Dodaj do ulubionych

roz-dziewiczanie

21.08.03, 14:21
Błone dziewiczą powinno się usuwać dziewczynom rutynowo przy pierwszej
wizycie u ginekologa. Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: filka Re: roz-dziewiczanie IP: *.4web.pl 21.08.03, 20:38
      hmm a skąd ci to przyszlo do glowy?
      bolalo cie przy pierwszym ?
      no coz juz ja wolalam jak mnie bolalo anizeli mialby to kto robic zelastwem
      z reszta to bylo piekne i czulam sie jakos tak niesamowicie z ta krwia na
      poscieli
      jak bym sie rodzila na nowo ;)))))
      • Gość: Iren Re: roz-dziewiczanie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 21:36
        Ja tez to bardzo przezyłam .Z moim partnerem probowalismy pare razy bo tak mnie
        bolało i zreszta sie strasznie bałam. Ale on byl tak delikatny i wyrozumiały ze
        to rozumiał i gdy wreszcie sie udało to mimo bólu bylam bardzo szczesliwa.Ja
        również sie zastanawiałam nad wizytą u ginekologa ale teraz uważam że to nie
        bylo potrzebne, bardziej sie bałam niż mnie bolało :)
        • Gość: Dzidka Re: roz-dziewiczanie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 22:04
          Eee... Zawsze zastanawia mnie ten kult wokół kawałka skórki. Przecież tak
          naprawdę strata dziewictwa następuje w psychice, nie w ciele :) Więc nie wiem,
          dlaczego do fizycznego przerwania hymenu przywiązuje się taką wagę, jeśli
          dziewczyna już wczesniej np. uprawiala petting włącznie z seksem oralnym.
          Atawizm socjologiczny?...
    • Gość: renia Re: roz-dziewiczanie IP: *.ath.spark.net.gr 21.08.03, 23:09
      miriammiriam napisała:

> Błone dziewiczą powinno się usuwać dziewczynom rutynowo przy pierwszej
      > wizycie u ginekologa. Co o tym sądzicie?

Ale obowiązkowo czy na życzenie? Bo nie rozumiem celowosci takiego postulatu.
      Przeszkadza Ci w czyms blona dziewicza? Zwłaszcza błona innej dziewczyny? Bo
      to jakies takie dziwne jest, jakby powiedziec Kobietom powinno sie skracac
      wlosy do dlugosci ucha rutynowo przy kazdej wizycie u fryzjera po 40.
      urodzinach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka