vanilla.an 09.04.08, 22:33 Wasze zainteresowania,hobby... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanilla.an Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 22:37 rzeczywiście ,da się to zauwazyć .jednak,ja się pytam najpoważniej w świecie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 22:38 udawanie mężczyzny na FK i kobiety na FM Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 22:42 Banał. Dużo czytam (i będę, k... jak brzytwa ;) ), słucham dużo muzyki, lubię szukac nowych brzmień i na koncerty chodzić... Mam taką straszną cechę, że wpadam w krótkotrwałe manie, przez jakiś czas bardzo intensywnie ekscytuję się danym pisarzem/gatunkiem/wykonawcą/epoką. A potem przechodzi... i wpadam w coś innego. Dzięki temu przynajmniej wiedzę mam dość szeroką ;) Ta sama tendencja z wpadaniem w inne hobby - robiłam już biżuterię, haftowałam, szydełkowałam, robiłam nalewki, naturalne kosmetyki, maniakalnie rozwiązywałam sudoku i obrazki logiczne, pisałam powieść i limeryki w ilościach hurtowych, grałam w brydża (tutaj akurat taki problem, że nie mam z kim)... Ale słomiany zapał mnie zawsze dopadał i wykańczał :) Aaaa, w Scrabble uwielbiam grać, od zawsze - nie przechodzi Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 22:46 O ja się kiedyś zafascynowałem Williamem Whartonem, dopóki nie przeczytałem pozostałych jego 'dzieł' - gość "Ptaśka" podpie..ł komuś. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 22:52 a ja Whartona nigdy nie lubiłam - chociaż ze trzy jego powieści przeczytałam. Nie ruszał mnie jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 22:59 Cienkie to jego pisanie, ale miałem ze 17 lat jak to czytałem, grunt to klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 22:58 Mam taką straszną cechę, że wpadam w krótkotrwałe manie, przez jakiś czas bardzo intensywnie ekscytuję się danym pisarzem/gatunkiem/wykonawcą/epoką. A potem przechodzi... i wpadam w coś innego. --> tak jak u mnie, jesteś może zodiakalnym bliźniakiem?:d Odpowiedz Link Zgłoś
oskar_z_mama Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 23:18 Ja tez zodiakalne bliznieta i dokladnie o tym samym pomyslalam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 23:26 Nieeeee, ale też podwójny znak :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 22:44 1. Białe kozaczki. 2. Wybory Miss World. 3. Diety, chłopaki, dyskoteki, szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 22:45 ogladanie sportu w tv a szczególnie piłki nożnej bo podobają mi się stroje piłkarzy oraz umięśnione łydki czające się pod getrami:) Mariolka Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 22:47 A nie lubisz siatkówki, droga Mariolu? Taki Miguel Falasca na ten przykład zwala mnie z nóg od razu na parkiet :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 22:48 funny_game napisała: > A nie lubisz siatkówki, droga Mariolu? > Taki Miguel Falasca na ten przykład zwala mnie z nóg od razu na parkiet :D > nie znam Marto ale jak mówisz że taki dobry to się przyjrze;)) a ładne ma łydki??:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 22:51 Przeczytałam: A ładne ma cycki? Oj, Mariolu, niewyraźnie piszesz. Ma piękne łydki i najpiękniejszy nos i zarost i ręce i ożenię się z nim! :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 23:22 funny_game napisała: > Przeczytałam: A ładne ma cycki? > Oj, Mariolu, niewyraźnie piszesz. > > Ma piękne łydki i najpiękniejszy nos i zarost i ręce i ożenię się z nim! :D > ma ponoć bardzo uroczego brata co sądzisz o nim i czy myślisz ze miałabym u niego jakie szanse??:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 23:25 Nie wiem, nie wiem, Malęka. Mnie jego brat nie kręci, ma taki głupkowaty wygląd, za głupkowaty nawet dla Ciebie. Może lepiej Clooneya siatkówki se poderwij? :> Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 23:28 funny_game napisała: > Nie wiem, nie wiem, Malęka. Mnie jego brat nie kręci, ma taki głupkowaty wygląd > , > za głupkowaty nawet dla Ciebie. Może lepiej Clooneya siatkówki se poderwij? : > 62; > a który to ten Clooney, chyba nie Polak, bo ja polskich mężczyzn nie lubie za bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 23:30 Mariolu! Zawiodłam się na Tobie. Chyba brat za Ciebie gadał ze mną o siatkówce :D TANIK! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 23:29 Tu nie wygląda jak Clooney, ale i tak majtki mi spadli przez głowę :D img153.imageshack.us/img153/994/tanik1kw3.jpg Ale masz, daję Ci go :P Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 23:34 funny_game napisała: > Tu nie wygląda jak Clooney, ale i tak majtki mi spadli przez głowę :D > img153.imageshack.us/img153/994/tanik1kw3.jpg > Ale masz, daję Ci go :P > ładniutki, taki nieokrzesany, biorę go w jasyr:) a czy mozesz mi znalezc jeszcze zdjecie tego brata Flaski??;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 23:42 Tylko nie Flaski, tylko nie Flaski. Marta Falasca, ładnie? :D A brata se wyguglaj :P Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 23:51 funny_game napisała: > Tylko nie Flaski, tylko nie Flaski. > Marta Falasca, ładnie? :D > > A brata se wyguglaj :P > a Mariolka Falasca??;)) kiedy nie moge wyguglac albo nie, sprubóje o tu tu , zoba Marta www.cev.lu/mmp/online/website/main_menu/media/237/8108/9269/9276/9290/image_71071/index_EN.html cudowny,muchacho fantastiko e inceeibile:)) tę mądre oczy, szlachetny stop wielowiekowej tradycji od Cervantesa do Unamuno, karnacja w kolorze wina z okolic Kordoby, żyły na mocarnych ramionach harmonijnie napięte jak muzyczne frazy Granadosa i De Falli, te zwierzęce uda jak u byka na corridzie, te snieżnobiałe skarpety made in China ochhhh, cudowny:)) mósze sprubowac go zarwac jak juz brata zbałamucisz to mi zrób jakies dojscie;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 23:56 forumowicz_pospolity napisał: > a Mariolka Falasca??;)) Jak siostra ma brzmisz! Daj bóóózi :D Boże, nie z języczkiem, idiotko :P > > kiedy nie moge wyguglac > albo nie, sprubóje > o tu tu , zoba Marta > www.cev.lu/mmp/online/website/main_menu/media/237/8108/9269/9276/9290/image_71071/index_EN.html > cudowny,muchacho fantastiko e inceeibile:)) > > tę mądre oczy, szlachetny stop wielowiekowej tradycji od Cervantesa do Unamuno, > karnacja w kolorze wina z okolic Kordoby, żyły na mocarnych ramionach > harmonijnie napięte jak muzyczne frazy Granadosa i De Falli, te zwierzęce uda > jak u byka na corridzie, te snieżnobiałe skarpety made in China ochhhh, cudowny > :)) Kórde, mów mi tak po hiszpańsku jeszcze, to ja nie zasnę, tylko se chatę wyparkietóję i wysiatkóję! Ty, ale w tych spodenkach to on coś ma???? > > mósze sprubowac go zarwac > jak juz brata zbałamucisz to mi zrób jakies dojscie;) Dobra, Siostro, możesz mię czymać za słowo :DD Dobranoc! Buenas noches, mi hermana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kobieta i jej pasja 10.04.08, 00:11 funny_game napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > > a Mariolka Falasca??;)) > > Jak siostra ma brzmisz! Daj bóóózi :D Boże, nie z języczkiem, idiotko :P > > siarap end kis!:) > > > > kiedy nie moge wyguglac > > albo nie, sprubóje > > o tu tu , zoba Marta > > www.cev.lu/mmp/online/website/main_menu/media/237/8108/9269/9276/9290/image_71071/index_EN.html > > cudowny,muchacho fantastiko e inceeibile:)) > > > > tę mądre oczy, szlachetny stop wielowiekowej tradycji od Cervantesa do Un > amuno, > > karnacja w kolorze wina z okolic Kordoby, żyły na mocarnych ramionach > > harmonijnie napięte jak muzyczne frazy Granadosa i De Falli, te zwierzęce > uda > > jak u byka na corridzie, te snieżnobiałe skarpety made in China ochhhh, c > udowny > > :)) > > Kórde, mów mi tak po hiszpańsku jeszcze, to ja nie zasnę, tylko se chatę > wyparkietóję i wysiatkóję! > Ty, ale w tych spodenkach to on coś ma???? > w tych spodenkach to on ma moc zdolną rozswietlić kazdą komórkę mego pięknego ciała;) > > > > mósze sprubowac go zarwac > > jak juz brata zbałamucisz to mi zrób jakies dojscie;) > > Dobra, Siostro, możesz mię czymać za słowo :DD > > Dobranoc! Buenas noches, mi hermana ;) > y a ti tambien i do jótra:) > Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 22:49 vanilla.an napisała: > Wasze zainteresowania,hobby... my loverboy :P Odpowiedz Link Zgłoś
ansag I to ma być fajne forum? 09.04.08, 23:25 Ech... Już myślałam, że poczytam o jakichś fajnych zainteresowaniach naszych forumek, ale nie... Przeliczyłam się. Żaden temat tu nie jest na poważnie, nawet taki banalny. A fajnie poczytać o pasjach, może coś bym podchwyciła... Ja: moda, zdrowie, handel. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: I to ma być fajne forum? 09.04.08, 23:27 > Ja: moda, zdrowie, handel. No ku.. - porywające. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: I to ma być fajne forum? 09.04.08, 23:27 zeberdee24 napisał: > > Ja: moda, zdrowie, handel. > No ku.. - porywające. :))) sie żem usmiał, wycieram monitor:) Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Zeberdee24... 09.04.08, 23:38 Moda jest bardzo porywająca, ale ponieważ się nią nie interesujesz, to możesz ją obśmiewać, proszę bardzo. A o handlu też trzeba mieć pojęcie, żeby zarabiać, ale nie będę marnować czasu na wykładanie Ci co to jest popyt, podaż i inne :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Zeberdee24... 