julia0001 09.05.08, 12:50 Hej kobietki czulyscie sie kiedys albo bylycie femme fatale:)? Tak wiosennie sie rozmarzylam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja2210 Re: femme fatale 09.05.08, 13:34 mam nadzieje ze nie mylisz femme fatale z piekna, niesamowicie seksowna kobieta. pamietaj ze femme fatale przynosi zgube mezczyznom z ktorymi sie wiaze. w zwiazku z powyzszym nie chce sie czuc ani tym bardziej byc femme fatale;) Odpowiedz Link Zgłoś
julia0001 Re: femme fatale 09.05.08, 13:45 Mysle ze nie tylko zgube, ze mezczyzni doskonale wiedzac w co sie pakuja ida jak cma do lampy...moze ma to nutke zla w sobie, ale przeciez to tez jakas odslona kobiecej natury...duszy, moze ta bardziej mroczna, tajemnicza...ale tez fascynujaca... Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: femme fatale 09.05.08, 14:02 julia0001 napisała: > Mysle ze nie tylko zgube, ze mezczyzni doskonale wiedzac w co sie > pakuja ida jak cma do lampy... To chyba tylko ci niedojrzali, albo emocjonalnie niestabilni. Co się w sumie do jednego sprowadza. Można być dążącym do samospalenia wiecznym romantykiem. Ale zwykle się z tego wyrasta, zostając bezczelnym cynikiem. I to jest - w zasadzie - wygodniejsze. Ale powodzenia w aspiracjach życzę. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
samerr Re: femme fatale 09.05.08, 19:37 już kumam czaczę, jesteś wygodnickim cynikiem.. czy cynkiem? bo zawsze mylę te pojęcia, bo ze mnie taki lajkonik w tych sprawach :D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: femme fatale 09.05.08, 13:48 a francuski znasz?:) bez tego nie ma prawdziwej femme fatale;) z dedykacją dla wszystkich (delikatnych) femme fatale oraz aspirantek:) pl.youtube.com/watch?v=TJshEc5BlVI Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: femme fatale 09.05.08, 13:58 julia0001 napisała: > A to dlaczego nie ma? bo francuski to najlepszy jezyk do uwodzenia a potem rzucania;) nie oczekuje ze wszyscy beda sie z tym zgadzac ale femme fatale musi mieć jakieś narzędzia którymi zaintryguje sama deklaratywnosc i wysokie mniemanie o mrocznej otchłani swojej duszy to przymało:) Odpowiedz Link Zgłoś
julia0001 Re: femme fatale 09.05.08, 14:52 femme fatale ma niesamowity urok, magnetyzm, sexappel...cos co sprawia, ze mezczyzni miekna przy niej, roztapia serca, swoje majac zamrozone... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Nie ma czegoś takiego jak delikatna femme fatale 09.05.08, 16:58 Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity na podstawie piosenki wnioskuje że jest:) ntx 09.05.08, 17:43 Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity tomoja ulubiona podstawa -z szacunkiem prosze:) 09.05.08, 18:25 Odpowiedz Link Zgłoś
thelma333 Re: femme fatale 10.05.08, 12:28 to co, jak chodze na francuski to mam sząse? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agrado_22 Re: femme fatale 09.05.08, 19:25 Ja się tak czuję. chłopak, z którym się rozstałam 3 lata temu nadal nie znalazł sobie nowej dziewczyny i ponoć nadal myśli o mnie. na początku miałam cholerną satysfakcję, ale teraz żal mi go. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: femme fatale 09.05.08, 19:33 agrado_22 napisała: > Ja się tak czuję. chłopak, z którym się rozstałam 3 lata temu nadal nie znalazł > sobie nowej dziewczyny i ponoć nadal myśli o mnie. na początku miałam cholerną > satysfakcję, ale teraz żal mi go. iii tam, troche za mało chyba danych jak tak to ja jestem hiper maczo mega amant ale chwilowo siedze przed kompem i maczam parówki w musztardzie i zachlapałem se koszulke gorącym kakałkiem którym popijam te parówki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game sremme sratale 09.05.08, 19:36 Wole się czuć sobą, wieśniaro-dresiarą. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: femme fatale 09.05.08, 19:49 Ja wiem, że ja mam dziś wysoką gorączkę, ale jestem przekonana, że w tym wątku pisał Widok. Dżizas, a tu się tnie personalnie czy na życzenie? Od czego to zależy? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: femme fatale 09.05.08, 23:08 IMO klasyczna femme fatale musi miec jakies problemy psychiczne ze soba. Bo nie uwazam, aby zwykle carpe diem sie juz pod femme fatale kwalifikowalo. Tu trzeba miec, ze tak powiem, troche zryta psychike. Ktos ma ochote sie utozsamiac? ;-). Odpowiedz Link Zgłoś