Gość: martin IP: 62.148.83.* 25.06.01, 00:00 Czy kobiety w stałych związkach myślą i porównują obecnego partnera do swoich byłych, czy jest to dla mnich zamknięty obszar? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwona Re: Czy kobiety myślą o IP: *.abb.pl 25.06.01, 00:00 No właśnie - rozstanie. Gdy rzuca cię on, trudniej zapomnieć. Mi zdarzyło sie to tak naprawdę tylko raz - prawie 2 lata temu. Nie mogę zapominieć do tej pory, choć jestem od roku zaręczona z kim innym. A "były" górował nad moim narzeczonym tylko na jedym polu - w łóżku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marien Re: Czy kobiety myślą o IP: 195.205.73.* 25.06.01, 00:00 Tylko o tych, którzy są tego warci by o nich wspomnieć. (tzn z perspektywy czasu można ich ocenić pozytywnie lub byli świadkami lub za ich przyczyną miały miejsce te szczęśliwe chwile) A jak to jest u mężczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giselle Re: Czy kobiety myślą o IP: *.pl 25.06.01, 00:00 Ja o "byłych" nie myślę wcale, bo teraz mam cudownego chłopaka i ani mi w głowie robić go na boku z byłym. Którymkolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Re: Czy kobiety myślą o IP: 217.17.32.* 25.06.01, 00:00 Gość portalu: Giselle napisał(a): > Ja o "byłych" nie myślę wcale, bo teraz mam cudownego chłopaka i ani mi w > głowie robić go na boku z byłym. Którymkolwiek. Taaaaak.Kocham mojego męża ale urok faceta z którym spędziłam najcudowniejsze chwile (3 lata!)życia i którego - idiotka - zostawiłam-jest silniejszy. Własciwie nigdy nie przestałam o nim myśleć - a kiedy przyszedł na mój slub- juz wiedziałam ze znowu z nim będe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Czy kobiety myślą o IP: *.toya.net.pl 25.06.01, 00:00 Ja tez mysle o bylym i za nim tesknie. Tylko ,ze to on , podly , mnie porzucil. Ale gdyby zjawil sie znowu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Re: Czy kobiety myślą o -do Oli IP: 217.17.32.* 26.06.01, 00:00 Gość portalu: ola napisał(a): > Ja tez mysle o bylym i za nim tesknie. Tylko ,ze to on , podly , mnie porzucil. > > Ale gdyby zjawil sie znowu ... Poczekaj ,moze wróci. U mnie czekał aż do dnia mojego slubu ale było warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Re: Czy kobiety myślą o IP: 217.17.32.* 25.06.01, 00:00 To zależy - czasami nie tylko myśla ale takze tęsknia do nich.Albo spotykają się z nimi za plecami stałego partnera. To wszystko zalezy od tego jakie było rozstanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Momo Re: Czy kobiety myślą o IP: *.cezex.pl 26.06.01, 00:00 Zaraz, czegoś tu nie rozumiem????? Po co być z kimś skoro tęskni się za innym - przecież to jakiś absurd. Czy chodzi tylko o seks? To żałosne i współczuję męzowi Lulu i innych podobnie myślących. Nawet nie wiem czy potrafię to zrozumieć.ABSURD DO 10 POTĘGI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Re: Czy kobiety myślą o IP: 217.17.32.* 26.06.01, 00:00 Gość portalu: Momo napisał(a): > Zaraz, czegoś tu nie rozumiem????? > Po co być z kimś skoro tęskni się za innym - przecież to jakiś absurd. > Czy chodzi tylko o seks? To żałosne i współczuję męzowi Lulu i innych podobnie > myślących. Nawet nie wiem czy potrafię to zrozumieć.ABSURD DO 10 POTĘGI To nie chodzi TYLKO o sex , to chodzi o kogoś ,kogo sie straciło a nigdy tak naprawdę nie przestało sie go kochac.A że wyszłam za mąż? Mój mąż to wspaniały facet.A tamten to miłość mojego zycia ,stracona przez własną głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motek Re: Czy kobiety myślą o IP: *.BrockU.CA 26.06.01, 00:00 No dobra. A maz. Czy on lubi byc "tym drugim"? -m- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Czy kobiety myślą o IP: 10.0.0.