ona_mimo_wszystko 23.04.08, 21:52 ...chciałabym zaskoczyć ukochanego faceta, zrobić mu niespodziankę, ale.. czy można sie tego nauczyć? I jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najwspanialszyon Re: streptease... 23.04.08, 21:53 > ...chciałabym zaskoczyć ukochanego faceta, zrobić mu niespodziankę, ale.. czy > można sie tego nauczyć? I jak? u mnie mozesz wykupic lekcje. skredytuje ci jak chcesz albo nawet w wiosennej promocji za darmo. Wlaczaj kamerke a ja ci bede mowil co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: streptease... 23.04.08, 21:57 Obejżyj film "Striptease" z Demi Moore:) Odpowiedz Link Zgłoś
yola.loyalna Re: streptease... 23.04.08, 21:59 Carmen Elektra wyadała płytkę z odchudzającym striptizem :) w jakiejś gazetce to było. ps na nauke nie jest nigdy za późno :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 22:00 uk.youtube.com/watch?v=nPk72nUYri4&feature=related Rewelacyjne ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 22:04 menk.a napisała: > uk.youtube.com/watch?v=nPk72nUYri4&feature=related > Rewelacyjne ;))))))) Swoje wideo byś pokazała, a nie plagiaty jakieś tu robiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 22:06 Świat jeszcze nie jest gotowy na taką mnie.:P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 22:14 menk.a napisała: > Świat jeszcze nie jest gotowy na taką mnie.:P Jak uznasz, że świat jest gotowy - może się okazać, ze położysz komus w gruzy poczucie estetyki :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 22:18 lupus76 napisał: > menk.a napisała: > > > Świat jeszcze nie jest gotowy na taką mnie.:P > > Jak uznasz, że świat jest gotowy - może się okazać, ze położysz komus w gruzy > poczucie estetyki :D To powód, by pięknego świata nie burzyć.;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 22:18 menk.a napisała: > lupus76 napisał: > > > menk.a napisała: > > > > > Świat jeszcze nie jest gotowy na taką mnie.:P > > > > Jak uznasz, że świat jest gotowy - może się okazać, ze położysz komus w g > ruzy > > poczucie estetyki :D > > To powód, by pięknego świata nie burzyć.;)))) ani krwi pci brzydkiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 22:20 Zakładasz najoptymistyczniejszą wersję wydarzeń. Zupełnie bezpodstawnie. :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 22:21 menk.a napisała: > Zakładasz najoptymistyczniejszą wersję wydarzeń. Zupełnie bezpodstawnie. :DDDD najrealniejszą. :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 22:25 lupus76 napisał: > menk.a napisała: > > > Zakładasz najoptymistyczniejszą wersję wydarzeń. Zupełnie bezpodstawnie. > :DDDD > > najrealniejszą. :D Ty wiesz coś, czego ja nie wiem czy co? A może jestem jednak czarnowidzką?:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 22:26 menk.a napisała: > lupus76 napisał: > > > menk.a napisała: > > > > > Zakładasz najoptymistyczniejszą wersję wydarzeń. Zupełnie bezpodsta > wnie. > > :DDDD > > > > najrealniejszą. :D > > Ty wiesz coś, czego ja nie wiem czy co? A może jestem jednak czarnowidzką?:D wszystkowiedźmą :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 22:28 Skoro tak powinieneś polegać na moich słowach jak na Zawiszy Czarnym. A Ty je podważasz.:P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 22:29 menk.a napisała: > Skoro tak powinieneś polegać na moich słowach jak na Zawiszy Czarnym. A Ty je > podważasz.:P To rzez to, ze zawsze mam pod reką jakiś łom :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 22:41 I nie możesz się temu oprzeć.:P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 22:51 menk.a napisała: > I nie możesz się temu oprzeć.:P Muszę się o coś oprzeć. Coby mieć podparcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 23:02 A co masz konkretnego na myśli, skoro zachodzi konieczność podparcia, oparcia?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 23:06 menk.a napisała: > A co masz konkretnego na myśli, skoro zachodzi konieczność podparcia, oparcia?; > ) podważanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 23:06 lupus76 napisał: > menk.a napisała: > > > A co masz konkretnego na myśli, skoro zachodzi konieczność podparcia, opa > rcia?; > > ) > > podważanie :) Kogo? Czego? I w jakim celu?