m.nikla 29.02.08, 13:25 Myślicie ,ze to działa?? Czy raczej taka ściema i placebo bardziej tu coś robi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oposka Re: perfumy z feromonami... 29.02.08, 16:34 nie mam pojęcia bo ... nie używam ... feromonów - oczywiście ale może coś w tym jest bo znam pewnego "osobnika" który "próbuje zrobić wrażenie" na koleżance i pryska się "czymś tam" branie pewnie ma hahaha ale nie u tej którą chce zaciągnąć do łóżka :))) hahaah jakiekolwiek podobieństwo osób i zdarzeń czysto przypadkowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: perfumy z feromonami... 29.02.08, 18:26 w zasadzie to jest placebo reszta to sciema Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: perfumy z feromonami... 29.02.08, 19:01 ale wiesz co gdyby ten kolega ... który tą koleżankę ... był bardziej zdecydowany to ... pewnie by mu się udało bo ona świadomie panuje nad sobą ale jak długo jeszcze jej się uda ... tyego nikt nie wie :D jakiekolwiek podobieństwo osób i zdarzeń czysto przypadkowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: perfumy z feromonami... 29.02.08, 20:09 Chyba coś w tym jest. Używam trzech rodzajów perfum (oczywiście nie jednocześnie ;-) ale tylko jeden powoduje pytania typu "jaki to zapach, bo bardzo ładny". Słyszałam że właśnie do tej marki perfum dodawane są feromony, zarówno do męskich jak i damskich. Od siebie powiem że te męskie baaardzo na mnie działają. Ale nie powiem wam jaka to marka, bo będziecie jej też używać ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: perfumy z feromonami... 29.02.08, 20:28 hahaah jaka samolubna nie podzieli się a autorka postu może jest w potrzebie :D i co Ty na to ? nie będz egoistką Odpowiedz Link Zgłoś
bluemay1 Re: perfumy z feromonami... 29.02.08, 20:39 Na allegro można kupić takie perfumy, a ceny zaczynają się od 5zł przez 30 a nawet 100zł i też się ostatnio zastanawiałam czy to działa i dlaczego takie różne ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
mimozynka Re: perfumy z feromonami... 29.02.08, 21:04 Od jakiegos czasu używam pewnych perfum z feromonami i .............działaja tylko na moja koleżankę(((( Odpowiedz Link Zgłoś