nuova Re: Jakiej nacji kobiety są najbardziej namiętne? 20.04.08, 17:31 to tego jeszcze nie sprawdzałeś? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jakiej nacji kobiety są najbardziej namiętne? 20.04.08, 17:31 Może zapytaj o to facetów. My możemy się wypowiedzieć o panach. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Jakiej nacji kobiety są najbardziej namiętne? 20.04.08, 17:35 avital84 napisała: > Może zapytaj o to facetów. My możemy się wypowiedzieć o panach. nawet wiem co byście odpowiedziały - Tunezyjscy animatorzy z hoteli :P a gdzien niby mam spytac facetów? Forum mężczyzna odpada bo tematem watku nie jest męzczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Jakiej nacji kobiety są najbardziej namiętne? 20.04.08, 17:38 Mnie Tunezyjczycy nie kręcą jakoś, a tak właściwie nie miałam z żadnym do czynienia. Niczyje doświadczenia nie są tak cenne jak Twoje swoje własne, więc może popróbuj w tej materii. A jakie jest Twoje zdanie? Które są najbardziej namiętne? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Z facetów podobno Grecy nt 20.04.08, 19:30 simply_z napisała: > slyszalam ,ze też Wlosi eee, Włosi to tylko podmacują w autobusach, zboki jedne Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Z facetów podobno Grecy nt 20.04.08, 19:49 simply_z napisała: > ano:D ale mmmmmm co mmmm ? nie znoszę Włochów, jak jakiegoś widzę, to się zawsze zastanawiam, dlaczego o Francuzach się mówi, że lalusiowaci. to Włosi tacy są! Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Z facetów podobno Grecy nt 20.04.08, 20:49 No zależy jacy:D ,nie przepadam za Francuzami ,ale mają sexy akcent...Argentynczycy są fajni Odpowiedz Link Zgłoś
wyzuta Re: Z facetów podobno Grecy nt 21.04.08, 10:01 simply_z napisała: > slyszalam ,ze też Wlosi słyszałam, że bamboo boys z Karaibów :) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Jakiej nacji kobiety są najbardziej namiętne? 20.04.08, 19:23 o boze tunezujscy animatorzy z hotelu ja w ostatniej chwili sie wkurecilam. zaciagnal mnie do siebie, mial boskie cialo, ale jak chwycilam go za ch..a, sprawdzic co mnie za chwile przewierci, to zrezygnowalam. prawie go nie bylo. powiedzialam wiec, ze jestem porządna i musze juz wracac do hotelu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: Jakiej nacji kobiety są najbardziej namiętne? 20.04.08, 20:54 Poręczni Mexowie Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Jakiej nacji kobiety są najbardziej namiętne? 20.04.08, 17:35 Moze Daibel-tasmanski to pani ?! ;> :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Jakiej nacji kobiety są najbardziej namiętne? 20.04.08, 17:39 Sprawdź sam - ale może być ciężko... próba reprezentatywna to tak pi razy oko 1000 osób, w zależności od liczebności nacji. I trzeba by przetestować wszystkie. Rób notatki, żeby się nie pomyliło nic. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Jakiej nacji kobiety są najbardziej namiętne? 20.04.08, 17:41 gdzies slyszalem ze brazylijki Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Jakiej nacji kobiety są najbardziej namiętne? 20.04.08, 19:29 ale durne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Jakiej nacji kobiety są najbardziej namiętne? 20.04.08, 19:51 hmmm wypadało by napisac ze przecież nie ma durnych pytań, ale gdy pewien wykładowca powiedział tak do swoich studentów to oprzymal pytanie z sali "czy jeśli stanę na szynach tramwajowych i chcycę sie przewodów trakcyjnych to pojadę jak tramwaj?" wiec nie napisze ze nie ma durnych pytań. moje pytanie wcele nie jest durne. wiedząc gdzie żyja ruchliwe kobiety można sie tam przeprowadzić i korzystać z bogactw naturalnych regionu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyzuta Re: Jakiej nacji kobiety są najbardziej namiętne? 21.04.08, 10:04 diabel-tasmasnki napisał: > hmmm wypadało by napisac ze przecież nie ma durnych pytań, ale gdy pewien > wykładowca powiedział tak do swoich studentów to oprzymal pytanie z sali "czy > jeśli stanę na szynach tramwajowych i chcycę sie przewodów trakcyjnych to pojad > ę > jak tramwaj?" wiec nie napisze ze nie ma durnych pytań. > moje pytanie wcele nie jest durne. wiedząc gdzie żyja ruchliwe kobiety można si > e > tam przeprowadzić i korzystać z bogactw naturalnych regionu :) > przeprowadź sie do afryki Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa te o dobrej 20.04.08, 19:51 koordyNACJI ruchowej = nacja dobra w ruch(.)u boli mnie głowa to dlatego tak... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: te o dobrej 20.04.08, 21:05 widokzmarsa napisał: > koordyNACJI ruchowej = nacja dobra w ruch(.)u Ło rany, cóż za wyrafinowane poczucie humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: te o dobrej 20.04.08, 21:05 widokzmarsa napisał: > koordyNACJI ruchowej = nacja dobra w ruch(.)u Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: te o dobrej 20.04.08, 21:11 co teraz znowu źle. Wątek seksualny przecież. Co znowu nie pasuje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: te o dobrej 20.04.08, 21:17 widokzmarsa napisał: > co teraz znowu źle. Wątek seksualny przecież. Co znowu nie pasuje?:) O seksie też trzeba umieć mówić! Odpowiedz Link Zgłoś