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 23:11 menk.a napisała: > lupus76 napisał: > > > menk.a napisała: > > > > > A co masz konkretnego na myśli, skoro zachodzi konieczność podparci > a, opa > > rcia?; > > > ) > > > > podważanie :) > > Kogo? Czego? I w jakim celu?;)) wszystkich, wszystkiego, dla zasady :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 23:17 Wredna odpowiedź, bo mało konkretna.:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ja ćwiczę przy tym :P 23.04.08, 23:29 menk.a napisała: > Wredna odpowiedź, bo mało konkretna.:D Od wrednego człowieka nie spodziewaj się usłyszeć nie-wrednych odpowiedzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ja ćwiczę przy tym :P 24.04.08, 09:44 menk.a napisała: > Aaaaa trafił swój na swego.:PP Gdzie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ja ćwiczę przy tym :P 24.04.08, 09:46 lupus76 napisał: > menk.a napisała: > > > Aaaaa trafił swój na swego.:PP > > Gdzie? :D Nie udawaj, że nie czujesz mojego ciepłego oddechu na swoim karku.:PP Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ja ćwiczę przy tym :P 24.04.08, 09:57 menk.a napisała: > lupus76 napisał: > > > menk.a napisała: > > > > > Aaaaa trafił swój na swego.:PP > > > > Gdzie? :D > > Nie udawaj, że nie czujesz mojego ciepłego oddechu na swoim karku.:PP A to nie funniasty ksenomorf? :D BTW - jakoś tak Ci poszarzała wizytówka... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ja ćwiczę przy tym :P 24.04.08, 09:59 Może funniasty. Może:PPP Poszarzała, bo chyba lepiej ,aby wszyscy tutaj odpoczęli od mojej potwarzy.;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ja ćwiczę przy tym :P 24.04.08, 10:03 menk.a napisała: > Może funniasty. Może:PPP > Innego na razie nie zarejestrowałem :) > Poszarzała, bo chyba lepiej ,aby wszyscy tutaj odpoczęli od mojej > potwarzy.;) Nie było pewności, czy ta potwarz jest aby na pewno Twoją własnością :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ja ćwiczę przy tym :P 24.04.08, 12:18 Taaa właścicielka się upomniała, powołała na ustawę o prawie autorskim i do wizerunku i cóż było robić.:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: streptease... 23.04.08, 22:03 Zrób też niespodziankę sobie i zrób striptiz nie ćwicząc. Taki dziewiczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: streptease... 23.04.08, 22:16 no wez przestan. jesli nie ma wrodzonych zdolnosci to on zwieje. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: streptease... 23.04.08, 22:22 Czym się ogromnie martwisz, oczywiście. Ta empatia Cię wykończy. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: streptease... 23.04.08, 22:24 funny_game napisała: > Czym się ogromnie martwisz, oczywiście. Ta empatia Cię wykończy. > > Funny - masz nowy nick? yyy Empatia, znaczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: streptease... 23.04.08, 22:26 A co, zaczynasz się już czuć słabo? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: streptease... 23.04.08, 22:27 funny_game napisała: > A co, zaczynasz się już czuć słabo? :D > No. 3 minuty do końca, a Barca tylko remisuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: streptease... 23.04.08, 22:30 A ja już niestety, nawet plecami nie mam jak oglądać, bo mi władza nad ogniskiem domowym została odebrana :( Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: streptease... 23.04.08, 22:31 funny_game napisała: > A ja już niestety, nawet plecami nie mam jak oglądać, bo mi władza nad ogniskie > m > domowym została odebrana :( > Witaj towarzyszko niedoli: www.sport.pl/sport/1,74696,5150041.html Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: streptease... 23.04.08, 22:36 funny_game napisała: > Ech, jacy my biedni :D > Ech, niby metafora, a skrzeczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: streptease... 23.04.08, 22:37 "Oglądać" mecz klikając "odśnież"... :D I się nie czepiaj mojej poezji! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: streptease... 23.04.08, 22:38 funny_game napisała: > "Oglądać" mecz klikając "odśnież"... :D > I się nie czepiaj mojej poezji! > Się nie czepiam, tylko dostrzegam niesamowita precyzję werbalną, no. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: streptease... 23.04.08, 22:40 Przecież już ustaliliśmy, że to nie precyzja, a czepialstwo. Właściwie nawet upierdliwość :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: streptease... 23.04.08, 22:42 funny_game napisała: > Przecież już ustaliliśmy, że to nie precyzja, a czepialstwo. Właściwie nawet > upierdliwość :) > a tam! Pierd-pierdu :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: streptease... 23.04.08, 22:45 Pierdu pierdu to ja jedynie zdołam z siebie jutro wydusić, jeśli sąsiedzi będą się tak bawić, jak przed chwilą zaczęli :D Queen swoje, sto lat swoje :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: streptease... 23.04.08, 23:01 funny_game napisała: > Pierdu pierdu to ja jedynie zdołam z siebie jutro wydusić, jeśli sąsiedzi będą > się tak bawić, jak przed chwilą zaczęli :D > Queen swoje, sto lat swoje :D > > Jak dojdą do etapu Napalm Death + Majteczki w Kropeczki - to dopiero bedzie dramat. A Z Ciebie bedzioe miał prawo wyleźć ten mniej miły ksenomorf :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: streptease... 23.04.08, 23:02 Oni słuchają takiego mdławego środka... Aż mi środek ksenomorfa rzyga :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: streptease... 23.04.08, 23:10 funny_game napisała: > Oni słuchają takiego mdławego środka... > Aż mi środek ksenomorfa rzyga :D > > pięknym wnętrzem? :D yyyy na piękne wnętrze? yyyy nic nie mówię :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: streptease... 23.04.08, 23:16 No, nie mów, tego, co teraz leci nie potrafię nawet nazwać, y se znowu wnętrza nie zawomitować :D Aha, i śpiewają. Jak oni śpiewają! :| Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: streptease... 23.04.08, 23:33 funny_game napisała: > No, nie mów, tego, co teraz leci nie potrafię nawet nazwać, y se znowu wnętrza > nie zawomitować :D > Aha, i śpiewają. Jak oni śpiewają! :| > > Jak będziesz wstawać do roboty - zrób im Misiek Koterski szoł :P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: streptease... 23.04.08, 23:38 Nie zrobię wrażenia (choć nie wiem o co z tym szołem chodzi), bo pewnie się do tej pory jeszcze nie położą. Gadam tak, bo im zazdroszczę :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: streptease... 23.04.08, 23:40 funny_game napisała: > Nie zrobię wrażenia (choć nie wiem o co z tym szołem chodzi), bo pewnie się do > tej pory jeszcze nie położą. > Gadam tak, bo im zazdroszczę :D > Najlepiej smakuje zemsta na zimno: Włoż do odtwarzacza płytę Griega i ustaw uruchomienie na samo południe. Potencjometr na full. Jak wrócisz z roboty - przeproś, że chyba zwarcie w wieży było :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: streptease... 23.04.08, 23:45 To se ne da, w domu zostaje mój kujon i musi mieć spokój :) Gdyby nie to, puściłabym im Mr Bungle :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: streptease... 23.04.08, 23:50 funny_game napisała: > To se ne da, w domu zostaje mój kujon i musi mieć spokój :) > Gdyby nie to, puściłabym im Mr Bungle :D > Ło Wasza Mściwość - a co to? I kim jest Twój kujon - dzieciak, czy małż (ew. p.o. małż)? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: streptease... 23.04.08, 23:58 Nie, Lópós, nie, zanim nie posłuchasz Mr Bungle, jednego z najpiękniejszych osiągnięć Mike'a Pattona, to się do mnie nie odzywaj ;))) Małż. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: streptease... 24.04.08, 00:03 funny_game napisała: > Nie, Lópós, nie, zanim nie posłuchasz Mr Bungle, jednego z najpiękniejszych > osiągnięć Mike'a Pattona, to się do mnie nie odzywaj ;))) Ja się zaczymałem na "Midlife crisis" Nic nie poradzem :D > > Małż. > > Co tak kuje? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: streptease... 24.04.08, 00:11 lupus76 napisał: > funny_game napisała: > > > Nie, Lópós, nie, zanim nie posłuchasz Mr Bungle, jednego z najpiękniejszy > ch > > osiągnięć Mike'a Pattona, to się do mnie nie odzywaj ;))) > > Ja się zaczymałem na "Midlife crisis" Nic nie poradzem :D Ale Mr Bungle to stara historia :) Se wyguglaj :P > > > > Małż. > > > > > Co tak kuje? Nieważne, EOT pliz :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: streptease... 24.04.08, 00:15 funny_game napisała: > > > Ja się zaczymałem na "Midlife crisis" Nic nie poradzem :D > > Ale Mr Bungle to stara historia :) > Se wyguglaj :P > > > Se wyguglałem. I kiepski kawałek mi się trafił. Jutro znów spróbuję. Mnie ostatni Beatallica rozniosła na strzępy :D Tyle, że mało tego w sieci krąży niestety :( > > Co tak kuje? > > Nieważne, EOT pliz :) > As Ju łisz, Jo Madzesty :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: streptease... 24.04.08, 08:52 lupus76 napisał: > Se wyguglałem. I kiepski kawałek mi się trafił. Jutro znów spróbuję. > Mnie ostatni Beatallica rozniosła na strzępy :D > Tyle, że mało tego w sieci krąży niestety :( Od tego kawałka trza zacząć i jak Cię już pognie, to i reszta stanie się miła Twemu óchó i sercó pl.youtube.com/watch?v=BUZgx1GtzHY To zresztą nie jest najbardziej pogięty kawałek :) Beatallica, jakoś się nie mogę do nich przekonać, ale się nie poddaję. > > > > Co tak kuje? > > > > Nieważne, EOT pliz :) > > > As Ju łisz, Jo Madzesty :) Sikret Serwis :F > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 No i bedzie 23.04.08, 22:38 angielski finał. Barca praktycznie spłynęła ;( Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: No i bedzie 23.04.08, 22:41 Się nie popisali. Portugaliańskie kluby wczoraj, u siebie ładnie za to. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No i bedzie 23.04.08, 22:49 funny_game napisała: > Się nie popisali. > Portugaliańskie kluby wczoraj, u siebie ładnie za to. > A dziś portugaljanin spódłował karnego :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No i bedzie 23.04.08, 22:50 funny_game napisała: > Się nie popisali. > Portugaliańskie kluby wczoraj, u siebie ładnie za to. > jakie portugaljańskie? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: No i bedzie 23.04.08, 22:55 To chyba powtórka była z 20 kwietnia :D A że Ronaldo spudłuje to wiedziałam, mam świadka. Prawie bezbłędnie typuje karne po twarzach :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No i bedzie 23.04.08, 23:05 funny_game napisała: > To chyba powtórka była z 20 kwietnia :D > Jeśli Ci idzie o Sporting z Rangersami - to z czwartku 2 tydnie temu. Czyli z dziesiątego :) > A że Ronaldo spudłuje to wiedziałam, mam świadka. > Prawie bezbłędnie typuje karne po twarzach :) > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: No i bedzie 23.04.08, 23:09 www.ligaportugalska.mysoccer.pl/ Przedostatni od dołu :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No i bedzie 23.04.08, 23:12 funny_game napisała: > www.ligaportugalska.mysoccer.pl/ > Przedostatni od dołu :) > Wybacz, ale ja wszystkich gigantów piłki kopanej nie znam :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: No i bedzie 23.04.08, 23:16 Ja mniej, niż Ty, ale nie przepuszczam żadnej okazji do powymądrzania się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No i bedzie 23.04.08, 23:34 funny_game napisała: > Ja mniej, niż Ty, ale nie przepuszczam żadnej okazji do powymądrzania się ;) > Parę przepusciłas ;) A nawet samobóje sobie czasem wkopiesz. Z głową. Jak Riise :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: No i bedzie 23.04.08, 23:39 To, na ile te okazje wykorzystuję, zależy od tej jednej szarej, co już śpi w jakiejś chrząsteczce, czy z czego tam jest moja miętka o tej porze głowa zbudowana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No i bedzie 23.04.08, 23:41 funny_game napisała: > To, na ile te okazje wykorzystuję, zależy od tej jednej szarej, co już śpi w > jakiejś chrząsteczce, czy z czego tam jest moja miętka o tej porze głowa > zbudowana ;) > Ty miętkę pijesz> A ja kawkę:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: No i bedzie 23.04.08, 23:45 O tej porze??? Wymiętkam normalnie z człowiekiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No i bedzie 23.04.08, 23:50 funny_game napisała: > O tej porze??? > Wymiętkam normalnie z człowiekiem :D > Mała, półlitrowa. Idealna przed snem :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: No i bedzie 23.04.08, 23:59 A później artykuły w gazetach, że nam służba zdrowia dziczeje :D Na serio żłopiesz kawę teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No i bedzie 