blackhetera 06.05.08, 22:27 czuję ,,ze jestem wśród swoich.Też jestem gruba i wcale się tym nie przejmuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esmeralda_weatherwax Re: Witam puszyste 11.05.08, 17:30 Witam również.Ja się czasem przejmuje,zwłaszcza gdy jakaś przypadkowa osoba czuje się w obowiązku uświadomić mi jak odrażające jest moje cielsko.Dziś właśnie spotkałam taką paniusię więc musiałam w krótkich,żołnierskich słowach uświadomić jej gdzie może sobie wsadzić swoje poczucie estetyki ( nie dość,że gruba to jeszcze źle wychowana he,he,he) Odpowiedz Link Zgłoś
blackhetera Re: Witam puszyste 14.05.08, 06:20 Bardzo dobrze że jej dołożyłaś,niech zna swoje miejsce w szeregu. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_weatherwax Re: Witam puszyste 15.05.08, 20:05 Skłamałabym twierdząc,że mi to nie poprawiło humoru.Ale panna była z lekka zaskoczona,chyba myślała,że się rozpłaczę i pobiegnę do domu.Dziewczę miało pecha bo etap pokornego znoszenia chamskich uwag mam dawno za sobą. A najzabawniejsze było to,że sytuacja miała miejsce w parku,w słoneczne popołudnie,wokół pełno ludzi i kiedy panna rzuciła (głośno) tekstem o oblesnych,spasionych świniach to wszystko było ok ,ale kiedy ja ośmieliłam się odezwać to nagle wszyscy wokół byli oburzeni MOIM zachowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś