zaffaran 23.12.05, 13:31 ...oraz szampanskiej zabawy sylwestrowej, no i oczywiscie wielu podrozy do Rumunii i nie tylko! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpulkaa Re: Wesolych Swiat... 23.12.05, 14:29 Życzę Wam, żeby Wasze Święta Bożego Narodzenia były wesołe, szczęśliwe i magiczne. Oby spełniały się wszystkie marzenia o podróżach dp Rumunii i nie tylko! Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! :) Odpowiedz Link Zgłoś
transylwania Re: Wesolych Swiat... 23.12.05, 17:52 Ja też życzę wszysktim rumunofilom wielu ciekawych i udanych podróży do tego kraju Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku Odpowiedz Link Zgłoś
aq4041 Re: Wesolych Swiat... 23.12.05, 23:59 Wesołych Świąt również i ja życze;) Możecie napisać coś w stylu: Wesołych Świąt po rumuńsku? lub jakies życzenia ładne?;) Dzięki;)) Lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
avroml Re: Wesolych Swiat... 26.12.05, 09:39 Sarbatorii fericiti! Toate cele bune pentru totii vizitatori forumului, multa sanatate la Craciunul si in Anul Nou Va doreste Tomek si Daniela:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka99 Re: Wesolych Swiat... 24.12.05, 13:35 ja rowniez zycze WESOLYCH SWIAT :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lushka Re: Wesolych Swiat... 26.12.05, 23:29 Dołączam się oczywiście do życzeń. Niech będą wesołe! Odpowiedz Link Zgłoś
viking2579 A jak po rumunsku jest... 31.12.05, 17:55 ...Szczesliwego Nowego Roku? Chcialbym wyslac sms:a... Wam wszystkim zycze wszystkiego naj,naj,... w Nowm Roku! (Tylko po polsku :)) I oczywiscie mnostwa wrazen zwiazanych z tym pieknym lecz niedocenianym krajem! /Jurek Odpowiedz Link Zgłoś