8n 22.03.08, 13:35 na prezerwatywach przedluzajacych stosunek jest napisane ze zawieraja srodek przeciowbolowy, to znaczy ze orgazmy sa z bolu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demonii.larua Re: pytanie o gume 22.03.08, 13:38 hy hy może przedłużony stosunek przyprawia o jakieś bóle członków :))) Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: pytanie o gume 22.03.08, 13:47 8n napisała: > na prezerwatywach przedluzajacych stosunek jest napisane ze zawieraja srodek pr > zeciowbolowy, to znaczy ze orgazmy sa z bolu ? Chodzi o ból głowy Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: pytanie o gume 22.03.08, 14:12 www.tiempobbdo.com/blog/wp-content/uploads/2007/10/durex-performa-ads2.jpg adsneeze.com/media/2007/10/durex-performa-ads3.jpg adsneeze.com/media/2007/10/durex-performa-ads1.jpg adsoftheworld.com/files/images/durexBlonde.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: pytanie o gume 22.03.08, 14:13 > na prezerwatywach przedluzajacych stosunek jest napisane ze zawieraja srodek pr > zeciowbolowy, to znaczy ze orgazmy sa z bolu ? Jak długo są w stanie przedłużyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: pytanie o gume 22.03.08, 14:17 nie wiem, nie korzystam z prezerwatyw. ale nudziłam się i czytałam w rossmanie różne napisy. i to było dawno. i na opakowaniach bodajże czerwonych benettona, był napis polski przy kółeczku z napisem RU i rosyjski przy PL - ucieszyłam się, ale jednak przecibólowy środek bardziej zapadł mi w pamięć i mnie męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: pytanie o gume 22.03.08, 14:16 Nie przeciwbólowy tylko znieczulający. Mają w środku benzokainę, która działa znieczulająco i dzięki temu do faceta nie dochodzą zbyt mocne bodźce i stosunek trwa dłużej ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: pytanie o gume 22.03.08, 15:07 > Nie przeciwbólowy tylko znieczulający. Mają w środku benzokainę, > która działa znieczulająco i dzięki temu do faceta nie dochodzą zbyt > mocne bodźce i stosunek trwa dłużej ;-P A jakie bodźce mogą dochodzić poprzez gumę ... Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: pytanie o gume 22.03.08, 15:36 > A jakie bodźce mogą dochodzić poprzez gumę ... Ja założysz gumę grubości dętki to zapewne żadne ;p Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: pytanie o gume 22.03.08, 16:31 bertrada napisała: > Nie przeciwbólowy tylko znieczulający. Mają w środku benzokainę, > która działa znieczulająco i dzięki temu do faceta nie dochodzą zbyt > mocne bodźce i stosunek trwa dłużej ;-P Dokaładnie tak to podobno ma działać. Jednak zastanawiam się po co... Po co się kochać skoro nie odczuwa się w pełni bodźców podczas stosunku? Tak dla sportu? Dla rekordu... aby jak najdłużej? Dla mnie to... nomen omen... pieprzenie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: ? 22.03.08, 16:43 nekomimimode napisała: > np. żeby partnerka zdążyła miec orgazm! Myślisz, że znieczylenie działa wybiórczo tylko na jedną osobę? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: ? 22.03.08, 16:53 > Myślisz, że znieczylenie działa wybiórczo tylko na jedną osobę? Skoro środek znieczulający jest w środku a nie na zewnątrz to działa wybiórczo :-P Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: ? 22.03.08, 17:00 > Skoro środek znieczulający jest w środku a nie na zewnątrz to działa > wybiórczo :-P Nie używam tego sprzętu, więc spytam, czy dokładnie wiadomo, która strona jest środkiem> Czy nie ma możliwości pomyłki? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: ? 22.03.08, 17:02 > Nie używam tego sprzętu, więc spytam, czy dokładnie wiadomo, która > strona jest środkiem> Czy nie ma możliwości pomyłki? Jak się stosuje to ustrojstwo zgodnie z instrukcją obsługi to nie. A jak ktoś sie pomyli, to ma problem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kanapony e tam 22.03.08, 18:17 przecież, którakolwiek strona byłaby powleczona specyfikiem to podczas zwijania prezerwatywy, przenosi się i na drugą stykają się bowiem może jest w zbiorniczku? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: e tam 22.03.08, 18:25 > przecież, którakolwiek strona byłaby powleczona specyfikiem to > podczas zwijania prezerwatywy, przenosi się i na drugą > stykają się bowiem > > może jest w zbiorniczku? Nie mam pojęcia, jak ten problem rozwiązali od strony technicznej. Najlepiej sprawdź sam jak to działa a potem podziel się wrażeniami ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: e tam 22.03.08, 18:36 To może od razu znieczulenie od pasa w dół i pacjent gotowy "do zabiegu" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: e tam 22.03.08, 18:51 Skopiowane ze strony: www.durex.pl/osprzet_chroni.html "Prezerwatywy Performa przedłużają stosunek! Zawierają benzokainę, specjalny płyn umieszczony w końcowej części prezerwatywy, który pozwala na opóźnienie wytrysku." Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: e tam 22.03.08, 18:58 bertrada napisała: > Skopiowane ze strony: > www.durex.pl/osprzet_chroni.html > "Prezerwatywy Performa przedłużają stosunek! Zawierają benzokainę, > specjalny płyn umieszczony w końcowej części prezerwatywy, który > pozwala na opóźnienie wytrysku." Ten zbiornik należy przekłuć w odpowiednim momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: e tam 22.03.08, 19:07 > Ten zbiornik należy przekłuć w odpowiednim momencie. Nie mam pojęcia. Napisz do producenta albo samodzielnie poeksperymentuj ;D Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: e tam 22.03.08, 19:10 bertrada napisała: > > Ten zbiornik należy przekłuć w odpowiednim momencie. > Nie mam pojęcia. Napisz do producenta albo samodzielnie > poeksperymentuj ;D Czy mają tam dyżur świąteczny 24x7? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pytanie o gume 22.03.08, 14:29 to dla tych co sie sekszą do bólu :))) albo na okrągło jak kto woli :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś