nuova 06.05.08, 09:07 ...na nazwisko Weber ;] Ot, takie moje dzisiejsze marzenie. W ogóle podoba mi się to znawisko :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiecejczarnego Re: chciałabym mieć ... 06.05.08, 09:10 a ja Wajder :) wygladam za mlodo i za milutko Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: chciałabym mieć ... 06.05.08, 09:34 Nie. Imię mam ładne, tzn podoba mi się moje imię i nie zamierzam go zmieniać (w zasadzie żadnego z trzech):) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: chciałabym mieć ... 06.05.08, 09:42 nuova napisała: > Nie. Imię mam ładne, tzn podoba mi się moje imię i nie zamierzam go > zmieniać (w zasadzie żadnego z trzech):) To może mniej socjologicznie, a bardziej muzycznie - Erich - Maria? Zależnie od nastroju mogłabyś być facetem, albo babeczką :D Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: chciałabym mieć ... 06.05.08, 14:13 > Zależnie od nastroju mogłabyś być facetem, albo babeczką :D A da się jednocześnie być i tym i tym? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: chciałabym mieć ... 06.05.08, 14:39 nuova napisała: > > Zależnie od nastroju mogłabyś być facetem, albo babeczką :D > > A da się jednocześnie być i tym i tym? ^^ Tak. I jeszcze diabłem. Trzeba się nazywać Jan Maria Rokita... Odpowiedz Link Zgłoś
nuova do taki sobie 06.05.08, 09:35 Trudno, żeby mi się nie podobało lub podobało, skoro nigdy go nie miałam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: do taki sobie 06.05.08, 09:46 > Trudno, żeby mi się nie podobało lub podobało, skoro nigdy go nie > miałam :)) >Ot, takie moje dzisiejsze marzenie. W ogóle podoba mi się to >znawisko :) (weber) z tego taki wniosek że: masz/miałaś nazwisko Weber A prawda jest taka ze to przykład kobiecej logiki albo coś kręcisz Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: do taki sobie 06.05.08, 09:56 Diable tasmasnki ( :)))) ), Taki_s_obie pyta się (lub stwierdza raczej, bo nie ma tam pytajnika) czy nie podoba mi sie już nazwisko na "p" (nie pomnę). Odpowiedziałam mu, że nie moze mi sie ono poodbać, skoro go nigdy nie miałam. (Cholerka, niepotrzebnie dodałam: "lub niepodobać"). To jest moja logika, niczego nie kręce - pisze na rofum i pracuję sobie grzecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: chciałabym mieć ... 06.05.08, 09:49 nuova napisała: > ...na nazwisko Weber ;] taki piekarz niemiecki i producent maszyn drogowych:-DDD a skoro o nazwisku mowa mnie sie jakos podoba FRANKE :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: chciałabym mieć ... 06.05.08, 09:58 Pomyliłaś się, ma być Franek ;) Włąśnie pierwszy raz podoba mi się szwabskie nazwisko :P ŁAdne takie jest i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: chciałabym mieć ... 06.05.08, 09:59 david weber to także pisarz pl.wikipedia.org/wiki/David_Weber. "Światy przedstawione w jego książkach są spójne, z racjonalnie wytłumaczoną technologią i społeczeństwem" zawsze podejrzewałem że inżynierom podobają sie książki fantasy ale tylko takie w których fantazja jest spójna i racjonalna Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: chciałabym mieć ... 06.05.08, 14:54 Kiedyś była taka spikerka radiowa.Stella Weber się nazywała.Ładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: chciałabym mieć ... 06.05.08, 20:03 Stella kojarzy mi sie tylko ze 'stella maris' , ogólnie całkiem fajne skojarzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: a Vader? 06.05.08, 20:05 Wiader? No niekoniecznie ;P Weber jest estetyczne w sęsie, że ładnie wygląda. To mówiłam ja, wielbicielka włoskiego dizajnu :) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: chciałabym mieć ... 06.05.08, 20:08 a ja ortyńska. Kiedyś słyszałam i szalenie mi się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: chciałabym mieć ... 06.05.08, 20:15 Trza ino trafić na pana Ortyńskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: chciałabym mieć ... 06.05.08, 20:18 No właśnie nie znam takiego. Znam tylko panią Ortyńską, lat sądząc po wyglądzie 320. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: chciałabym mieć ... 06.05.08, 20:20 nooo właśnieee z trafieniem w "10" zwykle bywa duży problem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: chciałabym mieć ... 06.05.08, 20:22 Hmm, w sumie nazwisko nie jest najważniejsze... Ale Młotek na przykład nie chciałabym się nazywać. Wystarczy, że jestem młotek, nie muszę tego podkreślać dodatkowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: chciałabym mieć ... 06.05.08, 20:34 Obawiam sie, że Młotek to jest i tak wersja lajtowa :)))) w porównaniu z innymi zakręconymi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: chciałabym mieć ... 06.05.08, 20:20 czemużto Kremky? Skąd Ci się to wzięło? :) Odpowiedz Link Zgłoś