09.04.08, 23:45 > A o handlu też trzeba mieć pojęcie, żeby zarabiać, ale nie będę marnować czasu > na wykładanie Ci co to jest popyt, podaż i inne :) :))) Ja się jedynie uśmiecham:) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: I to ma być fajne forum? 09.04.08, 23:29 Twoją pasją jest zdrowie? Nie rozumiem :((( Nie przejmuj się, o tej porze żaden poważny wątek nigdy tu nie wychodzi, pewnie wszyscy pijani :) Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: I to ma być fajne forum? 09.04.08, 23:36 Interesuję się zdrowiem (choroby, leczenie itp.), to nie jest moja pasja. Nie, nie jestem hipochondryczką :) Po prostu interesuje mnie zdrowie kobiety, ot co :) Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.an Re: I to ma być fajne forum? 10.04.08, 00:05 Post i może banalny ,ale jakże trudno dać choćby banalną odpowiedz. Moje pasje to malarstwo ,lepienie w róznych masach ,tworzenie róznych "paskudztw";-) to w praktyce ,a w teorii geografia,kulturoznawstwo .Było także setki przelotnych ,banlnych i jeszcze bardziej banalnych Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: I to ma być fajne forum? 10.04.08, 00:09 vanilla.an napisała: > Post i może banalny ,ale jakże trudno dać choćby banalną odpowiedz. > Moje pasje to malarstwo ,lepienie w róznych masach ,tworzenie > róznych "paskudztw";-) to w praktyce ,a w teorii > geografia,kulturoznawstwo .Było także setki przelotnych ,banlnych i > jeszcze bardziej banalnych a moja to lukanie sportu w tv, i to od jakichs 20 paru lat uwazasz że banalna??;) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 23:33 latanie :) i w ogóle niebo. paralotniarstwo mnie wsysło strasznie, a ostatnio mam zajawkę na kurs spadochronowy, zobaczymy, co z tego wyjdzie. strzelanie - ogromnie lubię strzelać. sztuki walki lata całe uprawiałam, teraz nie mam już kompletnie na to czasu, ale bardzo do tego tęsknię. no. takie klasycznie damskie zainteresowania mam :) a poza tym lubię po prostu łazić po górach i czytać. nie żeby jednocześnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 23:36 A właśnie :) Tatry uwielbiam :) Ale już ponad rok nie byłam i mi smutno :( I może dlatego nie napisałam, bo ze świadomości wypieram. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Kobieta i jej pasja 09.04.08, 23:50 rysowanie ,języki ,góry ,literatura, ...nuda:D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Kobieta i jej pasja 10.04.08, 00:18 Intensywne poszukiwania przystojnego, seksownego sąsiada. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Kobieta i jej pasja 10.04.08, 00:32 rysunek, taniec, języki obce, podroze, pisanie- no niestety z tym ostatnio mam problem- bo niekgdys bylo to moje zrodlo zarobkowania, wisi nade mna od 2 tyg artykul i za cholere nie moge sie za neigo zabrac. Generalnie sztuka, bardzo lubie cos tworzyc- moze to byc rzezba, bizuteria etc. Niestety czasem za duzo mam zainteresowan i wszystko sie rozlazi. :/ Dobrze, ze taniec i podroze sa stale. :) Co do rysunku chcialabym czesciej. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Kobieta i jej pasja 10.04.08, 11:11 Lubię robić lalki z ciasta malować i wypalać Odpowiedz Link Zgłoś
eastern-strix Re: Kobieta i jej pasja 10.04.08, 13:14 fotografia, film, sztuka, ksiazki, projektowanie ciuchow i bizuterii, dekoratorstwo wnetrz :) acha, i zwierzaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: Kobieta i jej pasja 10.04.08, 18:13 gdybym miała czas i kasę moją pasją byłyby podróże... ahhhh :D Odpowiedz Link Zgłoś
mmaupa Re: Kobieta i jej pasja 10.04.08, 18:21 - Taniec towarzyski i wszystko co sie z tym laczy (sztuczne rzesy, samoopalacz, swiecidelka, suknie i jezdzenie na turnieje jak najczesciej) - Zoologia, czyli zawodowe mietolenie zwierzakow, lazenie po kolana w blocie, szukanie tropow, kupek i innych takich fajnych rzeczy - Szycie strojow do tanca, przerobki ciuchow - Nauka chinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Kobieta i jej pasja 10.04.08, 18:27 Wstyd sie przyznac, ale chyba nie mam pasji ani hobby :-( Do niedawna chodzilam co najmniej raz w tygodniu do kina (glownie na filmy mniej popularne niz 'Piraci z Karaibow', choc dobry hicior tez chetnie szlam obejrzec). Niestety odkad mieszkam w Belfascie nie bylam ani razu w kinie. Nie wiem czemu, moze tylko moje ulubione lodzka Cytryna i Charlie przyciagaly mnie jakas niewidzialna sila? Literatura faktu - liczy sie do zainteresowan? Poprostu czytam i tyle... Plywanie? No ale zadna tam ze mnie Otylia... Chyba jestem strasznie nudna :-( Odpowiedz Link Zgłoś