ansag 10.02.08, 11:19 ...Lejdis - dziewczyny, maszerujcie do kin ;) Uśmiałam się do łez i humor mi się od razu poprawił ;) Tak na pohybel facetom ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekomimimode Re: Wczoraj byłam na... 10.02.08, 11:40 e słyszałam,że wcale nie na pohybel bo i tak wszystko w końcu się sprowadza do tego co zawsze -pogoni za miłością ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Ja też wczoraj byłam na lejdis 10.02.08, 12:51 Filmik tak naprawdę głupawy w treści, ale dialogi i aktorzy świetni, obrazki też ładne (ciuchy, stylizacja osób i wnętrz), pani Dereszowska bardzo ładna i przekonująca w tej roli (pierwszy raz ją widzę na ekranie, wcześniej nazwisko znałam tylko z plotkarskich portali). Również polecam jak ktoś chce się zrelaksować. Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Ja też wczoraj byłam na lejdis 10.02.08, 12:53 > Filmik tak naprawdę głupawy w treści, ale dialogi i aktorzy > świetni, obrazki też ładne (ciuchy, stylizacja osób i wnętrz), pani > Dereszowska bardzo ładna i przekonująca w tej roli. Dokładnie :) A Dereszowską już widziałam, ale tu mnie zaskoczyli :) Jest śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Olszówka 10.02.08, 14:03 też się sprawdziła.. nareszcie dała się poznać z innej, szalonej strony a nie sierota marycha z serialu :D buzia choć taka sobie to odważnie pokazała kawałek ciała... całkiem, całkiem fajne mięsko.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Olszówka 10.02.08, 14:16 eh nie przejmuj języka facetów , ja bym się obraziła za fajne mięsko... Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Olszówka 11.02.08, 13:45 strasznie obrażalska jesteś. Wyluzuj. To Ci tylko na dobre wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kic-ius Re: Wczoraj byłam na... 10.02.08, 13:03 To chyba pójdę żeby sie zrelaksować:) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Wczoraj byłam na... 10.02.08, 13:22 A u mnie był dwupak: Testosteron i Lejdis. Z tym, ze Testosteron do bani, wiec jakoś na Lejdis już mnie nie ciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Wczoraj byłam na... 10.02.08, 13:25 Ja z "Testosteronu" wyszlam, ale na "Lejdis" sie wybiore. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Wczoraj byłam na... 10.02.08, 13:27 ...Chyba nie lubię polskich filmów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Wczoraj byłam na... 10.02.08, 13:29 Wlasnie ja tez nie lubie, ale cos czuje ze tu zrobie wyjatek;) Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Wczoraj byłam na... 10.02.08, 13:41 Ale to nie jest kolejny, głupi, polski film w stylu "Tylko mnie kochaj" czy "Nigdy w życiu" :) Tzn. jest głupkowaty, ale wesoły ;) Poza tym dla mnie Testosteron też był do bani, tragedia. Ale Lejdis jest super, naprawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Wczoraj byłam na... 10.02.08, 13:45 Wlasnie tak pomyslalam, ze ze wszystkich glupawych polskich nowych komedii ta jest najmniej glupia;] tzn.wiadomo, nie jest to ambitny film, po prostu komedia, ale z tego co przegladalam na youtubie, jest sie z czego posmiac jednak, i o to tez chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Wczoraj byłam na... 10.02.08, 14:04 a Rozmowy nocą - któraś widziała? Bo mnie sie chyba Lejdis i Rozmowy nocą polpatały - nie wiem who is who :)) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Wczoraj byłam na... 11.02.08, 02:31 A co takiego tragicznego było w Testosteronie ? Ja przyznam oglądałem go ze sporą przyjemnością. Jestem jednak mężczyzną więc może moje zrozumienie tematu było lepsze. Natomiast reklamówki Lejdis w kinie były dramatycznie żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Wczoraj byłam na... 11.02.08, 23:59 > A co takiego tragicznego było w Testosteronie ? No przecież to jakas masakra jest. > Ja przyznam oglądałem go ze sporą przyjemnością. Jestem jednak mężczyzną więc > może moje zrozumienie tematu było lepsze. Gdyby tu rozchodziło się o "zrozumienie tematu", to zapisałabym się do Ciebie na korki. Te k**** i p****, tego moje ucho nie zniosło. Poza tym gorzej niż na wiejskim weselu ;) No nie wiem, ja wysiadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Wczoraj byłam na... 12.02.08, 00:07 Ja jeszcze nie ogladalam Lejdis, moja matka widziala, z jej relacji wynika, ze niestety tu podobnie, co drugie slowo na k.. w pieknych ustach Dereszowskiej i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Wczoraj byłam na... 12.02.08, 00:25 Nie silę się na wyjście do kina :) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Wczoraj byłam na... 12.02.08, 00:27 no chyba ze do kina ale nie na film.. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Wczoraj byłam na... 12.02.08, 00:33 To idziesz czy nie idziesz na ten film? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Wczoraj byłam na... 12.02.08, 00:42 Wlasnie sama juz nie wiem, po tym "nietoperzu". Rozne sa opinie, ale chyba zawsze lepiej przekonac sie samemu, w koncu mozna w trakcie wyjsc jakby co. No wiec..pojde jednak:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochamkobiety Re: Wczoraj byłam na... 12.02.08, 00:44 dita.von.teese napisała: > Ja jeszcze nie ogladalam Lejdis, moja matka widziala, z jej relacji wynika, ze > niestety tu podobnie, co drugie slowo na k.. w pieknych ustach Dereszowskiej i > nie tylko Te k... zostały mi głowie po tym filmie. Nie bylo to potrzebne. Lubie mocne słowa, ale tu wiele takich bezsensownych przedobrzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Wczoraj byłam na... 12.02.08, 02:16 > No przecież to jakas masakra jest. No normalnie masakra...:)). Cukru mu dajcie... > Gdyby tu rozchodziło się o "zrozumienie tematu", to zapisałabym się do Ciebie na korki. Mam wrażenie, że bez korków się nie obejdzie. Te k**** i p**** to elementy wręcz konieczne do urealnienia sytuacji. Myślę, że na miejscu bohaterów wymsknęły by się nie jednej osobie. Mnie nie raziły nawet trochę - były "naturalne". >Poza tym gorzej niż na wiejskim weselu ;) I to najlepszym z możliwych. I o to chodziło :). Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Wczoraj byłam na... 12.02.08, 09:36 > Te k**** i p**** to elementy wręcz konieczne do urealnienia sytuacji. Myślę, że > na miejscu bohaterów wymsknęły by się nie jednej osobie. Mnie nie raziły nawet > trochę - były "naturalne". Dokładnie, to samo w Lejdis :) Mnie to nie raziło, raczej bawiło :P Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Wczoraj byłam na... 12.02.08, 14:04 Dzięki za dobre chęci... Dla mnie k** i p** nie są obowiazkowymi przerywnikami wypowiedzi :)) > I to najlepszym z możliwych. I o to chodziło :). Piszesz, jakbys zapomniał jak konczył się film :)) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk popieram... 10.02.08, 13:59 fajny , były też chwile zruszenia. w ogóle fajnie zrobiony bo dużo watków, długi film i świetna gra aktorska.. musieli mieć niezły ubaw przy kręceniu filmu... myślicie że możemy liczyć na LEJDIS 2 ? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Wczoraj byłam na... 10.02.08, 14:06 Byłam w dniu premiery, wyszłam zrelaksowana, ale podobało mi się umiarkowanie. Momentami było żenująco (nietoperz...), momentami fantastycznie. Ale był materiał do mojej potencjalnej pracy naukowej "Obraz geja w polskim kinie".;) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Wczoraj byłam na... 10.02.08, 17:40 bardzo lubię filmy na których mogę się pośmiać i wyluzować dzięki że mi podpowiedziałaś za trzy dni mam wolne to lecę do kina Odpowiedz Link Zgłoś
agaoki Re: Wczoraj byłam na... 10.02.08, 22:17 ja widziałam zapowiedź - scena z nietoperzem. żenada, nie idę na to. Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Wczoraj byłam na... 11.02.08, 09:26 Kurczę, jeden z gorszych momentów widziałaś :) Obejrzyj zapowiedź na stronie multikina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Wczoraj byłam na... 11.02.08, 00:29 tylko cwiercmozgi chodza na takie filmy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
lalacruz Re: Wczoraj byłam na... 11.02.08, 12:53 Do kina za daleko i nie mam wolnego . Dopiero na święta. A wtedy koniec Lejdis w kinach. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Wczoraj byłam na... 12.02.08, 00:35 był fajny ;] Dereszowska ma fajnie usta zrobione :D gapiac sie na nie doszlam do wniosku, ze takie moglabym sobie zrobic Odpowiedz Link Zgłoś