prom_do_szwecji 15.03.08, 21:32 jak duzo czasu upłyneło miedzy chwila, kiedy poznałyscie potencjalnego ojca swojego dziecka do chwili, az zaszłyscie z nim w ciaze? tak mnie jakos zaciekawiło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doloresa Re: kiedy dziecko? 15.03.08, 21:38 Rany, ostatnio mnożą się wątki o dzieciach...! U mnie posucha od 7 lat, i pewnie jeszcze trochę potrwa. Mój brat i jego żona- po 30 latach znajomości. Poznali się w przedszkolu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: kiedy dziecko? 15.03.08, 21:40 no to sie udało im dobrze poznac Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: kiedy dziecko? 15.03.08, 21:43 No, znają się jak łyse konie ;) Fajna para z nich jest. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: kiedy dziecko? 15.03.08, 21:48 prom_do_szwecji napisała: > jak duzo czasu upłyneło miedzy chwila, kiedy poznałyscie > potencjalnego ojca swojego dziecka do chwili, az zaszłyscie z nim w > ciaze? > tak mnie jakos zaciekawiło. W moim przypadku ponad 6 lat, tyle,że "dawcę nasienia" poznałam mając 19 lat:) W przypadku moich rodziców - rok. Są udanym stadłem. Tak więc nie ma reguł. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: kiedy dziecko? 15.03.08, 21:53 mam kolezanke, która zaszła w ciaze w pierwszym tygodniu znajomosci. Kochaja sie juz 5 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: kiedy dziecko? 15.03.08, 22:15 2,5 roku tzw. chodzenia, potem ślub- piersze dziecię na 5 rocznicę ślubu, czyli prawie 8 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: kiedy dziecko? 15.03.08, 23:31 scalla napisała: > mam nadzieję że, n i g d y My na razie również nie planujemy dziecka i szczerze mówiąc nie nadaję się do bycia matką. Odpowiedz Link Zgłoś