24.04.08, 00:06 funny_game napisała: > A później artykuły w gazetach, że nam służba zdrowia dziczeje :D > Na serio żłopiesz kawę teraz??? > Tak. Ale na mnie kawa działa jedynie w ten sposób, ze mi wypłukuje mikroelementy :D Puściłem Mr Bungle'a ale czerstwy kawałek mi się trafił (My ass is on fire) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: No i bedzie 24.04.08, 00:12 Hm, nie znam czerstwych kawałków Mr Bungle gdyż ponieważ dystansu do nich nie mam, ta muzyka to jak ja :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No i bedzie 24.04.08, 00:16 funny_game napisała: > Hm, nie znam czerstwych kawałków Mr Bungle gdyż ponieważ dystansu do nich nie > mam, ta muzyka to jak ja :D > To moze mój kulawy szekspirski :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: No i bedzie 24.04.08, 08:53 Pattona się w Mr Bungle nie da do końca zrozumieć. W wielu kawałkach po prostu drze ryja na 50 sposobów nie bardzo dbając o tekst :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No i bedzie 24.04.08, 09:28 funny_game napisała: > Pattona się w Mr Bungle nie da do końca zrozumieć. W wielu kawałkach po prostu > drze ryja na 50 sposobów nie bardzo dbając o tekst :D > Takie właśnie miałem wrażenie. Ale basista przebrany za złotowłosą był zajebjaszczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: No i bedzie 24.04.08, 09:48 :DDD I powiedz, czy to są normalni ludzie robiący muzykę dla normalnych ludzi? :D BTW: sąsiedzi skończyli wczoraj ok. 2 w nocy przy dźwiękach jakiegoś techno rodem z MTV :| Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No i bedzie 24.04.08, 09:59 funny_game napisała: > :DDD > > I powiedz, czy to są normalni ludzie robiący muzykę dla normalnych ludzi? :D > Normalni. Dla normalnych. Muzykę? Przesada. Zabawę z dźwiękami ;) > BTW: sąsiedzi skończyli wczoraj ok. 2 w nocy przy dźwiękach jakiegoś techno > rodem z MTV :| > Mówię Ci - Griega na zmianę z Weberem. A małża na spacer wygonić. Abo na piwo :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: No i bedzie 24.04.08, 10:24 pl.youtube.com/watch?v=RbBwFdKDaKw :))) A na dokładensję inni normalni: pl.youtube.com/watch?v=tQaxYbPf-Hc Jami! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No i bedzie 24.04.08, 10:32 funny_game napisała: > pl.youtube.com/watch?v=RbBwFdKDaKw > :))) > > A na dokładensję inni normalni: > pl.youtube.com/watch?v=tQaxYbPf-Hc > > Jami! > Cho.lera Pan Dans Guardian dziś się zabrał do roboty na moim kompie :( Mówi ze jutuba jest treścią dla mnie nieodpowiednią :( Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: No i bedzie 24.04.08, 10:40 Oł :| Odrobisz te lekcje w domu :D Opeth najlepiej ze trzy razy ;))) Zaliczam taka nakrętkę muzyczną, że pracować dziś to na pewno nie dam rady :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No i bedzie 24.04.08, 10:43 funny_game napisała: > Oł :| > > Odrobisz te lekcje w domu :D > > Opeth najlepiej ze trzy razy ;))) > > Zaliczam taka nakrętkę muzyczną, że pracować dziś to na pewno nie dam rady :) > W przerwie między Kreatorem, a Slayerem :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: No i bedzie 24.04.08, 10:45 Kreator niekoniecznie, ok, ale nie padam przy nich ;) Za to przy Anthrax się robi weselej! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No i bedzie 24.04.08, 10:55 funny_game napisała: > Kreator niekoniecznie, ok, ale nie padam przy nich ;) > > Za to przy Anthrax się robi weselej! > Kurde - ja już o nich prawie zapomniałem. Jak to fajnie sobie pogadać :D Oooooo i Motorhead. I Blood. I Edge of Sanity. I Megadeth. :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: No i bedzie 24.04.08, 11:05 Motorhead nie. Za to Ruda Zuza jak najserdeczniej, ale tylko do Countdown To Extinction. To ja dorzucam z lekko innej mańki Kyuss, bo ze "staroci", choć nie aż takich :) Będę dziś miała po pracy burdel w płytach :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: No i bedzie 24.04.08, 11:13 funny_game napisała: > Motorhead nie. > Za to Ruda Zuza jak najserdeczniej, ale tylko do Countdown To Extinction. Rust in Peace - zdecydowanie najmilsze memu óhó :) > To ja dorzucam z lekko innej mańki Kyuss, bo ze "staroci", choć nie aż takich : A wiesz, że też nie znam. Ale Sepulturkę se dziś tyż zapuszcze. Arise :D > > Będę dziś miała po pracy burdel w płytach :D > Ja zripowałem sobie na dysk dużą część muzyki :) i Się burdel nie robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Miga Listrzów :) 23.04.08, 22:59 Tak się dziś ładnie przejęzyczyłam, o! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Miga Listrzów :) 23.04.08, 23:02 funny_game napisała: > Tak się dziś ładnie przejęzyczyłam, o! > No nie wnikam, co Ty tam robisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Miga Listrzów :) 23.04.08, 23:03 Na cześfo, przysięgam! Jeszcze jutro i zobaczysz! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Miga Listrzów :) 23.04.08, 23:18 funny_game napisała: > Na cześfo, przysięgam! > Jeszcze jutro i zobaczysz! :D > Co mi chcesz pokazać??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Miga Listrzów :) 23.04.08, 23:35 funny_game napisała: > Być może niecześfość :) > Ale jak? I czemu być może? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Miga Listrzów :) 23.04.08, 23:40 No jak to: jak? Paszczą, no. A być może, bo nie wiem, może nie będę w nastroju do niecześfości i bez okazji i wogle. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Miga Listrzów :) 23.04.08, 23:43 funny_game napisała: > No jak to: jak? Paszczą, no. > Że niby prawem serii mam spytćo odgłos? Nie. Ty mi to mozesz paluszkami co najwyżej uwidocznić :) > A być może, bo nie wiem, może nie będę w nastroju do niecześfości i bez okazji > i > wogle. Ja będę w sobotę świętował urodziny szacownej rodzicielki :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Miga Listrzów :) 23.04.08, 23:47 lupus76 napisał: > funny_game napisała: > > > No jak to: jak? Paszczą, no. > > > Że niby prawem serii mam spytćo odgłos? Nie. Ty mi to mozesz paluszkami co > najwyżej uwidocznić :) Mam tylko krabowe... > > > A być może, bo nie wiem, może nie będę w nastroju do niecześfości i bez o > kazji > > i > > wogle. > Ja będę w sobotę świętował urodziny szacownej rodzicielki :) Ooooooo! Oby były tak cudne jak mojej Mamy urodziny :))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Miga Listrzów :) 23.04.08, 23:53 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > funny_game napisała: > > > > > No jak to: jak? Paszczą, no. > > > > > Że niby prawem serii mam spytćo odgłos? Nie. Ty mi to mozesz paluszkami c > o > > najwyżej uwidocznić :) > > Mam tylko krabowe... Te, co z dorsza robią? Surimi znaczy?:)))) > > > > > A być może, bo nie wiem, może nie będę w nastroju do niecześfości i > bez o > > kazji > > > i > > > wogle. > > Ja będę w sobotę świętował urodziny szacownej rodzicielki :) > > Ooooooo! Oby były tak cudne jak mojej Mamy urodziny :))) > > > > > Dziękuję. A jak cudne były? :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Miga Listrzów :) 24.04.08, 00:02 lupus76 napisał: > > Mam tylko krabowe... > > Te, co z dorsza robią? Surimi znaczy?:)))) Jak to z dorsza, jak dorsz to deficytowy towar sprowadzany z Chin??? > > Ooooooo! Oby były tak cudne jak mojej Mamy urodziny :))) > > > > > > > > > Dziękuję. > A jak cudne były? :) Boskie :) Wytańczone, wyśpiewane, wypite, super atmosfera, fun na total na kwadracie. A najważniejsze towarzystwo :))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Miga Listrzów :) 24.04.08, 00:09 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > > > Mam tylko krabowe... > > > > Te, co z dorsza robią? Surimi znaczy?:)))) > > Jak to z dorsza, jak dorsz to deficytowy towar sprowadzany z Chin??? Fakt - moze się okazać, ze dorsza z kolei robią z Chińczyków, bo mają ich podonbno za duzo. No i sa tani... > > > > > > > Dziękuję. > > A jak cudne były? :) > > Boskie :) > Wytańczone, wyśpiewane, wypite, super atmosfera, fun na total na kwadracie. A > najważniejsze towarzystwo :))) > > > Te będą kameralne, ale towarzystwo - super. Wiec bedą fajne dyskusje i niezłe zarełko. Wiem bo sam bedę miał w jego przygotowaniu udział :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Miga Listrzów :) 24.04.08, 00:15 lupus76 napisał: > > Jak to z dorsza, jak dorsz to deficytowy towar sprowadzany z Chin??? > Fakt - moze się okazać, ze dorsza z kolei robią z Chińczyków, bo mają ich > podonbno za duzo. No i sa tani... !!!!!!!!!!!!! Sprawdziłam, zero o Chinach na moich surimi! > Te będą kameralne, ale towarzystwo - super. Wiec bedą fajne dyskusje i niezłe > zarełko. Wiem bo sam bedę miał w jego przygotowaniu udział :) Co takiego, co takiego, narób mi ślinotoku przed snem :D > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Miga Listrzów :) 24.04.08, 00:19 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > > > Jak to z dorsza, jak dorsz to deficytowy towar sprowadzany z Chin?? > ? > > Fakt - moze się okazać, ze dorsza z kolei robią z Chińczyków, bo mają ich > > podonbno za duzo. No i sa tani... > > !!!!!!!!!!!!! > Sprawdziłam, zero o Chinach na moich surimi! > A o Indiach coś piszą? :DDD Abo o Tajlandii? > > Te będą kameralne, ale towarzystwo - super. Wiec bedą fajne dyskusje i ni > ezłe > > zarełko. Wiem bo sam bedę miał w jego przygotowaniu udział :) > > Co takiego, co takiego, narób mi ślinotoku przed snem :D > > > Żurek - juz się kisi. Bigos - jutro zaczniemy gotować, żeby na sobote jakoś się już przegryzł. Do tego dwie - albo trzy sałatki - trwaja ciagle konsultacje. No i9 na pewno zrobię szwajcary - a mama czipsy z piersi kurczaka :) Do tego jakies pomidory pod pierzynką, abo inny badziew :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Miga Listrzów :) 24.04.08, 08:55 lupus76 napisał: > > !!!!!!!!!!!!! > > Sprawdziłam, zero o Chinach na moich surimi! > > > A o Indiach coś piszą? :DDD Abo o Tajlandii? A wiesz... nie zadzwonię teraz do domu i nie każę M. sprawdzać, bo mnie wyśmieje jak stąd do weekendu :D > Żurek - juz się kisi. Bigos - jutro zaczniemy gotować, żeby na sobote jakoś się > już przegryzł. Do tego dwie - albo trzy sałatki - trwaja ciagle konsultacje. No > i9 na pewno zrobię szwajcary - a mama czipsy z piersi kurczaka :) > Do tego jakies pomidory pod pierzynką, abo inny badziew :) Sadysta :) Prawdziwego żurku jakby mi teraz dano, to bym chochlą z wazy jadła :D > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Miga Listrzów :) 24.04.08, 09:31 funny_game napisała: > lupus76 napisał: > > > A o Indiach coś piszą? :DDD Abo o Tajlandii? > > A wiesz... nie zadzwonię teraz do domu i nie każę M. sprawdzać, bo mnie wyśmiej > e > jak stąd do weekendu :D > I susznie. Jakby się człowiek miał przejmować tym ,co je - zdechłby z głodu jak nic :D > > Żurek - juz się kisi. Bigos - jutro zaczniemy gotować, żeby na sobote jak > oś się > > już przegryzł. Do tego dwie - albo trzy sałatki - trwaja ciagle konsultac > je. No > > i9 na pewno zrobię szwajcary - a mama czipsy z piersi kurczaka :) > > Do tego jakies pomidory pod pierzynką, abo inny badziew :) > > Sadysta :) > Prawdziwego żurku jakby mi teraz dano, to bym chochlą z wazy jadła :D No a dobry jest. Nawet sam zakwas - sami wiemy, ze jest tam żytnia maka razowa i odpowiednia ilość czosnku :D > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Miga Listrzów :) 24.04.08, 09:50 lupus76 napisał: > I susznie. Jakby się człowiek miał przejmować tym ,co je - zdechłby z głodu ja > k > nic :D No trochę się przejmuję, ale mam sobie również wiele do zarzucenia w tym względzie. > > Sadysta :) > > Prawdziwego żurku jakby mi teraz dano, to bym chochlą z wazy jadła :D > > No a dobry jest. Nawet sam zakwas - sami wiemy, ze jest tam żytnia maka razowa > i > odpowiednia ilość czosnku :D Poza knajpianymi żurkami np. w Ustroniu (pycha), to dwa razy jadłam prawdziwy domowej roboty, na zakwasie itp. Ojejejejej! Ślinianki, milczeć! > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Miga Listrzów :) 24.04.08, 10:02 funny_game napisała: > > No trochę się przejmuję, ale mam sobie również wiele do zarzucenia w tym względ > zie. > Niesusznie. Mówię Ci - nie pozostaje nic innego, jak nabrać dystansu :D Bo z całą pewnością nie wiesz, co jesz :D > > > Sadysta :) > > > Prawdziwego żurku jakby mi teraz dano, to bym chochlą z wazy jadła > :D > > > > No a dobry jest. Nawet sam zakwas - sami wiemy, ze jest tam żytnia maka r > azowa > > i > > odpowiednia ilość czosnku :D > > Poza knajpianymi żurkami np. w Ustroniu (pycha), to dwa razy jadłam prawdziwy > domowej roboty, na zakwasie itp. Ojejejejej! > Ślinianki, milczeć! > No właśnie dlatego sami robimy. I