgłoś
fanaberia84 Re: szczęśliwe.......... 12.01.08, 14:24 Więcej tu takich pozytywnych wątków proszę ;) Jestem szczęśliwa bo: - studiuję kierukek wprost stworzony dla mnie - mam swoje pasje i nigdy się nie nudzę - mam ciekawe plany na przyszłość (związane z moją pasją i kierunkiem studiów :) ) - jestem niegłupia i zazwyczaj radze sobie ze wszystkim, czego się podejmę - mam najwspanialszą mamę i siostrę na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: szczęśliwe.......... 12.01.08, 14:44 Obce (takze rasowo) dziecko zarzygało mi samochód pepsi kupiona za moje pieniadze (wiem, ze nieduze, ale w tym kontekście -). I naprawdę juz dawno nie miałam tyle radości, co kiedysmy sobie z córką opowiadały przed chwila o calym incydencie i sprzątaniu po. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: szczęśliwe.......... 12.01.08, 15:51 bo w lutym dostanę trzynastkę :PPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
pani.misiowa Re: szczęśliwe.......... 12.01.08, 15:58 - bo dzis w moim miescie byl ladny dzien i swiecilo slonce - bo wszystko dobrze sie uklada albo jest na dobrej drodze - bo udalo mi sie zrobic pyszny obiad dla kogos mi bliskiego (a gotowac nie potrafie)- - bo zycie jest piekne moglabym podac tu jeszcze wiele powodow najwazniejsze jednak to umiec cieszyc sie tym szczesciem wielu ludzi goni za szczesciem, a gdy juz je maja nie potrafia go docenic albo zauwazyc Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: szczęśliwe.......... 12.01.08, 15:59 pani.misiowa napisała: > wielu ludzi goni za szczesciem, a gdy juz je maja nie potrafia go > docenic albo zauwazyc nie trzeba za nim gonić szczęście jest bowiem w człowieku :) Odpowiedz Link Zgłoś
pani.misiowa Re: szczęśliwe.......... 13.01.08, 17:51 No wlasnie o to mi chodzi, ze nie kazdy potrafi to dostrzec Odpowiedz Link Zgłoś
achmielka Re: szczęśliwe.......... 12.01.08, 16:08 bo: -taki piękny wiosenny dzień dzis był że hej -mąż wziął dzieci i poszedł z nimi na choinke a ja sobie siedze na necie popijam sok grejfrutowy i klikam -wreszcie "wystarcza" i nie musze sie martwić i siwieć:) i nawet nasza fokserierka Reklama haucze radośnie-coś dziś jest znaczy-fajowo Odpowiedz Link Zgłoś
hanka19841 WIĘCEJ WIĘCEJ 12.01.08, 21:32 A jednak są szczęśliwe osoby............. Piszmy i mówmy o naszym szczęściu o drobnych radościach, to w tej szarej codzienności będzie dodawało na m kolorów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.orchidea Re: Wiecej 12.01.08, 22:15 Jestem szczesliwa bo.... jest wiele powodow.Moge wymienic kilka. Bo kocham i jestem kochana,bo zyje tak jak chce,bo mam to co zawsze chcialam miec i osiagnac,bo niczego mi nie brakuje w tym pieniedzy,bo mam swoje pasje,bo podrozuje i jeszcze kilka innych powodow. Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Wiecej 12.01.08, 22:42 dzis ejstem szczesliwa bo kupilam caly karton mojego ulubionego winka musujacego i absoluta kuranta :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_manio Jestem szczęśliwa, bo: 12.01.08, 23:40 -życie jest naprawdę piękne -mam w życiu tyle szczęścia, że wszystkich Chińczyków dałoby się obdzielić i jeszcze na kilkadziesiąt razy tyle by zostało -mam najcudowniejszego Mężczyznę na świecie i wiem co mówię:) -niedługo spełni się nasze największe marzenie -mam kochanych rodziców i świetną rodzinkę -jestem zadowolona z tego, kim jestem -lubię siebie i od wewnątrz i od zewnątrz (młoda, inteligentna, piękna:P = skromna:)) -mam genialnego psa -niedługo skończy się sesja i będę mogła robić to, na co mam ochotę -mam dziwnych znajomych, z którymi i z których mogę zawsze się pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Jestem szczęśliwa, bo: 13.01.08, 18:00 a dzis jestem nieszczesliwa bo mnie glowa boli :( Odpowiedz Link Zgłoś
conena szczęśliwa i ja.......... 13.01.08, 22:32 z miliona powodów, łyżką dźiegciu (dobrze napisalam?) jest smutny przyjaciel. buzi dla wszystkich szczęśliwych i nie, wątek super:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hanka19841 Nowy tydzień............ 14.01.08, 08:53 Nowe szczęścia.....mała poranna kawa, nieudany(ale smaczny)biszkopt, ach i ten chłodek za oknem:-) Odpowiedz Link Zgłoś