nutopia 04.02.08, 11:18 ten pan z teledysku Bombonierki? nie pytam o Grzesia T.:) www.youtube.com/watch?v=0uuYicF9eUg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: kim jest? 04.02.08, 11:25 no drogie Panie... bo założę wątek o umieraniu! Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: kim jest? 04.02.08, 11:31 tylko, ze wtedy bendziesz mało oryginalna ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kim jest? 04.02.08, 11:32 nuova napisała: > tylko, ze wtedy bendziesz mało oryginalna ;D będę, bo ja umrę na bolącą śledzionę a nie z żadnej tam tęsknoty:) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: kim jest? 04.02.08, 11:37 a ja myślałam, że chcesz umierać na poważniejsze problemy - typu - ze nie znasz Basi Wilk [czy jak jej tam?] ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kim jest? 04.02.08, 11:38 nuova napisała: > a ja myślałam, że chcesz umierać na poważniejsze problemy - typu - ze nie znasz > Basi Wilk [czy jak jej tam?] ;P poznanie Basi Wilk rozwiązałoby mój problem chyba wie, kto w jej teledysku wystąpił;) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: kim jest? 04.02.08, 11:41 To bendziesz jeszcze umierała czy mogę sobie już pojść z racji tego, ze nie bedę już potrzebna ? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kim jest? 04.02.08, 11:49 nuova napisała: > To bendziesz jeszcze umierała czy mogę sobie już pojść z racji tego, ze nie bed > ę > już potrzebna ? a mogę umrzeć na "niemanie" makijażu dziś? to straszna śmierć jest! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kim jest? 04.02.08, 12:02 nuova napisała: > czyli jest to śmierć męczeńska ;) a o śmierci męczeńskiej tu jeszcze nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kim jest? 04.02.08, 12:16 nuova napisała: > Ale może wyżal sie na Narzeklani? Co? :) a co ty mnie tak wyganiasz. hę? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kim jest? 04.02.08, 11:43 Nie wiem, kim jest, ale przypomina mi Krecika. Może w ten deseń szukać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kim jest? 04.02.08, 11:48 funny_game napisała: > Nie wiem, kim jest, ale przypomina mi Krecika. Może w ten deseń szukać? ;) wiesz? pomogłaś mi uświadomiłaś mi, że nie jestem jedyną nienormalną na tym forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: kim jest? 04.02.08, 12:01 Qrde :D człowiek chce dobrze, ale jak jest nieprecyzyjny, to tak mu później mówią, no! Oczywiście powinno być: przypomina mi Krecika ale stylizowanego na D'Artagnana :F Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kim jest? 04.02.08, 12:03 funny_game napisała: > Qrde :D > człowiek chce dobrze, ale jak jest nieprecyzyjny, to tak mu później mówią, no! > Oczywiście powinno być: przypomina mi Krecika ale stylizowanego na D'Artagnana > :F > dziecko, czy ciebie też dziś boli śledziona? Odpowiedz Link Zgłoś
markotka33 Re: kim jest? 04.02.08, 12:02 pytasz o tych wszystkich ludzi, którzy usiedli przy stolikach?? A to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kim jest? 04.02.08, 12:03 markotka33 napisała: > pytasz o tych wszystkich ludzi, którzy usiedli przy stolikach?? A to nie wiem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kim jest? 04.02.08, 12:33 nutopia napisała: > ten pan z teledysku Bombonierki? > nie pytam o Grzesia T.:) > www.youtube.com/watch?v=0uuYicF9eUg akcja odwołana już wiem kto zacz. Odpowiedz Link Zgłoś