matmam 14.07.06, 15:25 Wiem,że to nie o modzie (chociaż w pewnym stopniu;))ale jaką piosenke obstawiacie w tym roku jako przebój lata?Mojm faworytem numer 1 jest.....Chelo i "Cha Cha". www.mp4.com.pl/index.php?str=linkif&teksty=1238 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matmam Re: przebój lata:) 14.07.06, 15:26 "MoIm" oczywiście.Przepraszam za literówke:) Odpowiedz Link Zgłoś
toma002 Re: przebój lata:) 14.07.06, 15:32 Bob Sinclair - "World hold on" - to juz jest przeboj :) nie wiem co leci w 'polskim' radiu ale tego sie slucha na swiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: przebój lata:) 14.07.06, 15:43 Moj typ to Smiley Faces - Gnarls Barkley Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: przebój lata:) 14.07.06, 16:03 ha, byłoby super, ale chyba zbyt ambitne :) zresztą cała płyta fajowa. chętnie bym jeszcze zgłosiła Cibelle. jeśli natomiast idzie o mjuzik czysto taneczny, to ja bym chciała obstawiać "Bounce" Tarkana, ale ja mam słabość do etno w każdej postaci, popowej również :) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: przebój lata:) 14.07.06, 16:12 sumire napisała: > ha, byłoby super, ale chyba zbyt ambitne :) > zresztą cała płyta fajowa. __ To bylo do mnie czy do toma? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: przebój lata:) 14.07.06, 16:19 do Cię :) Sinclar mi wybitnie nie podszedł z tym gwizdaniem, Gnarls Barkley w całości zdecydowanie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: przebój lata:) 14.07.06, 16:27 Tak myslalam ;-) Crazy bylo na 1 miejscu przez kilka tygodni tutaj w UK - przeboj jakich malo wiec mam nadzieje ze Smiley Faces tez sobie dobrze poradzi szczegolnie ze cholernie jest skoczne ;-))) Tak na marginesie to Gnarls Barkley byl w Hammersmith Apollo w zeszly piatek ale na bilety nie bylo szans. Tak w ogole to Danger Mouse jest swietny- slyszalas The Grey Album? Odpowiedz Link Zgłoś
junkii Re: przebój lata:) 14.07.06, 17:41 A ja wogole to slucham hip hopu ale lubie imprezowac w wiekszych dyskotekach:)I super sie bawie przy Kalwi i Remi"Explosion" Chyba tak sie pisze :P a ha i jeszcze "Yellow and White"Ale nie wiem czyje to:P Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: przebój lata:) 14.07.06, 15:43 dlaczego zaraz upierdliwi i zlosliwi prawie kazdy temat ma swoje forum wypocznij na urlopie moze po powrocie nie beda ci sie fora platac Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: przebój lata:) 14.07.06, 17:18 aką piosenke > obstawiacie w tym roku jako przebój lata? czyli jaka piosenka jest najmodniejsza w tym sezonie? nie wiem, slowo daje nie wiem, dla mnie bez przerwy najmodniejsza jest Cleo Laine i jej "Creole love call" ale ja lubie starocie Odpowiedz Link Zgłoś
pati_pz Re: przebój lata:) 14.07.06, 22:24 Mi się naajbardziej podobają piosenki Killerpilze :) W ogóle niemieckie piosenki ;) "Crazy" na początku mnie denerwowało, ale teraz mi się podoba. Za to odwrotnie z "Explosion"-wszędzie je słychać. Hit lata? "Cha cha" Chelo <3 Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: przebój lata:) 26.07.06, 23:43 to smutny przebój lata, ale coż www.mediafm.net/dzwieki/improwizacja.mp3 :( Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: przebój lata:) 27.07.06, 00:18 zdecydowanie leva's polka z obłędnym "teledyskiem" www.youtube.com/watch?v=LfFiCNQsjAg&search=leva%27s%20polka Odpowiedz Link Zgłoś