* / 217.67.206.* 25.09.01, 15:12 Hipokrytka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raoul Re: Czy kobiety myślą o IP: 194.23.88.* 25.09.01, 15:34 Gość portalu: Momo napisał(a): > Zaraz, czegoś tu nie rozumiem????? > Po co być z kimś skoro tęskni się za innym - przecież to jakiś absurd. > Czy chodzi tylko o seks? To żałosne i współczuję męzowi Lulu i innych podobnie > myślących. Nawet nie wiem czy potrafię to zrozumieć.ABSURD DO 10 POTĘGI Nie przejmuj się Momo, sądzac z Twojej wypowiedzi niewiele rzeczy rozumiesz i wygląda na to, że nigdy nie będzie Cię stać aby je zrozumieć. Ale, jak wspomniałem, nie przejmuj się - są gorsze kalectwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re:Do Raoula IP: *.cezex.pl 26.09.01, 10:15 Gość portalu: Raoul napisał(a): > Gość portalu: Momo napisał(a): > > > Zaraz, czegoś tu nie rozumiem????? > > Po co być z kimś skoro tęskni się za innym - przecież to jakiś absurd. > > Czy chodzi tylko o seks? To żałosne i współczuję męzowi Lulu i innych podo > bnie > > myślących. Nawet nie wiem czy potrafię to zrozumieć.ABSURD DO 10 POTĘGI > > Nie przejmuj się Momo, sądzac z Twojej wypowiedzi niewiele rzeczy rozumiesz i > wygląda na to, że nigdy nie będzie Cię stać aby je zrozumieć. Ale, jak > wspomniałem, nie przejmuj się - są gorsze kalectwa.... Dzięki za pokrzepienie, że jeszcze nie jest ze mna najgorzej.. A tak przy okazji, rozumiem wiecej niż Ci sie wydaje i ale być moze zbyt szybko wyciągnęłam wnioski z tak mało konkretnie postawionego pytania. Gwoli sprostowania, Nie ma szans nie MYŚLEĆ o przeszłości, chodzi mi jedynie o tęsknotę za tym co za nami i tej nie rozumiem, jeśli trwa za długo. mówi się że czas leczy rany, więc tęsknota, z założenia jest bolesna, wobec tego, albo zbyt duzo rozmyślamy jeśli tesknimy za BYŁYMI, albo nie kochamy swojego obecnego partnera, skoro nie jesteśmy w stanie zabić w sobie tęsknoty. Czy nadal uważasz,że jestem "okaleczona"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Re: Czy kobiety myślą o IP: *.tampabay.rr.com 30.09.01, 04:23 Seks jest dosyc istotny :-) Ci co nie doceniaja jego wagi, moze nigdy nie mieli z niego prawdziwej przyjemnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISSKITY Zazdrosny o swa partnerkę??? IP: 62.233.128.* 26.06.01, 00:00 Moim zdaniem zadałeś to pytanie,aby dowiedzieć się czy nie jest tak w przypadku Twojej kobiety! Według mnie jeśli ONA na prawdę CIę kocha i jesteś dla niej tym jedynym, to nie masz się co martwić! Jeśli jesteś skolei "TYM BYŁYM" to wiedz, że kobiety BARDZO CZĘSTO wspominają stare czasy - szczególnie jeśli w nowym związku im się nie układa. Ja mam bardzo udany związek, cudownego faceta o tym samym imieniu co Ty i żadna przeszłość nie jest w stanie tego zniszczyć, choć czasem oddaję się marzeniom i z łezką w oku przeglądam stare fotografie byłych sympatii. To miłe czasem powspominać! - A czy faceci też wspominają??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi oj wspominaja IP: *.sap-ag.de 26.06.01, 00:00 oj wspominaja wystarczy, ze kobieta ma podobny usmiech do milosci mojego zycia (jak dotychczas), ktora byla goralka z Austrii i juz po mnie prawie sie rozklejam i skoncentrowac nie potrafie Dobra kobieta! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Czy kobiety myślą o IP: 192.168.0.