miriammiriam 21.08.03, 14:21 Błone dziewiczą powinno się usuwać dziewczynom rutynowo przy pierwszej wizycie u ginekologa. Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: filka Re: roz-dziewiczanie IP: *.4web.pl 21.08.03, 20:38 hmm a skąd ci to przyszlo do glowy? bolalo cie przy pierwszym ? no coz juz ja wolalam jak mnie bolalo anizeli mialby to kto robic zelastwem z reszta to bylo piekne i czulam sie jakos tak niesamowicie z ta krwia na poscieli jak bym sie rodzila na nowo ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iren Re: roz-dziewiczanie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 21:36 Ja tez to bardzo przezyłam .Z moim partnerem probowalismy pare razy bo tak mnie bolało i zreszta sie strasznie bałam. Ale on byl tak delikatny i wyrozumiały ze to rozumiał i gdy wreszcie sie udało to mimo bólu bylam bardzo szczesliwa.Ja również sie zastanawiałam nad wizytą u ginekologa ale teraz uważam że to nie bylo potrzebne, bardziej sie bałam niż mnie bolało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: roz-dziewiczanie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 22:04 Eee... Zawsze zastanawia mnie ten kult wokół kawałka skórki. Przecież tak naprawdę strata dziewictwa następuje w psychice, nie w ciele :) Więc nie wiem, dlaczego do fizycznego przerwania hymenu przywiązuje się taką wagę, jeśli dziewczyna już wczesniej np. uprawiala petting włącznie z seksem oralnym. Atawizm socjologiczny?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: roz-dziewiczanie IP: *.ath.spark.net.gr 21.08.03, 23:09 miriammiriam napisała: > Błone dziewiczą powinno się usuwać dziewczynom rutynowo przy pierwszej > wizycie u ginekologa. Co o tym sądzicie? Ale obowiązkowo czy na życzenie? Bo nie rozumiem celowosci takiego postulatu. Przeszkadza Ci w czyms blona dziewicza? Zwłaszcza błona innej dziewczyny? Bo to jakies takie dziwne jest, jakby powiedziec Kobietom powinno sie skracac wlosy do dlugosci ucha rutynowo przy kazdej wizycie u fryzjera po 40. urodzinach. Odpowiedz Link Zgłoś