demonii.larua 21.04.08, 18:23 jest perfekcyjną panią domu? :> (jak już tak nie_lubiąco_domowe_czynności oraz kulinarne wątki się pojawiają?) :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk-85 Re: A która niczym Anhtea 21.04.08, 18:25 eeeeeeee,nie ma się co łudzić;) Żadna;) Chociaż z drugiej strony- bo jak rozumiem jest to nawiązanie do poprzedniego wątku o czynnościach których nie lubimy- to, że czegoś nie lubimy w większości przypadków nie oznacza, ze tego nie robimy;) Więc może jednak...? Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: A która niczym Anhtea 21.04.08, 18:26 :))) To może chociaż zboczenie jakieś domowo_porządkowe? Maniakalne ścieranie kurzu lub odkurzanie co godzinę? :> Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: A która niczym Anhtea 21.04.08, 18:31 ja to bym przed Anthea pewnie zwiala gdzie pieprz rosnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: A która niczym Anhtea 21.04.08, 18:39 Znam laskę, która odkurza jak tylko znajdzie choćby jeden paproch na podłodze... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: A która niczym Anhtea 21.04.08, 23:14 o serio? znasz moją siostrę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: A która niczym Anhtea 21.04.08, 18:57 O to tu mogę się udzielić. :-) Delikatnie odbiegam od głównego tematu, ale jednak ciągle pozostajemy przy pucowaniu ogniska domowego. :-) Otóż nie znoszę, kiedy ktoś myje naczynia i np zostawia niedomyte kubki - myję je jeszcze raz. A do szewskiej pasji doprowadza mnie gdy widzę zostawione (również po myciu naczyń) resztki jedzenia w zlewie/odpływie. Uff, już mi lepiej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: A która niczym Anhtea 21.04.08, 19:00 No ale to akurat, jak sadze nie jest jeszcze patologia. Niedomyte naczynia sa obrzydliwe, resztki jedzenia tez, to cos innego niz odkurzanie nieistniejacego pylku. Takze mysle ze z terapia mozesz sie jeszcze powstrzymac:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: A która niczym Anhtea 21.04.08, 19:06 No tak, dlatego też pisałam, że trochę to odbiega od tematu. ;-) Ale masz rację, póki co, wystarczy kuracja na FK. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Ja! 21.04.08, 18:49 Będę. ;-) Ale to i tak dopiero na starość. W latach młodości będę hołdować wizerunkowi kobiety niezależnej i nowoczesnej, która nie ma czasu na to, żeby bawić się sprzętami agd i mopem. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: A która niczym Anhtea 21.04.08, 19:01 litości, nie byłam, nie jestem i nwet nie chcę być :) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: A która niczym Anhtea 21.04.08, 21:15 A kto to Anthea? Nieważne, ja na pewno nie jestem perfekcyjna w porządkach domowych, choć żarełko zrobione przeze mnie jest obiektem westchnień wielu, zatem prędzej jak ten... Pascal Brodnicki jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A która niczym Anhtea 21.04.08, 21:17 Demonka, kochanie, ogarnij się. Takie wątki zakładać??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: A która niczym Anhtea 21.04.08, 22:10 Oj cicho... Szukam sfiksowanych na punkcie prania :D (bo mi małż zarzucił, że zboczona jestem w tej materii) A poza tym od tej pani się nauczyłam ręczniki składać i robić te, takie pie..iki do łazienki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: A która niczym Anhtea 21.04.08, 22:20 Pranie dziś zrobiłam, ale milej wspominam wizytę u garażowych kotów. Aha, i jeszcze znalazłam kępkę sierści, która była odpadła któremuś z moich podczas naparzanek i ją wrzuciłam do śmietnika :) Ufffffffffffffffffffff :D Aha, i jeszcze ściszyłam muzykę jak telefon zadzwonił, no nie mogę, jakem się spracowała. Odpowiedz Link Zgłoś