ab-is 13.03.08, 09:25 jakie kremy ? a moze cos innego ?byle skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: cellulit - co skuteczne ?????? 13.03.08, 09:40 Tylko odpowiednie odzywanie i sport. m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: cellulit - co skuteczne ?????? 13.03.08, 10:06 nie jeść po 17, pić dużo wody, rower w ruch i nivea goodbye cellulite :) z autopsji mowie - to zestawienie dziala :P Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: cellulit - co skuteczne ?????? 13.03.08, 10:20 1. Ruch (najlepiej bieganie, skakanka, rower czy ćwiczenia aerobowe) 2. Rozsądne odżywianie :) (rezygnacja z fast foodów itp.) 3. Woda (przynajmniej 1 litr wody niegazowanej dziennie) 4. Masaż szorstką rękawicą, peeling ciała, krem antycellulitowy Jak widzisz samo smarowidło to tylko strata pieniędzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
elektrokapusciocha Re: cellulit - co skuteczne ?????? 13.03.08, 12:11 Mi pomoglo odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, chodzenie na basen - plywanie i aquaerobic + obowiazkowo hydromasaz, oraz silownia. Do tego sporo chodzenia na co dzien, modyfikacja diety. Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: cellulit - co skuteczne ?????? 13.03.08, 12:37 > 3. Woda (przynajmniej 1 litr wody niegazowanej dziennie) A dlaczego niegazowanej? Tyle się czyta, że to właśnie woda niegazowana, ale nigdzie nie natknęłam się na żadne wyjaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: cellulit - co skuteczne ?????? 13.03.08, 13:33 tezromantyczka napisała: > > > 3. Woda (przynajmniej 1 litr wody niegazowanej dziennie) > A dlaczego niegazowanej? Tyle się czyta, że to właśnie woda > niegazowana, ale nigdzie nie natknęłam się na żadne wyjaśnienie. bo po gazowanej w takich ilosciach mialabys brzuszek jak balon - za duzo babelkow nie jest wskazane. ja nie mam z tym problemu bo lubie niegazowana (tylko wolalabym pic smakowa a ona nie daje chyba takiego efektu). Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: cellulit - co skuteczne ?????? 13.03.08, 12:34 Dieta + ćwiczenia + masaż. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: cellulit - co skuteczne ?????? 13.03.08, 12:38 codzienne modły do pupy, przy świecach, osobnika pci męskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: cellulit - co skuteczne ?????? 13.03.08, 12:39 power plate plus oczywiście zdrowa dieta. Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: cellulit - co skuteczne ?????? 13.03.08, 12:50 Rolletic. Kurczę, to naprawdę działa. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: cellulit - co skuteczne ?????? 13.03.08, 12:56 czy to są takie rolki do masażu? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: cellulit - co skuteczne ?????? 13.03.08, 12:58 jeszcze co do kremów- nie zlikwidujesz nimi cellulitu... jak sama nazwa wskazuje są to kremy antycellulitowe, więc należy je stosować aby zapobiegać, a nie leczyć. Kiedyś też miałam po pigułkach i poszłam na zabieg beautytek cellulit.biomedyka.pl/zab_remodeling_cialo.htm koszt ok 2000zł za 10 zabiegów, ale efekt super ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: cellulit - co skuteczne ?????? 13.03.08, 13:38 > koszt ok 2000zł za 10 zabiegów, ale efekt super ;] 2000 - aułć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: cellulit - co skuteczne ?????? 13.03.08, 14:40 mozna płacić na raty z tego co pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
ab-is Re: cellulit - co skuteczne ?????? 13.03.08, 14:39 dzięki za wszystkie porady :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: cellulit - co skuteczne ?????? 13.03.08, 17:46 a ja mam cellulit, ze tak powiem, w d.pie. Ani ja go nie widze, ani moj facet na niego nie zwraca uwagi, jeszcze 10 lat temu niktnie znal tego slowa. Bardzo mi sie podobaly slowa jednego z meskich przedstawicieli na forum - tam gdzie kobieta ma cellulit jest tyle innych, ciekawych rzeczy do ogladania (i nie tylko), ze nikt nan uwagi nie zwraca. Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
feralcat Re: cellulit - co skuteczne ?????? 13.03.08, 18:47 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > a ja mam cellulit, ze tak powiem, w d.pie. zazdroszcze, tez bym wolala go miec w d.pie a nie na posladkach na moj cellulit nic nie dziala, w sumie inneov dziala i jego zamiezam stosowac razem ze sportem od przyszlego tygodnia bo mam 4 opakowania z zeszlego roku.czytalam kiedys taki stary arykul w Fitness Women ( numery pod stara dobra redakcja-a wlasciwie tylko tlumaczone z ang.) I tam wypowiadal sie trener gwiazd Hollywood. Mowil ze cellulitu mozna sie pozbyc bedac na diecie: -zero wszystkiego co slodkie , wlaczajac owoce -zero tlusczu, tego zlego -duzo bialka -trening aerobowy na czczo codziennie -trening silowy 5 razy w tygodniu I powiedzial ze po kilku tygodniach takiego rezimu widac efekty u wiekszosci gwaizd....Powodzenia bo jak dla mnie to jest niewykonalne Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: cellulit - co skuteczne ?????? 13.03.08, 18:45 jak ktoś ci da środek zloty to pisz bo ja już sama nie wiem jakim kremem się smarowałam i nic Odpowiedz Link Zgłoś
ab-is Re: cellulit - co skuteczne ?????? 14.03.08, 08:35 zaczęłam od ćwiczeń, dużo wody mineralnej do tego dieta i jeszcze jakis kremik kupie i zobacze czy bedzie jakas poprawa Odpowiedz Link Zgłoś