mini_kks 15.02.08, 17:34 Muszę wyrzucić wszystkie moje różowe sweterki... ratunku-co-robic.ownlog.com/ty-tez-jestes-gothem,1443463,komentarze.html A tak poważnie, jeśli to prawdziwa ulotka, to tylko współczuć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selica Re: Jestem gotem! 15.02.08, 17:41 Boże, maluje oczy czarnym specyfikiem!!!! Natychmiast wywalam tusz do rzęs i eyelinera, jeszcze mnie kto posądzi, ż się niekościelnie prowadzam. Amen. W tym kraju WSZYSTKO jest możliwe. Nic mnie już nie zaskoczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jestem gotem! 15.02.08, 17:46 A ja poza tańcem i spaniem nie uprawiam żadnego sportu! Że już nie wspomnę o moim apetycie... Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Jestem gotem! 15.02.08, 17:52 A ja nie wykazuję zainteresowania czytaniem biblii, nie chodzę do kościoła i sportu też nie uprawiam żadnego (poza shoppingiem). Właśnie - czemu to jest w jednym punkcie? -uprawiasz jakiś sport? -owszem, czytuję biblię i chadzam do kościoła :P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jestem gotem! 15.02.08, 17:55 No, masz przecież odpowiedź: Burger King :D Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Jestem gotem! 15.02.08, 17:57 A to nie... Nigdy w życiu nie jadłam :( Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jestem gotem! 15.02.08, 18:00 A w MakSyfie byłaś? To się podepnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jestem gotem! 15.02.08, 17:53 Może nie tyle o "chadzanie", a o marsze, biegi chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: ja też jestem gothem! 15.02.08, 18:04 O Ty zboczuchu. I jeszcze powiedz, że 34! :P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: ja też jestem gothem! 15.02.08, 18:10 selica napisała: > O Ty zboczuchu. I jeszcze powiedz, że 34! :P to zależy od interpretacji ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: ja też jestem gothem! 15.02.08, 18:04 :D Mówię: wszyscy jesteśmy gotami! Jak się zastanawiam, to moja ś.p. rybka i świnka też były gotami: żarły jak świnie, Biblii nie czytały, często w nocy zamiast spać, tłukły się po akwariach... Jaki pan taki kram ;) Ale, ale! Powinnam iść do piekła za punkt 32 - ta rumba! Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: ja też jestem gothem! 15.02.08, 18:08 Teraz mnie przeraziłaś! Mój kot przestał się modlić, nie miauczy, żeby go wypuścić do kościoła, dużo żre i w dodatku jest czarny. Antychryst :) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: ja też jestem gothem! 15.02.08, 18:12 A wykazuje zainteresowanie seksem? Słucha antysocjalnej muzyki? Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: ja też jestem gothem! 15.02.08, 18:15 Eunuch, żadnego seksu, żadnej masturbacji, nic... Słucha Piotra Rubika, to chyba jest antysocjalna, nie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: ja też jestem gothem! 15.02.08, 18:16 To straszne... bo przecież Rubik kreśli dziwne znaki w powietrzu... Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Jestem gotem! 15.02.08, 18:53 e to chyba bardziej pod hiphopowe żarcie podchodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jestem gotem! 15.02.08, 18:56 nekomimimode napisała: > co to jest zywność gotycka? ja myślę, że jest to wszystko to, co nie jest sosem ze słoika, schabowym w panierce, zupką instant czy kopcem kreta. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jestem gotem! 15.02.08, 18:58 a co za różnica? na końcu i tak będzie hunem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Jestem gotem! 15.02.08, 19:54 Prawda to! Dzieki temu mozna wyjasnic rowniez podpunkt o zywnosci gotyckiej: ogolnie wiadomo (skoro i tak sa to hunowie), ze zywnosc te stanowia platy miesa trzymane pod konskim siodlem przez dwa tygodnie jazdy od strony azjatyckich stepow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jestem gotem! 15.02.08, 20:09 myślę, że współczesny got woli kiełki, koniecznie ze sporyszem, bo to jest takie... mrrroczne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Jestem gotem! 15.02.08, 21:44 Bardziej mroczne niz wyklepane przez dwa tygodnie tylkiem mieso? O tempora!... Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Jestem gotem! 15.02.08, 18:58 Mnie najbardziej podoba się "je zywnosc gotycka" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jestem gotem! 15.02.08, 19:04 A mnie sportowe czytanie Biblii i unikanie seksu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agaoki Re: Jestem gotem! 15.02.08, 19:15 przesadzili tylko z tymi 5 punktami. 99% młodzieży wykazuje zainteresowanie seksem i czasami źle się zachowuje w domu. jeśli do tego dziecko lubi czarny kolor, dużo (lub mało) je i nie chce się mu chodzić do kościoła, to już dzieje się z nim coś złego? przesada. niemniej temat jest sam w sobie poważny, zjawisko takowe istnieje i mnie osobiście jakoś nie do śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jestem gotem! 15.02.08, 19:18 Wiesz, jak pomyślę, że to było naprawdę, to mnie też nie jest do śmiechu. ale tak samo w sobie mnie bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Jestem gotem! 15.02.08, 19:42 Nie robię nic a nic z tych rzeczy! Ale lubię gotować. Jestem gotem? No nawet dwumiesięczna córa znajomych jest, a ja nie? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jestem gotem! 15.02.08, 19:44 To zależy, co gotujesz. PS: Żyjesz w celibacie? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Jestem gotem! 15.02.08, 19:48 Jutro bym chciała coś w końcu w panierce. re P. S.: A co to jest? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jestem gotem! 15.02.08, 19:50 A to coś w panierce to co? Nie kot czasami? PS: To jest coś, co nie kwalifikuje Cię do gotów :P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Jestem gotem! 15.02.08, 20:01 Na razie schab idzie łeb w łeb z kurzęcym cycem. Wygra to ścierwo, które będzie lepiej pasowało do jakiejś dziwnej panierki, którą dopiero zamierzam znaleźć (w przepisach). P. S. A dlaczego nie pytasz o sport albo muzykę albo o naszywki, tylko od razu o seks? :D Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte_de_corday Re: Jestem gotem! 15.02.08, 21:20 My też jesteśmy gotami! Znaczy ja i mój kot. Ja przyznaję się bez bicia, kot z. A tak btw to popłakałam się ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Jestem gotem! 15.02.08, 21:28 :D też rżałam i przesłałam znajomym ;) Odpowiedz Link Zgłoś