nuova Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:01 www.youtube.com/watch?v=qHqTTSjWBvg Odpowiedz Link Zgłoś
green-lime Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:02 Łeee, większość widziałam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:03 > większość widziałam łeee, przeciez chodzi o to, ze są śmieszne, a nie o to że widziałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
green-lime Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:06 Ale coś nowego i zaskakującego bym wolała.:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:03 www.youtube.com/watch?v=PECk9A-07Pw Absolwent pozatym..niesamowicie swietnie technicznie nakrecony Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:06 Wszystko co Pan Bareja nakręcił:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Ps. 03.05.08, 20:08 Jeszcze może być jakiś polski horror albo fantasy ("Wiedźmin"). Będziesz się śmiała do rozpuku:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
green-lime Re: Ps. 03.05.08, 20:10 A Wiedźmin jakoś mnie nie rozbawił, po 20 minutach zrezygnowałam z oglądania.:) Chyba nie moje poczucie humoru.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Ps. 03.05.08, 20:12 green-lime napisała: > A Wiedźmin jakoś mnie nie rozbawił, po 20 minutach zrezygnowałam z oglądania.:) > Chyba nie moje poczucie humoru.:))) Weź przestań, jak mój mąż zobaczył moją minę po pierwszych 10 minutach Wiedźmina w kinie myślał, że wyjdę trzaskając drzwiami:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:09 www.filmweb.pl/f32583/Kung+Pow++Wej%C5%9Bcie+wybra%C5%84ca,(2002) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:08 Southpark albo Głowa rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:09 "Smaki miłości", całkiem optymistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 A tak w ogóle... 03.05.08, 20:13 ...dół z jakiego powodu? Bo może lepiej najpierw się zalać - potem większość filmów robi się śmieszna:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
green-lime Re: A tak w ogóle... 03.05.08, 20:16 Tak dla odmiany nie zalewam doła tylko kontempluję.:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: A tak w ogóle... 03.05.08, 20:19 green-lime napisała: > Tak dla odmiany nie zalewam doła tylko kontempluję.:) Chcesz kontemplować przy komedii? Coś ściemniasz;P Odpowiedz Link Zgłoś
green-lime Re: A tak w ogóle... 03.05.08, 20:20 Bo już mam dosyć tego kontemplowania i chętnie bym się oderwała od mych filozoficznych przemyśleń.:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: A tak w ogóle... 03.05.08, 20:27 green-lime napisała: > Bo już mam dosyć tego kontemplowania i chętnie bym się oderwała od mych > filozoficznych przemyśleń.:) Ja coraz częściej myślę, że myślenie powoli zabija:DDD To taki sam wciągający i niezdrowy nałóg jak każdy inny:D Odpowiedz Link Zgłoś
green-lime Re: A tak w ogóle... 03.05.08, 20:31 A jak sie zacznie to już przestać nie można.:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: A tak w ogóle... 03.05.08, 20:33 green-lime napisała: > A jak sie zacznie to już przestać nie można.:) Widzę, że koleżanka "po fachu":DDD Kurcze ale z komedii to naprawdę najlepiej działają na mnie te Barei, "Głupi i głupszy" (ale to muszę mieć mega kiepski nastrój:D) albo horrory, ale nie takie filmy grozy, z treścią i przekazem tylko krwawe, durnowate w stylu "Krzyk" albo "Piątek 13-tego" :) Odpowiedz Link Zgłoś
green-lime Re: A tak w ogóle... 03.05.08, 20:37 U mnie horrory to raczej na lepszy nastrój. A na doła to chyba jakiś dobry kabareton by sie przydał.:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: A tak w ogóle... 03.05.08, 20:38 green-lime napisała: > U mnie horrory to raczej na lepszy nastrój. A na doła to chyba jakiś dobry > kabareton by sie przydał.:) Ja na przykład nie lubię kabaretów. Nie śmieszą mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: A tak w ogóle... 03.05.08, 20:46 green-lime napisała: > Nie to co Wiedźmin.:) Nooo, bo gdzie ja zobaczę w roli Króla Elfów - ideału piękna, urody, eteryczności, tajemniczości itd. - Daniela Olbrychskiego???:DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:21 Ja tam nie wiem. Ja jak mam doła, to się dołuję jeszcze bardziej i oglądam wtedy "Usłane różami" w pakiecie z likierem czekoladowym, a słucham piosenki "Ain't no sunshine when she's gone" i ukochanej przeze mnie Evy Cassidy ("Songbird", "Fields of gold" na przykład). Odpowiedz Link Zgłoś
green-lime Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:23 O nie, komedii romantycznych nie lubię poza nielicznymi wyjątkami (na przykład "Od wesela do wesela" czy "Jak stracić faceta w 10 dni" - ale to są chyba bardziej komedie niż romantyczne). Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:32 "Usłane różami" nie jest komedią. Ewentualnie romantycznym dramatem :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:28 eluch_a napisała: > Ja tam nie wiem. Ja jak mam doła, to się dołuję jeszcze bardziej i > oglądam wtedy "Usłane różami" w pakiecie z likierem czekoladowym, a > słucham piosenki "Ain't no sunshine when she's gone" i ukochanej > przeze mnie Evy Cassidy ("Songbird", "Fields of gold" na przykład). I to wszystko tak jednocześnie???:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:31 No :) I jeszcze czekolada i ryk do tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:34 eluch_a napisała: > No :) I jeszcze czekolada i ryk do tego :) A ten "ryk" to co to takiego?:D Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:40 A nie wiesz? Tu na forum się to często odbywa. "Buuuuu, nikt mnie nie kocha, jestem do niczego, nigdy nie będę miała chłopaka..." - tak mniej więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:41 eluch_a napisała: > A nie wiesz? Tu na forum się to często odbywa. "Buuuuu, nikt mnie > nie kocha, jestem do niczego, nigdy nie będę miała chłopaka..." - > tak mniej więcej :) To wal do mnie od razu. Przy mnie tak baby nie buczą:D Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:47 A co im robisz? To ja będę cię miała na uwadze... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Piosenka/film na doła 03.05.08, 20:52 eluch_a napisała: > A co im robisz? smaruję smalcem i kiszona kapustą:P Odpowiedz Link Zgłoś