barszcz też czasami sobie ukiszę (zakwas znaczy) :D > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Miga Listrzów :) 24.04.08, 10:25 Dobra, a teraz kombinuj, jak mi dostarczyć żurku i barszczu :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Miga Listrzów :) 24.04.08, 10:33 funny_game napisała: > Dobra, a teraz kombinuj, jak mi dostarczyć żurku i barszczu :D > A było jechać do jakiegoś Gniewu, zamiast do Chorzowa? :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Miga Listrzów :) 24.04.08, 10:41 W sumie na Śląsku chata wolna, to mogę tam pojechać ;) Albo lepiej stawię się u Ciebie z rodziną w środę i zostaniemy do niedzieli, co Ty na to? :P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Miga Listrzów :) 24.04.08, 10:44 funny_game napisała: > W sumie na Śląsku chata wolna, to mogę tam pojechać ;) > Albo lepiej stawię się u Ciebie z rodziną w środę i zostaniemy do niedzieli, co > Ty na to? :P > Spytam rodziców, czy balkon wolny :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Miga Listrzów :) 24.04.08, 10:47 Ok, tylko, żebyście zdążyli zadaszyć, ocieplić, wymościć i zawiesić kolorowe szkiełka oraz przytaszczyć jakieś pniaki do drapania, dla kotów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Miga Listrzów :) 24.04.08, 10:56 funny_game napisała: > Ok, tylko, żebyście zdążyli zadaszyć, ocieplić, wymościć i zawiesić kolorowe > szkiełka oraz przytaszczyć jakieś pniaki do drapania, dla kotów ;) > Z kotów będzie barszczyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Miga Listrzów :) 24.04.08, 11:06 Zważ herbatnik z kim sie kruszysz, ok? ;PPP Jak tak, to szczelam focha i nie przyjeżdżam :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Miga Listrzów :) 24.04.08, 11:14 funny_game napisała: > Zważ herbatnik z kim sie kruszysz, ok? ;PPP > Ja jestem herbatnik GMO. Nie kruszę się i jestem elastyczny:) > Jak tak, to szczelam focha i nie przyjeżdżam :D > I nawet żurek Cię nie przekonuje? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: streptease... 23.04.08, 22:15 a loda umiesz? to rozbierac sie moze nauczysz. jak nie umiesz loda, to nie wroze szans. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: streptease... 23.04.08, 22:24 Lepiej potrenuj, bo jak odstawisz coś takiego jak w 'prawdziwych kłamstwach' to będzie beczka :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: niekoniecznie n/t 23.04.08, 22:58 Ach, ksiuta! jak mówi piosęka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: niekoniecznie n/t 23.04.08, 22:59 która, kochanieńka? która? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: niekoniecznie n/t 23.04.08, 23:01 Każda w dobrym towarzystwie :) Ale Melpomenę oddaję Wiechowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: streptease... 23.04.08, 23:23 teraz sreksi jest sriptiz robiony w drugom srone Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: streptease... 24.04.08, 00:09 nekomimimode napisała: > teraz sreksi jest sriptiz robiony w drugom srone kurde - ide spać. Przeczytałem "w drugim sromie" :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: streptease... 24.04.08, 00:23 A to Ty korepsondencyjnie chcesz się nauczyć czy jak? :-> Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak patrz i ucz się:) 24.04.08, 09:33 pl.youtube.com/watch?v=1tjmBkL_MGQ Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: patrz i ucz się:) 24.04.08, 10:04 3.14-czy-klak napisała: > can't touch this:) Cały film był doskonały :) A to było clou :) UYkład przygotowany przez dziadka :) Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: patrz i ucz się:) 24.04.08, 10:08 może autorka tez poprosi dziadka o jakis układ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: patrz i ucz się:) 24.04.08, 10:11 3.14-czy-klak napisała: > może autorka tez poprosi dziadka o jakis układ?:) Ryzykowne. Pamiętasz, jak dziadek skończył? Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: patrz i ucz się:) 24.04.08, 10:15 no to albo dziadek albo satysfakcja:) Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: streptease... 24.04.08, 10:50 Czemu Polacy nadal używają obcych słów, skoro można wszystko spolszczać i napisać normalnie striptiz? :/ Odpowiedz Link Zgłoś