* / *.pp.com.pl 27.06.01, 00:00 Wszystkich swoich męzczyzn wspominam ciepło i z nutką nostalgii, nawet tych, którzy mnie porzucili. Każdy z nich był jakoś ważny w moim życiu. Ale nie tęsknię - są już przeszłością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Czy kobiety myślą o IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 15:39 Bardziej mysle o tym, co by bylo gdyby.. gdybym z nimi zostala, gdyby oni zostali ze mna, gdybym z jednym wyjechala i takie tam... Ale wiem, ze to przeszlosc, ktora latwo sie idealizuje. Natomiast zastanawiam sie, czy facet z ktorym jestem obecnie mysli o swoich bylych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: Czy kobiety myślą o IP: 62.148.83.* 27.06.01, 15:52 Trudno wypowiadać się za całą męską populację , ale ja wiem po sobie , że czasami taż myślę o byłych, ale tylko tych wartych tego, zwłaszcza jak są "różnice" rodzaju uprawianego seksu, gdy np teraz tego brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Faceci też myślą IP: 192.168.101.* / *.rtk.net.pl 28.06.01, 01:46 Faceci też myślą o sowich byłych. Maiłem dziewczynę, z którą byłem przez dwa lata, a teraz mam inną już 2,5 roku. O tamtej z rozrzewnieniem myslę do dzisiaj. A o tym jak się kochaliśmy? To było po prostu piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Czy kobiety myślą o IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 23:28 Gość portalu: martin napisał(a): > Czy kobiety w stałych związkach myślą i porównują obecnego partnera do swoich > byłych, czy jest to dla mnich zamknięty obszar? Nie mam problemów ze swoimi byłymi, ale wiem, że mój obecny myśli o swojej byłej.Strasznie mnie to dołuje i nie wiem co mam o tym myśleć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królik Re: Czy kobiety myślą o IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 15:32 Myślę, że należy najpierw zakończyć były związek, tzn. być pewnym, że nie chce się wrócić do byłego(ej) a dopiero potem się z kimś wiązać. Co innego wspomnienia, trudno nie pamiętać swojej przeszłości, szczególnie tej miłej, ale nie należy dręczyć obecnego partnera tymi wspomnieniami. Podobno ludzie mają tendencję do robienia mitu z pierwszej miłości i nie potrafią się od tego uwolnić, mam znajomego, który jest z dziewczyną podobną do jego wielkiej miłości. Chyba nikt nie chciałby być z kimś z powodu podobieństwa do byłego partnera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: Czy kobiety myślą o IP: *.215.155.48.Dial1.Washington1.Level3.net 25.09.01, 16:47 Ja mysle o bylych ale nigdy w kontekscie jak to nam bylo pieknie. O jednym mysle jako o dobrym materiale na kumpla. SZkoda, ze nie udalo nam sie zaprzyjaznic po zerwaniu. O innym mysle jak o koszmarze, Moze po prostu zadnego z nich nie kochalam tak bardzo jak faceta obecnego i dlatego nie zachowalam zadnych romantycznych uczuc do nich. W lozku tez nie byli lepsi od aktualnego faceta, wiec sie nad nimi nie rozczulam. Ale gdyby nawet byli lepsi, to tez bym sie nie rozczulala. Nie wiem jak to jest z wiekszoscia populacji, ale ja staram sie by terazniejszoc byla lepsza od przeszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZdroYY Re: Czy kobiety myślą o IP: *.stacje.agora.pl 27.10.01, 04:23 Witam ! Gość portalu: M napisał(a): > Nie mam problemów ze swoimi byłymi, ale wiem, że mój obecny myśli o swojej > byłej.Strasznie mnie to dołuje i nie wiem co mam o tym myśleć! Czy wiesz kiedy facet myśli o byłej/łych ?? Zazwyczaj, gdy obecna nie zgadza się na szaleństwa jakie z byłą były normalką ..... Zastanów się jaki typ zachowań narzucasz swojemu facetowi [i bynajmniej nie skupiaj sie na sprawach łóżkowych] a potem wyciągnij wnioski ..... Czasem na przykład jedno wyjście na basen i na wspólne pluskanie potrafią uratować związek .... Pozdrawiam / Best regards grzesiek //red GL1500/6'99 1:10 w domu i Vmaax w sercu ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Czy kobiety myślą o IP: *.*.*.* 25.09.01, 17:43 nie myślę o swoich wszystkich byłych tylko o ostatnim. to była chyba miłość mojego życia. Myślę tak intensywnie że nie potrafie bliżej sie związać z żadnym innym facetem. Próbowałam wiele razy i nic. Zawsze wracam myślami do byłego i porównuję go z każdym potencjalnym kandydatem na mojego chłopaka. Ze wszystkimi kolejnymi chłopakami spotykałam się po około miesiąc czasu żeby dać sobie i im szansę. Żeby zapomnieć o byłym.Jednak to nie pomagało lecz odwrotnie - raniłam wszystkich. Teraz jestem ciekawa jak długo taki stan potrwa .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikk Re: Czy kobiety myślą o IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 18:10 W moim wypadku-tak.Myslę wciąż o ukochanym,ktorego już nie ma i nie będzie...Sądzę,że to trochę przeszkadza w moich relacjach z mężczyznami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalii Re: Czy kobiety myślą o IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 10:06 O moim poprzednim juz na szczscie ''bylym'' - ze jest zalosny i obrzydliwy. Spedzilam z nim piekne 2 lata. Potem jednak cos zazgrzytalo i sie rozstalismy, w miesiac pozniej on sie ozenil a w nastepnym miesiacu przyjechal do mnie i zaproponowal zebym byla jego kochanka bo z zona to nie to. To bylo zalosne i obrzydliwe. Teraz juz nie mam po co o nim myslec. Ani nie mam czasu. Najbardziej mysli mi zaprzata moj obecny wspanialy chlopak - innego juz nie chce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królik Re: do Natalli IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 11:30 Faktcznie Twój były okazał się żałosny, to chyba przykre przeżyć z kimś 2 lata i dowiedzieć się potem, że było się w kimś takim zakochanym, ale masz szczęście, że się rozstaliście. brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathy Re: Czy kobiety myślą o IP: 195.117.174.* 26.09.01, 10:21 Gość portalu: martin napisał(a): > Czy kobiety w stałych związkach myślą i porównują obecnego partnera do swoich > byłych, czy jest to dla mnich zamknięty obszar? jestem w stałym związku od dawna i nie myślę o "byłych". Dawno i nieprawda. A gdybym miała porównywać ich z moim mężczyzną, to porównanie wypadło by na ich niekorzyść - pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaa Re: Czy kobiety myślą o IP: 10.10.25.* / *.bnet.pl 28.09.01, 23:30 owszem zdarza mi się o nich myśleć, ale tlko po to aby jeszcze bardziej docenić mojego obecnego chłopaka:))Przykro mówić ale z poprzednimi po prostu traciłam czas, a teraz to jest to. I nie mam potrzeby wspominać, nawet zdjęcia mnie nie kuszą, może jak będę miała 90 lat to wrócę myślami to szczenięcych lat:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtg Ani troche IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.09.01, 20:05 bylo minelo.. nie po to sie zrywa by potem rozpaczac. Za zeszlorocznym sniegiem tez nie tesknie. Nawet czasem z pewnym zdziwieniem konstatuje ze taki gust moj byl.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Czy kobiety myślą o IP: 212.243.156.* 30.09.01, 20:27 Czasami jakas rzecz, slowo, czy muzyka przywieje jakies wspomnienie, ale przewaznie jest to milutkie i krociotkie. Odpedzam tylko te wspomnienia, ktore budza moja grzeszna czesc sumienia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Dziewczyny nie opowiadajcie facetom o swoich byłych!!! IP: 62.88.4.* 01.10.01, 14:01 Nie myślałam dopóki mój chłopak (właściwie już były)zaczął mi o tym przypominać. Najpierw z uporem maniaka dopytywał się jak to było z jego poprzednikiem.Jak go zbyłam to nabrał jeszcze większych podejrzeń i doprowadził do tego,że każde wyjście razem w miejsca gdzie prawdopodobnie,przypadkiem mogliśmy spotkać mojego ex powodowało ból brzucha i stres,że znowu może być awantura.Kiedyś rzeczywiście go spotkaliśmy,powiedział mi "cześć" a mój facet zrobił mi awanturę,obraził się i poddał w wątpliwość sens istnienia naszego związku,bo on nie może dać sobie rady z tym,że nie jest tym "pierwszym"(o czym wiedział od początku).Nawet nie mogłam trzymać albumu ze zdjęciami z moim ex w zasięgu jego wzroku,bo dostawał furii,nie mówiąc o tym,że kiedy okazało się,że chodzi na tą samą siłownię co my,to kazał mi zapisać się gdzie indziej,bo "on ma przez to doła".Paranoja.Do czego zmierzam, a mianowicie do tego,że przez niego ciągle myślałam o moim "pierwszym",bo mi o nim ciągle przypominał.A nie dlatego,że ich porównywałam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: Dziewczyny nie opowiadajcie facetom o swoich byłych!!!MONA IP: *.244.84.18.Dial1.Washington2.Level3.net 01.10.01, 14:39 Mona, zgadzam sie zeby nie opowiadac. Ale ten ostatni facet byl tragiczny. Dobrze, ze z nim nie jestes. Zaslugujesz na cos lepszego. No bo facet, ktory ma pretensje o brak blony dziewiczej .... przepeaszam...ale to dupek. Jak najszybciej powinien isc do psychiatry. Hee, hhee, trudno mu bedzie znalezc dziewice w naszych popieprzonych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: Dziewczyny nie opowiadajcie facetom o swoich byłych!!!MONA IP: 195.41.66.* 01.10.01, 14:59 A ja jestem przeciwnego zdania. Nalezy rozmawiac o bylych i to z wielu wzgledow: - czysto poznawczych (dowiadujemy sie czegos wiecej o partnerze) - praktycznych (nie znajadziemy sie nigdy w niezrecznej sytuacji 'bo nie wiedzielismy') - leczniczych (nie wpatrujemy sie w naszego partnera jak w obraz a widzimy w nim czlowieka takim jakim jest) - uczuciowych (zdajemy sobie lepiej sprawe z wlasnych uczuc, takze takich jak zazdrosc ale tez i takich jak milosc bo nic tak nie umacnia zwiazku jak szczerosc) kazdy pewnie dorzuci cos od siebie No i spojrzmy z drugiej strony - ukrywamy nasza przeszlosc przed partnerem. No to dopiero jest wpadka! Przynajmniej dla mnie. Jedyne co mozna rozwazac to ile i jak drugiej stronie powiedziec. To jest kwestia delikatnosci i wyczucia tej drugiej osoby. Jednak w tej sprawie latwo sie dogadac, tak wskazuja moje obserwacje zycia wlasnego. Jak ktos niechetnie wchodzi w szczegoly to lepiej go nie naciskac. Jak szczegoly nas bola to lepiej samemu nie naciskac. Jak nas przeszlosc generalnie nie bardzo interesuje to takze lepiej nie naciskac guziczkow ciekawosci. Natomist unikanie odpowiedzi na pytania o bylych prowadzi do utraty zaufania do partnera. W koncu zatajenie jest rodzajem klamstwa, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: Dziewczyny nie opowiadajcie facetom o swoich byłych!!!MONA IP: *.244.84.18.Dial1.Washington2.Level3.net 01.10.01, 15:07 A moze po prostu zloty srodek. Powiedziec tyle by nie powielac bledow z poprzeadniego zwiazku. Tylko tyle i bedzie korzystne dle aktualnego zwiazku bez ranienia partnera. Ale jesli kobieta mowi: "moj byly mial wiekszego", a facet mowi:'Schudnij troche, bo moja byla nieziemska laska" to tych detali nikt nie potrzebuje. Nikt tez nie potrzebuje wiedziec, ze poprzedniczka lubila to robic na balkonie. Bo wtedy czlowiek widzie obrazy w myslach ...i cierpi. A bez gadania o poprzedniczce mozna aktualna partnerke wziac na balkon i.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Dziewczyny nie opowiadajcie facetom o swoich byłych!!!MONA IP: 213.241.35.* 01.10.01, 16:50 Anno myślę ze nie ma złotego środka czasem można nieświadomie bardzo dotknąć swojego partnera każdy musi podejść indywidualnie i nie ma co uogulniać. Nie patrzmy do na to co było bo to do niczego nie doprowadzil, wspomnienia jeżeli są nawet miłe zostawmy dla siebie żyjcie terażniejszością kochajcie nie wracajcie do tego co było partnerzy nie znoszą poruwnoań (on miał dłuższego grubszego ona ładniejsze piersi) po co pytam po co? M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: Dziewczyny nie opowiadajcie facetom o swoich byłych!!!MONA IP: *.njl.dk 02.10.01, 18:48 o wszystko racja ale mi chodzilo tylko o to, ze powinno sie wiedziec kto, w jakich okolicznosciach, kiedy. Tylko przynajmniej tyle, ze jak sie spotka takiego czy taka na ulicy czy na przyjeciu to mozna to zniesc ze stoickim spokojem a nie potem zastanawiac sie, dlaczego wczesniej nie powiedzial(a), czy cos w tym jest, itp. Chodzi mi raczej o takie sytuacje, jak ktos mi mowi, ze ona kogos miala to ja mu mowie, ze o tym wiem i usmiecham sie poblazliwie do 'uprzejmie donoszacego'. To teoretyczna scenka ale chodzi mi tylko o dobre samopoczucie. W tych sprawach nie nalezy krecic - takie jest moje zdanie. A o tych balkonach, czy rozmiarach to oczywiscie racja. To jest wlasnie kwestia wyczucia i domyslania sie, czy zboli czy nie. Niektorzy lubia wnikac w szczegoly bo to ich kreci ale tylko niektorych. Wiec ostroznie. pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: Dziewczyny nie opowiadajcie facetom o swoich byłych!!!MONA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.01, 19:49 Myśli się o byłych, gdy są miłe wspomnienia, a w jednym przypadku myślę nawet o tym, co rozstał się ze mną w sposób niegodny. Myśli to jedna sprawa, dyskrecja i delikatność to inna. Ja osobiście czuję się nieswojo, gdy wysłuchuję bezustannych niewinnych porównań w stylu "byłem tam i tam z moją byłą", "ona lubiła szpinak". Już raz powiedzieliśmy sobie, że nie będziemy o tym nadawać (oboje doszliśmy do porozumienia, że nie sprawia nam to przyjemności), ale widzę, że on o tym szybko zapomina (jednostronnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebo Re: Dziewczyny nie opowiadajcie facetom o swoich byłych!!!MONA IP: 193.178.168.* 27.10.01, 12:04 Bylych najlepiej wyrznac sympatycznym Anthraxem, a potem poderznac sobie gardziolko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axi Re: Dziewczyny nie opowiadajcie facetom o swoich byłych!!!MONA IP: 195.117.241.* 27.10.01, 13:12 myślę o byłych zwłaszcza o jednej pozdrawiam Elę z Leżajska z którą chodziłem na piechotę w zimie do internatu............na Wysokiej którego już nie ma i przepraszam ...kochałem Cię i nadal kocham patrzę na zdjęcia i choć mieszkasz niedaleko nie mam odwagi może już jesteś mężatką...??? niewiem dlaczego tak głupio wyszło za wcześnie się spotkaliśmy i spaliłem wszystko jeszcze raz przepraszam i życzę udanej miłości i pięknego życia, spełnienia i słońca w sercu Odpowiedz Link Zgłoś